Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 01 apr 2013, 16:08

Hajmo Torresa na stopera :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 apr 2013, 18:24

slika

Sam Allardyce would like to see Andy Carroll's loan agreement at West Ham United made permanent at the end of the season.

Carroll arrived at Upton Park last summer on a deal from Liverpool which dictated that he would spend the entire 2012/13 campaign in the capital.
He has struggled with injury and form at times with the Hammers, but has been firing on all cylinders again of late and netted a crucial double in a 3-1 victory over West Bromwich Albion on Saturday.
Allardyce had called on his strikers to start delivering prior to that fixture, and he has now revealed that he is hoping to wrap up a deal for Carroll when the transfer window re-opens.

He said: "Would I like him here next season? The answer is yes.
But there are a lot of things that need to be done. We will look at that at the end of the season. There is always a possibility. Andy showed today that he is not just a threat in the air, but is very good on the ground as well. His volleyed goal was fantastic technique. In fact, we scored three fantastic goals. I was delighted with our display and it moves us closer to the 39 points that will make us safe.
"
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 apr 2013, 18:41

hanniz je napisao/la:Ja bih volio da ovo ljeto dođu: Ben Arfa, Erikssen, Mirin, Gameiro, a vjerovatno će doći i Williams (nažalost).
Ma samo što je izjavio da bi volio odalamiti Suareza, inače je ko zemlja. :)

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 01 apr 2013, 20:20

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Mislim da su Suarez i on dosta slični karakteri, obojica su prgavi i ne vole gubiti tako da ne znam kako bi se slagali :)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 01 apr 2013, 20:22

Super bi se slagali jer su u istom timu, ali to je nebitno, bitno je to što je Williams goli britanski prosjek, nikakav korak naprijed. Kupovinom Coutinha Brendan je išao van Britanije, i nadam se da će u tom ritmu nastaviti i u budućnosti. Jer, realno, i ono što valja na otoku, precjenjeno je.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 01 apr 2013, 20:25

Ja ne bi imao nista protiv da dodje Wiliams, pravi vodja, Williams = Black Carra.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 01 apr 2013, 20:31

neurofunk je napisao/la:Ja ne bi imao nista protiv da dodje Wiliams, pravi vodja, Williams = Black Carra.
Donekle se slažem.Za mene je nezamislivo da bilo ko ide u istu rečenicu s Carragherom, ali Williams bi po meni bio dobro riješenje.Bolji je od Škrtela, ako ništa. :mrgreen:

Još Vorm, Eriksen i Gameiro, i ja zadovoljan. 8-) :D
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 apr 2013, 20:39

koji ce nam racku vorm,ako cemo dovoditi golmana onda trazit neku mladu zvjezdu u usponu kao ter-stegen,ron-ziler ili begovica dovest,a u ostalom reina moze jos posluzit na golu LFC-a.Williams je cisti prosjek,ne treba nam on.Najbolje rjesenje bi bio sakho,al ako ga ne pusta PSG onda pokusat dovest nekog iskusnog od 29,30 godina,jer onda i agger igra bolje kad pored sebe ima nekog sa iskustvom.ako dovedu xabia u eriksena neka ostane skrtel sto se mene tice,bitno je da imamo sredinu beton :D
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 01 apr 2013, 20:41

OTNYS_YNWA je napisao/la:
hanniz je napisao/la:Ja bih volio da ovo ljeto dođu: Ben Arfa, Erikssen, Mirin, Gameiro, a vjerovatno će doći i Williams (nažalost).
Ja Williamsa pamtim samo iz one utakmice protiv Bosne, al jbg treba biti realan, ni mnogo bolji štoperi od Williamsa ne bi Veda i Stevu zaustavili. :) Možda na kraju ipak Skrtel ostane, ako se popravi. Sjetimo se samo Enriquea kako je kriminalan bio, pa je opet ostao i trenutno igra fenomenalno. A možda i Kelly može biti rješenje.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 apr 2013, 20:44

slika
samo za hendu
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 apr 2013, 20:57

Al' kad se Persie zaleti, gdje ćeš na Rusiju u potkošulji.

[youtube][/youtube]

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 01 apr 2013, 21:00

Ko imalo prati PSG i francusku ligu zna da Sakho nije tako dobar koliko ljudi pricaju da jeste. Al necu reci ni da jesam ni da nisam za njegovo dovodjenje.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 apr 2013, 21:04

Ja sam dvije sedmice zaredom gledao ponedjeljkom ujutro utakmice PSG-a, repriziralo se. Tada je Silva bio povrijeđen i igrao je Sakho. Gledao sam ga i protiv Valencije. Meni je odličan, bar koliko sam ga gledao. Možda je premalo utakmica. Ne znam što, ali bih volio da dovedemo crnčugu, pa koga god. :mrgreen:

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 apr 2013, 21:07

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam dvije sedmice zaredom gledao ponedjeljkom ujutro utakmice PSG-a, repriziralo se. Tada je Silva bio povrijeđen i igrao je Sakho. Gledao sam ga i protiv Valencije. Meni je odličan, bar koliko sam ga gledao. Možda je premalo utakmica. Ne znam što, ali bih volio da dovedemo crnčugu, pa koga god. :mrgreen:
i ja bih ga za to doveo,trebamo nekog ko ce jesti travu i protivnicke igrace u i oko 16-erca.a uz to momak tek ima 22-23 godine.Sa bagerom bi bio odlican tandem

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 01 apr 2013, 21:16

youngredcomps je napisao/la:koji ce nam racku vorm,ako cemo dovoditi golmana onda trazit neku mladu zvjezdu u usponu kao ter-stegen,ron-ziler ili begovica dovest
Ne možes na golmanove godine gledati kao na godine ostalih igrača.Čuj nekog mladog, pa neće tinejdžer mijenjati Reinu pobogu.Valjda zaslužuje da ga ispoštujemo i dostojanstveno ispratimo, ipak je on ovdje skoro 8 godina.Neću dijete dovesti da ga mijenja jbt.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 01 apr 2013, 21:26

Shanks je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:koji ce nam racku vorm,ako cemo dovoditi golmana onda trazit neku mladu zvjezdu u usponu kao ter-stegen,ron-ziler ili begovica dovest
Ne možes na golmanove godine gledati kao na godine ostalih igrača.Čuj nekog mladog, pa neće tinejdžer mijenjati Reinu pobogu.Valjda zaslužuje da ga ispoštujemo i dostojanstveno ispratimo, ipak je on ovdje skoro 8 godina.Neću dijete dovesti da ga mijenja jbt.
Najgore je što bi ovo trebale biti Reinine najbolje godine, golmani su u ranim 30-ima u "cvijetu mladosti" a on se totalno pokvario. Kad bi prodali Reinu za mene bi zaista odličan izbor bio Begović, ne što je "naš" već što je zaista pouzdan i siguran, neko ko izgleda da će dugo trajati, pa eto barem isto koliko i Reina. Jer što reče @Shanks 8 godina nije malo.
Ipak mislim da golman neće biti prioritet ni u ovom ljetnom prelaznom roku, osim ako Reina sam ne izrazi želju da ode. Transfer tema je uvijek zanimljiva al' mislim da je rano o tome govoriti, jedino što znam je da će Rodgers napraviti najmanje 1 veliku fulu u transferima - jednostavno tako mora biti.

I da, ako ga povrede zaobiđu Coutinho će biti IGRAČINA !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 apr 2013, 21:27

Shanks je napisao/la:
ter-stegen mozda jest mlad al covjek brani ko veliki :lol: ,mislim da bi njemu bilo puno draze kad bi ga ter stegene mjenjao,jer vorm ima samo godinu manje od reine.I ja sam rekao da treba ostavit reinu,a ako vec hoce dovest nekog onda neka bude neko od ova 3.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 01 apr 2013, 21:35

Rizo, kakav je onaj Zouma iz Saint Etiennea? Jel stvarno toliki talenat kao što ga mnogi predstavljaju. Pošto znam da pratiš Francusku ligu, pa te zato upitah. :)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 01 apr 2013, 21:38

Što se tiče tih golmana iz Francuske ja znam da je jedini kandidat onaj Ochoa ko ga prati nek slobodno kaže šta o njemu :mrgreen:

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 01 apr 2013, 21:46

ma ostace Pepe i sledece godine to je sigurno jer golman nam nije prioritet ima vaznijih pozicija za popuniti sto se tice odbrane pokusati dovesti Sakhoa i Martins India Skrtela prodati Coatesa poslati na posudbu a tu je i nas Kelly koji moze igrati na poziciji stopera i to bi bilo dovoljno za odbranu u vezu dovesti Eriksena i velikog Xabia a Shelveya poslati na posudbu napad ne bih nista dirao jedino ako bude neki veci budzet u pitanju dovesti nekog napadaca kao rezervnu opciju a Borinija prodati

Reina-Johnson-Sakho-Agger-Enrique-Xabi-Gerrard-Eriksen-Coutinho-Sturridge-Suarez to bi bilo mojih prvih 11 za sledecu sezonu
LIVERPOOL FC

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.