Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

youngredcomps
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la youngredcomps » 01 apr 2013, 21:49

Carragher23 je napisao/la:ma ostace Pepe i sledece godine to je sigurno jer golman nam nije prioritet ima vaznijih pozicija za popuniti sto se tice odbrane pokusati dovesti Sakhoa i Martins India Skrtela prodati Coatesa poslati na posudbu a tu je i nas Kelly koji moze igrati na poziciji stopera i to bi bilo dovoljno za odbranu u vezu dovesti Eriksena i velikog Xabia a Shelveya poslati na posudbu napad ne bih nista dirao jedino ako bude neki veci budzet u pitanju dovesti nekog napadaca kao rezervnu opciju a Borinija prodati

Reina-Johnson-Sakho-Agger-Enrique-Xabi-Gerrard-Eriksen-Coutinho-Sturridge-Suarez to bi bilo mojih prvih 11 za sledecu sezonu
staridža na krilo,a ako se bude bunio neka grije klupu a dovest aubmeyanga
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 apr 2013, 21:59

I ja sam siguran da će Reina ostati.

lolja72
Kontakt:

Post Postao/la lolja72 » 01 apr 2013, 22:30

slika

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 apr 2013, 22:34

lolja72 je napisao/la:slika
pa tako i dodje,20 mil od njih plus 30 od prodaje igraca.e sad treba pametno i pojacanja trazit van britanije,za ovu lovu se moze sve i svasta napravit
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 01 apr 2013, 22:40

to je se gospodin Henry salio malo prvoaprilskog humora
LIVERPOOL FC

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 apr 2013, 22:57

youngredcomps je napisao/la:slika
samo za hendu

Uvijek si mi bio drag forumaš. :oops:
Od sada si pod mojom zaštitom na forumu. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 apr 2013, 23:09

Henderson je napisao/la:

Uvijek si mi bio drag forumaš. :oops:
Od sada si pod mojom zaštitom na forumu. :mrgreen:
zajedno cemo bjezati kad nas napadnu :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 apr 2013, 23:51

lolja72 je napisao/la:slika
fake, nije valjda da mislite da bi baš ovo postavio na twitter.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 02 apr 2013, 06:48

treba prodati(od onih standardnijih) Reinu,Skrtela i Glena jer su kiks igraci,pogotovo prva dvojica.Glen je vec druga prica,konstantno je los tokom sezone,nekad uradi nesto vrijedno pomena,i nakon toga opet stara igra.Njega bi trebalo prodt QPR za dobre pare.Mislim da ce doci Eriksen ili Xabi,nekako mi nema logike da oba dodju.Napad se vjerotatno nece pojacavat,dok se u odbranu mora dovest dobar stoper(sakho,howedes).
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 02 apr 2013, 07:34

Sa maximalnim 21nim bodom iz sljedecih 7 utakmica(koliko nam je ostalo) imali bi 69 bodova sto bi bilo dovoljno za 4to mjesto gledajuci zadnjih par godina statistike 4tog mjesta, naravno da necemo to uspjeti ali eto bar matematicki jos mozemo. Imamo teske tekme sa Chelsijem i Evertonom( kuci) i po meni jos jedna jako teska u gostima kod Fulhema. Celzija lahko mozemo demolirat jer nisu u formi a sa Evertonom cemo tesko izaci na kraj, mada poslije pobjede nad zahuktalim Totenhemom nista se ne zna.. Samo da smo dobili Southempton sve bi bilo tako bolje i sigurnije al jbg.

[youtube][/youtube]

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 02 apr 2013, 12:14

Ajd ok Glen odigrao u zadnje vrijeme prilicno lose,ali se ismijem ovdje;cuj prodat Glena,ne'a sta carevi ste.I Reina po nekoj logici nece nigdje jer sigurno nam nije prioritet.
"You'll Never Walk Alone"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 apr 2013, 12:16

odbrana je najveci problem kao i golman... skrtel, carra i coates vjerovano ni jedan od njih nece biti tu naredne sezone. skrtel je los pravo i u losim je odnosima sa rodgersom a realno i nije igrac koji se moze uklopiti u ovaj sistem igre i zato ce se traziti na ljeto defanzivci koji znaju igrati fudbal. ja sam svoje zelje napisao na prethodnim stranicam s tim da sam zaboravio tog mirina momak je jako talentovan al nedokazan cak i na nivou francuske lige i u tome je problem jer ne smijemo napraviti istu gresku kao sa coatesom. ako nesto mijenjas i radis onda treba pokusavati da se pravi korak naprijed a ne da se stagnira i da se greske ponavljaju. ne bi volio da dođe williams a jos mi je smjesnije sto se taj lik poredi sa carragherom pa carra je imao sa 20 godina premierligaskog iskustva nego ashley danas. kad navijas za liverpool trebas znati ko je carra

sto se reine tice ja bi volio da ode to ne krijem al sumnjam da ce tako biti. ja bi volio kad bi mogli ako nista onda bar dovesti nekog golmana koji bi pristao biti zamjena reini al da je konkurentan mozda guzan ili julio cezar.

sto se sredine terena tice tu nam treba jos jedan kreativan igrac i tu se najvise Eriksen spominje. trebao bi nam i neki zadnji vezni mozda clasie al sumnjam da ce i na tom raditi...

i sto se napada tice ja sumnjam da ce se tu nesto dovoditi... osim ako ne oduce dovesti nekog centarfora pa da se ne pojacavamo na krilima jer bi onda suarez i sturridge igrali te pozicije a vjerovatno ce se naredne sezone jordan ibe prikljuciti prvom timu.

ovo je sve pod uslovom da se nastavi raditi kao u januaru i da se pocnu dovoditi igraci koji nam trebaju i koji ce igrati da se ne daje 15 miliona za allena koji nam nije bio ni potreban...
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 apr 2013, 12:16

Cuj Glena prodati :D Covjek je fantastican.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 02 apr 2013, 12:29

Glen koliko je los, standardni je reprezentativac
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 apr 2013, 12:34

glen je sad odlican kakav je prije bio. uz bekove kao sto su glen i enrique treba imati veoma dobre i sigurne stopere a mi to nemamo. bek treba da zna igrati i naprijed i bas je to jedna od najvecih prednosti liverpoola sto oba nasa beka igraju jako dobro u napadu. a na taj nacin se i nadomjesti nedostatak kvaliteta na krilnim pozicijama.
ja mislim da ce glen ostati jos dugo u liverpoolu i da je mclaughlin njegov nasljednik. u napadu je decko vec sad na glenovom nivou sto se odbrane tice valjda ce tu jos napredovati.
You are someone else I am still right here

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 02 apr 2013, 12:38

Glen je standardan u reprezentaciji samo zato što je Hodgson flop, meni bi Kyle Walker uvijek igrao prije Glena.Čovjek osim što je koristan u ofanzivi, nešto uradi i u defanzivi, za razliku od Glena.

On se mora prodati dok još nešto vrijedi.Isto vrijedi i za Škrtela, a Reina je već davno prežvakana priča.Ni Allen nema baš nekih argumenata da ostane, skupo je plaćen i nije gotovo ništa pokazao.Pa ono što je on trebao da radi i zbog čega je plaćen 15 milki, Henderson radi kako ovaj ne može ni u najluđim snovima.

Hendo je fenomenalan, prenosi loptu i drži konce na sredini majstorski + često mijenja mjesta s Kapitenom pa je koristan i u napadu.A ja sam negdje prošle godine u ova doba predvidio da će on biti najprijatnije iznenađenje ekipe i mislim da sam bio u pravu. 8-)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 apr 2013, 12:45

Šta ćemo sa zamijenom za Enriquea, ove sezone se vidjelo da nije 'nesalomljiv' ? :D

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 02 apr 2013, 12:50

Shanks je napisao/la:Glen je standardan u reprezentaciji samo zato što je Hodgson flop, meni bi Kyle Walker uvijek igrao prije Glena.Čovjek osim što je koristan u ofanzivi, nešto uradi i u defanzivi, za razliku od Glena.

On se mora prodati dok još nešto vrijedi.Isto vrijedi i za Škrtela, a Reina je već davno prežvakana priča.Ni Allen nema baš nekih argumenata da ostane, skupo je plaćen i nije gotovo ništa pokazao.Pa ono što je on trebao da radi i zbog čega je plaćen 15 milki, Henderson radi kako ovaj ne može ni u najluđim snovima.

Hendo je fenomenalan, prenosi loptu i drži konce na sredini majstorski + često mijenja mjesta s Kapitenom pa je koristan i u napadu.A ja sam negdje prošle godine u ova doba predvidio da će on biti najprijatnije iznenađenje ekipe i mislim da sam bio u pravu. 8-)
Ni Henderson prošle sezone nije imao ama baš nikakav razlog da ostane, pa ostade! Nadam se da će i Allen ostati, jer nam prije svega treba širina u veznom redu, pa ako ni za šta drugo nije onda će sigurno biti osvježenje, pogotovo ako budemo igrali EL sljedeće sezone. Glupe su mi samo priče, Allen flopčina ništa ne valja a Henderson igračina nema ga takvog, a znamo svi kakav je Henderson bio prošle sezone - po zaslugama nijedan nisu zaslužili da poslije prve sezone i ostanu u klubu.

Suso, Shelvey i takvi igrači na posudbe ! Po meni je grijeh prodati npr. jednog Shelveya, koji će sigurno biti odličan igrač, samo je bitno da igra, Suso isto.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 apr 2013, 13:34

Sigurno je odbrana prioritet, Skrtel me je najvise razocarao, igrac u kojeg sam uvijek vjerovao, ali ove sezone je los, jos ne mogu da vjerujem da je toliko pao, pa prosle sezone je bio nas najbolji igrac i sigurno među tri najbolja stopera u ligi, a sad grije klubu, a Carra igra :? ...istina, donekle opravdanje za losu igru stopera(i agger nije na niovu na kojem treba biti) moze biti i novi stil igre, jer sad igramo napadacki za gol vise, previse ima dodavanja između stopera i reine, i naravno nekad mora doci do greske, lukas nije na onom nivou na kojem je bio, allena ne treba ni spominjati, glen nikad nije bio nesto u defanzivi, a i reina je znao primati glupe golove, a bio je jedan duzi period kada nije odbranio neku veliku priliku koja bi podigla i njemu samopouzdanje, a i odbrani bi mnogo znacila ali i pored svega skrtel nije smio dozvoliti da ga Carra izbaci iz ekipe, a sta tek reci za coatesa...

williams nije rjesenje, i ne vjerujem da idemo po njega, niti bi ga zelio vidjeti u Liverpolu, bolje dovesti sambu ;)

treba nam neki crnjo u sredi, steta sto KK nije uspio dovesti diame-a prije nego sto je otisao, tog igraca sam zelio vidjeti u Liverpoolu, a bio slobodan :cry:

Mislim da ce Reina ostati, osim ako Barsa ne posalje ponudu, jer sigurno Reina zeli u Barsu, a nasim sigurno ne bi smetalo da se rijese njegovog ugovora, jer vec duze vrijeme nije na onom nivou na kojem treba biti...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 apr 2013, 14:29

Dovest Sakha i Eriksena i to je to.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.