FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Očekujem kantanje Bayerna u finalu od strane močne Barcelone!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Prva utakmica protiv Intera igra se za 15 dana, u utorak, u Milanu. Ja vec vidim kako se Inter na svom terenu grcevito brani i ceka kontru. Morinjo je majstor taktike i ne toliki gospodin kao Venger, stoga ne sumnjam da se nece libiti igrati bunker u obje utakmice, a jos mozda i Giusepa Meazza bude i uzorana. Bice to zanimljive utakmice ne sumnjam, Arsenala smo prosli prilicno lako jer su igrali posteno i otvoreno, protiv Intera ce biti druga prica, ali neka, i to je zanimljivo, bice lijepo gledati razvaljivanje tog bunkera.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Predobra slika, Samo RESPECT ovom covjeku mozemo dat!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Ništa novo od Profesora fudbala maestra Xavija.juzni vjetar! je napisao/la:xavi 92% tacnih pasova![]()
valja ibrahimovicu na san siro opet
![]()
Dobro vidjeli smo svi šta Messi radi na terenima,ali njemu su tek 22 godine...pa šta ce tek raditi za 5-6 godina kad bude u najboljim fudbalskim godinama

Nenormalan igrac u svakom pogledu.
Jasno mi je sto se zale navijaci Arsenala , mislim eto falilo im je dosta igraca , nama navodno nije ni jedan ! Al nebitno , ali konstantno govorenje da ovo nisu zasluzili mislim HEJJJ ljudi pa gledatel vi nogomet ??? Pa ono je bilo isto kao da igraju Senijori protiv kadeta ili nesta slicno ! Jednostavno montiranje , ne samo danas nego i u prvih 90 min !
Messi se ne komentarise !
Messi se ne komentarise !
ko je gledao na FTV- u utakmicu, kaze ibrakovic marijanu, de molim te sidji sa stola 

Svaka čast... Pohvale i nadam se da ćete opet osvojit...
Messi, mah, neko reče, nemam riječi, tako je, najbolje jest da šutimo i divimo se...
Messi, mah, neko reče, nemam riječi, tako je, najbolje jest da šutimo i divimo se...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Apsolutno! Veliki igrač, najvećeg kluba.GunnerS je napisao/la:Messi, mah, neko reče, nemam riječi, tako je, najbolje jest da šutimo i divimo se...
Svaki komentar je suvišan.

Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 18 avg 2013, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- nidjo_barca
- Kontakt:
Moralo je biti nekog peha.
Abidal 10 dana out.
Abidal 10 dana out.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Daj Bože da ovako bude igrao idućih 5/6 godina, a ne 10Mandrak je napisao/la:Ništa novo od Profesora fudbala maestra Xavija.juzni vjetar! je napisao/la:xavi 92% tacnih pasova![]()
valja ibrahimovicu na san siro opet
![]()
Dobro vidjeli smo svi šta Messi radi na terenima,ali njemu su tek 22 godine...pa šta ce tek raditi za 5-6 godina kad bude u najboljim fudbalskim godinama![]()
pa to ne smijemo ni zamisliti ,to ce biti za neke poezija i umjetsnost a za neke horor i nocne more.Pa vec sad sa 22 godine je najbolji fudbaler svijeta i zabija po 3 gola u prosjeku
![]()
![]()
Nenormalan igrac u svakom pogledu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ronaldo
Pogledati Career statistics, sezona 1996-97 i 1997-98 kad je Ronaldo imao 20-22 godine, 34 gola samo u Španskom prvenstvu

- nidjo_barca
- Kontakt:
Sa ova 4 gola veceras,cini mi se da je postigao ukupno 39 golova.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Messi nije brko al drzi fudbalsku vlast
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
da, jos 4, i pickonje se vise niko nece sjecat.nidjo_barca je napisao/la:Sa ova 4 gola veceras,cini mi se da je postigao ukupno 39 golova.
Opet povrede,i protiv Reala ce biti uzasna situacija sa sastavljanjem tima! Samo onaj sugavi Inter nek izbace,al ice Murinjo na neku odvratnu taktiku,i formaciju 1-10 al valjda cemo da prodjemo levate!
- juzni vjetar!
- Kontakt:
Arbeloa zaduzen za Messia

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
sad treba pocjepati one manekene iz Madrida
...a majstor je pokazao da je za bar 3 klase iznad ostalih respect...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo da pitam...cime hrane onog Messija?? šta je ono ljudi
Maloprije na youtube gledam golove i sa kojom lakocom to ide
, ko da je playstation (mada je i tamo mnogo teže davati golove).
On kad hoce da igra i kad odluci da postigne gol nema te sile koja ga može sprijeciti u tim namjerama.

Maloprije na youtube gledam golove i sa kojom lakocom to ide

On kad hoce da igra i kad odluci da postigne gol nema te sile koja ga može sprijeciti u tim namjerama.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Odlicno.Sada smo u 1/2 finalu gdje nas ceka Inter.
Par gifova :
Kakav pas Chigre

Par gifova :
Kakav pas Chigre

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.