PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Je li ono Dino Hasković bio onaj najveći talenat filozofa koji je krao pare drugim omladincima Željezničara?
Gdje je danas taj momak, što i on ne traži svoje mjesto među legendama plavog kluba?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako budemo pisali o njemu hoce li i on dobiti stolicu od strane uprave kluba ko Domorocki?joker90 je napisao/la:Je li ono Dino Hasković bio onaj najveći talenat filozofa koji je krao pare drugim omladincima Željezničara?Gdje je danas taj momak, što i on ne traži svoje mjesto među legendama plavog kluba?
To ti je plava filozofija, imaju psihologa radi sa omladinom njega očigledno spremaju za stranku - koja bude tad vladajuća.joker90 je napisao/la:Je li ono Dino Hasković bio onaj najveći talenat filozofa koji je krao pare drugim omladincima Željezničara?Gdje je danas taj momak, što i on ne traži svoje mjesto među legendama plavog kluba?
- TobeYarabi
- Kontakt:
odose a nisu napisali da su nas isprskali 

- MocMahale444
Jesu sigurno jer je bilo 5-6 razlike to je 2 poruke i High bude kanta. Vjeruj mi, isto tako ti nisi mod. Zato sto mod mora biti neutralan. NE navijati za manji sarajevski klub.samirr je napisao/la:Necu dozvoliti da se stvori mit o tome kako su pitari donijeli Virtualu trofej kanta godine, to nije i ne moze biti istina !MocMahale444 je napisao/la:Ovaj put kanta je bila namjestena tebi od strane kona, drugi put sigurno nece potrudit cemo se da jedan zvrk zauzme tu poziciju. Ti i High u finalu pa oni cak glasali za njega cudna je to sorta.Virtu4l je napisao/la: Znam, zato ste glasali za mene, i ponovo ćete
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
http://fkzeljeznicar.ba/pronadeno-higij ... ica/19401/
kad se sjetim ove objave na ZVANICNOJ stranici kluba

kad se sjetim ove objave na ZVANICNOJ stranici kluba

Ja **** samo Zelju i Saraj'vo !dzelllo je napisao/la:
Sarajlije,dosadili ste.Vratite temu nama i Tuzlacima
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje ces na svoje Sarajevosamirr je napisao/la:Ja **** samo Zelju i Saraj'vo !dzelllo je napisao/la:
Sarajlije,dosadili ste.Vratite temu nama i Tuzlacima

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MAAAAAAARŠŠŠŠŠŠŠ U KU..RACCCCCCCCCCLakoste je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/pronadeno-higij ... ica/19401/
kad se sjetim ove objave na ZVANICNOJ stranici kluba![]()

NK VASO TESLA CRNI
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Rekao sam vam davno imali smo i mi djedove i pradjedove pa se prica prenosila sa koljena na koljeno. Zeljo je u crno zavio Slaviju i Napredak sve im oteo,pa su poslije kad smo se mi pojavili kao konkirenti poceli da lazu da im mi sve otimamo i da mjenjamo ime iz Torpedo u FK Sarajevo(trebali su da se zovu Vaso Miskin Crni al nije im dozvoljeno) da smo drzavni klub dok njima ista drzava gradi i daje pare za stadion,i tjera ljude da im rade isti a nisu navijaci njihovi,dok su nama dali kurko a ne stadion i zemlju kao sto su njima dali. Pored svega ovoga su Osim i Smajlovic suspendovani sto ima i dokumentovano za namjestanje,i isti ti nas prozivaju da mi nesto namjestamo? Fala bogu pa sve vidimo iz prilozenih clanaka a tad se nisu lazi mogle pisat kao sada. Kao i tad tako i sad prose od SDA do Koldze,opstina itd dok mi ne prosimo i do juce nista nismo imali,a oni i dalje prenose lazi sa koljena na koljeno. Da napomenemo da kazu da su nam dvije titule bivse Juge namjestene,a mi mladji bili i trofejnini i na njihovu muku sa velikom bazom navijaca,a svoj grijeh sa ovim Joskom napravise mit o sebi i njemu,a otjerase ga kao zadnji sljam kao i Odovica,Mulalica itd
- MocMahale444
Pogledaj kako se Riba kanio ove teme jer ste u drugoj (nije da mi je drago) isto uradi i ti. Svrš ti na čeldzelllo je napisao/la:Ja yebem samo Zelju i Sarajevo

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nadjite slicnost izmedju Joska i Odovica? 
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
POŠTO IDE PROLJEĆE, molio bih da mi neko da broj uprave NK/FK zeljeznicar, imam 5 stolica onih vasnjskih, a ide lijepo vrijeme, moram ih ocistiti, a stvarno ne znam kako...
#zeljkane#pomozi#prayfor#domorcki#vjerskasloboda#
#zeljkane#pomozi#prayfor#domorcki#vjerskasloboda#
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 24 feb 2017, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
- TobeYarabi
- Kontakt:
osim nije otjeran..samo mu je zabranjeno da dolazi u klupske prostorije 

Nije Zilic pisao ove clanke,nije Zilic poklonio zemlju Zelji,Sarajevo drzavni klib nikad nam niko kvadrat nije poklonio kao vama drzavnim parazitima i ulizicama,mladji klub sa vise trofeja u bivsoj Jugi i ti pricas nesto. Mladji smo ovo poslije rata cemo stici to je sigurno pa cemo biti trofejniji od vas to je sigurno,kao i u bivsoj JugiNeandertalac je napisao/la:Stariji
Veći
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Više pobjeda u međusobnim
Nije se prodao
Ima stadion
...
Mitovi što bi Žilić rekao. Nikakvi Argumenti...

Otjerase Joska koji im je sad legenda,otjerase Amara kralja familije kao i Joska to je ta gurbetska politika i laganje na sve strane u koje samo oni vjeruju. Malo NK malo FK da drzava vise pogura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.