Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ovaj e2 ze je ocigledno krenuo Pajinim stazama revolucije, cak ne moze ni da skonta da ja nikad nisam omalozavao Arsenal, ako ismijavamo gluposti pojedinih navijaca Arsenala, ne znaci da ismijavamo i Arsenal. Al jbg, vecina navijaca Arsenala ovdje (ne svi) su ipak nabrijani polupismeni momčići koji nemaju pojma o komunikaciji i fudbalu, a jos su i mrzitelji Barcelone.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Paja će sa nikom Paja okačiti tastaturu o klin, ali sa svojih drugih akaunta će provocirati sve nas ostale 
Uostalom, on zna da su novembar i decembar mjeseci kada Arsenal ispada iz utrke za sve trofeje ( vjerovatno poučen iskustvom prethodnih 5 godina ) pa se sada povlači

Uostalom, on zna da su novembar i decembar mjeseci kada Arsenal ispada iz utrke za sve trofeje ( vjerovatno poučen iskustvom prethodnih 5 godina ) pa se sada povlači

Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 06 nov 2010, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Eto mi smo polupismeni, a ti jos pises skonta, ako si ti pismen onda ces vjerovatno pisati shvatiti/shvatio/shvati...
I evo sad ispade svi simpatiziraju Arsenal, a mi ostali glupi i coravi...
I evo sad ispade svi simpatiziraju Arsenal, a mi ostali glupi i coravi...
- Nail for Real
- Kontakt:
Ona tema o najsmjesnijim postovima ce zamrijeti 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dobro je pa navijaci Liverpoola na ovom forumu ne odlaze sa istog kad Liverpool ispadne iz trke za prvaka jer bi onda bili samo na forumu od juna do augusta...Rizah je napisao/la:Paja će sa nikom Paja okačiti tastaturu o klin, ali sa svojih drugih akaunta će provocirati sve nas ostale
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
kolega gunners, kad ispravljas ispravljaj kako treba XD

kaze AW da je glupo sto je rvp pozvan za prijateljsku tekmu

Kolega e2_ze, pročitaj malo bolje, da Wenger govori o njegovom povratku prije utakmice prijateljske utakmice Holandije i da je to skoro nemoguče jer neznaju kakav je RVP, jel' spreman il' ne 

kolega gunners AW prica o tome kako je onaj debil na klupi holandije( a nije mu prvi put) pozvao RvP-a za prijateljsku utakmicu iako je ovaj jos ne spreman, i plus sto je utakmica bezveze...GunnerS je napisao/la:Kolega e2_ze, pročitaj malo bolje, da Wenger govori o njegovom povratku prije utakmice prijateljske utakmice Holandije i da je to skoro nemoguče jer neznaju kakav je RVP, jel' spreman il' ne
“It's a friendly game,” he said. “It's not a qualification game. You treat the friendlies in a different way than you would the qualifiers. It is an opportunity for managers to try out new players. England will do it and France will do it. That's what friendlies are for.
“So for me the situation is a bit surreal because he hasn't played for us. He has to show that he can play.
“There's a chance [he will play before the game] if all goes well. He's had one session today and we'll see how he reacts to that session. But we watch him day by day, so how he can play for Holland I don't know.”
sto znaci da smo obojica u pravu, ali naslov kazuje drugacijeGunnerS je napisao/la:“There's a chance [he will play before the game] if all goes well. He's had one session today and we'll see how he reacts to that session. But we watch him day by day, so how he can play for Holland I don't know.”

Ma mene to nezanima, Holandija, mene zanima Arsenal, tako da sam ja to tako preveo
Slobodna volja
Ako Bog da, brzo če se on vratit na teren i pokazat koliko valja Arsenalu i koliko je dobar.

Ako Bog da, brzo če se on vratit na teren i pokazat koliko valja Arsenalu i koliko je dobar.
- Megamon
- Kontakt:
Danas izivljavanje na vec istamburanim svrakama
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
onaj mike dean sudiMegamon je napisao/la:Danas izivljavanje na vec istamburanim svrakama

Rođen s tobom da budem
Ja se samo nadam da će momci u ranoj fazi več dat koji gol da kasnije mogu lakše i lepršavije igrat. Iako, imam osječaj da ovo neče bit tako lahka utakmica.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Biće ovo potpuno drugačija utakmica od one koja se igrala u Carling Cupu. Naravno, Arsenal je i dalje veliki favorit; što zbog odlične forme, to zbog domaćeg terena, ali nije ni Newcastle bez šansi. Prije svega, bolje igraju u gostima negoli na St. James Parku, a tu je i forma Ameobija, Nolana i Carrolla koja svakako budi nadu svim Newcastleovim navijačima.
Iskreno, mislim da ćemo danas gledat golijadu na Emiratesu; vama se pobjeda nameće kao imperativ, dok smo mi konačno uvezali 2 utakmice u kojima smo osvojili po 3 boda. Ne znam kakvo je stanje sa povredama u vašem timu; znam da se Wilshire vraća nakon suspenzije, ali ne znam za ostale(Fabregas, Diabya i Co).
Kod nas će, nadam se, svi biti u pogonu, pa tako i vaša legenda Sol Campbell.
Da ne zaboravim, utakmica se igra u 14:30 a prenos iste će biti na Sport Klubu.
Iskreno, mislim da ćemo danas gledat golijadu na Emiratesu; vama se pobjeda nameće kao imperativ, dok smo mi konačno uvezali 2 utakmice u kojima smo osvojili po 3 boda. Ne znam kakvo je stanje sa povredama u vašem timu; znam da se Wilshire vraća nakon suspenzije, ali ne znam za ostale(Fabregas, Diabya i Co).
Kod nas će, nadam se, svi biti u pogonu, pa tako i vaša legenda Sol Campbell.
Da ne zaboravim, utakmica se igra u 14:30 a prenos iste će biti na Sport Klubu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Slažem se, bit će golijada al nadam se da Arsenal neće primit nit jedan gol
Svi igraju, ustvari svi su spremni. Ona četvorica koja nisu bila spremna na put u Shahktar su sada spremni 100%, ustvari Wenger ih nije vodio u Shahktar da se odmore za ovu utakmicu
Fabregas, Song, Arshavin, Denilson + Wilshere
Sol će vjerovatno bit dočekan kao i svaka legenda Arsenala velikim aplauzom i ovacijama

Svi igraju, ustvari svi su spremni. Ona četvorica koja nisu bila spremna na put u Shahktar su sada spremni 100%, ustvari Wenger ih nije vodio u Shahktar da se odmore za ovu utakmicu

Sol će vjerovatno bit dočekan kao i svaka legenda Arsenala velikim aplauzom i ovacijama

Zadnja izmjena: GunnerS, dana/u 07 nov 2010, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
sta je sa arshavinom, i on nije isao u Sahtar ako se dobro sjecam
cala je napisao/la:sta je sa arshavinom, i on nije isao u Sahtar ako se dobro sjecam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.