Ti mora da si trazen strucnjak cim mozes prognozirati kraj lige, a prosla dva kola. A titula je najavljena u dvije ili vise godina, ne ove.Buu je napisao/la:favorizovani celik u ranoj fazi gubi bitku za "titulu", dok Olimpic pokazuje da je za samog vrha. Bit ce zanimljiva sezona
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Celik!3,2,2.
Može li mi neko objasniti zbog čega Čelik ove godine nije nastupio u EL? Znam da nije imao licencu, ali koje uslove nije uspio pa nije dobio licencu?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zato sto imamo puno bivsih igraca koji traze svoje plate koje pak nisu primali kad su igrali u Celiku jer smo imali lopove u upravi. I bilo je nemoguce u jednoj godini to sve rijesiti. Vratili 150 hiljada, ali ostalo jos nesto, valjda su to ove godine rijesili.Henderson je napisao/la:Može li mi neko objasniti zbog čega Čelik ove godine nije nastupio u EL? Znam da nije imao licencu, ali koje uslove nije uspio pa nije dobio licencu?
Celik!3,2,2.
Dobar teren na kojem svako može igrati.Carli je napisao/la:Džaba dobar teren kad lopte ne valjaju

Čelik Zenica 1945
- Armageddon2012
- Kontakt:
promakla su mi malo jucerasnja desavanja,a iz postova na forumu je tesko zakljuciti da li amar osim hoce da nece,ili nece da hoce?
ako moze objasnjenje u jednoj recenici,koju odluku je donio veliki mag,ostaje u zelji kao trener,ili mozda fizioterapeut,portparol,sportski direktor,ili ce prihvatiti jednu od brojnih unosnih ponuda iz regiona i evrope?

ako moze objasnjenje u jednoj recenici,koju odluku je donio veliki mag,ostaje u zelji kao trener,ili mozda fizioterapeut,portparol,sportski direktor,ili ce prihvatiti jednu od brojnih unosnih ponuda iz regiona i evrope?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Tereni, tereni, tereni, tereni, tereni, tereni, tereni, tereni... to je sve što treba za puno bolji fudbal u ovoj zemlji, bolji tereni. Dovoljno je samo pogledati par utakmica na Bilinom polju od rekonstrukcije travnjaka i budali će sve biti jasno. Sa dobrim terenima poput onog u Zenici ovo je potpuno drugi sport. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ako se dobro presluša njegova izjava od početka do kraja, jasno je da on više ne želi biti na klupi Želje i rado bi se maknuo sa te pozicije. Da to ne bi bio šok za igrače i navijače radi se postepeno. Ako rezultati budu dobri i bez njega on će vjerovatno biti "samo" sportski direktor, a ako ne budu moguće je da se vrati na klupu. Ovaj njegov "odmor" dođe i kao marketinški trik da se poveća interesovanje za Želju i posjeta na Grbavici.Armageddon2012 je napisao/la:promakla su mi malo jucerasnja desavanja,a iz postova na forumu je tesko zakljuciti da li amar osim hoce da nece,ili nece da hoce?![]()
Sad će me ovi Željovci napasti, ali tako je kako je.
NAPRIJED NARODE!
Hrdjavu qurcu svaka dlaka smeta, tako i nasim igracimaCarli je napisao/la:Džaba dobar teren kad lopte ne valjaju

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
DRHAUSE je napisao/la:Tereni, tereni, tereni, tereni, tereni, tereni, tereni, tereni... to je sve što treba za puno bolji fudbal u ovoj zemlji, bolji tereni. Dovoljno je samo pogledati par utakmica na Bilinom polju od rekonstrukcije travnjaka i budali će sve biti jasno. Sa dobrim terenima poput onog u Zenici ovo je potpuno drugi sport.

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Slažem se u potpunosti.DRHAUSE je napisao/la:Tereni, tereni, tereni, tereni, tereni, tereni, tereni, tereni... to je sve što treba za puno bolji fudbal u ovoj zemlji, bolji tereni. Dovoljno je samo pogledati par utakmica na Bilinom polju od rekonstrukcije travnjaka i budali će sve biti jasno. Sa dobrim terenima poput onog u Zenici ovo je potpuno drugi sport.

Na današnji dan prije 11 godina je startovala prva sezona najzanimljivije lige ovog sporta. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nemojte da covjeku propadne fol, nek mu neko odgovori, stvarno se potrudio bar da izgleda zanimljiv.Armageddon2012 je napisao/la:promakla su mi malo jucerasnja desavanja,a iz postova na forumu je tesko zakljuciti da li amar osim hoce da nece,ili nece da hoce?![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@pile87
Cilj njegovog fola je pasivnost.
Cilj njegovog fola je pasivnost.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Armageddon2012
- Kontakt:
odgovorio je Zeman,pa sam shvatio da amar ipak hoce da nece.
sto se ostalih rezultata tice,cini mi se da bi i ovaj branko karacic iz zrinjskog mogao uskoro na odmor...izgleda se to sad tako zove.
sto se ostalih rezultata tice,cini mi se da bi i ovaj branko karacic iz zrinjskog mogao uskoro na odmor...izgleda se to sad tako zove.

-
- Kontakt:
Da vidimo kako ce sad sudija reagirat, cini mi se da su ovi kvazi navijaci iz smrdske opet postavili onaj transparent za vojsku rs ? isto kao i prošle godine protiv Želje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ocigledno ce biti dosljedni!samozeljo1987 je napisao/la:Da vidimo kako ce sad sudija reagirat, cini mi se da su ovi kvazi navijaci iz smrdske opet postavili onaj transparent za vojsku rs ? isto kao i prošle godine protiv Želje.

ne vidim u cemu je problem...i jedni i drugi imaju zastave koje smetaju onima preko puta!?
jedni vrs, drugi ljiljane, zar ne... ili skloni obe,ili nijednu.
- Armageddon2012
- Kontakt:
hz u trecoj minuti skandiraju svojima "igrajte pichke"
stekao sam utisak da je vec u prvoj minuti slavija ostecena za penal i crveni igracu sarajeva.

stekao sam utisak da je vec u prvoj minuti slavija ostecena za penal i crveni igracu sarajeva.
-
- Kontakt:
Kako je isto molim te, prošle sezone bio problem oko transparenta Armija R BIH , a oko vojska rs nema problema..ne valjaj gluposti molim tevlakanje je napisao/la:ne vidim u cemu je problem...i jedni i drugi imaju zastave koje smetaju onima preko puta!?
govorim o tome da na ovoj utakmici imaju i jedni i drugi ono sto smeta onima preko puta.
iskreno,meni je postalo smaranje i bezze vise to lozenje na jednu,drugu ili trecu zastavu
al' ajd, bitno je da ima o cemu da se prica,a da to nije teren,fudbal,ekipe,uslovi,regularnost....
iskreno,meni je postalo smaranje i bezze vise to lozenje na jednu,drugu ili trecu zastavu

al' ajd, bitno je da ima o cemu da se prica,a da to nije teren,fudbal,ekipe,uslovi,regularnost....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.