Champions League 2016/17

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko će biti novi prvak Evrope?

Juventus
74
61%
Real Madrid
47
39%

Ukupno glasova: 121

Epidaurus
Kontakt:

Re: Champions League 2016/17

Post Postao/la Epidaurus » 02 maj 2017, 23:08

Lillard je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Evo ga pocinju Culesi i vrijedjati ljude sto uvidjaju moc Otza i nemoc Midzeta :kafa:
Epidaurus je napisao/la:Cestitke navijacima Barce na zasluzenoj pobjedi. Privilegija je zivjeti u eri covjeka koji se igra fudbala i svakim potezom stvara visak. Pravi primjer legende i vodje kluba za razliku od portugalske egoisticne debilcine kojoj je jedina satisfakcija bit jednak po nagradama Messiju iako mu igracki ni blizu nije. Nadam se da Barca na kraju uzima ligu da Perez konacno shvati da tri ublehe iz napada treba protjerati i to portugalskog smrada prvog.
Vala mi je dosta i tvog brukanja, trolaj negdje drugo moderatorU.
Ko ti drma kavez maheru ? Momak napisa da je CR najveci ikad (s cim se ja ne slazem, da se razumijemo) i ti ga odmah vrijedjas. Boli kad Real rutinira ekipu kojoj Barca prilike stvorit ne moze, ha ? :rol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 maj 2017, 23:08

anonymousHD je napisao/la:
Ni blizu. Jer je i Real imao šansi, jer je i RM dao gol. Ovo je bila dominacija kako u napadu, tako i u odbrani. Bez greške odigrana utakmica. ;)

Culesi, ovo što Ronaldo radi, to Messi nije ni ti će. ;)
Messi vas je zapišao prošle sedmice na madridskom pašnjaku i zacepio vam usta lajava.
A i opet ce, normalno...a vi samo serite i dalje o Messiju ;)
Zadnja izmjena: let3, dana/u 02 maj 2017, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 02 maj 2017, 23:08

Auuuuu @lillard-e al ga nađe svaka ti čast :rol:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 maj 2017, 23:10

Lillard je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Evo ga pocinju Culesi i vrijedjati ljude sto uvidjaju moc Otza i nemoc Midzeta :kafa:
Epidaurus je napisao/la:Cestitke navijacima Barce na zasluzenoj pobjedi. Privilegija je zivjeti u eri covjeka koji se igra fudbala i svakim potezom stvara visak. Pravi primjer legende i vodje kluba za razliku od portugalske egoisticne debilcine kojoj je jedina satisfakcija bit jednak po nagradama Messiju iako mu igracki ni blizu nije. Nadam se da Barca na kraju uzima ligu da Perez konacno shvati da tri ublehe iz napada treba protjerati i to portugalskog smrada prvog.
Vala mi je dosta i tvog brukanja, trolaj negdje drugo moderatorU.
:rol: :rol: :lol:

Kako mu sjede na volej :crazy:

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 02 maj 2017, 23:10

Samo steta sto se Carvajal povrijedi, valjda se brzo oporavi.

Najjace je ovo spustanje trazeci necije postove, ljudima se zivot sveo na forum. :facepalm:
Samo opusteno i uz zajebanciju. :mrgreen:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 maj 2017, 23:12

anonymousHD je napisao/la:
Culesi, ovo što Ronaldo radi, to Messi nije ni ti će. ;)
Naravno da Messi neće, jer ne zabija iz offsajda i ne pada na svaki krivi pogled protivnika.

Zato i jest svijetski broj jedan kojem se i navijači Reala naklone nasred SB iako ih je nebrojeno puta zavio u crno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 02 maj 2017, 23:13

anonymousHD je napisao/la: Culesi, ovo što Ronaldo radi, to Messi nije ni ti će. ;)
:tokralju: :tokralju: :rol:

Ojj Tito ustani da ja malo legnem...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 maj 2017, 23:14

Mozambik je napisao/la:Kakve povrede pravila spominju kobasicari i culesi? Treba prvo nauciti fudbalska pravila da bi ih mogaso komentarisati

Ako nakon ovakve ciste i zasluzene pobjede ne mozete pruziti ruku, vama nema pomoci
Prvi gol je došao nakon prethodno nesviranog ofsajda. Sve ostalo, Ramosov lakat je kompenzirao Filipe Luis, je čisto.

Brutalna utakmica Reala i klasično uriniranje po vlastitoj kuji. Sve očekivano.

Da vam unaprijed čestitamo i novog klempu ? :kafa:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 maj 2017, 23:14

Jeftha je napisao/la:Samo steta sto se Carvajal povrijedi, valjda se brzo oporavi.

Najjace je ovo spustanje trazeci necije postove, ljudima se zivot sveo na forum. :facepalm:
Samo opusteno i uz zajebanciju. :mrgreen:
Frajer je dosadan ko proljev sa svojim trolanjem, a ko biva moderator. I ko da ne znam šta bi pisao na ovoj temi večeras i šta će vjerojatno pisat, al ajde, neka mu bude.

Nemam problema sa Ronaldom, valjda sam jedan od rijetkih s ove strane koji će priznat da je iza Messija najbolji što je igrao, ali da mi sad neko pametuje lupanjem gluposti, e vala ću odgovorit na to. Frajer je zabio hetrik, super, odigrao odličnu utakmicu, ali usporedit njegovo djelovanje na terenu sa Messijevim je uvreda za nogomet. Jedan živi od ekipe, a od drugog ekipa živi. :wave:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 02 maj 2017, 23:15

Believe je napisao/la:Činjenice su činjenice, ne znam koji je vaš problem.
Činjenica je da je čovjek sa skoro prosječnom reprezentacijom uz malo sreće i sa žrijebom odveo istu do trofeja evropskog prvaka, dok ovaj ne može da osvoji bilo šta sa reprezentacijom i još se na kraju kao oprosti da se ljudi sažale na njega ili šta već.
Odlika šampiona i istinskog pobjednika, pogađajte ko.
Isto kao što je činjenica da je Ronaldo imao Edera koji mu je donio na kraju svu slavu dok Messi ima Higuaina koji promaši sve živo u finalima :kafa:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 maj 2017, 23:16

emir18 je napisao/la:nije to taj Atletiko od prije 3 godine
Pa ovo je činjenica. :? Bukvalno je dovoljno uzeti samo tabelu Primere...

Najlošiji Atletico u zadnje četiri sezone. Odbrana popustila i raspad sistema. Neki poseban napad nisu ni imali, ali su bili znatno efikasniji ranije i imali dosta bolju tranziciju.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 02 maj 2017, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 02 maj 2017, 23:18

slika

slika

:kafa:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 maj 2017, 23:18

Lillard je napisao/la:
Frajer je dosadan ko proljev sa svojim trolanjem, a ko biva moderator. I ko da ne znam šta bi pisao na ovoj temi večeras i šta će vjerojatno pisat, al ajde, neka mu bude.

Nemam problema sa Ronaldom, valjda sam jedan od rijetkih s ove strane koji će priznat da je iza Messija najbolji što je igrao, ali da mi sad neko pametuje lupanjem gluposti, e vala ću odgovorit na to. Frajer je zabio hetrik, super, odigrao odličnu utakmicu, ali usporedit njegovo djelovanje na terenu sa Messijevim je uvreda za nogomet. Jedan živi od ekipe, a od drugog ekipa živi. :wave:
Pa logicno da cu vas kako ja tako i ostali podyebavat kad od samog starta vidite zavjere protiv fudbala i ostala sranja. Jos sto je najgore, covjeka iz cista mira nazivas covjeka bolidom jer mu je CR najveci ikad. Ne pogadja te jel ? Ne pogadja te maheru moj k.urac, kako tebe tako i ostale Culese :wave:

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 02 maj 2017, 23:19

Oduvijek su mi govorili da su navijači Barce ubjedljivo najnepodnošljiviji i nije mi trebalo puno da se uvjerim u to. Napišem svoje mišljenje, čovjek me nazove bolidom ladno. Ovi drugi se kače ko ludi. Izgleda da se teško podnosi što će se na kraju morati zadovoljiti Kupom. Ovo što je Messi uradio na Bernabeu, dođe im kao utjeha za ovu očajnu sezonu.
You'll never walk alone.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 02 maj 2017, 23:19

Lillard je napisao/la:[

Ekipa igra za velike igrace i kad su oni na klupi. :kafa:
Jasno je da je tu Ronaldo bolji timski igrac dok se Messi ne razumije sa svojim saigracima pa se cesto desava da sam rijesava utakmice. Uvijek sam govorio da bi mu potez karijere bio da je presao u Real i igrao sa klasnim igracima. Ponekad bi mu i sudije progledale kroz prste jer je naucno dokazano bijela boja najteza za raspoznati na travnjaku.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 maj 2017, 23:21

Epidaurus je napisao/la:
Lillard je napisao/la:

Pa logicno da cu vas kako ja tako i ostali podyebavat kad od samog starta vidite zavjere protiv fudbala i ostala sranja. Jos sto je najgore, covjeka iz cista mira nazivas covjeka bolidom jer mu je CR najveci ikad. Ne pogadja te jel ? Ne pogadja te maheru moj k.urac, kako tebe tako i ostale Culese :wave:
Ajde leć, mijenjaš mišljenja ko čarape.. :wave:

@Believe
Believe je napisao/la:Ja bi se složio s ovom tvrdnjom. Pa čak i kad se povrijediš, da sa klupe neumorno bodriš igrače i tako ih odvedeš do trofeja. To je po meni karakteristika najvećeg ikada.
I šta ja da zaključim o tebi nakon ove rečenice. Da isijavaš inteligenciju bogami nisi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 maj 2017, 23:24

Oduvijek su mi govorili da su navijači Liverpoola odron na putu i nije mi trebalo puno da se uvjerim u to.

Što se tice navijaca Hale, ekipa im pobjedi, nalaze se na pragu finala LP, i oni umjesto da proslave pobjedu ko ljudi - oni radije krekeću o Messiju vol. 584 i prave sataraš od ove teme.

Nisu to nikako kompleksi.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 maj 2017, 23:25

Rajaz je napisao/la:Prvi gol je došao nakon prethodno nesviranog ofsajda. Sve ostalo, Ramosov lakat je kompenzirao Filipe Luis, je čisto.

Brutalna utakmica Reala i klasično uriniranje po vlastitoj kuji. Sve očekivano.

Da vam unaprijed čestitamo i novog klempu ? :kafa:
Kao sto sam napisao, trebas znati fudbalska pravila, da znas ne bi trazio ofsajd jer ga nije bilo. Ronaldo nije uticao na igru ni u jedom trenutku tokom prvog ubacaja, prema tome ne moze biti ofsajd.

Lakat se desi 100 puta prilikom svakog kornera svih ekipa, ne mozes reci da je to crveni.

Sudija je bio na odlicnom nivou i sigurno jedno od najboljih sudjenja i opcenito pobjeda cista kao suza

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 02 maj 2017, 23:30

emir18 je napisao/la:Sto je posebno zanimljivo kad Real dobija Wolfzburg,Man City u ovim faza prica kako imamo srece u zdrijebu,dobijamo lagane protivnike.

Sada kada poderes Napoli,Bayern,Atletiko.
Prica nije to taj Bayern tanki su ove sezone,nije to taj Atletiko od prije 3 godine pa jbt koga to Real treba pobjediti da budu forumasi sa ss.ba zadovoljni.
Ma da nakon svake pobjede Reala sreca,ofsajd,slab protivik, a mi vecina uredno cestita Barci na pobjedu u clasicu kad smo gospoda :kafa:
Bavarci su me razocarali mislio sam da znaju prihvatit poraz
Pogle ovog Saurmana kmeci kao mala curica :rol: :rol: , Karlo vjerojatno prima infuziju :lol:

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 02 maj 2017, 23:39

Kakva tekma Reala :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.