FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja vec jedno odredjeno vrijeme imam informaciju koju do sad nisam iznosio u javnost a to je da ce Kerla pojacati redove odbrambene linije F.K Sarajeva,a znajuci kakve epitete doticni nosi i kakvim karakternim,ljudskim osobinama raspolaze i ko mu je menadžer takav razvoj situacije me uopste nebi zacudio,sve u svemu mislim da je veoma solidan stoper za nase uslove,sto je vise puta i dokazao a kakva je licnost to ne zelim previse da komentiram,neke stvari su se i njemu samom odbile o glavu i mislim da je itekako svjestan svojih losih poteza..!!
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 30 jun 2011, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Cujem da nam je najvjerovatnije otisao i Vasilic. Ako mi ko moze reci gdje je otisao i za koliko para ( ako se prodao za pare) .Hvala
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Otisao na potpis u Iran,ime kluba nije poznato jos uvijek kao i da li ce 100% potpisati a visinu obestecenja nismo ni za Sehica definitivno utvrdili a pogotovo za Vasilica(mora bit nesto pod ugovorom je),ko bi njima znaoThe Maniacs '87 je napisao/la:Cujem da nam je najvjerovatnije otisao i Vasilic. Ako mi ko moze reci gdje je otisao i za koliko para ( ako se prodao za pare) .Hvala

- zlaya_tm87
- Kontakt:
Ne znam odakle odjednom da se Kerla vraca. Ako je Amar rekao da ce dovesti stopera, nije Kerla jedini na svijetu. Sto kaze legenda, ako se bude vracao u BiH ide u Sarajevo 100%. Redzepagic mu menadzer, on je sada medju glavnim kod kamsija, bas ce ga pustiti da dodje u Zelju... 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Neznam otkud vam da se on vraca , a u svakom slucaju bi bio ko mexikanac kod komsinica
sezonu tamo sezonu vamo , ne svidja mi se to.
Mada se ne pitam tu nista

sezonu tamo sezonu vamo , ne svidja mi se to.
Mada se ne pitam tu nista

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Daj ba raja šta se nadate tim parama od nekog što ode,i kad dobijemo/ako dobijemo para od nekog transfera to sigurno ne ide u klupsku kasu vec onima koji su osigurali transfer.To je bar moje misljenje jer do sada bi mogli od ovih para što smo zaradili dovesti igrace koji su prekucali ovu ligu,a ne neke prosjeke i gurati igrace kojima su ljudi bliski klubu menađeri.Kada bi se uradila privatizacija klubova,onda bi tek mogli tako razmisljati kako vecina vas razmislja jer bi šef/predsjednik kluba gledao da ima profit od nekog uspjeha,a da bi postigao taj uspjeh sigurno bi obezbjedio dobre pare za pojacanja 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Jeste, samo sto mi kad bi dali SVE pare koje smo dobili (nesto preko 3 miliona), mogli bi da dovedemo 2 prava igraca + jos jednog solidnog, ali koji bi opet bio pojacanje za ovakvu ekipu, ali onda nema para ni za sta drugo... dalje se postavlja pitanje koliko igrac koji vrijedi preko miliona koji je samim tim kvalitetan zeli igrati u ovoj q.rcevoj ligi? moje misljenje je da uprava i strucni stab hoce prvo da stabilizuju klub finansijski, a to ne znaci da sve zaradjene pare ulozis u igrace... ima ti jos mnogo stvari koje ce trebati finansirati... tako da ne treba se nesto previse crnjacit, jer ni Rim nije sagradjen preko noci... polako, dok je Amar tu ja se ne bojim nicega, jer znam da je inteligentan i mudar i da uvijek gleda tri koraka unaprijed... vidim danima se crnjace "nasi" ovdje kako smo losi, nismo doveli zvijezdu, kako komsije se pojacavaju i nisam imao nerava da repliciram, ali evo sad kad sam se nakanio da ovo gore napisem, da kazem nesto i za to... Porediti trenutnu situaciju (u svakom pogledu) nas i njih je u njmanju ruku nekorektno, u najvecu bezobrazno... vidim neki placu kako su oni doveli Hadzidzulbica, kao da je Cech... frajer je star ko papa i moze jednu sezonu, dvije eventualno... mi doveli najperspektivinijeg mladog golmana i opet ne valja... stvarno je smijesno porediti njih sa nama, ali vjecno nezadovoljni pljuvaci su tu da nam tu komediju i priuste ovdje... pa onda sto se ne ociste stolice, korov... slazem se da treba to sve... ali mislim da istim tim ljudima i nije to toliko bitno, vec samo traze nesto da kritikuju... da je sve to cisto i fino, opet bi bilo zasto trava nije zelenija... znam ja nas, h.ebo ti nas...Moggiano je napisao/la:Daj ba raja šta se nadate tim parama od nekog što ode,i kad dobijemo/ako dobijemo para od nekog transfera to sigurno ne ide u klupsku kasu vec onima koji su osigurali transfer.To je bar moje misljenje jer do sada bi mogli od ovih para što smo zaradili dovesti igrace koji su prekucali ovu ligu,a ne neke prosjeke i gurati igrace kojima su ljudi bliski klubu menađeri.Kada bi se uradila privatizacija klubova,onda bi tek mogli tako razmisljati kako vecina vas razmislja jer bi šef/predsjednik kluba gledao da ima profit od nekog uspjeha,a da bi postigao taj uspjeh sigurno bi obezbjedio dobre pare za pojacanja
FORZA ZELJOOOOO!!!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Ukoliko sati Zeljo danas igra utakmicu?
Ako moze sto prije odgovor...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SarajlijaTM
Ima smisla,ali Redžepagić dok god je kod komsinica ima menadzersku licencu "zamrznutu" i ne moze nista dogovarati.zlaya_tm87 je napisao/la:Ne znam odakle odjednom da se Kerla vraca. Ako je Amar rekao da ce dovesti stopera, nije Kerla jedini na svijetu. Sto kaze legenda, ako se bude vracao u BiH ide u Sarajevo 100%. Redzepagic mu menadzer, on je sada medju glavnim kod kamsija, bas ce ga pustiti da dodje u Zelju...
Kerla jeste dobar igrac i vidjeli ste svi kakvo smo proljece imali bez njega,da bi nam dobro dosao,bi,ali s druge strane,ko sto neko rece "Jednom p**ic,uvijek p**ic".Ja sam malo skeptican po tom pitanju i nesto vise tipujem na to da ce nam Ješe se ubrzo prikljuciti.nije naravno nikakva info,vec samo navijacki predosjecaj.
Slozice to Amar sve ljudi dzaba se nervirate,pojacali smo se u napadu,imamo najjaci vezni red u ligi sa najvecom konkurencijom i odbrana nam nikad nije bila slaba,pa nece ni sad.sve ce doci na svoje,samo polako.
p.s.-utakmica u pola 6 veceras

Mislim u 17:30 al ti nisam siguran.Arogantni je napisao/la:Ukoliko sati Zeljo danas igra utakmicu?
Cuva Bog Zelju svog!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
30.06.2011 - 18:00
NK Maribor vs FK Željezničar
NK Maribor vs FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Blagoje Bratić
Hoćemo moći ovdje gledat live: http://www.foci-eredmenyek.com/jatekok/ ... -streaming
- The Prodigy
- Kontakt:
Fudbaleri sarajevskog Željezničara 21. jula će u moldavskom Tiraspolu igrati revanš susret 2. pretkola Evropske lige sa Sheriffom.
Sarajevskim plavim će biti potrebna podrška sa tribina, a agencija Centrotours je i ovoga puta obezbijedila program odlaska na susret Sheriff - Željezničar za sve navijače Želje!!!
Po više nego pristupačnim cijenama Centrotours je za navijače FK Željezničar obezbijedio dva programa putovanja u Moldaviju na susret Evropske lige, autobusom i avionom.
1. DAN, SRIJEDA (20.07.2011.) SARAJEVO – CHISINAU
Okupljanje putnika na Sarajevskom aerodromu u 07.30h. Let na relaciji Sarajevo – Chisinau (Kišinjev) u 09.00h sa dolaskom u Kišinjev u 12.30h po lokalnom vremenu. Slijedi transfer do hotela. Smještaj. Nakon kraćeg odmora slijedi polazak na fakultativno razgledanje glavnog grada Moldavije – Kišinjeva koji ima 650.000 stanovnika. Povratak u hotel. Noćenje.
2. DAN, ČETVRTAK (21.07.2011.) CHISINAU – TIRASPOL – CHISINAU (UTAKMICA!!!)
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti do polaska u Tiraspol ili fakultativno odlazak u nadaleko poznatu podzemnu vinariju Cricova. Nakon razgledanja slijedi odlazak u Tiraspol. Utakmica. Nakon utakmice slijedi povratak u Kišinjev. Noćenje.
3. DAN, PETAK (22.07.2011.) CHISINAU - SARAJEVO
Nakon doručka slijedi transfer do aerodroma. Let za Sarajevo u 11.00h, sa dolaskom u Sarajevo 12.30h.
CIJENA: 950,00 KM
U cijenu je uključeno:
- Avio prijevoz direktnim čarter letom na relaciji Sarajevo-Kišinjev-Sarajevo
- Smještaj u hotelu 4* u Kišnijevu na bazi dva noćenja sa doručkom,
- Bus transferi na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom i hotel-stadion-hotel
- Usluge pratioca grupe
U cijenu nije uključeno:
- Apt takse (120,00 KM)
- Ulaznica na utakmicu,
- Viza za Republiku Moldaviju (agencija asistira u procesu ishođenja vize)
2. PRETKOLO EVROPSKE LIGE
SHERIFF & FK ŽELJEZNIČAR
Tiraspol, 21.07.2011.
PROGRAM PUTOVANJA
(BUS)
1. i 2. DAN, PONEDJELJAK I UTORAK (18. i 19.07.2011.)
BIH – HRVATSKA – MAĐARSKA - RUMUNIJA
Okupljanje putnika na dolaznim peronima Autobuske stanice u Sarajevu. Polazak autobusa u 23.00h. Vožnja na relaciji Sarajevo – Osijek – Budimpešta – Bukurešt sa usputnim pauzama po potrebi grupe.
3. DAN, SRIJEDA (19.07.2011.) MAĐARSKA – RUMUNIJA - MOLDAVIJA
Dolazak u glavni grad Moldavije – Kišinjev oko podneva. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za obilazak grada. Noćenje.
4. DAN, ČETVRTAK (22.07.2011.) KIŠINJEV – TIRASPOL (UTAKMICA!!!)
Nakon doručka slobodno vrijeme do 15.00h kada je predviđen polazak za Tiraspol. Utakmica. Nakon utakmice slijedi povratak prema BiH. Dolazak u Sarajevo u subotu u prijepodnevnim satima.
CIJENA: 290,00 KM
U cijenu je uključeno:
- Prijevoz modernim Centrotransovim autobusima na relaciji BiH-Moldavija-BiH,
- Smještaj u hotelu 3* u Kišnijevu na bazi noćenja sa doručkom,
- Usluge pratioca grupe
U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu,
- Doplata za 1/1 sobu 50,00 KM
- Doplata za dodatno sjedište u autobusu 100,00 KM.
Sarajevskim plavim će biti potrebna podrška sa tribina, a agencija Centrotours je i ovoga puta obezbijedila program odlaska na susret Sheriff - Željezničar za sve navijače Želje!!!
Po više nego pristupačnim cijenama Centrotours je za navijače FK Željezničar obezbijedio dva programa putovanja u Moldaviju na susret Evropske lige, autobusom i avionom.
1. DAN, SRIJEDA (20.07.2011.) SARAJEVO – CHISINAU
Okupljanje putnika na Sarajevskom aerodromu u 07.30h. Let na relaciji Sarajevo – Chisinau (Kišinjev) u 09.00h sa dolaskom u Kišinjev u 12.30h po lokalnom vremenu. Slijedi transfer do hotela. Smještaj. Nakon kraćeg odmora slijedi polazak na fakultativno razgledanje glavnog grada Moldavije – Kišinjeva koji ima 650.000 stanovnika. Povratak u hotel. Noćenje.
2. DAN, ČETVRTAK (21.07.2011.) CHISINAU – TIRASPOL – CHISINAU (UTAKMICA!!!)
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti do polaska u Tiraspol ili fakultativno odlazak u nadaleko poznatu podzemnu vinariju Cricova. Nakon razgledanja slijedi odlazak u Tiraspol. Utakmica. Nakon utakmice slijedi povratak u Kišinjev. Noćenje.
3. DAN, PETAK (22.07.2011.) CHISINAU - SARAJEVO
Nakon doručka slijedi transfer do aerodroma. Let za Sarajevo u 11.00h, sa dolaskom u Sarajevo 12.30h.
CIJENA: 950,00 KM
U cijenu je uključeno:
- Avio prijevoz direktnim čarter letom na relaciji Sarajevo-Kišinjev-Sarajevo
- Smještaj u hotelu 4* u Kišnijevu na bazi dva noćenja sa doručkom,
- Bus transferi na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom i hotel-stadion-hotel
- Usluge pratioca grupe
U cijenu nije uključeno:
- Apt takse (120,00 KM)
- Ulaznica na utakmicu,
2. PRETKOLO EVROPSKE LIGE
SHERIFF & FK ŽELJEZNIČAR
Tiraspol, 21.07.2011.
PROGRAM PUTOVANJA
(BUS)
1. i 2. DAN, PONEDJELJAK I UTORAK (18. i 19.07.2011.)
BIH – HRVATSKA – MAĐARSKA - RUMUNIJA
Okupljanje putnika na dolaznim peronima Autobuske stanice u Sarajevu. Polazak autobusa u 23.00h. Vožnja na relaciji Sarajevo – Osijek – Budimpešta – Bukurešt sa usputnim pauzama po potrebi grupe.
3. DAN, SRIJEDA (19.07.2011.) MAĐARSKA – RUMUNIJA - MOLDAVIJA
Dolazak u glavni grad Moldavije – Kišinjev oko podneva. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za obilazak grada. Noćenje.
4. DAN, ČETVRTAK (22.07.2011.) KIŠINJEV – TIRASPOL (UTAKMICA!!!)
Nakon doručka slobodno vrijeme do 15.00h kada je predviđen polazak za Tiraspol. Utakmica. Nakon utakmice slijedi povratak prema BiH. Dolazak u Sarajevo u subotu u prijepodnevnim satima.
CIJENA: 290,00 KM
U cijenu je uključeno:
- Prijevoz modernim Centrotransovim autobusima na relaciji BiH-Moldavija-BiH,
- Smještaj u hotelu 3* u Kišnijevu na bazi noćenja sa doručkom,
- Usluge pratioca grupe
U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu,
- Doplata za 1/1 sobu 50,00 KM
- Doplata za dodatno sjedište u autobusu 100,00 KM.
Danas mu je istekao ugovor i ja mislim da se neće produživati.Curva_SUD je napisao/la:znal ko sta je sa lazom ?

He never fails to achieve new heights in being effin' stupid!
Oslobodjenje 30.6

Dnevni avaz 30.6

Dnevni avaz 30.6

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
eo onaj bivsi igrac slobode said husejnovic sto je bio u werderu eno ga raskino ugovor mozda bi ga amar mogao dovesti kod nas dobar je on igrac
Po meni za ovaj odlazak u Moldaviju ova druga opcija sa busem i nije pretjerano skupa.Za oko 400,500KM se moze otici i podrzati Željo.Kako stoji situacija sa nasim radnicima u Moldaviji,da li ih ima tamo?A i vrijeme je za jedno gostovanje u Evropi,nismo ga odradili 6,7 godina....
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Je li realno nadati se da možemo dobiti 200 000 eura za Vasilića 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- bistrikboy
- Kontakt:
Neces dobiti ni 10% od tog iznosa,covjeka pustili da zaradi jos nesto pred kraj karijere.Hamo je napisao/la:Je li realno nadati se da možemo dobiti 200 000 eura za Vasilića
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, bvsic, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hansestadt, johntravolta123, mirza_it, Napaceni87, perodeformero, sassari, Shategabri i 150 gostiju.