Pozz Horde, ja sam navijač svih "bošnjačkih" klubova, ili ti onih koji vole ovu državu (čudno znam)...
U ovom klubu se što šta mora promjenit, al navijači prvo se trebamo držat svog posla, da radiko ono što najbolje znamo, da podržimo ovo što imamo. Pljujemo lika koji nas je izvukao iz dubioze, ne tako davno ja izvukao klub iz "rupe" gdje igrači nisu primili po 6-7mjeseci platu, a danas ga pljujemo jer ima instagram. Ne valja nam Hadzic ma koga god da doveo ma kome god produžio ugovor, pa i nebitno što uspije prodat nekakve Pidre i Kurdiće, itd...pa što dovede u takvom okruženju kvalitetne igrače poput Ikića, Muse, Čirjaka,...jel možda on kriv što Dzafic, Tomasevic nisu ni pola što su bili u TC, il što su neki nonstop povrijedzeni itd...il je možda kriv sto Tan iz Kortrijka dadne Čukaričkom na posudbu igrača a ne nama?
Ne valja nam Mustafic i Kapic jer su promašili penal itd...
Barca potrosila 200miliona pa evo ispadaju iz lige sampiona, pa izgube od puno lošijih ekipa il evo Liverpol koji danas gubi od zadnje ekipe u ligi itd...niko Kloppa ne dira, nit spominje, svi vjeruju u to da je trenutno stanjez da če šef uspjet dignit ih. Treba momci malo sabura, vremena, pustit ljudima da rade svoj posao, nema nista od toga ako čemo se vracat na fabričke postavke svaka tri mjeseca. Treba konstanost, treba istrpit neke stvari, urazumit se, i shvatit da ovo ipak nije "dream team", da ce trebat još možda jedan il dva transfer roka da se skucka lijepa ekipa.
A moje trenerske želje:
1. Meho Kodro
2. Bruno Akrapović
3. Nenad Bijelica ako je nerealno onda Damir Buric