FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
57
23%

Ukupno glasova: 244

Bordostrik

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordostrik » 22 okt 2022, 21:49

joker90 je napisao/la:
22 okt 2022, 21:39
Bordostrik je napisao/la:
22 okt 2022, 16:49
Zukanovic je napisao/la:
22 okt 2022, 16:33
Boli me ku.. za njega i Leotar. kod nas je bio los i kosto nas bodova.
Poenta je da se čovjek nikad nije mogao ni pokazati ni dokazati kao sto sad u Leotaru radi od silnih držanja na klupi za rezervne, pogrešnih pozicija do pljuvanja mrtvih od strane velikih navijača. Tu je kvaka, a ti uživaj u predstavi i trenutnim kreativcima na terenu, kao i ovi sto slično razmišljaju kao ti. :clap: :wave:
Burke tebi zadnji post na forumu prije ovog gdje branis Handzu je iz 2020. godine gdje isto branis Handzu, a prije toga isto branis Handzu i dajes mu 5 bodova na onim glasanjima. Hajde iskreno, jesi ti Hare ili brat? :mrgreen: Jer malo je ovo preofirno..
Licno on pa odmah na utakmici zamolim za mobitel :rol: A ne mogu rodjak biti? Šta god da sam, tebi se sigurno ili bilo kome na te konstatacije neću pravdati. Elem’ drago mi je da si ti to lijepo oko moje sve uredno ispitao i ispratio kad sam, šta sam, kud sam. Istina vazda boli. Lahku noc zelim. :salut:
Neka frka, a?!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 22 okt 2022, 22:01

nokee je napisao/la:
22 okt 2022, 21:48
scholsey je napisao/la:
22 okt 2022, 21:41
nokee je napisao/la:
22 okt 2022, 21:37

Ma ova tema je goli qurac. Ovo sta ovdje procitas stvarno nema ni na jednoj temi drugog kluba. Ma i trebamo zaliti Hadzica, treba ga vratiti, ono doba Zijada Blekica isto vratiti i mjera, za bolje nismo!
Pa ne čitaj.

Ko te ba hjebe.. i tebe, i mene, i sve nas.

Ofiran si s tim branjenjem, ko da ti je neko iz oka ispao.
Gdje li si ti vidio branjenje da mi je vidjeti, al hajd ko sto kazes bitan si ko lanjski snjeg. Za svakog uposlenog me zalibo racku, svakako ce prije ili kasnije biti bivsi, pa i sam Mirvic. Samo je problem sto mi nikad naprijed necemo..
Haj eto nisi.

I treba da te zaboli. Zato i ne kontam što sereš po ljudima stvarima: Debili, fuj ko sve piše, ua forum..

Al nejse. Nek nam Sarajevo opet bude šampion!
The saddest thing in life is wasted talent.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 okt 2022, 22:34

Znaci sutra ako dobijemo je.bat cemo ih da su bojkotovali trenera,ako kiksaju j.ebat cemo ih da su loši pa loši. U svakom slucaju su znaci donji sutra :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 22 okt 2022, 22:53

Zukanovic je napisao/la:
Poenta je da se čovjek nikad nije mogao ni pokazati ni dokazati kao sto sad u Leotaru radi od silnih držanja na klupi za rezervne, pogrešnih pozicija do pljuvanja mrtvih od strane velikih navijača. Tu je kvaka, a ti uživaj u predstavi i trenutnim kreativcima na terenu, kao i ovi sto slično razmišljaju kao ti. :clap: :wave:
Pa imao je priliku ko malo ko, sa Tatarom na krilu i Rahmanom iza sebe i ja bih zabio koliko je on, pa šta je sve tad promašivao zajebo nas ko niko.
Dobar džoker sa klupe da udje i donese pobjedu i to mu je maximum a priliku kod nas je itekako imao.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 okt 2022, 23:16

holyman je napisao/la:
22 okt 2022, 20:08
slika

Aylahh pogodi stadion i poklanjam ti vaucer za salon ljepote na godinu dana
izvinjavam se na upadu ali cini mi se da je ovo zvijezdin stadion u gradaccu
& $ ?

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 okt 2022, 23:42

Raspored nam je fin u ovih preostalih 5 kola, sutra je pobjeda naravno prioritet, a sto neko napisa u startu cemo biti jači ako ih Obuca lijepo poreda na pozicije koje im najbolje odgovaraju.
Dakle sutra otprilike ovako : Šahinović, Mulalić, Trako, Drobarov, Tomašević, Mustafić, Đokanović, Varešanović, Ikić, Džafić i Mulahusejinović. Najviše bi volio da Avramovski igra desetku, ali vjerovatno ce i Emir nastaviti da gura Dala (sina svog jarana i bivšeg suigraca).

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 22 okt 2022, 23:45

Ok sto ulaze svoje novce u klub hvala mu na tome,al ako lik kaze zelimo bolje Sarajevo u narednih par godina i onda postavi celavog za SD,to je toliko neozbiljno da ne mozes vjerovati,i plus jos uvijek je u klubu a kriv je isto kao Dudic,pa de Mirvicu pokazi malo ozbiljnosti bolan da bar vidimo da nesto dobro zelis,a ne ovako da nam se djeca smiju.
Celavi,Dudici,Ayle neke itd itd... pa sposobni su ljudi bili u klubu u doba virsli,a kao dosao da ulaze milione da napredujemo cccc.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 22 okt 2022, 23:54

Sanchez1987 je napisao/la:
22 okt 2022, 23:45
Ok sto ulaze svoje novce u klub hvala mu na tome,al ako lik kaze zelimo bolje Sarajevo u narednih par godina i onda postavi celavog za SD,to je toliko neozbiljno da ne mozes vjerovati,i plus jos uvijek je u klubu a kriv je isto kao Dudic,pa de Mirvicu pokazi malo ozbiljnosti bolan da bar vidimo da nesto dobro zelis,a ne ovako da nam se djeca smiju.
Celavi,Dudici,Ayle neke itd itd... pa sposobni su ljudi bili u klubu u doba virsli,a kao dosao da ulaze milione da napredujemo cccc.
Tako je druže, riba od glave smrdi, tako da ne možemo ništa ozb. ni očekivati dok god su na rukovodećim pozicijama goli amateri i amaterke, a uz to i bolikurci i uhljebi koje zalibo za klub, pobjeđivao ili gubio, njima je samo bitno da je plata redovna... s takvim ljudima koji se ne identificiraju sa klubom i čije zdravlje i raspoloženje ne ovisi od rezultata istoga, jednostavno nema haira.

Ne znam samo šta smo Bogu zgriješili pa nađemo ove bogataše koji pojma nemaju, tj. ne znaju ni naći neke ljude koji znaju i umiju voditi fudbalski klub. :crazy:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 22 okt 2022, 23:58, ukupno mijenjano 4 puta.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 22 okt 2022, 23:55

nokee je napisao/la:
22 okt 2022, 21:32
leo1946 je napisao/la:
22 okt 2022, 19:27
Zeko87 je napisao/la:
22 okt 2022, 19:20
Jako mi je čudno da Mirvić, čovjek koji pare zarađuje u kolijevci kapitalizma dopušta da muigrači u sred zadnje rupe u evropi uzimaju dobre pare ni za kakav učinak. Plate kao u tri državne firme nikakve odgovornosti niti sankcije od početka do kraja ugovora.
Jednostavno - frajer je nesposoban
Ma ja, nesposobni milioner part 2 :rol: joj sta sve neces procitati ovdje. Reci da je neiskusan u vodjenju kluba ok. Bas bi volio da vidim da li ti radis na presi ili paletar vuces po vasdan..
Da, za poso koji se prihvatio je nesposoban, sta ti nije jasno? Ako je pumpanje para u nesto kao ovo sav posao onda si ogranicen ko balkon
1946-1987

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 23 okt 2022, 00:02

Jel otisla celava vaška?
Grob mu yebem seljački!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 okt 2022, 00:08

klma1 je napisao/la:
22 okt 2022, 23:16
holyman je napisao/la:
22 okt 2022, 20:08
slika

Aylahh pogodi stadion i poklanjam ti vaucer za salon ljepote na godinu dana
izvinjavam se na upadu ali cini mi se da je ovo zvijezdin stadion u gradaccu
Ovo je stadion u damasku
NEMA NAZAD

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 okt 2022, 00:40

joker90 je napisao/la:
22 okt 2022, 21:39
Zukanovic je napisao/la:
Burke tebi zadnji post na forumu prije ovog gdje branis Handzu je iz 2020. godine gdje isto branis Handzu, a prije toga isto branis Handzu i dajes mu 5 bodova na onim glasanjima. Hajde iskreno, jesi ti Hare ili brat? :mrgreen: Jer malo je ovo preofirno..
Drugi profil od @DenchiNL :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 23 okt 2022, 00:41

Pozz Horde, ja sam navijač svih "bošnjačkih" klubova, ili ti onih koji vole ovu državu (čudno znam)...
U ovom klubu se što šta mora promjenit, al navijači prvo se trebamo držat svog posla, da radiko ono što najbolje znamo, da podržimo ovo što imamo. Pljujemo lika koji nas je izvukao iz dubioze, ne tako davno ja izvukao klub iz "rupe" gdje igrači nisu primili po 6-7mjeseci platu, a danas ga pljujemo jer ima instagram. Ne valja nam Hadzic ma koga god da doveo ma kome god produžio ugovor, pa i nebitno što uspije prodat nekakve Pidre i Kurdiće, itd...pa što dovede u takvom okruženju kvalitetne igrače poput Ikića, Muse, Čirjaka,...jel možda on kriv što Dzafic, Tomasevic nisu ni pola što su bili u TC, il što su neki nonstop povrijedzeni itd...il je možda kriv sto Tan iz Kortrijka dadne Čukaričkom na posudbu igrača a ne nama?
Ne valja nam Mustafic i Kapic jer su promašili penal itd...
Barca potrosila 200miliona pa evo ispadaju iz lige sampiona, pa izgube od puno lošijih ekipa il evo Liverpol koji danas gubi od zadnje ekipe u ligi itd...niko Kloppa ne dira, nit spominje, svi vjeruju u to da je trenutno stanjez da če šef uspjet dignit ih. Treba momci malo sabura, vremena, pustit ljudima da rade svoj posao, nema nista od toga ako čemo se vracat na fabričke postavke svaka tri mjeseca. Treba konstanost, treba istrpit neke stvari, urazumit se, i shvatit da ovo ipak nije "dream team", da ce trebat još možda jedan il dva transfer roka da se skucka lijepa ekipa.
A moje trenerske želje:
1. Meho Kodro
2. Bruno Akrapović
3. Nenad Bijelica ako je nerealno onda Damir Buric

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 okt 2022, 01:05

Osttribine je napisao/la:
22 okt 2022, 16:36
Kod nas stalno prizivanja nekih bivsih, od evo Handzica, Husrefa Musemica, pa do pravljena nekog mita od Mehe Kodre, a onakav Velez ga preslusao onda u Vrapcicima u borbi za titulu, bojkotovali ga ili ne, njemu ide na racun zasto je do toga doslo, hocemo li onda i Hasijinog glavatog malog braniti kako su ga ovi trenutni klocevi bojkotovali. Neka izgura ovo Obuca kako zna do kraja, nadam se sa sto vise skupljenih bodova pa eto zime i standardno "najjaceg prelaznog roka ikad" kad se u postovima pretvaramo u navijace Man Citya. Kao neki dan citam, kaze Avramovski tata mata, a lik "briljira" protiv lika sa dostave, medicinskog tehnicara, vojnika i policajca, a i to do 60 i neke minute, a vjerujem najplaceniji igrac u ligi.
Kakva ti je to logika za Kodru jbt, izgubio jednu utakmicu u toj borbi za titulu i odmah ubleha? Pa preslusao danas Stiv Kuper Kloppa s Notingemom, pa sta, odmah Klop ne valja? Prosle sezone usred Etihada Guardiolu preslusa Crystal Palace itd itd. Covjek osvojio najvise bodova po utakmici od svih nasih trenera, imao ukupno 3 poraza (Siroki 1:0, Borac 1:2 u kupu gdje smo imali 15ak suteva u okvir al lopta nije htjela u gol, i taj od Veleza 2:0), imali tad igru kakvu nikad poslije njega nismo, unistio Zelju na Grbavici i da je Duljevic bio normalniji dobili bismo 1:4 a ne 1:2, teren nikad nije bio izgovor, u onom blatu smo razvalili Zvijezdu, itd itd. Mogu tri dana nabrajat sve njegove prednosti kao trenera. U fudbalu nikad neces moc dobit sve utakmice, to nikad nijedan trener nije ostvario.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 okt 2022, 01:08

Sad brez zajebancije ako Ismir stvarno želi, da napredujemo kao klub i da opet ne ostanemo bez Evrope neka prvo rascisti malo ove amatere oko sebe.
Dolazak Hadzibegica i Slavise u klub bi uveliko smirilo gnjev navijača.

Sto se tiče trenera ima ih trenutno dosta dobrih a slobodnih: Prosinecki, Bjelica, Mamic, Krunoslav Jurcic, Goran Tomic, Aleksandar Vukovic...

Moj prijedlog je, da se okruzi sa ljudima koji su igrali fudbal i razumiju se u fudbal (sto su svakako Hadzibegic i Slavisa). Sa njima sjesti i vidjeti koji trener najvise odgovara tvom klubu. Koji preferira fudbal kakav odgovara tvom klubu i tvojim igracima. Ne mozes dovoditi trenere samo zato sto je ovaj pristao na manju platu nego onaj drugi.

Isto tako ne mozes zamisliti Contea ili Alegrija u Barci ili Realu jer jednostavno preferiraju drugačiji stil fudbala nego sto ovi igraju.
Dok ih recimo u Milanu, Juveu ili Interu lako zamisliš.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 okt 2022, 01:24

Ma vrhunski trener zeli da radi s vrhunskim igracima, sto opet povlaci odlicnog SDa koji to moze ispunit itd itd. Tu treba da se uspostavi zestok sistem i da sve kockice ulegnu na pravo mjesto. Zamisli dodje Bjelica i nakon Ademija dobije Mustafica, nakon Miereza Nardina, nakon Dilavera Traku... Slabo ko hoce da unistava svoj renome. Eto probao je Ancelotti napravit pricu s Evertonom al ne mozes ti nakon trofeja sa Drogbom, Shevchenkom, Kakom, Ronaldom... nesta postic sa Calvert Lewinom i Colemanom. Dobar i skup trener treba dobre i skupe igrace da zajedno "kliknu", al kvalitet se mora platit.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 23 okt 2022, 01:27

napoleon72 je napisao/la:
23 okt 2022, 01:05
Osttribine je napisao/la:
22 okt 2022, 16:36
Kod nas stalno prizivanja nekih bivsih, od evo Handzica, Husrefa Musemica, pa do pravljena nekog mita od Mehe Kodre, a onakav Velez ga preslusao onda u Vrapcicima u borbi za titulu, bojkotovali ga ili ne, njemu ide na racun zasto je do toga doslo, hocemo li onda i Hasijinog glavatog malog braniti kako su ga ovi trenutni klocevi bojkotovali. Neka izgura ovo Obuca kako zna do kraja, nadam se sa sto vise skupljenih bodova pa eto zime i standardno "najjaceg prelaznog roka ikad" kad se u postovima pretvaramo u navijace Man Citya. Kao neki dan citam, kaze Avramovski tata mata, a lik "briljira" protiv lika sa dostave, medicinskog tehnicara, vojnika i policajca, a i to do 60 i neke minute, a vjerujem najplaceniji igrac u ligi.
Kakva ti je to logika za Kodru jbt, izgubio jednu utakmicu u toj borbi za titulu i odmah ubleha? Pa preslusao danas Stiv Kuper Kloppa s Notingemom, pa sta, odmah Klop ne valja? Prosle sezone usred Etihada Guardiolu preslusa Crystal Palace itd itd. Covjek osvojio najvise bodova po utakmici od svih nasih trenera, imao ukupno 3 poraza (Siroki 1:0, Borac 1:2 u kupu gdje smo imali 15ak suteva u okvir al lopta nije htjela u gol, i taj od Veleza 2:0), imali tad igru kakvu nikad poslije njega nismo, unistio Zelju na Grbavici i da je Duljevic bio normalniji dobili bismo 1:4 a ne 1:2, teren nikad nije bio izgovor, u onom blatu smo razvalili Zvijezdu, itd itd. Mogu tri dana nabrajat sve njegove prednosti kao trenera. U fudbalu nikad neces moc dobit sve utakmice, to nikad nijedan trener nije ostvario.
Kada se radi o tom Kodrinom dijelu proljeca 2015, nije samo poraz od tada skromnog Veleža u pitanju. Ispali smo prerano iz kupa od Borca (kojeg je Uscuplic na početku te sezone sravnio sa zemljom u BL), a tu su bili i nerješeni rezultati protiv Borca i Čelika kuci, odnosno sa jadnom Drinom u gostima, nerješeni rezultati koji su bili ravni porazima.Ovim kiksevima dosta su kumovale Kodrine egzibicije i rotacije, te izmišljanje pozicija.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 okt 2022, 01:49

Problem je sto imamo vanago na terenu,capi,baletane nema pravog fajtera sve nekakvi dizaci rukica sa 20 kila. Nece da trce,da se bore,da ginu za svetinju,steta sto nema istoka da im se barem zena nahbu za plate koje uzimaju za svoje majstorije. Trebalo je nakon prosle sezone i pretrosle sve otpisat i poslat na tribine,otkaze ili na klupu. Uvijek sam govorio da su Rahman i Stanojevic ocevi za ove baletane i vazda su mi najdrazi bili dok su neki govorili da nisu za nas,UDC borci i slicne nebuloze nek vam je Suljic dobar

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 23 okt 2022, 07:12

Bordo jutro, vakat dobiti nekog
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 okt 2022, 08:13

Lakse od ocekivano,sa pola snage
Kiks :kafa:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, fks74, Hajdeee, johntravolta123, MSOZ101, SAMO BORDO, USB i 78 gostiju.