Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

rambo16
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la rambo16 » 13 maj 2014, 13:32

nije da branim seamena..daleko od tog...ali lik je strašno objektivan u svojim postovima...istina to nekad zna bit iritirajuće jer se ponavlja iz dana u dan skoro sve isto,ali on je od kako ja znam govorio da Wenger treba da ide,da Žiru nije WC,da nam treba DM,RB etc.etc....ne može niko pričat da je on nekog "otjer'o sa foruma" jer nikom ništa lično ne piše...to što nekom smeta 80% istine koje ima u njegovim postovima to je drugi par cipela
A.F.C. Bournemouth!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 13 maj 2014, 13:32

kme,kme svako je zatupljen koji misli drugačije od luzerčine wengera koji je svoj luzerski mentalitet prenio na pojedine navijače koji se zadovoljavaju mrvicama koje im on daje :lol: dvorska luda nemože u istu rečenicu s jednim cechom koji je gospodin za ovog seljaka koji je pun sebe nakon pobjede nad nekim smiješnim klubom pa se kurci po društvenim mrežama,a kad primi 6-7 komada kao miš pobjegne u rupu,pa ako se klub renomea Arsenala zadovoljava pojačanjim tipa Giroud,Remy ili ostali trabantima,onda se zapitajte kuda to plovi ovaj brod na čelu s kapetanom voajerom koji samo mrcvari klub iz godine u godinu

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 maj 2014, 13:35

Skontali smo da si ti najpametniji.

@Rambo16 -ispade samo on to govori a mi smo isto govorili i prije početka sezone,na polusezoni i evo sad na kraju.Ne treba bit veliki stručnjak da ponavljaš za ostalima.S tim da on jedini na forumu može koristit ovakve izraze i ne dobit ban.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 13 maj 2014, 13:39

kme,kme,urota :lol: seamen kontrolira cijeli forum da ga se ne banira :rol: očito da si zatupljen velikim vođom

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 maj 2014, 13:39

onda..gdje je problem? ako svi isto pišemo,onda ne znam zašto je seamen problem? uostalom,prije svega sam mislio na ovo da je on "nekog otjer'o sa foruma"...to mi baš nekako bezveze zvuči....
A.F.C. Bournemouth!

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 13 maj 2014, 13:40

rambo16 je napisao/la:nije da branim seamena..daleko od tog...ali lik je strašno objektivan u svojim postovima...istina to nekad zna bit iritirajuće jer se ponavlja iz dana u dan skoro sve isto,ali on je od kako ja znam govorio da Wenger treba da ide,da Žiru nije WC,da nam treba DM,RB etc.etc....ne može niko pričat da je on nekog "otjer'o sa foruma" jer nikom ništa lično ne piše...to što nekom smeta 80% istine koje ima u njegovim postovima to je drugi par cipela
Sta je ba objektivan? Ja nisam vidio njegov pozitivan post otkako sam se regao na forum. Uvijek nadje neku zamjerku Wengeru, timu ili nekom pojedinom igracu i uspije popljuvat sve zivo iako nema nikakve potrebe.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 13 maj 2014, 13:57

Malo odmorit od teme definitivno.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 13 maj 2014, 13:58

Head je napisao/la:Seamen privatizir'o temu.Nije ni cudo sto ovi stariji momci istu izbjegavaju i nista ne pisu jer ne mogu doci do rijeci od ovog lika.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 maj 2014, 17:15

AllGunsBlazing je napisao/la:A sta je Koscielny? Daj Paja prestani i ti malo se pravit pametan. I trenutno je Giroud jaci od bilo kojeg njihovog spica.
Pa reko sam na pozicijama u vezi, sto se tice odbrane tesko je reci da li je Koscielny bolji od Terrya i Cahilla ali eto hajmo staviti tu neki znak jednakosti jer i Kos je imao fantasticnu sezonu sa Mertesackerom. Giroud je tu negdje sa Torresom i Etoom, Eto uz limitiranu minutazu je zabio 9 golova, Girodu igrao skoro sve utakmice ima 16 dok je sigurno bolji od Demba Be :D

Sto se tice Jacsona Martineza taj nije nista bolji od Girouda i sigurno nije napadacka krema, Porto trazi bar dva puta vise nego sto mu je realna vrijednost, nije igracina ako trpa u Portugalskoj ligi tamo godinama trpa i Oscar Cardozo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 maj 2014, 17:20

Ako je istina za Pedra hebem Wengeru sve po spisku, a ako je istina za Di Mariu prvi cu da se naklonim transferun te masine od igraca. Istina da je po meni krilo tek trece na listi prioriteta ali Di Maria ako je dostupan to se mora dovesti.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 maj 2014, 18:09

Bilo bi odlicno!
Di Maria i Theo na krilima, u sredini Ozil i Ramiz. Iza njih jedan dobar DMF a ispred njih jedan dobar napadac. Bez posranih povreda bi taj Arsenal mogao biti i vise nego konkurentan na svim frontovima.
Jeste da bi to kostalo ali isplatilo bi se prije ili kasnije.
(Moze se i Ox gurnuti u vatru ako bude zdrav. Decko ima potencijala i vise nego dovoljno.)

Ma Pedro ni meni nikada nije bio neki napadac. Malo jaci od Bojana koji meda ne moze u Holandiji.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 maj 2014, 18:12

Samo bolji od svih krila u Arsenalu za klasu. :kafa:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Arsenal

Post Postao/la JoseMourinho » 13 maj 2014, 18:14

SamoZeljo je napisao/la:Bilo bi odlicno!
Di Maria i Theo na krilima, u sredini Ozil i Ramiz. Iza njih jedan dobar DMF a ispred njih jedan dobar napadac. Bez posranih povreda bi taj Arsenal mogao biti i vise nego konkurentan na svim frontovima.
Jeste da bi to kostalo ali isplatilo bi se prije ili kasnije.
(Moze se i Ox gurnuti u vatru ako bude zdrav. Decko ima potencijala i vise nego dovoljno.)

Ma Pedro ni meni nikada nije bio neki napadac. Malo jaci od Bojana koji meda ne moze u Holandiji.
Los napadač je bio jbg sta ćeš kad tekme ko napadač nije zaigro ahaha

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 maj 2014, 18:15

Pedro je Spanski Walnut, a takvog vec imamo u timu dakle igrac kojeg nema nigdje u igri od Walnuta ga razlikuje to sto je sporiji ali ima bolju tehniku i kontrolu lopte bolji pas ali losiji centarsut dakle identican igrac, kao i Walnuta krasi ga to sto ima nenormalno dobre statistike sa obzirom na terenu to ne djeluje ni blizu tih statistika.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 maj 2014, 18:20

Rajaz je napisao/la:Samo bolji od svih krila u Arsenalu za klasu. :kafa:
OX-u ne može meda,sa Walcottom bara-bara...u happy?
A.F.C. Bournemouth!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 maj 2014, 18:22

rambo16 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Samo bolji od svih krila u Arsenalu za klasu. :kafa:
OX-u ne može meda,sa Walcottom bara-bara...u happy?
:facepalm:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 maj 2014, 18:24

Dovest Di Mariu i Benzemu. Time omoguciti Realu da dovede Suareza.
Odlican posao. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 maj 2014, 18:36

slika

RB
A.F.C. Bournemouth!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 maj 2014, 18:39

Ko naziva najboljeg golmana lige dvorskom ludom a pri tome ne iznese niti jedan validan dokaz protiv Woje za mene ne moze biti objektivan forumas! TACKA. :kafa:
Taj Pedro nista posebno, ali neobjektivni navijac Barcelone ce uvjek tvrditi suprotno tako da dalja rasprava tu nije moguca.

Po meni glavni problem Girouda je to ne znanje koristenja prostora. Vidjeli ste protiv Evertona u kupu kod onog gola kada ide kontra a on lik trci uporedu sa Ozilom. Ovaj mu govori gdje da ide i trci i posle sledi gol. Da je znao koristiti bolje prostor ne sumnjam da bi dao 5-10 golova vise. Ovaj Sanogo je tu mnogo bolji mada on ima svojih drugih problema.
Zimus sam se i ja bio pridruzio toj akciji #dodjinajdrazi vise iz ocaja kada su krenuli losiji rezultati ali kada se bolje razmilsi ogroman je rizik dovoditi igraca koji ima jednu vrhunsku sezonu iza sebe u jacu ligu i plus covjek ima 28 godina vec.
Danas je jako malo kvalitetnih napadaca na trzistu dok krila vec i ima. Slazem se sa @SamoZeljo-m da Arsenal moze i mora posle Ozila svako ljeto dovoditi jedno vrhunsko pojacanje. I ubjedjen sam da hoce tako i biti ali nije nama napadac samo problem kao Chelseau recimo. DM je veci prioritet. Desni bek manje vise tu ce se pokrpiti ali kao sto rekoh krila WC je mnogo vise nego napadaca a i manje su trazeni od ovog gore.
Pozdravljam za Di Mariju on se vec zna sa Ozilom ali da nije malo mnogo 40 miliona eura za njega?!?! :? Uglavnom, postao sam sam sebi dosadan. Sa njim sa jedne strane, Walcott sa druge i u napadu moze i (i mora) Vela koji je zasrio kao napadac i rijesili smo se tih problema... Povreda ce biti sigurno tako da nikom nece nedostajati minuta.

Sve u svemu ja se mnogo ne obazirem na medijska nagadjanja. Povezacemo se i ovo ljeto, ma do pocetka roka sa milion igraca. Vec je pocelo! Ja vjerujem voajeru kada kaze da transferi dolaze tek posle World Cupa. Tako da cu se tek tada zamarati time. Bilo kako bilo nekako sam ubjedjen da ovaj Aurier dolazi sigurno...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 maj 2014, 18:52

"Objektivnom" navijacu Barce je jedan panj bolji od Oxa/Thea. Ne bih se slozio sa Pajom, nije ovaj ko Theo, Theo bar ima golove, ovaj nema nista. Ima katalonsku njusku i to ga gura.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.