Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 13 maj 2014, 01:25

Virtu4l je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:ma neće niko više da igra za Arsenal....Čelzi,City i PSG su sad top destinacije
Pored njih, tu su United, Real, Barca, Bayern, evo Liverpool i Juve se bude, finansijski su ojačali. Teško će se Wenger boriti protiv njih.

Plus što su plate igračima loše raspoređene, treba da se zna ko kosi a ko vodu nosi.
Pa kad je Roman Abramovic dosao u Chelsea ili Mansour u City bilo je bar 20 boljih destinacija za igrace koji su im dosli od Citya i Chelsea pa su opet ti igraci odabrali te ekipe. Dakle bitno je samo istrestii kes i igraci dolaze, WEnger to ne radi i igraci ne dolaze.

Sto se tice Girouda 16 golova je prosjecan ucinak kad uzmes u obzir da je jedina opcija na spicu i kakvu vezu iza sebe ima to je cak i slab ucinak. Giroud nije napadac koji moze zabiti 25+ ligaskih golova, nema taj kvalitet a taj kvalitet u napadu ti je potreban za titulu. Rekao sam vec jednom pogledajte Chelsea, sve imaju od golmana, odbrane do veze i krila, prejak roster, vrhunskog takticara ali djaba sve kad u napadu nemas svejtsku klasu da sve to kapitalizira.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 13 maj 2014, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 maj 2014, 01:25

Mene je Olivier ove sezone nervirao, pogotvo kada nije bilo Ozila i Ramseya i kada je bio u bas ocajnoj formi. Ali kada su se sada malo emocije smirile i kada malo objektivnije pogledam mogu reci da i nije toliko los koliko smo svi mi bili uskukali. Da nije klasa znali smo i sami ali nije ni flop la Shamakh ili Park stayle.

Da je imao ko sa njim podjeliti minutazu pogotovo kada je bio van svake forme bilo bi mnogo bolje. Ne sumnjam da imao isti ovoliki ucinak. One sezone kada je otisao Henry nismo bili nista losiji i ako nismo imali igraca njegovog kvaliteta. Tada je bio Van Pussy koji tada nije bio WC, Edu i Adebayor. Niti jedan od njih nije bio nista bolji nego Giroud danas ali bilo ih je 3 i rasporedili su lijepo minute do one Eduove povrede a i robin je bio uvjek povredjen tada.

Takodje smatram da nam treba drugi tip napadaca u odnosu na Girouda i dalje smatram da bi on odlicno mogao podjeliti minute sa Velom koji je tracava 4 miliona!

A realno sem Coste koji kao i svaki drugi juznoamerikanac gleda samo funtu vise da zaradi nije ni bilo na trzistu WC napadaca koji bi bez rizika unapredili nasu igru. Cavani, Falcao preskupi i prealavi. Suraze nedostupan... Ima jos i Ballo ali on je lud i prerizik. Ponvaljam, daj nam Velu za 4 miliona onog Aurera za 10-ak i za sicu bi popunili dve tako bitne pozicije. Ostatak para istrsti na DM-a i krilo gdje je trziste malo drugacije... ;)

@Seamane ZLATNA RUKAVICA!!! :tralala: :tralala: :tralala: :guz: :guz: :guz:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 maj 2014, 01:29

AllGunsBlazing je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la: To bas i jeste problem. Na stranu to sto Giroud nije neka klasa, sve i da jeste, opet je malo i MORA se imati vise napadaca. Jednostavno mora.
De mi objasni gdje si vidio da sam ja rekao da mora biti samo Giroud? Naravno da treba biti jos jedan spic jer ce odmah i Giroudu biti lakse i biti ce bolji. Ovako je imao rupu od 10-15 utakmica gdje se nije vidio, a morao je igrati jer nema zamjene.

@Virtual Na nivou si Seamana. Nadam se da trolas, jer ako ne trolas fakat imas problema.
Svaki put kad neko spomene napadaca, ti lopticu prebacujes na odbranu, na DMFa. Logicno je da tebi napad nije neki prioritet i naravno da svi mislimo da je to zato sto zelis zastiti Girouda.
Moras shvatiti da Arsenalu treba napadac, prvi ili drugi ali treba, svejedno sto pored toga fali jos par igraca. Znaci, kad se prica o nedostatku napadaca, ne moras ulijetati sa pricom o odbrani, DMFu i tako to. Svaki put prekidas i svaki put uletis sa nekom drugom pricom.

Ne mora se Arsenal razasipati kao City ali moze se dovesti neko kao sto je npr. Bony. Zar nije tako?

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 13 maj 2014, 01:30

zlatna rukavica za dvorsku ludu koja u 3 tekme dobila finu porciju golova koju su neki dobivali za cijelu sezonu :lol: u te 3 tekme dobar dio golova baš je on sjebao :kafa:

dovest će remya :lol: sve wc igrače,dok se voajer ne makne iz kluba,nema napretka,samo stagnacija za koju je on kriv

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 13 maj 2014, 01:32

jao havarije na temi, koji je ovo qrc :hmmmm:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 maj 2014, 01:38

To su ti Vedo sve veoma "realni" likovi.

Prvo isti taj Koss je doveden kao i Park ili Sqillaci. Znaci veliki rizik i tako mu je i plata bila. Sa novim ugovorom i to se ispravilo. Sada igraci vise nece da se prodaju pod pritiskom tako da nece ni dolaziti tako neke ishitrane zamjene. Svi ovi koji nicemu ne sluze odlaze lagano tako da ce se i budzet za plate stabilizovat.

EDIT: Giroud do sada u Arsenalu.
95 utakmica za Arsenal:
- Golova: 39
- Asistencija: 21
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 maj 2014, 01:52

odakle mu na um padne nadimak za Woju "dvorska luda"...ono baš trebaš bit kreativan da takvo nešto smisliš
A.F.C. Bournemouth!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 maj 2014, 02:09

arminarsenal je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Hajde Seamanu rijesi nas svih muke i pocni navijati za Chelsea.
Pusti covjeka nek nastavi biti realan,covjek govori istinu,druga stvar je sto vi ne mozete to da prihvatite,valjda ne zelite da je to tako,bas kao i mi,al djaba kad je tako :mrgreen:
Dakle vi ste realni kad kazete za Woju(koji btw ima isto cistih carsafa kao i Cech) da je dvorska luda? Ja bih se malo zapitao na vasem mjestu.

@BigBang Nema Chelsea veze nikako. Ima Matica u defanzivi, ali prema naprijed su tarabe na oba mjesta(a igraju sa 2 centralna ili pak centralni i ofanzivni kako god hocete). Oscar bio uzasan, a Lampard/Ramires jednostavno nisu dovoljno dobri. Njihov problem je sto nisu mogli stvoriti prilike protiv ekipa koje se brane, odnosno nije imao ko podvaliti taj zadnji pas koji ce otkljucati odbranu.

@SamoZeljo Uletim zato sto se svaki put predstavlja spic kao najveci problem Arsenala a nije tako. Veci problem je i defanzivni vezni i bek, ja bih rekao i liejvo krilo, al hajd. Idemo po prioritetima, jedan od tih je i spic, ali nije prvi prioritet.
Celik!3,2,2.

MGrabez
Kontakt:

Post Postao/la MGrabez » 13 maj 2014, 10:15

Sudeći prema saznanjima jednog od pouzdanijih otočkih medija, Sky Sportsa, Diego Costa će od sljedeće sezone nositi dres Chelseaja i to nakon što su Chelsea i Atletico dogovorili visinu transfera.
Loše vijesti..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 maj 2014, 10:17

Napad je naš najveći problem. Nema ko davati golove. Mi bi trebali igrati fudbal kao što smo igrali s Henry-em za gol više a ne talijansku taktiku, bitno je da ne primiš. Napad podhitno treba riješiti al dali će to Kloc riješiti to ćemo da vidimo

Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 maj 2014, 10:19

QUARTERBACK je napisao/la:
SiggiSmallz je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Sad ce biti zanimljivo koga ce voajer iskopati
Bio je zagrijan za Drmića,al' na karju je ipak momak izabrao Leverkusen.
Jest nas zajebo. U nevjerici sam.
Hoćemol plakat vedo

Krenut po Jacksona Martineza na ljeto ili se nadat da će Walcott bit u sposobnosti odraditi cijelu sezonu pa njega gurat na tu poziciju, jer bi nehumano bili opasni sa Walcottom na špicu koji ima osjećaj za utrčavanje, o brzini ni ne moram da pričam ja mislim...

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 13 maj 2014, 10:54

koje sra.nje po temi :shifty: .
Kad topnici nasjednnu sa ovim balvanima pa pljuju arsenal, fuj :oops: .

A što se tiče transfera de budite normalni, naravno da je DMF najkritičnija pozicija u timu, pa mi DMF-a nemamo tj imamo al sjedi na klupi :facepalm: , Arteta na DMF je isto Mertesaker u napadu.

Što se tiče Coste u čelziju, pa Bože moj uvijek postoji 50% šansi da bude flop, čelzi je to :kafa: , a iskreno ne znam ni šta vas čudi, ekipa koja puno zuji a malo meda daje. Stalno popunjavaju nekakve rupe stalno top transferi a ko ekipa su qurčina.
Imamo mi i Walcotta u vrhu napada a i doći će milion% napadač jer je i Wenger to isto rekao.

A ti @Seaman sagni se Woji , zlatna rukavica :kafa:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

MGrabez
Kontakt:

Post Postao/la MGrabez » 13 maj 2014, 10:59

nedim93 je napisao/la:koje sra.nje po temi :shifty: .
Kad topnici nasjednnu sa ovim balvanima pa pljuju arsenal, fuj :oops: .

A što se tiče transfera de budite normalni, naravno da je DMF najkritičnija pozicija u timu, pa mi DMF-a nemamo tj imamo al sjedi na klupi :facepalm: , Arteta na DMF je isto Mertesaker u napadu.

Što se tiče Coste u čelziju, pa Bože moj uvijek postoji 50% šansi da bude flop, čelzi je to :kafa: , a iskreno ne znam ni šta vas čudi, ekipa koja puno zuji a malo meda daje. Stalno popunjavaju nekakve rupe stalno top transferi a ko ekipa su qurčina.
Imamo mi i Walcotta u vrhu napada a i doći će milion% napadač jer je i Wenger to isto rekao.

A ti @Seaman sagni se Woji , zlatna rukavica :kafa:
Mislim da postoji više od 50% šanse da ovaj naslijedi Toresa. Možda bude i veći promašaj od njega.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 maj 2014, 11:03

JEdine pozicije u vezi na kojim smo mi bolji od Chelsea su pozicije Ozila i Ramseya, jaci su na krilima jaci su na pozicijama defanzivnih veznih, i uz sve to imaju vecu sirinun na tim pozicijama dakle imaju sve sto je potrebno da se osvoji titula ali nema napadaca da sve to pretvori u golove i zato Chelsea nije prvak i zato mi necemo biti prvaci ukoliko ne dovedemo nekog vrhunskog napadaca.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 13 maj 2014, 11:04

Zlatnu rukavicu je dobio Cech. Žao mi je Woje ali ga je Wenger dobro izhandrio.
Ako dvojica golmana imaju isti broj CS, onda se gleda koji od njih dvojice je manje golova primio.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 13 maj 2014, 11:09

pa sezone 2008/09 najbolji strijelac je bio Anelka sa 19 golova u ligi , a Mančester je uzeo titulu :roll: .
Ne bježim ja od toga da nama treba napadač, ali DMF je važnija pozicija zbog stabilnosti na terenu.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 maj 2014, 11:10

A sta je Koscielny? Daj Paja prestani i ti malo se pravit pametan. I trenutno je Giroud jaci od bilo kojeg njihovog spica.
Celik!3,2,2.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 13 maj 2014, 11:15

Krenut po Jacksona Martineza :lol: pa taj lik je veliki mačak u vreći,realno vrijedi 15-25 milki a ne 40 kolko Porto traži,a nebi nam donio ništa više od Girouda.Treba nam brz i prodoran napadač uz dobro realizaciju,to nam treba a ne još jedan sidrun

:lol: bravo nedime,lagao si jadni narod o nagradi za dvorsku ludu,a kad ono nije dobio nagradu,realno niti ju zaslužuje golman koji prima po 6-7 komada

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 maj 2014, 11:18

http://en.wikipedia.org/wiki/Jackson_Mart%C3%ADnez" onclick="window.open(this.href);return false;

Sidras sa 185 visine. Dokazao si koliko znas.
Celik!3,2,2.

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 13 maj 2014, 11:22

u 59 utakmica za Porto zabio 45 golova. :hmmmmm: Ne izgleda lose sto se tice postignutih golova.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.