FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

drug

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la drug » 02 apr 2010, 18:00

svaka čast @ajkulo na postu

@šlager, od tebe sam više očekivao, prije svega jer si mod a i zbog nekih ranijih postova. Pises kao malo dijete koje je ostalo bez igračke. Nisi naveo ni jedan jedini valjan argument. To što je amar rekao da mu mozda odgovara sto neme prenosa je njegova stvar i misljenje. Na odluku nije nikako mogao uticat, pa ne radi u Borcu pa da ne dopusti ulaz BHT ili ne psuje majku istoj televziji, samim time i gledateljima. Ja bih lično više volio da bude prenos da citava drzava moze vidjeti dvije vodece ekipe lige...ionako cu biti na tekmi pa cu napisati svoje vidjenje toga, maximalno objektivno ko sto cu ti odgovoriti i na svako tvoje pitanje u vezi Zelje ove sezone.

PS: ko nas to mrzi, po tvojoj prici, zbog ovih uspjeha? Niko, samo svako ima svog favorita, nekome smo to mi, drugima vi, Sarajevo, Zrinjski...itd. Kad ste vi nizali uspjeha, mi vam rijeci ruzne nismo uputili, a vi ste se izgleda ozbiljno prepali da ne izgubite prvo mjesto pa sad i drvlje i kamenje osuli. To vam ne ide na čast (ne obracama se svima, prepoznace se), pogotovo tebi Shlageru. Fakat mi je bilo drago sto se u vrhu, bez obzira ko vam sjedi u lozi, bez obzira na ruzne povike i netrpeljivost prema nekim igracima druge vjeroispovjesti u Borcu, ipak ste nekad bili neko u onoj ligi... Za bolji fudbal, trebaju i bolji klubovi pogotovo iz vecih gradova... ali tebi to nije jasno, guraj svoje i okreci se kako vjetar puse

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 apr 2010, 18:04

A, i iskren da budem, prenos nam je odmogao protiv Slavije. Desio se taj incident koji ne opravdavam, naprotiv, međutim previše se pričalo o njemu. Deset dana je ta priča konstantno potencirana u medijima, ponajviše zbog tv-prenosa. Pa sjetite se utakmice Celtica i Milana, kada je navijač s tribina gurnuo golmana gostiju. Utakmica je završena naravno, pričalo se o tome dva dana i kraj – kazao je na kraju Osim.
Svakog postenog ljubitelja fudbala ce rastuziti narocito ovaj dio gdje zali sto je incident putem tv vidjela cijela BiH,a pogotovo ova zadnja recenica u kojo direktno poziva nekog sledeceg huligana da uleti u teren jer to nije nista narocito,to se desava i na utakmici Celtika i Milana.

Pametnom dosta!

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 02 apr 2010, 18:04

BlueSharks je napisao/la:@Schalger
Nisi pošten ni sekunde. Kao prvo ti okrečeš ploču kako tebi i Borcu odgovara. Niko, pa ni vi niste znali da će plava mašina rušiti sve redom, mislili ste da su vam konkurenti Široki, Sarajevo i eventualno Zrinski. Da se malo vratimo u prošlost. Na utakmici sa Širokim(2.kolo), ste kukali kako ste ugroženi, kako vas sudija krade i kako je to u režiji Sarajlija(bordo) na veliko zaprepaštenje gledalaca pred malim ekranima, jer tu krađu ste samo vidjeli vi, vaš trener i igrači. I da da ne zaboravim svečanu ložu na toj utakmici u kojoj bi trebali sjediti kulturni, poslovni ljudi, a ne psovači Boga, majke sudiji itd itd. Možda je to slučaj u BL, al u civiliziranom svijetu nije. Nakon što je Sarajevo otpalo iz igre za titulu, došla je druga meta, u tom momentu najveća opasnost po vas, bio Široki. Ponovno ste bili ugroženi, ti lično si po ovom forumu pljuvao, blatio Široki i nakon slabog starta i otkinutog vašeg boda u Širokom, odjednom oni nisu bili problem, opet ste se zahebali, odnosno niste se vi zahebali, nego to je vaše plansko uništavanje protivnika. I nakon tog tvog mjesečnog pljuvanja misliš da je dovoljno samo izvinjenje. Izgleda da su opet problem Sarajlije, samo ovaj put Željovci. Na sve moguće načine pljujete, blatite Želju, kao što ste Sarajevo i Široki, samo da bi se dočepali tutule koja vama inače ne treba, ustvari sad vam je priča, hoćete titulu iz inata. Stipu se toga ba, vaša prljava igra izvan terena je dosegla vrhunac, al ovaj put ste naišli na tvrd orah., dobro ćete se namučiti da ga razbijete. A tebi bi preporučio da prestaneš sa kuknjavom i cmizdrenjem, izvinjavat češ se za koji mjesec, budi siguran. ;)

A koliki ste licemjeri dokazali ste i povodom ovog eventualnog prnosa sa Grbavice Željo-Borac. Nedate prenos iz BL protiv Želje, a hoćete sa Grbavice. E ne može majstore to tako, možda je moglo kad je u upravi Želje bili nesposobni retardi, al sad je situacija malo drugačija. I na kraju krajeva na kraju sezone saberi prenose sa Grbavice i iz BL, pa vidi ko je opstruisao, naravno tu dodaj i koliko puta su TV kamere bili uz Borac/Želju u gostima.
ako si ti tako iskren,po tebi je li ono bio penal za Zeljeznicar i jeste li trebali dobiti ostriju kazno zbog onog sto se desilo

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 02 apr 2010, 18:06

Oceli biti ove sezone prenosa , NAJVECEG DERBIJA NA BALKANU . ZELJO - sarajevo ? :/

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 02 apr 2010, 18:09

drop je napisao/la:Nije ni Borac davao prenos protiv Želje kad su igrali kao domacini u BL.
Kad vec serete onda se poserite sami jer ste ista sranja radili.
U tom kolu je trebao biti prenošen meč izmedju Sarajeva i Čelika na KOševu, ali je Sarajevo **** Euromediju pa su naknadno htjeli da organizuju prenos iz Banja Luke ali iz tehničkih razloga nije bilo moguće riješiti taj prenos.

starcevica
Kontakt:

Post Postao/la starcevica » 02 apr 2010, 18:10

Pa vi zeljovci veze nemate,ekstra bi bilo kad bi bio prenos te utakmice na tv,svaki navijac normalan bi zelio da bude a vi se sad bunite nesto,.utakmica je stvarno derbi i zasluzuje prenos.ona utakmica u BL nije imala bas toliku vaznos ko ova u sarajevu,, :evil:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 apr 2010, 18:13

maltasa je napisao/la:
drop je napisao/la:Nije ni Borac davao prenos protiv Želje kad su igrali kao domacini u BL.
Kad vec serete onda se poserite sami jer ste ista sranja radili.
U tom kolu je trebao biti prenošen meč izmedju Sarajeva i Čelika na KOševu, ali je Sarajevo **** Euromediju pa su naknadno htjeli da organizuju prenos iz Banja Luke ali iz tehničkih razloga nije bilo moguće riješiti taj prenos.
Pa nece ni ovaj mec se moci realizovati zbog "tehnickih razloga" ;) ista stvar,samo ne znam cemu toliko cuđenje,kad se ni željovci nisu cudili zbog cinjenice da se nije prenosila utakmica iz BL ;)
Pitanje za ovog drugog...po cemu to ona utakmice iz BL nije imala toliku važnost,kao npr.ova.
Ko to određuje te parametre :?:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 apr 2010, 18:13

Ako mi sutra kojim slucajem pobjedimo,nece ni ta utakmica Zeljeznicar-Borac biti nesto previse vazna jer cemo u nju uci sa 5 ili 6 bodova prednosti u zavisnosti od toga da li ce Zeljeznicar u Prijedoru izgubiti ili odigrati nerijeseno :D

drug

Post Postao/la drug » 02 apr 2010, 18:16

pa ko se buni??? Ja prvi kazem da bih volio da bude na tv, i svi ljudi oko mene isto misle. **** ga, do nas nije. Sta ce se to sakrit? Uvijek se znalo sve na Grbavici, isto ko sto se i zna sad.

Schlager je napisao/la:
A, i iskren da budem, prenos nam je odmogao protiv Slavije. Desio se taj incident koji ne opravdavam, naprotiv, međutim previše se pričalo o njemu. Deset dana je ta priča konstantno potencirana u medijima, ponajviše zbog tv-prenosa. Pa sjetite se utakmice Celtica i Milana, kada je navijač s tribina gurnuo golmana gostiju. Utakmica je završena naravno, pričalo se o tome dva dana i kraj – kazao je na kraju Osim.
Svakog postenog ljubitelja fudbala ce rastuziti narocito ovaj dio gdje zali sto je incident putem tv vidjela cijela BiH,a pogotovo ova zadnja recenica u kojo direktno poziva nekog sledeceg huligana da uleti u teren jer to nije nista narocito,to se desava i na utakmici Celtika i Milana.

Pametnom dosta!
koga poziva??? Sam Osim ga je odmah poslije tekme nazavao "idiotom koji je pokvario lijepu vecer". Napravio je incident zbog kojeg je sad Zeljo pod velikim pritiskom i zbog toga je i spomenuo Celtic-Milan. Kaznjeni organizatori, huligan i gotova prica. Ni jedan klub od ta dva nije bio toliko pod pritiskom javnosti.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 apr 2010, 18:23

Schlager je napisao/la:Evo malo i smijesne strane sporta
:D :D

Na današnjoj presici u «plavom salonu» bilo je govora i o eventualnom tv-prenosu utakmice 23. kola, vjerovatno derbiju prvenstva koji bi mogao dosta toga odlučiti kada je titula u pitanju, između Željezničara i Borca.
- Prenosa neće biti sigurno. Utakmica koja će biti na tv-ekranima je Čelik – Sarajevo. A, i iskren da budem, prenos nam je odmogao protiv Slavije. Desio se taj incident koji ne opravdavam, naprotiv, međutim previše se pričalo o njemu. Deset dana je ta priča konstantno potencirana u medijima, ponajviše zbog tv-prenosa. Pa sjetite se utakmice Celtica i Milana, kada je navijač s tribina gurnuo golmana gostiju. Utakmica je završena naravno, pričalo se o tome dva dana i kraj – kazao je na kraju Osim.
Sta reci o klubu koji se boji tv prenosa i sto je jos smijesnije,ciji trener tri kola unaprijed zna koja ce utakmica biti prenosena :D

Kakva malogradjanstina zavlada u onako smekerskom klubu koga je voljela cijela bivsa Juga.

Ovim sto rade ove godine postigli su to da bi 90 posto navijaca drugih klubova ove godine vise voljelo da Borac bude prvak nego Zeljeznicar,barem citajuci komentare na temama drugih klubova.I sto je zanimljivo,cak i navijaci klubova iz Federacije!

Prevelika je to cijena,pa taman da duplu krunu osvoje.

Ponosan sam sto sam Borcevac,pa taman opet ispali iz lige.
Brzo si ti zaboravio prijenos iz Banja Luke koji vi niste dali i PONIŠTEN ŽELJIN GOL iz sumnjivo dosuđenog ofsajda pri rezultatu 0:0, a ? To se ne računa, vi pošteno a mi kvarno :lol:
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 02 apr 2010, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 02 apr 2010, 18:23

Nisi pošten ni sekunde. Kao prvo ti okrečeš ploču kako tebi i Borcu odgovara. Niko, pa ni vi niste znali da će plava mašina rušiti sve redom, mislili ste da su vam konkurenti Široki, Sarajevo i eventualno Zrinski. Da se malo vratimo u prošlost. Na utakmici sa Širokim(2.kolo), ste kukali kako ste ugroženi, kako vas sudija krade i kako je to u režiji Sarajlija(bordo) na veliko zaprepaštenje gledalaca pred malim ekranima, jer tu krađu ste samo vidjeli vi, vaš trener i igrači. I da da ne zaboravim svečanu ložu na toj utakmici u kojoj bi trebali sjediti kulturni, poslovni ljudi, a ne psovači Boga, majke sudiji itd itd. Možda je to slučaj u BL, al u civiliziranom svijetu nije. Nakon što je Sarajevo otpalo iz igre za titulu, došla je druga meta, u tom momentu najveća opasnost po vas, bio Široki. Ponovno ste bili ugroženi, ti lično si po ovom forumu pljuvao, blatio Široki i nakon slabog starta i otkinutog vašeg boda u Širokom, odjednom oni nisu bili problem, opet ste se zahebali, odnosno niste se vi zahebali, nego to je vaše plansko uništavanje protivnika. I nakon tog tvog mjesečnog pljuvanja misliš da je dovoljno samo izvinjenje. Izgleda da su opet problem Sarajlije, samo ovaj put Željovci. Na sve moguće načine pljujete, blatite Želju, kao što ste Sarajevo i Široki, samo da bi se dočepali tutule koja vama inače ne treba, ustvari sad vam je priča, hoćete titulu iz inata. Stipu se toga ba, vaša prljava igra izvan terena je dosegla vrhunac, al ovaj put ste naišli na tvrd orah., dobro ćete se namučiti da ga razbijete. A tebi bi preporučio da prestaneš sa kuknjavom i cmizdrenjem, izvinjavat češ se za koji mjesec, budi siguran. ;)

A koliki ste licemjeri dokazali ste i povodom ovog eventualnog prnosa sa Grbavice Željo-Borac. Nedate prenos iz BL protiv Želje, a hoćete sa Grbavice. E ne može majstore to tako, možda je moglo kad je u upravi Želje bili nesposobni retardi, al sad je situacija malo drugačija. I na kraju krajeva na kraju sezone saberi prenose sa Grbavice i iz BL, pa vidi ko je opstruisao, naravno tu dodaj i koliko puta su TV kamere bili uz Borac/Želju u gostima.
e što je je,ovaj žuga samo kako je borac oštećen,a moderator?znam kad su bili u borbi sa širokim za 1 mjesto,i tada je stalno žugo ne moremo mi osvojit mijo jelić krade ovo,ono(a ove sezone nisam zapamtijo da je se iko tužio na suđenje protiv njih,osim vas navijača borca)a realno niste ni zaslužili osvojit,ako ćemo pošteno na 2 gostovanja u širokom,trebinju prešli 2 puta centar i dali jedan gol,tipično domaćinski se igra i kada borac dadne gol tek tada sudija svira kraj(nešto slično kao španija-bih 98min)..........

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 02 apr 2010, 18:26

e što je je,ovaj žuga samo kako je borac oštećen,a moderator?znam kad su bili u borbi sa širokim za 1 mjesto,i tada je stalno žugo ne moremo mi osvojit mijo jelić krade ovo,ono(a ove sezone nisam zapamtijo da je se iko tužio na suđenje protiv njih,osim vas navijača borca)a realno niste ni zaslužili osvojit,ako ćemo pošteno na 2 gostovanja u širokom,trebinju prešli 2 puta centar i dali jedan gol,tipično domaćinski se igra i kada borac dadne gol tek tada sudija svira kraj(nešto slično kao španija-bih 98min)..........[/quote]

mi smo sigurno namjestili utakmicu Borac-Celik u kojoj nam sudija nije svirao cist penal

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 02 apr 2010, 18:27

& ? je napisao/la:ako si ti tako iskren,po tebi je li ono bio penal za Zeljeznicar i jeste li trebali dobiti ostriju kazno zbog onog sto se desilo
Ja sebe smatram objektivnim i realnim forumašem, al moram priznati da nekad to i nisam pogotovo u slučaju Želje, jer preovladavaju emocije, al sad kad je ta utakmica i incident odmakli, hladne glave, objektivno ću ti odogovoriti na ovo tvoje pitanje.

Što se tiče našeg penala, ovako kad pogledaš snimak onda vidiš da to nije penal, al treba uzeti u obzir da je sudija odlučivao u djeliću sekunde, da imao pritisak od publike, da je bio loše postavljen i da nije mogao fino vidjeti. Znači moje mišljenje je da penal nije bio i da je sudija pogriješio, nenamjerno.
A što se tiče kazne mislim da je realna. Ako uzmemo u obzir da ovo prvi incident na Grbavici. Ako tome dodam, da se gori incident desio na utakmici Slavija-Željo u Lukavici gdje su također navijači ušli na teren(Cokolovi) i pretukli reortera onda je i kazna pregruba jer je Slavija kažnjena sa 3000. Eto to je moje mišljenje bez trunke naklonosti prema Želji.
Strauss Junior

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 02 apr 2010, 18:29

Ajde ne seruckaj vise! To se odnosi i na moderatora iz vasih redova!

Da li vas je sve isti caca napravio pa ste kratke pameti? Svi ste odjednom zaboravili koja je utakmica bila najavljena da se prenosi u tom kolu kada se igrala tekma u BL. Za vas sa kratkim pamcenjem podsjecanje da je bila predvidjena utakmica Sarajevo- Celik! Tek kada je zavrseno natezanje oko tog prenosa Euromedia se obratila Borcu, obratila se a nije izvrsila obaveze za prethodne prenose! E pa evo im k.rac!

Dalje, vidim da vas je sve savladala paranoja da Borac muti po Savezu. To sto vi konstruisete je teski idiotluk!
Navedite mi ljude iz Borca u vrhu Saveza ili pojedite **** koja ste izasrali na ovoj temi! Hocu imena!
Da mi imamo nekog jakog u Savezu Zeljo bi se davno preselio u Drugu ligu Federacije zbog namjestanja utakmice koju vas klub "igrao" protiv Zepca! Pojedinci medju vama su svjesni sta je vas klub tada uradio i svaka im cast. Tu mislim na one koji su napustili stadion zbog ociglednog lopovluka vase Uprave. Ostali nemaju obraza!

Ima jos.
Od prvog kola pisete kako nas prati sreca, kako cemo pasti pa nista od toga. Ajde da to nekako i razumijem, posto vas je vecina u pubertetskom dobu i niste u stanju da obuzdate hormone.
Medjutim, vi iznova izmisljate nove "argumente" i to je problem. Tako smo bili svjedoci vaseg seruckanja kako ce nam bodove dati klubovi iz Republike Srpske. I ste se desilo? Borac izgubi u Modrici, Prijedoru i Trebinju a vas nigdje! Pa u koje rupe ste se tada zavukli?!

Gdje smo mi to pisali o ugrozenosti i kradji protiv Sirokog? Istina je da je Vukelja dobio smijesan zuti za kontakt kakvih bude 100 na utakmici, kao i da je u finisu svirano nekoliko sumnjivih faulova blizu naseg sesnaesterca i nista vise! A znamo kakvu ljevicu Silic ima. To je bilo blago domacinsko sudjenje koje se ne moze porediti sa penalom koji je vama poklonjen na samom pocetku utakmice protiv Slavije. Vrati se 50 stranica unazad i procitaj da bas i nije bilo neke price o ugrozenosti!

Zamolio bih vas da vasa bulaznjenja o tome kako Borac nesto vama kuva iza ledja ostavite za vas dio foruma. Ako budem zelio da citam gluposti svraticu na temu o Zelji. Ovdje ne zelim da citam vase bljuvotine!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 apr 2010, 18:34

Da ponovim još jednom, uprava Borca NIJE DALA prijenos iz Banja Luke. Želji je poništen gol pri rezultatu 0:0 iz sumnjive ofsajd situacije. To se ne računa.
Dalje, poredite vaše suspenzije terena(uletilo 50+ navijača da marišu koga stignu, udaranje stosem protivničkog igrača, suzavac) i uletanje našeg debila, nije navijač, i GURANJE golmana Slavije. Ista situacije se desilo na utakmici Seltik-Milan kada je navijač Seltika GURNUO Didu. Na kraju je Seltik NOVČANO KAŽNJEN a Dida je dobio dvije utakmice SUSPENZIJE ZBOG SIMULIRANJA. To je prvi incident na Grbavici od kako se igra liga. Također, disciplinska komisija, u kojoj sjede dva predstavnika iz RS-a i gdje nema čuvenog Chuck Norisa Brkovića je donijela JEDNOGLASNU ODLUKU o novčanoj kazni za Željezničar(koja je najveća novčana kazna ikad donijeta).
S druge strane, uletanje navijača u teren u Modriči, bez kazne. Belaj u Lukavici, uletanje navijača Slavije na teren u Lukavici, kamenjanje Manijaka, davljenje sudije od strane Košarca, Regojin ples, šamaranje svojih igrača, bez suspenzije.
Zanimljivo je da se opet poteže kazna suspenzije nakon utakmice sa Travnikom.

Mislim, stvarno ste SMIJEŠNI. Šlageru, ti posebno, Kratka ti je pamet, veoma ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 apr 2010, 18:48

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 18:55

Čekao sam da vidim tu emisiju na hayatu, i evo čak i hayat u minusu sedmice kaže da je kazna želji disciplinska bruka, io da je željo trebao dobiti minimlano jednu utakmicu bez publike !

Da ste stvarno za napredak u ovoj ligi gospodo navijači željezničara rekli bi ste, treba da nas kazne sa tom jednom utakmicom bez publike makar.

Ali evo, koliko čujem priča se da je na odluku disciplinske komisije uložen veto od strane disciplinskog tužioca FSBIH, i da će biti upućena na novo odlučivanje, i to sa prijedlogom tužioca ( zbog nedostatka prijedloga takmičarske komisije se i nije mogla donijeti odluka o suspenziji, jer je disciplinska bila ograničena u odlučivanju nedostatkom te suspenzije od takmičarske a onda bi oni samo odredili koliko utkamica) i sad kad disciplinksa komisija evenutalno u novom postupku odluči da će biti jedna bez publike ta će biti protiv borca, i onda će te reći da je to borac namjestilo, a u stvari vaši u savezu su usrali i umjesto da suspenziju odradite protiv travnika ako je bude biće protiv borca!

e kratka je nekad pamet!
TREĆI PUT ČASTIMO !

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 02 apr 2010, 19:01

ma sta vi hocete je li fukare ko vam je kriv sto nemate u savezu nikoga samo serete i lupate ko maksim po diviziji
namjesticemo sve cemo namjestit i dupla ce kruna biti
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 apr 2010, 19:04

@borcev_navijac

Sto su se svi uhvatili te utakmice Zeljo-Borac? Kako ste vi nas uzeli pred praznim tribinama tako cemo i mi isto vas i rjesen problem. Pa nije valjda da vasi igraci igraju puno bolje na utakmicama bez publike!? Jedina steta je sto ce klub ispastati za onaj broj karata koji bi se prodao za tu utakmicu.
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 02 apr 2010, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 19:06

tax je napisao/la:ma sta vi hocete je li fukare ko vam je kriv sto nemate u savezu nikoga samo serete i lupate ko maksim po diviziji
namjesticemo sve cemo namjestit i dupla ce kruna biti
mi zaista nemamo nikog u savezu, čak ratujemo sa savezom RS koji je u savezu BiH i tamo delegira ljude, ali ipak nekako , iako nemamo nijaza brkovica, neke konje za trku imamo :)
a vi namještajte (naravno kad ti tako kažeš ja ne tvrdim ...), vidjećemo na kraju kako će to završiti, nije ni borac više što je nekad bio !!
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.