FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima l' iko da protiv nas nije vatromet zapalio??
Velik si mangupe.
Velik si mangupe.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Husref je bio tvrdoglav, ovaj nastavlja izgleda ! Mog'o bi zavrsiti kao i on...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Jos vam pale dimne yebem vam majku svima sta ste uradili.I kad je najteze kad redas poraze!!Volim te Mangupe
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
a i 9vi nasi su pizde pa stisni jebote trci, dze Mustedanagic Susic, kakav penal ja bi teren pojeo , a ne ko ona martinela Pidro
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Dosao vakat da utjehu nalazimo u tome sto smo veliki jer pale vatromet protiv nas. Ovo me podsjeca na agoniju navijaca sa suprotne strane Miljacke.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne može se ovo gledat... sve ću razbit u kući.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Onaj kockar ce ovu estrogen vaginu razbiti u derbiju. Kako da on podigne ekipu i motivise kad se i sam sav usrao? Pa prvo njega treba neko podici.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ugasio po prvi put ove sezone, pratit ću preko rezultata
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jes, al se prvo treba sujetno branit podrška koju smo dali Vinku, pa sad nije kriv za nista. Krivi su igrači, Hadžić, sudije, atmosferski pritisak, dok ne iskocka i plasman u Evropu. Jer pobogu gdje će bit loš ako sam ja rekao da je dobar. Bukvalno ta priča. Ovo sto pokazujemo u nastavku prvenstva je jadno i tacka.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
7 utakmica u prvenstvu 5 poraza,a Kup odigrali perfektno.
Zar neko misli i vjeruje da to moze biti slucajno.
Borac MORA biti prvak,predsjednik saveza im to maksimalno silji na razne nacine,sudijska organizacija je dio tala,zar mislite da je Peljto slucajno udaljen. Vinko je takodje dio tala,postavke igre,ovo debilno forsiranje bar igraca od kojih nema fajde,nakaradne izmjene itd.
Necemo mi ni Evropu izboriti kako stvari stoje.
Zar neko misli i vjeruje da to moze biti slucajno.
Borac MORA biti prvak,predsjednik saveza im to maksimalno silji na razne nacine,sudijska organizacija je dio tala,zar mislite da je Peljto slucajno udaljen. Vinko je takodje dio tala,postavke igre,ovo debilno forsiranje bar igraca od kojih nema fajde,nakaradne izmjene itd.
Necemo mi ni Evropu izboriti kako stvari stoje.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Vrijeme mi je komodu staru godinu dana mijenjat.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kockar će nas svakako razbit. 2/3 štopera su nam kartonirana.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jest zayebano biti nemocan, a trener ti prca voljeni klub preko godinu dana.
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Jest lijepo iftarit se. Sit pijes kafu, gledas utakmicu, ne nerviras se ni sekunde.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, Fudo, JuricaSpindl, MSOZ101, napoleon72, PapakIzSa, SamoDaKazeem i 60 gostiju.