Usput hvala vama momci,kalachevu za izjednacenje,hugi,hugolini i malim hugicima

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jao znas sta bi uradio sa tih 250KM, kupio bi sebi horsa i uradio se lijepo fino i otiso bi u makarsku na more pjehe i skako na glavu, **** te 250 km kad padnes za 10 miljaadriano_leite je napisao/la:Pa ako realno pogledas, covjek ima strasan dobitak, a ako samo njega bude cekao, zdrav razum govori da uzme ono sto mu se daje ili da igra kontru jednu stoju na kvotu 2.50, na taj nacin u slucaju fule bi bar dobio 250 KM (ako prodje Tsonga, tada bi dobio 10.700 cini mi se, pa se moze halaliti ta stoja). Znaci bio u plusu jos 50, jer **** je za tolike pare pasti na jednom paru i dobiti cunu. Em si pao na jednom, em nisi dobio preko 10.000, em si i svoju stoju izgubio. Ljudi sebi pucaju u usta i za manje stvariTomBrajder je napisao/la:Ma ne bi im dao pola dobitka nema boga, a za kontriranje nije neka kvota.. rokno bi se necim i pratio tsongu a ne vidim kako ga ovaj smcziek moze dobit.. sretno paletar, moracu ga i ja pratit ako budes ceko.
Cekamo druze bar ko moze,ja cu odspavat do mecagonzales je napisao/la:@Palletar22 čestitke![]()
Šta si odlučio, da vidim hoću li ići spavati ili ćemo čekati?
De postavi sad da vidim kako se zeleniPaletar22 je napisao/la:Iskreno nikad nisam uzeo prijevremenu isplatu,a imam sam fine dobitke vecinom tako da i sad ostaje zora rana pa na poso vesel il popisan![]()
Usput hvala vama momci,kalachevu za izjednacenje,hugi,hugolini i malim hugicima
Paletar22 je napisao/la:Cekamo druze bar ko moze,ja cu odspavat do mecagonzales je napisao/la:@Palletar22 čestitke![]()
Šta si odlučio, da vidim hoću li ići spavati ili ćemo čekati?valja jbno ranit sutra
Nadal, slijedi Serena pa onda Tsonga.Paletar22 je napisao/la:Cekamo druze bar ko moze,ja cu odspavat do mecagonzales je napisao/la:@Palletar22 čestitke![]()
Šta si odlučio, da vidim hoću li ići spavati ili ćemo čekati?valja jbno ranit sutra
AHAHAHAHAHAHAH oplakaaEnemy00 je napisao/la:Kako ce sutra kladionice oboriti kvote valja ovo danas nadoknaditi ali sreca ima ovih pacijenata sto igraju onaj bingo pa ce ja mislim njima zavrnuti hahahaha
Potpis!plavipatriota je napisao/la:daj mi repke svaki dan![]()
vecaveca je napisao/la:ja za petobu ne spavam a za 10 milja bi cijela mahala i raja navijali hahahha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.