Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

kim
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la kim » 29 jan 2015, 04:28

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Vratio se Juka
Bolje i da nije, nakon što ga je 14 minuta igre držao vani, nije ostvario dabl-dabl, nje postigao career high, za dva minuta blokadu, koji mu je đavo pa mu neda da igra zadnju četvrtinu nikako, u posljednje 4 utakmice odigrao je sad ovih dva minuta, smiješno.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 29 jan 2015, 04:32

sto ste nezahvalni, pocetkom sezone predvidjali smo mu 5 minuta po tekmi a vidi ga sad, starter jbte
ima sasvim pristojnu minutazu,ja prezadovoljan :bih:

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 29 jan 2015, 04:33

kim je napisao/la:
Bolje i da nije, nakon što ga je 14 minuta igre držao vani, nije ostvario dabl-dabl, nje postigao career high, za dva minuta blokadu, koji mu je đavo pa mu neda da igra zadnju četvrtinu nikako, u posljednje 4 utakmice odigrao je sad ovih dva minuta, smiješno.
Moždaga ipak čuva, sutra će mu biti gutavo jer se Mark Gasol naoštrio da Juki vrati ako bude mogao. Iskreno se nadam i želim da Juka ponovi onu priču iz Denvera ili bar približno samo da ga Mark ne izdominira.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 29 jan 2015, 04:33

RealnoGledano je napisao/la:sto ste nezahvalni, pocetkom sezone predvidjali smo mu 5 minuta po tekmi a vidi ga sad, starter jbte
Da Juka igra 47 minuta, je.bala bi se majka treneru sto ne igra 48 :mrgreen:

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 29 jan 2015, 04:34

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 29 jan 2015, 04:52

kim je napisao/la:
Brate jesi ti bardo? Places ko klinka kakva a lik odigrao odlicnu partiju. Eto, trener ga ne voli pa ga zato drzi na parketu skoro 30 minuta.... :damn:

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 29 jan 2015, 04:53

Guarin14 je napisao/la:
RealnoGledano je napisao/la:sto ste nezahvalni, pocetkom sezone predvidjali smo mu 5 minuta po tekmi a vidi ga sad, starter jbte

Prvo nemoj tako, ja nisam psovao i nije lijepo podmetati, nigdje nisam rekao da Juka treba igrati ovoliko ili onoliko, nego od kad je Juka starter uvijek igra cijelu ili gotovo cijelu 3/4 , a četvrtu sjedi na klupi, i neku noć denver i produžetke igrao Juka na klupi.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 29 jan 2015, 04:54

http://sportsport.ba/ino_kosarka/jusuf- ... rao/152026" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 29 jan 2015, 05:01

Honorar je napisao/la:
kim je napisao/la:
Brate jesi ti bardo?
Places ko klinka kakva a lik odigrao odlicnu partiju
. Eto, trener ga ne voli pa ga zato drzi na parketu skoro 30 minuta.... :damn:
Ej sad, znači klinka. :plac: Ne vidim smisao tog sistema, igraš treću četvrtinu, a sjediš četvrtu. Dobro možda on vidi da je to dobro, zato zadnjih 8 utakmica ima 1/7.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 jan 2015, 05:09

Ima trenera koji ga gotivi, i trener zna sta je najbolje za njega. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 29 jan 2015, 05:13

Trener zna zasto je to tako i na kraju krajeva on je taj koji ce snositi posljedice ukoliko klub kaze da ne radi kako treba. A Jusuf sa svojih dvaipo metra i stodvaes kila dobro i ovoliko izdrzi. :urnebes: :kafa:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 29 jan 2015, 05:16

kim je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la:

Prvo nemoj tako, ja nisam psovao i nije lijepo podmetati, nigdje nisam rekao da Juka treba igrati ovoliko ili onoliko, nego od kad je Juka starter uvijek igra cijelu ili gotovo cijelu 3/4 , a četvrtu sjedi na klupi, i neku noć denver i produžetke igrao Juka na klupi.
Ma nisam mislio direktno na tebe, nego uopsteno, jednostavno smo takvi.. Igra zato sto trener procjenjuje tako da mu Juka jos nije kapacitet da zavrsava utakmice i to je njegova odluka..Skoro svaki trener tako radi, rijetko ko zavrsava utakmicu sa istom petorkom sa kojom i pocne utakmicu.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 29 jan 2015, 05:22

Honorar je napisao/la:Trener zna zasto je to tako i na kraju krajeva on je taj koji ce snositi posljedice ukoliko klub kaze da ne radi kako treba.
A Jusuf sa svojih dvaipo metra i stodvaes kila dobro i ovoliko izdrzi
. :urnebes: :kafa:
:thumbup:
211cm, 98 kg, hvala steve hess, ma ako bog da samo da on nastavi da radi, i da igra fenomenalno.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 29 jan 2015, 05:37

kim je napisao/la:
Honorar je napisao/la:Trener zna zasto je to tako i na kraju krajeva on je taj koji ce snositi posljedice ukoliko klub kaze da ne radi kako treba.
A Jusuf sa svojih dvaipo metra i stodvaes kila dobro i ovoliko izdrzi
. :urnebes: :kafa:
:thumbup:
211cm, 98 kg, hvala steve hess, ma ako bog da samo da on nastavi da radi, i da igra fenomenalno.

Ma mislio sam vise figurativno :kralj:

filip13

Post Postao/la filip13 » 29 jan 2015, 06:59

nema juke

Od ove godine koncept natjecanja na all-star vikendu malo se promijenio. Tako ćemo ove godine umjesto susreta rookiea i sophomore ili ekipe Chucka i ekipa Shaq-a imati susret sastava Sjedinjenih Američkih Država i “ostatka svijeta”.

Ovo su momčadi:

Sjedinjenje Američke Države: Trey Burke, Kentavious Caldwell-Pope, Michael Carter-Williams, Zach LaVine, Shabazz Muhammad, Nerlens Noel, Victor Oladipo, Elfrid Payton, Mason Plumlee i Cody Zeller.

Svijet: Steven Adams, Giannis Antetokounmpo, Bojan Bogdanović, Gorgui Dieng, Dante Exum, Rudy Gobert, Nikola Mirotić, Kelly Olynyk, Dennis Schroeder i Andrew Wiggins.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 29 jan 2015, 07:22

filip13 je napisao/la:nema juke

Od ove godine koncept natjecanja na all-star vikendu malo se promijenio. Tako ćemo ove godine umjesto susreta rookiea i sophomore ili ekipe Chucka i ekipa Shaq-a imati susret sastava Sjedinjenih Američkih Država i “ostatka svijeta”.

Ovo su momčadi:

Sjedinjenje Američke Države: Trey Burke, Kentavious Caldwell-Pope, Michael Carter-Williams, Zach LaVine, Shabazz Muhammad, Nerlens Noel, Victor Oladipo, Elfrid Payton, Mason Plumlee i Cody Zeller.

Svijet: Steven Adams, Giannis Antetokounmpo, Bojan Bogdanović, Gorgui Dieng, Dante Exum, Rudy Gobert, Nikola Mirotić, Kelly Olynyk, Dennis Schroeder i Andrew Wiggins.
Povrijeđen je ovaj pa postoji mogucnost da ne nastupi .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jan 2015, 08:51

Olynyka nema do ALL stara sigurno, siguran sam da neće nastupati, velika šansa za juku.

Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 29 jan 2015, 09:51

iako su nba pravila fleksibilna po pitanju dvokoraka, mislim da se ovdje juka uredno prosetao prije nego ce zakucati. znam da bi mu na eurobasketu svirali korake prije nego bi se digao na zakucavanje :-D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 jan 2015, 12:07

I jesu koraci gledajuci europu, ali u NBA nisu. Imaju oni taj "produzeni korak" koji je dozvoljen.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 jan 2015, 12:39

Guarin14 je napisao/la: Ma nisam mislio direktno na tebe, nego uopsteno, jednostavno smo takvi.. Igra zato sto trener procjenjuje tako da mu Juka jos nije kapacitet da zavrsava utakmice i to je njegova odluka..Skoro svaki trener tako radi, rijetko ko zavrsava utakmicu sa istom petorkom sa kojom i pocne utakmicu.
Sta je vama. Juka je odigrao zadnja tri-cetiri minuta zadnje cetvrtine sinoc kada se je odlucivao pobjednik. Cudo je i da igra po trideset minuta svaka dva-tri dana odnosno ako izdrzi ovakav tempo. Juka NE igra po 40 minuta jer on to fizicki nemoze izdrzati svakih par dana. A sto se tice trenera i saigraca nije mogao bolje da izabere. Ne postoji bolji klub za njega trenutno u NBA od ovoga. Samo treba da se cuva povreda i da igra pametno sve ostalo ce doci samo od sebe.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.