Pa onda za goriva gadjat opet ove od 100-200KM ?bojler je napisao/la:Joj raja gledam ove dzipove po piku ja straha i trepeta odsad treba igrat kladionicu samo na 30,40 hiljada da se uzme ovo **** ti golfa 3 u ****

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa onda za goriva gadjat opet ove od 100-200KM ?bojler je napisao/la:Joj raja gledam ove dzipove po piku ja straha i trepeta odsad treba igrat kladionicu samo na 30,40 hiljada da se uzme ovo **** ti golfa 3 u ****
Dobar si ti, kod tebe golf 3, kod mene tramvaj broj 3.bojler je napisao/la:Joj raja gledam ove dzipove po piku ja straha i trepeta odsad treba igrat kladionicu samo na 30,40 hiljada da se uzme ovo **** ti golfa 3 u ****
istoooooadis30 je napisao/la:Cekam 2p Teodosica od polovine 3/4
Ja ba tako nekako hahahahahah al covjece mos mislit kako je udobno i gotivno pu majku muTomBrajder je napisao/la:Nmg da vjerujem da cu ovako pogodit, izgubljen mec cupa ovaj Anderson
Bakljom podgodjen golman Rusije, debili baSiouxLukavac je napisao/la:Kakav je prekid u cg?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.