Ma tesko, momak ce vjerovatno ostati u Njemackoj.brajla95 je napisao/la:eo onaj bivsi igrac slobode said husejnovic sto je bio u werderu eno ga raskino ugovor mozda bi ga amar mogao dovesti kod nas dobar je on igrac
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Njemački bundesligaš raskinuo ugovor
Said Husejinović više nije stanovnik Bremena. Werder je odlučio da raskine ugovor sa našim internacionalcem, koji je prije tri godine za rekordnih 900.000 eura iz Slobode prešao u redove ovog njemačkog bundesligaša.
Ovu informaciju potvrdio je i Klaus Allofs izvršni direktor Werder Bremena za njemačke medije. „Već smo razgovarali sa Husejinovićem. Na kraju prošle sezone rekli smo da na njega više ne računamo i da on više neće biti u kombinacijama našeg trenera”, rekao je Allofs.
Husejinović se nije naigrao u Werderu. U prošloj sezoni upisao je tek 78 minuta (četiri puta ušao s klupe). Sezonu ranije skupio je tek tri nastupa, kada je također ulazio s klupe (27 minuta). Naš internacionalac nije se naigrao ni na posudbi u Kaiserslauternu, gdje je odigrao četiri utakmice.
Eto vam igraca, kakav smajic, kakav visca
Said Husejinović više nije stanovnik Bremena. Werder je odlučio da raskine ugovor sa našim internacionalcem, koji je prije tri godine za rekordnih 900.000 eura iz Slobode prešao u redove ovog njemačkog bundesligaša.
Ovu informaciju potvrdio je i Klaus Allofs izvršni direktor Werder Bremena za njemačke medije. „Već smo razgovarali sa Husejinovićem. Na kraju prošle sezone rekli smo da na njega više ne računamo i da on više neće biti u kombinacijama našeg trenera”, rekao je Allofs.
Husejinović se nije naigrao u Werderu. U prošloj sezoni upisao je tek 78 minuta (četiri puta ušao s klupe). Sezonu ranije skupio je tek tri nastupa, kada je također ulazio s klupe (27 minuta). Naš internacionalac nije se naigrao ni na posudbi u Kaiserslauternu, gdje je odigrao četiri utakmice.
Eto vam igraca, kakav smajic, kakav visca

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Debilno stvarno pa naš klupski nogomet se svodi na neke sadake prema igračima...bistrikboy je napisao/la:Neces dobiti ni 10% od tog iznosa,covjeka pustili da zaradi jos nesto pred kraj karijere.Hamo je napisao/la:Je li realno nadati se da možemo dobiti 200 000 eura za Vasilića

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ne vjerujem baš da će se Husejinović vratiti u Premierligu, zasigurno da bi mogao naći angažman u Cvajti ili u nekoj drugoj ligi. Zamislite vezu Višća-Husejinović-Zeba-Bešlija.
Prošli bi sa lakoćom Sheriffa...

He never fails to achieve new heights in being effin' stupid!
Ma znam i ja to da se on nece vratit kod nas al nako ja toEdward je napisao/la:Ne vjerujem baš da će se Husejinović vratiti u Premierligu, zasigurno da bi mogao naći angažman u Cvajti ili u nekoj drugoj ligi. Zamislite vezu Višća-Husejinović-Zeba-Bešlija.![]()

On je nako vo on igraca da ima samo 2 grama mozga on je mogo do sad bit igracina.
A iskreno mislim da on nikad nebi doso u zelju, nekad i ako se vrati u pl to ce bit u slobodu.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Nadam se da je takoBlueIsTheColor je napisao/la:Jeste, samo sto mi kad bi dali SVE pare koje smo dobili (nesto preko 3 miliona), mogli bi da dovedemo 2 prava igraca + jos jednog solidnog, ali koji bi opet bio pojacanje za ovakvu ekipu, ali onda nema para ni za sta drugo... dalje se postavlja pitanje koliko igrac koji vrijedi preko miliona koji je samim tim kvalitetan zeli igrati u ovoj q.rcevoj ligi? moje misljenje je da uprava i strucni stab hoce prvo da stabilizuju klub finansijski, a to ne znaci da sve zaradjene pare ulozis u igrace... ima ti jos mnogo stvari koje ce trebati finansirati... tako da ne treba se nesto previse crnjacit, jer ni Rim nije sagradjen preko noci... polako, dok je Amar tu ja se ne bojim nicega, jer znam da je inteligentan i mudar i da uvijek gleda tri koraka unaprijed... vidim danima se crnjace "nasi" ovdje kako smo losi, nismo doveli zvijezdu, kako komsije se pojacavaju i nisam imao nerava da repliciram, ali evo sad kad sam se nakanio da ovo gore napisem, da kazem nesto i za to... Porediti trenutnu situaciju (u svakom pogledu) nas i njih je u njmanju ruku nekorektno, u najvecu bezobrazno... vidim neki placu kako su oni doveli Hadzidzulbica, kao da je Cech... frajer je star ko papa i moze jednu sezonu, dvije eventualno... mi doveli najperspektivinijeg mladog golmana i opet ne valja... stvarno je smijesno porediti njih sa nama, ali vjecno nezadovoljni pljuvaci su tu da nam tu komediju i priuste ovdje... pa onda sto se ne ociste stolice, korov... slazem se da treba to sve... ali mislim da istim tim ljudima i nije to toliko bitno, vec samo traze nesto da kritikuju... da je sve to cisto i fino, opet bi bilo zasto trava nije zelenija... znam ja nas, h.ebo ti nas...Moggiano je napisao/la:Daj ba raja šta se nadate tim parama od nekog što ode,i kad dobijemo/ako dobijemo para od nekog transfera to sigurno ne ide u klupsku kasu vec onima koji su osigurali transfer.To je bar moje misljenje jer do sada bi mogli od ovih para što smo zaradili dovesti igrace koji su prekucali ovu ligu,a ne neke prosjeke i gurati igrace kojima su ljudi bliski klubu menađeri.Kada bi se uradila privatizacija klubova,onda bi tek mogli tako razmisljati kako vecina vas razmislja jer bi šef/predsjednik kluba gledao da ima profit od nekog uspjeha,a da bi postigao taj uspjeh sigurno bi obezbjedio dobre pare za pojacanja
FORZA ZELJOOOOO!!!

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Da SportSport objavi da je Ronaldo raskinuo ugovor sa Realom vi bi odmah napisali možda će u Želju.Husejinović sebi vidi kao zvijezdu čak je odbijao da igra za reprezentaciju.Kad bi se Kerla vratio bili bi prejaki pod uslovom da potpiše na minimalno 2 godine.
FEDERER= KLOC
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Ljudi znali ko naci jeftine avio karte do moldavije? Ove centrontrasove su skupe posto ide na 4 ?
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Vi mislite da se pare od transfera moraju potrošiti na nova pojačanja.I ja mislim da bi trebalo, ali ako bi zbog tih "pojačanja" (za koja se nezna hoće li se pokazati kao pojačanja), klub počeo ulaziti u dugove, i ako bi počele plate kasniti i ostali doprinosi, onda j.ebo pojačanja.Pravi primjer su vam maleni, oni se stalno "pojačavaju", a vječito u dugu i u sve većoj su dubiozi.Zato, samo sabura doći će i pojačanja jer jedan je AMAR OSIM !
G R B A V I C A 2
The Maniacs '87 je napisao/la:Ljudi znali ko naci jeftine avio karte do moldavije? Ove centrontrasove su skupe posto ide na 4 ?
http://www.momondo.com/Cheap_Flights.as ... 15-07-2011
Evo šta još imaš. To uopšte nije skupo što centrotrans nudi, jer su iz Sarajeva svi letovi preskupi. Jedino da pokušaš iz Zagreba il' Beograda, al' opet ti valja presjedat, jer nemaš sa Balkana ništa direktno za Moldaviju.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
jeftinije je za centrotrans jer ide carter letom, i to iznajme onaj mali dvomotorac sto se cuje ko kosilica ^^
bogami je sigurnije busom ici xD
bogami je sigurnije busom ici xD
okanite se CORAVA POSLA niste u stanju otici na gostujucu utakmicu zelje a sad bi u INOSTRANSTVOhamo_pipa je napisao/la:The Maniacs '87 je napisao/la:Ljudi znali ko naci jeftine avio karte do moldavije? Ove centrontrasove su skupe posto ide na 4 ?
Evo šta još imaš. To uopšte nije skupo što centrotrans nudi, jer su iz Sarajeva svi letovi preskupi. Jedino da pokušaš iz Zagreba il' Beograda, al' opet ti valja presjedat, jer nemaš sa Balkana ništa direktno za Moldaviju.

Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
-
- Kontakt:
Pa šta? Ni meni se ne ide u Modriču ili Zvornik, ali bi rado gledao Želju u Beču ili Splitu.jugman je napisao/la:okanite se CORAVA POSLA niste u stanju otici na gostujucu utakmicu zelje a sad bi u INOSTRANSTVOhamo_pipa je napisao/la:The Maniacs '87 je napisao/la:Ljudi znali ko naci jeftine avio karte do moldavije? Ove centrontrasove su skupe posto ide na 4 ?
Evo šta još imaš. To uopšte nije skupo što centrotrans nudi, jer su iz Sarajeva svi letovi preskupi. Jedino da pokušaš iz Zagreba il' Beograda, al' opet ti valja presjedat, jer nemaš sa Balkana ništa direktno za Moldaviju.![]()
Moggiano je napisao/la:Nadam se da je takoBlueIsTheColor je napisao/la:Jeste, samo sto mi kad bi dali SVE pare koje smo dobili (nesto preko 3 miliona), mogli bi da dovedemo 2 prava igraca + jos jednog solidnog, ali koji bi opet bio pojacanje za ovakvu ekipu, ali onda nema para ni za sta drugo... dalje se postavlja pitanje koliko igrac koji vrijedi preko miliona koji je samim tim kvalitetan zeli igrati u ovoj q.rcevoj ligi? moje misljenje je da uprava i strucni stab hoce prvo da stabilizuju klub finansijski, a to ne znaci da sve zaradjene pare ulozis u igrace... ima ti jos mnogo stvari koje ce trebati finansirati... tako da ne treba se nesto previse crnjacit, jer ni Rim nije sagradjen preko noci... polako, dok je Amar tu ja se ne bojim nicega, jer znam da je inteligentan i mudar i da uvijek gleda tri koraka unaprijed... vidim danima se crnjace "nasi" ovdje kako smo losi, nismo doveli zvijezdu, kako komsije se pojacavaju i nisam imao nerava da repliciram, ali evo sad kad sam se nakanio da ovo gore napisem, da kazem nesto i za to... Porediti trenutnu situaciju (u svakom pogledu) nas i njih je u njmanju ruku nekorektno, u najvecu bezobrazno... vidim neki placu kako su oni doveli Hadzidzulbica, kao da je Cech... frajer je star ko papa i moze jednu sezonu, dvije eventualno... mi doveli najperspektivinijeg mladog golmana i opet ne valja... stvarno je smijesno porediti njih sa nama, ali vjecno nezadovoljni pljuvaci su tu da nam tu komediju i priuste ovdje... pa onda sto se ne ociste stolice, korov... slazem se da treba to sve... ali mislim da istim tim ljudima i nije to toliko bitno, vec samo traze nesto da kritikuju... da je sve to cisto i fino, opet bi bilo zasto trava nije zelenija... znam ja nas, h.ebo ti nas...Moggiano je napisao/la:Daj ba raja šta se nadate tim parama od nekog što ode,i kad dobijemo/ako dobijemo para od nekog transfera to sigurno ne ide u klupsku kasu vec onima koji su osigurali transfer.To je bar moje misljenje jer do sada bi mogli od ovih para što smo zaradili dovesti igrace koji su prekucali ovu ligu,a ne neke prosjeke i gurati igrace kojima su ljudi bliski klubu menađeri.Kada bi se uradila privatizacija klubova,onda bi tek mogli tako razmisljati kako vecina vas razmislja jer bi šef/predsjednik kluba gledao da ima profit od nekog uspjeha,a da bi postigao taj uspjeh sigurno bi obezbjedio dobre pare za pojacanja
FORZA ZELJOOOOO!!!
Samo da nam inteligentni ne dovede opet nekog Popovica, Mudrinica ili Ticu posto je poznat po inteligentnom odabiru igraca

Zadnja izmjena: ohr, dana/u 30 jun 2011, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam Zujo (krijem se pod ovim nikom da me ne bi prepoznali), nemoj te ic' u Moldaviju, posto nema para vse se rastalilo, pa cu namjestit utakmicu 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Curva_SUD
- Kontakt:
ma tako se pricalo i protiv hapoela pa nista....
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
nevjerujem jer je osim najavio da ce uttakmica biti zatvorenog tipa da ne bi moldavci snimali !!!!Blagoje Bratić je napisao/la:Hoćemo moći ovdje gledat live: http://www.foci-eredmenyek.com/jatekok/ ... -streaming
eco i BH telecom se ukljucio u ovo da budu spnzori lige ! zamisli BH Telecom league
-
- Kontakt:
Ovaj osim bi pustio Zebu i Višću da odu , samo da dodje ponuda 

Mislim da nece biti vise pustanja,sad ako bude,bice samo pojacanjaamarpustahija je napisao/la:Ovaj osim bi pustio Zebu i Višću da odu , samo da dodje ponuda

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Trenutno korisnika/ca: Anpa, brig, bvsic, Hrammm1921 i 41 gost.