odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Kako te nije stid postaviti ove gore linkove,fora mozes se dogovoriti sa covjekom ?!
Pa bolan obicni sorc 70 KM odnosno 90 KM halo bolan ? Koja je marka tog sorca ? Cuj kupljen u evropi,jest al za 5 eura.Jao majko moja.Ove kosulje 70-80 KM ? hahaha Daj bolan,ko je ovdje nadrogiran.
DaBogda ovaj nikad ne nasao musterije za to.
Pa bolan obicni sorc 70 KM odnosno 90 KM halo bolan ? Koja je marka tog sorca ? Cuj kupljen u evropi,jest al za 5 eura.Jao majko moja.Ove kosulje 70-80 KM ? hahaha Daj bolan,ko je ovdje nadrogiran.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Kako te nije stid postaviti ove gore linkove,fora mozes se dogovoriti sa covjekom ?!

brate ovo sam i ja pomislio
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa brate sto je previse,previse je.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:Maloprije pričam o ovakvim i sličnim cipelama . Ko zna , ja bih ih i nosao možda da ne živim gdje živimTweeds_10 je napisao/la:
Misljenje ?Uglavnom , nisu loše , a i totalno su in tamo negdje

anonimni je napisao/la:40% šanse da je oriđiđiEdenHazard je napisao/la: Evo na Piku neki prodaje po 40 KM
Znam lika koji odlično pravi replike i prodaje ih po 50KM. S druge strane imaš ovisnika kao što sam ja koji želi da je jednostavno orginal. Svako fura nešto svoje.
Ma ima i kod nas na Čaršiji radnja sa stvarima za koje ne bi rekao da su fuš dok ti neko ne kaže gdje je kupio, faktički sve kao u originala, a to što ti ganjaš samo originale (kao i ja, uostalom) je nešto drugo... Ja mogu nositi i no name odjeću i imam je dosta, al' kopiju nekog brenda nikad ne mogu obući, nema teorije...Neutral je napisao/la:anonimni je napisao/la:40% šanse da je oriđiđiEdenHazard je napisao/la: Evo na Piku neki prodaje po 40 KM
Znam lika koji odlično pravi replike i prodaje ih po 50KM. S druge strane imaš ovisnika kao što sam ja koji želi da je jednostavno orginal. Svako fura nešto svoje.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- tyler durden
- Kontakt:
Tweeds_10 je napisao/la:
Misljenje ?
Odlicne

Gdje se imaju kupit i koliko su ?
Gledao ja po ovim nasim standardnim radnjama tipa planika, do 150 km ima kakvih hoces.
Ja uzimam, iako cu biti u 5 % onih koji nosaju
...dok sam npr. proslo ljeto proveo u Becu, i tamo je opet situacija da svaki drugi covjek nosa boat shoes. 
Ja uzimam, iako cu biti u 5 % onih koji nosaju

pi.
- the scouser
- Kontakt:
Brodarice tek ulaze u fazon kod nas. Iako su meni lično ružne.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- IlPrincipe
- Kontakt:
- Amoxicillin
- Kontakt:
jbt život malac ima bolju zurku od mene 

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Marsal
- Kontakt:
Ne žalite se, da vidite u mene frizure, isto oni glupi kačketi što swaggeri ostavljaju ovdje slike.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja sam imao slične, prošle godine bile 85 KM u Astri, vjerovatno ih i sad možeš naći za slične paretyler durden je napisao/la:Tweeds_10 je napisao/la:
Misljenje ?
Odlicne![]()
Gdje se imaju kupit i koliko su ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Amoxicillin
- Kontakt:
Ja bi volio imat' k'o Sergio RamosMarsal je napisao/la:Ne žalite se, da vidite u mene frizure, isto oni glupi kačketi što swaggeri ostavljaju ovdje slike.

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Marsal
- Kontakt:
Ovo je meni najdraža frizura, samo što me moja frizerka ne zna ovako ošišat pa ispadnem onda ko iz crtanog
jbg šta bi za 4 marke, ne može i da bude jeftiino i da bude špica.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- IlPrincipe
- Kontakt:
U mene je nesto ovako , samo sto mi izgleda nekako 'suho' , da se tako izrazim. Ima li kakav sjaj za kosu ili nesto slicno da izgleda malo zivlje ?

P.S.

Ova frizura je prejaka, samo sto je ja nikako nmg napraviti :

P.S.

Ova frizura je prejaka, samo sto je ja nikako nmg napraviti :

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- tyler durden
- Kontakt:
covjek bi pomislio sve sami manekeni na forumu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.