BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 16 maj 2012, 17:23

anton 1983 je napisao/la: Da bi se sa tim BvB mogao boriti, mora poćeti razarati i u Europi, druge nema. Baš zato je taj europski uspjeh bitan, jer on daje toliko bitne noFce i toliko bitnu reputaciju koja ŠPEK igrač zadržava u klubu...
S ovim dijelom se slažem. Vrijeme je za uspjeh u LP.

Moramo dat' neki signal igračima da klub ima veće ambicije nego "samo" osvajanje Bundeslige i Kupa :mrgreen: . Moramo takođe dovest neko zvučno pojačanje (ne računam Reusa) da pokažemo svima da smo ozbiljni i da ne želimo da stalno ispadamo u grupnoj fazi. slika Treba nam taj iskorak u LP...

Kad Lewat & Co vide da se ne šalimo onda neće biti problema oko ugovora.slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 maj 2012, 17:27

Pa mi vec imamo bar 6-7 igraca kojima je cilj u karijeri da se bore za sami europski vrh...eto im onda odlicna prilika da upravo to i postignu :? Nije valjda cilj otici u Real ili Barcelonu i boriti se za eurpsku krunu kao petnaesti najvazniji igrac kluba.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 maj 2012, 12:53

Liverpool bi da dovede naseg najveceg najbolje najjaceg igraca pogodite ko je u pitanju ? :D

Al od tog naravno nema apsolutno nista .
BvB Echte Liebe !!!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 17 maj 2012, 13:12

Damir_BvB je napisao/la:Liverpool bi da dovede naseg najveceg najbolje najjaceg igraca pogodite ko je u pitanju ? :D

Pa vidio sam da su bacili oko na KUBU,e sad da li mislis na njega??? :lol:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2012, 13:20

smopiBVB je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Liverpool bi da dovede naseg najveceg najbolje najjaceg igraca pogodite ko je u pitanju ? :D

Misli na Kloppa.... Nema od toga ništa. Njih će preuzet' AVB, Lambert (naša legenda :D ) il' onaj iz Wigana. Martinez ili kako već... :?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 17 maj 2012, 13:28

Semir bvb je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la:

Misli na Kloppa.... Nema od toga ništa. Njih će preuzet' AVB, Lambert (naša legenda :D ) il' onaj iz Wigana. Martinez ili kako već... :?
:lol: Mislio sam da hoce fkt nekog igraca (Damire u pravu si 100%-nas najbolji i najjaci igrac je KLOPP),a to za naseg DR.KLOPPA,to da ga hoce il sta vec mi je smijesno :lol:,bio to Liverpoolov Liverpool ili bilo koji drugi klub!!!
NE IDE ON NIGDJE!!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2012, 15:56

Evo ponovo se Bendtner dovodi u vezu s nama.slika

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... tmund.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jbg. nije skup. Oko 3,5 - 4 mil eura odšteta, a bio bi odličan back-up za Lewandowskog. Takav nam igrač treba da puše Poljaku za vrat i da vidi Lewat da nije nedodirljiv...slika

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 maj 2012, 16:12

Za mene je Bentdner SCHROT IGRAC ! To je Schansentod . Sta taj covjek sve moze profulat je ne vjerovatno i ne bih ga nikad pozelio u BvBu ima mnogo boljih rjesenja od njeg . Jedino eto sto nije skup al kvalitet mu je jako nizak sasvim obican i prosjecan igrac ... Nedaj boze da nam on dodje .
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2012, 16:20

Ja opet mislim da bi se super uklopio u naš sistem. On bi se nadav'o golova kod nas. Jednostavno imam dobar osjećaj u vezi njega.slika

Ako ga Zorc i Klopp stvarno traže onda mislim da tu nema greške...slika

[youtube][/youtube]

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 17 maj 2012, 17:04

BENTDNER...Ne znam,jedino je prednost sto nije skup a sad da je neki kalibar...po meni nije!!
Zna fuliti nemoguce,dosta zicera promasuje...mada ko zna,i LEWA je bio takav pa malo po malo popravi se on,i realizaciju i sve ostalo!Moguce da bi KLOPP od njega napravio klasu,mislim ako neko moze onda je to nas vodja!!!
Jooooooj koliko spekulacija,koliko igraca u vezi s nama,mozda nam neko deseti dodje..ma ko ce ga znati...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 maj 2012, 17:39

Damir_BvB je napisao/la:Za mene je Bentdner SCHROT IGRAC ! To je Schansentod . Sta taj covjek sve moze profulat je ne vjerovatno i ne bih ga nikad pozelio u BvBu ima mnogo boljih rjesenja od njeg . Jedino eto sto nije skup al kvalitet mu je jako nizak sasvim obican i prosjecan igrac ... Nedaj boze da nam on dodje .
Hvala Bogu pa ima jos neko ko smatra da je Bentdner obican prosjek. Ukoliko zelite da napravite iskorak u Evropi morate traziti druga rijesenja na toj poziciji.
Citam po raznim forumima da se Magath na ljeto zeli rijesiti Mandzukica i Helmesa i mislim da bi ovaj drugi se odlicno uklopio u Dortmundov sistem i bio bi dosta jeftiniji od Bendtnera - koji je pokvaren i sto se place tice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 maj 2012, 17:41

amerosm je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Za mene je Bentdner SCHROT IGRAC ! To je Schansentod . Sta taj covjek sve moze profulat je ne vjerovatno i ne bih ga nikad pozelio u BvBu ima mnogo boljih rjesenja od njeg . Jedino eto sto nije skup al kvalitet mu je jako nizak sasvim obican i prosjecan igrac ... Nedaj boze da nam on dodje .
Hvala Bogu pa ima jos neko ko smatra da je Bentdner obican prosjek. Ukoliko zelite da napravite iskorak u Evropi morate traziti druga rijesenja na toj poziciji.
Citam po raznim forumima da se Magath na ljeto zeli rijesiti Mandzukica i Helmesa i mislim da bi ovaj drugi se odlicno uklopio u Dortmundov sistem i bio bi dosta jeftiniji od Bendtnera - koji je pokvaren i sto se place tice.
novog Dzeku ? :mrgreen: napravit ce gresku zivota ako ga proda :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 17 maj 2012, 17:46

Kagawa se sa nama povezuje, mi vama Banderu i još malo novca i eto ga, dogovor postignut :mrgreen:

Bendtner je dobar igrač, šteta što odlazi iz Arsenala, bio bi barem dostojan backup Robinu, ali taj želi da igra. Zna da zabije kad se najmanje nadaš a zna i da profula nemoguće što je njegova najveća mana. Ima dobru kontrolu lopte za visokog igrača i tehniku, može navući 2 na sebe i proći, a i jak je Boga mi. Uglavnom, bio bi dobar backup Lewandowskom, bila bi šteta da ga ne ugrabite.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 maj 2012, 19:48

Noje špekulacion - Park i 12 milki za Kagawu!! :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2012, 19:54

Hare_BvB je napisao/la:Noje špekulacion - Park i 12 milki za Kagawu!! :lol:
slika

Jbg. čiča nije loš igrač, možda i nije loša zamisao. Izvukli bi maksimum iz odlaska Kagawe. Dobili bi pare + dobru i iskusnu zamjenu...slika

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 maj 2012, 21:28

Ja parka toliko cjenim i postujem kao igraca i smatram ga poprilicno kvalitetnim igracem al ne bih ga nikako volio u BvBu da je mladji rado a ovako njegovo je proslo gotov je on . To su sve ja mislim same spekulacije dobit cemo mi 13 miliona i to je to ode Kagawa. Hajde kad su Manchesterovi navijaci mogli pretrpit prodaju C Ronalda mozemo i mi vala Kagawu ha ya ;) .
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2012, 22:49

U sutrašnjem printanom izdanju "kickera"...
Zorc: "Wolski je tema kod BVB-a".

Evo potvrde (na 14/15 str.)
https://shop.kicker.de/kicker/blaettern ... tikel=9273" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlična vijest!
Eto nama "poljskog Gotzea" slika

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 maj 2012, 23:04

Lako je moguce da United odustane od kagawe,al to je samo "mozda". Navodno je Hazard jako blizu potpisa za United i po nekim pricama u tom slucaju bi se odustalo od Kagawe. Mda je moje misljenje da nema smisla da se odustane jer Hazard ce ici na krilo ili ce ga Fergie gurnuti u sredini na mjesto scholesa dok bi kagawa opet dobro dosao da u formaciji 4-5-1 da igra iza napadaca,sto je do sada igrao Rooney.

Takodjer,jos jedna stvar. Ako United odustane od Kagawe,najbolja opcija za Dortmund bi bila da Arsenal udje u pregovore za Japanca. Inace,uprava Arsenala na celu s Wengerom je jako sposobna sto se tice pregovora,jer ako udju u pregovore do kraja ovog mjeseca,99% da ih nece zavrsiti do 31 augusta,jer bi se Wenger yebo za 100 funti a kamoli mill. U tom slucaju bi Shinji ostao kod vas a vama to pase u svakom slucaju...ili ce potpisati novi ugovor ili igrati jos jednu sezonu. Kako god da okrenete,niste na gubitku.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2012, 23:15

majestic24 je napisao/la:Lako je moguce da United odustane od kagawe,al to je samo "mozda". Navodno je Hazard jako blizu potpisa za United i po nekim pricama u tom slucaju bi se odustalo od Kagawe. Mda je moje misljenje da nema smisla da se odustane jer Hazard ce ici na krilo ili ce ga Fergie gurnuti u sredini na mjesto scholesa dok bi kagawa opet dobro dosao da u formaciji 4-5-1 da igra iza napadaca,sto je do sada igrao Rooney.

Takodjer,jos jedna stvar. Ako United odustane od Kagawe,najbolja opcija za Dortmund bi bila da Arsenal udje u pregovore za Japanca. Inace,uprava Arsenala na celu s Wengerom je jako sposobna sto se tice pregovora,jer ako udju u pregovore do kraja ovog mjeseca,99% da ih nece zavrsiti do 31 augusta,jer bi se Wenger yebo za 100 funti a kamoli mill. U tom slucaju bi Shinji ostao kod vas a vama to pase u svakom slucaju...ili ce potpisati novi ugovor ili igrati jos jednu sezonu. Kako god da okrenete,niste na gubitku.
Mi smo njega već "sahranili" pa čak i našli mu zamjenu... :mrgreen: On nema više mjesta kod nas... :mrgreen:
Sa srećom. Ne treba nam takva priča da se opet nerviram. Izrazio je želju da ide, pa ja ga ne bih sad kad bi on nama plać'o. Mamu mu njegovu izdajničku... :twisted:

Ja npr. nisam ljut na Sahina što je otiš'o. On je bio kod nas 7 godina. Mi smo ga slali na posudbe, čak smo jednom prihvatili ponudu Besiktasa od 7 mil za njega, al' on nije htio da ide. Nakon 7 godina prirodno je da ide ako na vrata zakuca velikan kakav je Real...

Ovaj japanski štakor je druga priča. Igr'o je 1,5 god. i odmah bi fur'o dalje. U februaru izjavljuje da sa nada da će ostat' što duže, a sad ovako. Ma ćibe... :twisted: Sa srećom yebem ti sve japansko slikaradiokaktivnoslika... :lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 maj 2012, 23:35

Semir bvb je napisao/la:U sutrašnjem printanom izdanju "kickera"...
Zorc: "Wolski je tema kod BVB-a".
Odlicno. Konkurencija za te "prednje" pozicije ce biti brutalna, sigurno ce jedan od silnih klinaca koje smo vec kaparisali bljesnuti. 8-)

Joj Sema misa mu, kako bola Sahin nije izdajnik, a Shinji jeste? :D

Sahin je rodjen u okolini Dortmunda, identifikovan s klubom od malih nogu, nesudjeni kapiten i vodja ove generacije koji je na sva usta izjavljivao svoju ljubav prema ovom klubu.

Kagawa je "obican placenik" doveden s kraja svijeta. Imao je nevidjenu srecu da ga nasi skauti nanjuse i da igra dvije sezone u Kloppovom stroju. Niti se identifikovao, niti je "vodio ljubav" s klubom preko medija. Pa on se cak nije ni potrudio da spreha njemacki, i sad se onaj prevoditelj mota po klupi. Od pocetka se znalo da je njegov san EPL i on o tome nije sutio, dok je Sahin godinu dana zavlacio klub sa svojom "ljubavlju" i hercikama, a paraleno s tim ucio spanjolski i ugovorio sve s Jozom.

Sahin je kvisling prve vrste, dok je Japaner samo jedan u nizu igraca koji su prodefilovali kroz ovaj klub. Sahinu nikad necu oprostiti, a Japancu uopce ne zamjeram toliko, ali sam uvjeren da ce napraviti los potez svojim odlaskom iz kluba.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.