Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Laura avion 

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Juventus FC
Barza stabilno trenira s ekipom, koliko je falio taj covjek, bit ce fenomenalno ako ga spreme za LP. 
Raiola se puno vrti po Vinovu, neki ce reci da to nije dobro, no ja ne bih. Covjek je agent vecinom najboljim igracima i talentima, a odnos s nama je odlican.
Dosta se spominje njegov Kishna iz Ajaxa, veliki dragulj, bilo bi odlicno dovesti ga, vrhunski tehnicar.
[youtube][/youtube]

Raiola se puno vrti po Vinovu, neki ce reci da to nije dobro, no ja ne bih. Covjek je agent vecinom najboljim igracima i talentima, a odnos s nama je odlican.
Dosta se spominje njegov Kishna iz Ajaxa, veliki dragulj, bilo bi odlicno dovesti ga, vrhunski tehnicar.
[youtube][/youtube]
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kako je ovo sad lijepo gledat, najdraža titula, neočeikvano.
De Ceglie, Borriello, Giaccherini, Krasić, Estigarribia
[youtube][/youtube]
De Ceglie, Borriello, Giaccherini, Krasić, Estigarribia

[youtube][/youtube]
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Re: Juventus FC - Utakmice

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
A ima priča i da se planira kandidovati za predsjednika FIFE, pa možda lobiraPogba je napisao/la:Barza stabilno trenira s ekipom, koliko je falio taj covjek, bit ce fenomenalno ako ga spreme za LP.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- L'Avvocato
- Kontakt:
Maran izjavio da se u Torino dolaze nadigravati, biti što opušteniji i bez straha.
Pirlo neće igrati vjerovatno. Dobra stvar. Daj brži vezni red, agresivniji. Ovo sutra treba riješiti kao i protiv Verone. Prvo poluvrijeme i kapak.
Pirlo neće igrati vjerovatno. Dobra stvar. Daj brži vezni red, agresivniji. Ovo sutra treba riješiti kao i protiv Verone. Prvo poluvrijeme i kapak.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Skauti prate ovog veznog igrača. Thiago Maia (17god), igra za Santos i Brazil U20.

★★★
Odustalo se od stopera, bar je tako naveo Max danas na pres konferenciji, jedan od razloga je skori povratak Barze, a i sigurno teške uprave Porta oko svakog igrača, pa i Rolanda. Dobar potez svakako, gomilanje nam ne treba kada znamo da imamo Rugania koji će na ljeto nazad.
Izgleda da se intenzivno radi na tome da se s Giom već raskine ugovor te da se vrati Zaza.
Potez besmislen, pogotovo jer nisu isti tip igrača niti nam Zaza treba sada (a i inače ako mene pitate), a platit ćemo ga masno. Svakako ga već po svemu sudeći imaju namjeru vraćati i ako je tako onda je bolje da ga puste još 6 mjeseci da se vidi kakvu će sezonu u globalu imati.
Što se tiče Chieva, po imenima jako nezgodna ekipa, trebat će nam dobra igra i slažem se da Pirlo ne treba igrati od prve, bio zdrav ili ne, Max je najavio da će igrati ako po treningu zaključi da to može.
A i naslutio je to zbog toga što ima Marchu i Pogbu koji s sljedećim kartonom propuštaju narednu utakmicu.
Očekuje se standardni tim, Vidal se vraća, a Pereyra na 3/4, dvoboj Nando/Morata za to jedno mjesto, ali sam siguran da Fernando sutra počinje.
Izgleda da se intenzivno radi na tome da se s Giom već raskine ugovor te da se vrati Zaza.
Potez besmislen, pogotovo jer nisu isti tip igrača niti nam Zaza treba sada (a i inače ako mene pitate), a platit ćemo ga masno. Svakako ga već po svemu sudeći imaju namjeru vraćati i ako je tako onda je bolje da ga puste još 6 mjeseci da se vidi kakvu će sezonu u globalu imati.
Što se tiče Chieva, po imenima jako nezgodna ekipa, trebat će nam dobra igra i slažem se da Pirlo ne treba igrati od prve, bio zdrav ili ne, Max je najavio da će igrati ako po treningu zaključi da to može.
A i naslutio je to zbog toga što ima Marchu i Pogbu koji s sljedećim kartonom propuštaju narednu utakmicu.
Očekuje se standardni tim, Vidal se vraća, a Pereyra na 3/4, dvoboj Nando/Morata za to jedno mjesto, ali sam siguran da Fernando sutra počinje.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja koliko sam skontao nas će Zaza koštati do 10M , jer Sassuola ga je otkupio za 10M a Juventus ima opciju otkupa na kraju sezone za 15M . S tim da smo ga platili Sampi 3.5M . Kako god ne radi se o suhi 15M nego do 10M maksimalno kad se sve sabere i oduzme, ali slažem se da je pitanje da li on može odgovoriti zahtjevima Juventusa, iako ima dobru statistiku.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BlueBosnian
- Kontakt:
Spominju se ovi igrači..
Thiago Maia, Kenedy Vicino, Rahman Baba, Kishna, Zouheir El Moutaraji, N'Diaye, Issiaga Sylla, Rayan Souici, Vrsaljko, Rabiot, Lacazette i Firmino.
btw

Thiago Maia, Kenedy Vicino, Rahman Baba, Kishna, Zouheir El Moutaraji, N'Diaye, Issiaga Sylla, Rayan Souici, Vrsaljko, Rabiot, Lacazette i Firmino.

btw

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Ti gore su postavljani i prije. Nista od toga, nikada se ne bi dopustili eksperimenti tog tipa sa prvim dresom.
Ovaj zadnji je odlican.
Ovaj zadnji je odlican.
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Nabil Fekir bi bio masina, ali nazalost on kao i Lakazet su vec izvan cjenovnog dosega
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ma znam..Pogba je napisao/la:Ti gore su postavljani i prije. Nista od toga, nikada se ne bi dopustili eksperimenti tog tipa sa prvim dresom.
Ovaj zadnji je odlican.
I ja sam ga postavljao 2,3x

Da, ovaj drugi je odličan, samo što bi bijela trebala biti dominantna boja (al' bi onda bili poput Bešiktaša ili Partizana)..
A ovako je poput Newcastlea..

Unikatan dres je teško napraviti, osim ako se ne radi o onom prvom..
Takav nema niko..
Mada je to u biti normalan dres, samo što je rađen pod Marotinom komandom..
Zbog toga stoji ova bijela praznina u sredini, jer pruge se rade na rate..
Za 3 god. će biti poput ovog drugog što sam postavio..

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
C'è Barzagli. Out Pirlo.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Juventus FC - Utakmice
Opet odgledah Sassuolo i opet, kao i svaki put kada ih gledam, duo Berrardi-Zaza katastrofican.
Mora da je do mene. Ne gledam kada treba. @Korisnik ce mi objasniti.
Nadam se da ce se pametne odluke donositi u Julu jer sa ovim imenima koja treba da nas pojacaju i priblize top evropskim ekipama necemo bas daleko.
Nadam se da ce se pametne odluke donositi u Julu jer sa ovim imenima koja treba da nas pojacaju i priblize top evropskim ekipama necemo bas daleko.
#MaxOUT
#MaxOUT
oni dobro igraju samo kad trebaPogba je napisao/la:Opet odgledah Sassuolo i opet, kao i svaki put kada ih gledam, duo Berrardi-Zaza katastrofican.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Nije do tebe. I ja kad god sam gledao odigrali su užasno. Nekad se fakat zapitam šta ljudi vide u njima. Haman da je Italija očajna za napadačima svjetske klase pa svakog iole solidnog igrača dižu u nebesa.Pogba je napisao/la:Opet odgledah Sassuolo i opet, kao i svaki put kada ih gledam, duo Berrardi-Zaza katastrofican.
★★★
Ako daju 15 mln za Zazu ja ću biti 100% siguran da oni nisu normalni.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nece dati 15 vec 8,5
Prodali su vec pola njegovog ugovora za 7,5 i mogu ga vratiti za 15. To pola ugovora su nekad tamo kupili za milion.

Prodali su vec pola njegovog ugovora za 7,5 i mogu ga vratiti za 15. To pola ugovora su nekad tamo kupili za milion.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Slažem se da je Berardi danas bio očajan.Pogba je napisao/la:Opet odgledah Sassuolo i opet, kao i svaki put kada ih gledam, duo Berrardi-Zaza katastrofican.
Za Zazu nisam nikad ništa ni govorio, ali zato za Vrsaljka jesam, i opet je bio među najboljima...
Ali zanimljivo da nisi komentiro prošlo kolo Sassuolo, ah da pa prošlo kolo je Berardi zabio dva gola