2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Jokic neodoljivo podsjeca na Gasola, tehnicki strasan igrac
Memphis odlucio da se uozbilji. Randolph prestao da odmara i poigrao se sa Davisom.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Fascinantno je da je momak došao u NBA bez ijedne minute u Euroligi. Njegovi najozbiljni protivnici su bili Cedevita, Partizan, Zvezda itd. Pametan potez je uradio kada je 'žrtvovao' nastup na Eurobasketu da bi se spremio za NBA. Nabacio je mase, trenirao i na kraju krajeva došao u pravu sredinu za razvoj jednog mladog igrača. Sinoć trener Maloune izjavio da ga ne bi mjenjao za nikoga. Treba napomenuti da do svega ovog možda, ili vrlo vjerojatno ne bi došlo da Nurkić nije morao propustiti uvod sezone. Time ne želim umanjiti talenat ili uspjeh Jokića, momku kapa dole, ako ovako nastavi ne gine mu lijep dugoročni ugovor.
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Mislis izgubio mase,pa Jokic je smrsao 15 kg od kako je u NBA...ovo sto vidimo sada je potpuno novi Jokic od onoga kojeg sam par puta gledao uzivo..
Transormacija za svaku pohvalu
Nadam se da nije glup ko onaj nas medjed.ozy je napisao/la:Mislis izgubio mase,pa Jokic je smrsao 15 kg od kako je u NBA...ovo sto vidimo sada je potpuno novi Jokic od onoga kojeg sam par puta gledao uzivo..
Pise se da bi Horford mogao u Boston.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma i Nurkic ce ljudi doci na svoje sta vam je, pa buducnost Denvera na 4 i 5 ce biti on i Jokic...
Sta ocekujete od nekog ko je prije par godina poceo da se bavi kosarkom, i sad odmarao od zeznute povrede, i sad odma da bude novi Shaq?
Polako ce i on dobijati vise minuta, dok udje u formu, jer kazu da se udebljao fino tokom odmaranja, sad ce to Hess pod svoje samo da ga te upale i sitne povrede zaobidju...
Sta ocekujete od nekog ko je prije par godina poceo da se bavi kosarkom, i sad odmarao od zeznute povrede, i sad odma da bude novi Shaq?
Polako ce i on dobijati vise minuta, dok udje u formu, jer kazu da se udebljao fino tokom odmaranja, sad ce to Hess pod svoje samo da ga te upale i sitne povrede zaobidju...
Mislim na mišićnu masu, vidi se napredak, ojačao je u rukama i u ramenima je širi. Prvo što je dobio kao zadatak kad je došao je sa što više vremena provodi u teretani, što je kasnije i potvrdio u nekim intervjiuma. Radi s tegovima puno + ima neku posebnu prehranu sa 6 kratkih obroka skoro svaki dan.
Wake up and live !
Kljuc u bravu ako se ovo desi
The Warriors would be “significant” front-runners for Kevin Durant should he leave the Thunder, league **** told Adrian Wojnarowski of The Vertical on Yahoo Sports
The Warriors would be “significant” front-runners for Kevin Durant should he leave the Thunder, league **** told Adrian Wojnarowski of The Vertical on Yahoo Sports
- JoseMourinho
- Kontakt:
E jbg koliko god ih gotivim ovo bi bilo nepošteno prema ostalim 

U to jedino vjeruju bandwagoneri Warriorsa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne mora da znaci "kljuc u bravu",mozda bude kontraproduktivno..mada,ovo mi je Woj bomb u sferi SF-a
I meni je to dosta nerealno. Curry, Klay, KD, Green bi bilo previse perverzno za NBA.. i to je nesto sto bi garantovalo prsten KD-u. Ja sam nekog misljenja da ce on na istok, u Washington kod Walla i Beala.
@Greivis
Odakle ti to za Horforda i Boston?
@Greivis
Odakle ti to za Horforda i Boston?
Clippersi spremni ponuditi Blakea za Duranta sada pise.
@dscile
Ma na twitteru neko napisao.
@dscile
Ma na twitteru neko napisao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Woj nikada ne fula.
Ali želim KD-a i Russa u LAL.
Ali želim KD-a i Russa u LAL.

Durant u sjeni igra **** sezonu,ocekujem iza All-Stara totalnu eksploziju.
- adriano_leite
- Kontakt:
GSW ce uzeti Duranta jedino ako trejdaju Greena, Klaya ili Currya, pogotvo jer se treba potpisati i Curry na novi ugovor koji ce biti astronomski. Ne mogu da vjerujem da neko moze u to povjerovati da ce GSW ostaviti kostur tima i dodati im Duranta. Finansijski nije izvodivo...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
http://sports.yahoo.com/news/how-the-wa ... 10075.html
Although the process seems complicated, ask yourself: Would you trade Harrison Barnes, Andre Iguodala and Andrew Bogut for the chance to land Kevin Durant?
Po meni gotovo nemoguće. Nekako vjerujem da će na kraju svega ovog, svih glasina, on ostati u OKC-u.
Wake up and live !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Kad ste vi ovo ove godine izveli da ga yebes mogu i oni 
Curryu iduće godine ističe ugovor, sa pojačanjem SC-a i eto ako zatreba trejdom npr. Boguta pare imaju
Cak mogu se i kurcit pa nakon Duranta mecirat ponudu za barnsa
Opet kažem ne bih volio to ni Duranta kod njih ni ovakvo preseravanje kao sto su krave uradile

Curryu iduće godine ističe ugovor, sa pojačanjem SC-a i eto ako zatreba trejdom npr. Boguta pare imaju

Cak mogu se i kurcit pa nakon Duranta mecirat ponudu za barnsa

Opet kažem ne bih volio to ni Duranta kod njih ni ovakvo preseravanje kao sto su krave uradile

Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 02 feb 2016, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Mogu zadrzat svu trojicu al onda bi morali pustit Barnesa i trejdat jos Iggyja i Boguta. S novim ugovorom za Stepha (ovaj mu traje jos ovu i slijedecu sezonu) nece biti problema bez obzira koliko velik ce bit jer imaju bird prava i mogu prekoracit cap s njim. Kako god meni bolje za GSW izgleda da zadrze ovu trenutnu jezgru i da ne unistavaju hemiju u ekipi i potencijalnu dinastiju fakticki.adriano_leite je napisao/la:GSW ce uzeti Duranta jedino ako trejdaju Greena, Klaya ili Currya, pogotvo jer se treba potpisati i Curry na novi ugovor koji ce biti astronomski. Ne mogu da vjerujem da neko moze u to povjerovati da ce GSW ostaviti kostur tima i dodati im Duranta. Finansijski nije izvodivo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.