Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Mladen
-
Kontakt:
-
Mirza_Hordas
-
Kontakt:
Postao/la Mirza_Hordas » 11 dec 2009, 12:32
bježi ba, šta je ovo

janjoš, džakmić, muminović, jahović
je** ja mater onim ljudima iz uprave.....šta radite od kluba moroni jedni
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
BegA_SA
-
Kontakt:
Ajde ba pustite te price ide ovaj ide onaj, kad fino sam igrac izjavi da odlazi iz kluba i kad raskine ugovor tek tad vjerujem, a ovo ide u Minhen i to sve suplje price.
Pozdrav

SARAJEVO=Evropski Jerusalem

-
cappy
-
Kontakt:
Skoro izjavio za Sport da bi volio ostati...i zavrsiti karijeru na Kosevu...spreman je potpisati novi 4-godisnji ugovor...sve ce se znati za par dana...LEGENDA JEDNOSTAVNO
-
Mladen
-
Kontakt:
BegA_SA je napisao/la:Ajde ba pustite te price ide ovaj ide onaj, kad fino sam igrac izjavi da odlazi iz kluba i kad raskine ugovor tek tad vjerujem, a ovo ide u Minhen i to sve suplje price.
Pozdrav

Bas tako,zar ljudi ne vide one smajlije na kraju mog posta,malo se zezam,da vidim reakciju ljudi na mahalske price.Pa otkud cu ja znati da ide muminovic,vjerovatno iz kafane.
Pozdrav svima.

-
TheManiacs
-
Kontakt:
Postao/la TheManiacs » 11 dec 2009, 13:23
Sjecam se posta kojeg sam zapamtio
napisao ga je miky_hz
Moguce raspadanje ekipe

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
-
Pinki tm`87
-
Kontakt:
Postao/la Pinki tm`87 » 11 dec 2009, 13:28
Nek se raspadaju.
Uprava ostanite

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
-
Zagor
-
Kontakt:
cappy je napisao/la:Skoro izjavio za Sport da bi volio ostati...i zavrsiti karijeru na Kosevu...spreman je potpisati novi 4-godisnji ugovor...sve ce se znati za par dana...LEGENDA JEDNOSTAVNO
Ako je ovo istina, stvarno nemam riječi , LEGENDA kao što kažeš !!!
Možda u ovom odlasku nekih igrača ima i dobrih stvari, to je da će mlađi koji imaju potencijala (obzirom da se nalaze na prvom mjestu sa gol razlikom +30, tako nekako) moći se dokazati , ako im ,naravno ,Janjoš da priliku.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
FK Sarajevo
-
Kontakt:
Postao/la FK Sarajevo » 11 dec 2009, 13:41
Al kako su prije rate igraci igrali kladim se sa svima da su igrali skoro djabe svi su igrali iz ljubavi prema klubu i zbog navijaca a sad svi samo igraju radi novca nekazem da on nije bitan naravno da jeste ali u nasem Sarajevu se moze da zivi od zarade i uvijek im jos ostane viska prije nisu bile redovne plate pa haj to shvatam ali sad kad su redovne opet nezele ostati kad je Saranovic dolazio citao sam da je imao platu 1.300 eura mjesecno u novinama je pisalo a odigrao je samo polusezonu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
FK Sarajevo
-
Kontakt:
Postao/la FK Sarajevo » 11 dec 2009, 13:48
A Skoro je jos jednom dokazao kako se voli klub
-
Zagor
-
Kontakt:
FK Sarajevo je napisao/la:Al kako su prije rate igraci igrali kladim se sa svima da su igrali skoro djabe svi su igrali iz ljubavi prema klubu i zbog navijaca a sad svi samo igraju radi novca nekazem da on nije bitan naravno da jeste ali u nasem Sarajevu se moze da zivi od zarade i uvijek im jos ostane viska prije nisu bile redovne plate pa haj to shvatam ali sad kad su redovne opet nezele ostati kad je Saranovic dolazio citao sam da je imao platu 1.300 eura mjesecno u novinama je pisalo a odigrao je samo polusezonu
A znaš šta , nije uvijek ni do igrača. Uprava je tu najveći problem, da su pravi ljudi u njoj nebi ovako lagano godinama igrači odlazili sa Koševa. Ima sigurno oni igrača koji nisu željeli toliko da odu iz kluba, ali ako iz uprave vide cifru od 50 hiljada km odmah ga "tjeraju" iz kluba, naravno ima onih koji sami odluče.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
FK Sarajevo
-
Kontakt:
Postao/la FK Sarajevo » 11 dec 2009, 13:53
Zagor je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Al kako su prije rate igraci igrali kladim se sa svima da su igrali skoro djabe svi su igrali iz ljubavi prema klubu i zbog navijaca a sad svi samo igraju radi novca nekazem da on nije bitan naravno da jeste ali u nasem Sarajevu se moze da zivi od zarade i uvijek im jos ostane viska prije nisu bile redovne plate pa haj to shvatam ali sad kad su redovne opet nezele ostati kad je Saranovic dolazio citao sam da je imao platu 1.300 eura mjesecno u novinama je pisalo a odigrao je samo polusezonu
A znaš šta , nije uvijek ni do igrača. Uprava je tu najveći problem, da su pravi ljudi u njoj nebi ovako lagano godinama igrači odlazili sa Koševa. Ima sigurno oni igrača koji nisu željeli toliko da odu iz kluba, ali ako iz uprave vide cifru od 50 hiljada km odmah ga "tjeraju" iz kluba, naravno ima onih koji sami odluče.
I to je sto kazes istina ma ima hiljade razloga
-
FK Sarajevo
-
Kontakt:
Postao/la FK Sarajevo » 11 dec 2009, 14:00
Citam sad u novinama ovi nasi iz uprave htjeli dovesti Pelaka a Olimpik trazi 50.000 km za papire hahaha
-
cappy
-
Kontakt:
FK Sarajevo je napisao/la:Citam sad u novinama ovi nasi iz uprave htjeli dovesti Pelaka a Olimpik trazi 50.000 km za papire hahaha
bolje im je da se potrude da dovedu prava pojacanja dostojna ovim sto idu,....jer od kada je polusezona zavrsila samo slusam ode Cala mali, HAme, Jahovic,...dakle vratite nam Vuleta, Semjona, Sarana i slicne,,,jer ako nam se raspadne ovaj tim sta ocekivati u nastavku...pa ne moze ni Skoro sve sam ako ostane...ZNACI HOCEMO POJACANJA JER PARA IMAMO...FINANSIJSKA SITUACIJA NIKAD NIJE BILA BOLJA...HOCEMO TITULU I EVROPU
-
miky_hz
-
Kontakt:
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
Obavio sam prve razgovore sa celnicima moga
voljenog kluba...(aferim)
Idol
Ponudjen mu je cetverogodisnji ugovor,strasna stvar,i navodno neki odlican ugovor mozda i najbolji u samoj drzavi...
Treba naglasiti da finansiska situacija u klubu odavno nije bila bolja,i da se moze ocekivati jos pojacanja posebno sto su ovi iz uprave na udaru,pa sada rade sve da ostanu u foteljama...
Aldin Janjos ni pod razno,otkud sad da je zadnji vezni kod nas kad je nas igrao napadaca...ima puno stvarih vezano za njega koje nisu bas ok tako da se nadam da od njegovog dolaska nece biti nista...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
FK Sarajevo
-
Kontakt:
Postao/la FK Sarajevo » 11 dec 2009, 14:23
miky_hz je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
Idol
Ponudjen mu je cetverogodisnji ugovor,strasna stvar,i navodno neki odlican ugovor mozda i najbolji u samoj drzavi...
Treba naglasiti da finansiska situacija u klubu odavno nije bila bolja,i da se moze ocekivati jos pojacanja posebno sto su ovi iz uprave na udaru,pa sada rade sve da ostanu u foteljama...
Aldin Janjos ni pod razno,otkud sad da je zadnji vezni kod nas kad je nas igrao napadaca...ima puno stvarih vezano za njega koje nisu bas ok tako da se nadam da od njegovog dolaska nece biti nista...
Ode Cali jedan sin hoce da mu se vrati drugi

-
maltasa
-
Kontakt:
miky_hz je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
Idol
Nije nikada napadač ovaj bio

-
FK Sarajevo
-
Kontakt:
Postao/la FK Sarajevo » 11 dec 2009, 15:04
maltasa je napisao/la:miky_hz je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
Idol
Nije nikada napadač ovaj bio

Nije bitno sta je bio ali nevjerujem da nam treba mozemo na toj poziciji naci i boljih igraca
-
irfan41
-
Kontakt:
BegA_SA je napisao/la:Ajde ba pustite te price ide ovaj ide onaj, kad fino sam igrac izjavi da odlazi iz kluba i kad raskine ugovor tek tad vjerujem, a ovo ide u Minhen i to sve suplje price.
Pozdrav

zak kad odu li dodju treba zvanicno vjerovati, ovo su sve supljaci
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
-
FK Sarajevo
-
Kontakt:
Postao/la FK Sarajevo » 11 dec 2009, 15:25
irfan41 je napisao/la:BegA_SA je napisao/la:Ajde ba pustite te price ide ovaj ide onaj, kad fino sam igrac izjavi da odlazi iz kluba i kad raskine ugovor tek tad vjerujem, a ovo ide u Minhen i to sve suplje price.
Pozdrav

zak kad odu li dodju treba zvanicno vjerovati, ovo su sve supljaci
Prijelazni rok mislim da jos zvanicno nije poceo dok ne pocne nista neznamo ni ko ce doci ni ko otici a Caletova lista zelja i trasnfer lista su 15 ovog mjeseca