NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Ispade ovogodisnji Lakersi jaci od tih Bullsa, a bili tek 2. ili treci favorit za prsten ove sezone. Koji bi onda Bullsi bili? 4? 5? Tek kad ovako stvari postavis shvatis neke stvari.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da dodaju Grka, bili bi 3x jaci od tih Bullsa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- anonymousHD
- Kontakt:
Lebron vs Dallas nije bio izraziti favorit? Pa pricalo se o metli. Dream team ide na jadni Dallas. Daj ba.
Ovo ce sad bit metla. Jednostavno Miami nema sanse protiv ovih.
Kazem za ovu trenutnu ekipu.

15.10.2013.
- invincible1921
- Kontakt:
Bio je veci duplo nego sad. al zato je sa klivlendom svako bio underdoganonymousHD je napisao/la: ↑28 sep 2020, 16:57Lebron vs Dallas nije bio izraziti favorit? Pa pricalo se o metli. Dream team ide na jadni Dallas. Daj ba.
=\_1921_/=
Trebao si imaginarnog pisca citirati, ne mene. Ja se slažem sa svim što je napisano. Naravno, oni koji se nalaze u anusu pseudokinga ne mogu takve stvari uvidjeti, on je uvijek underdog kad osvoji, a protivnik uvijek ima bolju ekipu kad izgubi, ne čudi što sa takvim mentalitetom ima 3-9 rekord u finalima.invincible1921 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 16:52Da bio je protiv dallasa favorit i sada je.
Protiv okc je bio na 60:40 ajmo rec, sa spursima 50:50 svako mozda 55:45.
Sa cavsima je u sva 4 finala teski underdog bio...jedino one godine kad je i osvojio mozda ne toliki ali budimk realni davali sj im 20 30 posto sanse ..ipak su igrali protiv najboljeg rekorda ikad
Sa druge strane MJ je imao 3superstara racunajuci i njega a niko drugi ni 2. Plus odlicni role igraci ala grant i kasnije kukoc...ukratko bio je APSOLUTNK FAVORIT U SVAKOM FINALU KAO I SEZONI kad su osvajali
- BosniaBoston
- Kontakt:
Slazem se da su bullsi bolji neg sada lakersi ali oni od 96-98. 91-93 su slabiji
#Punoljetstvo
- invincible1921
- Kontakt:
Pa kad je osim dalasa i eto OKC bio favorit?Omark je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:00Trebao si imaginarnog pisca citirati, ne mene. Ja se slažem sa svim što je napisano. Naravno, oni koji se nalaze u anusu pseudokinga ne mogu takve stvari uvidjeti, on je uvijek underdog kad osvoji, a protivnik uvijek ima bolju ekipu kad izgubi, ne čudi što sa takvim mentalitetom ima 3-9 rekord u finalima.invincible1921 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 16:52Da bio je protiv dallasa favorit i sada je.
Protiv okc je bio na 60:40 ajmo rec, sa spursima 50:50 svako mozda 55:45.
Sa cavsima je u sva 4 finala teski underdog bio...jedino one godine kad je i osvojio mozda ne toliki ali budimk realni davali sj im 20 30 posto sanse ..ipak su igrali protiv najboljeg rekorda ikad
Sa druge strane MJ je imao 3superstara racunajuci i njega a niko drugi ni 2. Plus odlicni role igraci ala grant i kasnije kukoc...ukratko bio je APSOLUTNK FAVORIT U SVAKOM FINALU KAO I SEZONI kad su osvajali
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Jbt fes i forum do neki dan kae "Gsw sa kd nije ni blizu bullsima mozda da su imali jos nekog superstara"....sad odjednom caruso i kompanija rang bullsa

=\_1921_/=
Sve osim metle je sramota za Kinga u finalu. Budimo realni.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Skini ga prokletinjo s avatar 
A daj svima je valjda jasno zasto se kreiraju ovakvi narativi.

A daj svima je valjda jasno zasto se kreiraju ovakvi narativi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I dalje tvrdim da je Davis 1.igrac LAL u ovom POu.Vidicemo sta ce biti u finalu!?
Kao sto vec napisah, ocekujem da James svim silama potegne da uzme FMVP, obzirom koliko mu je zao sto nije bio MVP RSa.

- Nail for Real
- Kontakt:
Znaci LeBron ce da potegne zbog FMVP-a, a ne zato sto je titula u pitanju
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zbog mvp-a “nebitne” rs su mu kao sto kaze Klay Thompson “feelings got hurt”Nail for Real je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:25Znaci LeBron ce da potegne zbog FMVP-a, a ne zato sto je titula u pitanju.

#Punoljetstvo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zaista nije tesko sabrati neke stvari.Nail for Real je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:25Znaci LeBron ce da potegne zbog FMVP-a, a ne zato sto je titula u pitanju.
Ako bi potegao da bude FMVP i imao dobre brojke i utakmice logicno da uz to ide titula.FMVP se u 99,9% slucajeva postojanja NBA dodjeljuje igracu iz ekipe koja je OSVOJILA titulu.
Al bitno da si potrcao pred rudu i bacio koji smajli, a ustvari ispao levat.

Sve nade u ispadanje Lakersa su im iscezle, ostalo se sad samo molit da ne uzme FMVP kad vec mora prstenNail for Real je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:25Znaci LeBron ce da potegne zbog FMVP-a, a ne zato sto je titula u pitanju.

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 28 sep 2020, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Bron, Kawhi i Durant su prva 3 igraca lige pa onda ide 100 praznih mjesta i tek se tada redaju sljedeci.
Onaj koji ima najbolju ekipu od njih trojice osvaja.
- Nail for Real
- Kontakt:
Razumijem frustracije, ovako sam ja volio da barem Messi ne postigne gol, ljudski jeKaunas je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:31Sve nade u ispadanje Lakersa su im iscezle, ostalo se sad samo molit da ne uzme FMVP kad vec mora prstenNail for Real je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:25Znaci LeBron ce da potegne zbog FMVP-a, a ne zato sto je titula u pitanju.
![]()

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kad dodjem doma izvaditi cu zvanicnu statistiku lebronovih finala.Ljudi izjednacuju ekipu Miamia sa Dallasom koji je imao atg,dpoy igrace.
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.