Trebao je to napisati cinjenice prije tri kola, u tome i jeste poenta, upravo ti pisem ljetni tango. Na kraju cemo vidjeti kakvo je stanje.Vrebac je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:28Isto sto sam ja napisao stoji.
Kad se pogleda trenutna statistika @Siamo nije nista pogresno napisao, samo cinjenicu!
Da je Juve imao losiju odbranu i primio od 5 do 8 golova vise, vjerovatno nebi bio na prvoj poziciji. Jer bi samim tim izgubio nekoliko bodova. Kao drugoplasirani u Spaniji ili Engleskoj.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Prosviro i ti prijatelju.
Tek sam sad vidio da je ona švedska budaletina izjavila da igra praktički besplatno za Milan 

Ko je veci klub Chievo ili Verona? Neka prica iza 2 kluba, navijaci, ukratko?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Olujni mozes ti bolje, nije ovo zanimljivo, moramo sacekati da zavrsi ova sezona, da se "koljemo" ko ljudi samo ove godine mala pauza pa ces imati malo vremena za olujne napade.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Tvrda Verona,oni su deff jedno od ugodnijih iznenadjenja ove sezone,Juric ih je bas fino poslozio,a eto i zaradice pofino oda prodaje igraca.
- muha milanez
- Kontakt:
Bezveze mi je ovaj termin od 17:15 na plus 30 da igraju, zar nije bolje da su stavili i ovu utakmicu od 19:30 pa nek gleda ko šta voli.. Ovako je patnja bar u prvom poluvremenu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Papi Gomez se unervozio, ako Verona ispostuje dati cemo joj nekog igraca na posudbu.
Sve su prilike da ce Verona jos jednom otikinit bodove ekipi koja je među prva 4. Juric 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ureka sam ih
ima do kraja dosta, zabit ce oni jednog 

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kakvo ovi ne staju, sreca pa nije sada pocela sezona ostamotili bi nas sve uzeli bi 35 pobjeda u 38 kola.
Spica ce biti kada odu u finale LP xD
Spica ce biti kada odu u finale LP xD
Evo ga
Fiorentina bi iduce sezone mogla biti jako dobra ekipa ako ostave sve na okupu, vrati im se Amrabat i dovedu boljeg trenera.

Veca je Verona, imaju i naslov Serie A 80ih, Chievo je mislim najvise bio 3 ili 4.
Fiorentina bi iduce sezone mogla biti jako dobra ekipa ako ostave sve na okupu, vrati im se Amrabat i dovedu boljeg trenera.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda ne mozemo nikog pobjediti ali zato mozda Roma ovo kolo moze remizirati hehe 

Mozda i bolje sto je atalanta remizirala da odustanu od trke za juventusom,nek malo odmara igrace inace ce izgoriti do LP
Kakav inter ima raspored do kraja ako uzmu 5 pobjeda, potpuno su zasluzili trofej. Bez zezanja, bez icega.tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 19:13Mozda ne mozemo nikog pobjediti ali zato mozda Roma ovo kolo moze remizirati hehe![]()
A to ce znaciti da je juventus pored ove tri bez pobjede,vezao jos tri,tako da nema se tu sta dodati
Verona je Dinamo,Chievo je Zagreb.Tako nekako što se tiče veličine u gradu i navijača.Nisu ni blizu.
Ali Chievo je godinama opstajao u Serie A dok je Verona bila unutra-van klub.I kad bi ušli nakrcali bi se nekakvim metuzalemima i bili odvratna ekipa.Ova godina je prva od tko zna kad da su se okrenuli mlađim igračima pa su tako već dvojicu za dobre iznose prodali u Fiorentinu i Napoli,a i trećeg će ovo ljeto.
Meni je uvijek Chievo draža ekipa bila.Navijači Verone su jedni od najgorih rasista u ligi ako ne i najgori.A 2012. nakon što je Morosini umro su skandirali protiv njega na utakmicama.Nakon vrijeđanja Balotellija prošle godine im je pak vođa grupe potjeran sa stadiona na 10 godina.
Ma poanta je da sam stavio podatak zanimljivosti radi,a primili se ljudi bezveze i još kao nešto raspravljate ozbiljno

Inače,Jurić bi mogao lagano u nekoj Fiorentini ili slično završit.Možda Torino za početak

- tuzlak1987
- Kontakt:
Zajednicko klubovima iz Verone je sto imaju najruzniji stadion na svijetu. Koji izgleda kao da je neki koloseum kapaciteta 100 hiljada, a ustvari ima mozda kapacitet 35 hiljada i izgleda kao rusevina. Kada pratim utakmicu gdje su Verona i Chievo domacini bez obzira na kvalitet snimka opet ruzno izgleda pratiti tu utakmicu.
caputo lagano do 18 golova
Al je zakuca onaj japanac sinoc u raslje. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'