Tribina je natkrivena tako da nema potrebe za kabanicamaMortus je napisao/la:jel tribina na Kamberovica natkrivena, sutra najavljuju kisu, da ponesemo kabanice i kisobrane

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tribina je natkrivena tako da nema potrebe za kabanicamaMortus je napisao/la:jel tribina na Kamberovica natkrivena, sutra najavljuju kisu, da ponesemo kabanice i kisobrane
Prije svega se izvinjavam što upadam na temu.Tuzlak04 je napisao/la:@NK Mramor
Imaš li ideju kako realizovati stream na Tušnju. Da li je se odmaklo sa tim, ili je to samo želja na dugom štapu.
Šta li samo radi ovaj Široki. HD stream sa više kamera i to u gostima
http://www.nk-sirokibrijeg.com/
Grupa je u pitanjuChinaglia je napisao/la:da nije tvoje masloDoeTz je napisao/la:Koliko sam ponosan na ovu pjesmu
Druga liga!amar009 je napisao/la:sutra abd idete na diobu mog q....Chinaglia je napisao/la:sutra ako bog da, idemo na diobu prvog mjesta
Dijete hajde razligu sa ove temeamar009 je napisao/la: sutra abd idete na diobu mog q....
balo, obriši slineamar009 je napisao/la:sutra abd idete na diobu mog q....Chinaglia je napisao/la:sutra ako bog da, idemo na diobu prvog mjesta
amar009 je napisao/la:sutra abd idete na diobu mog q....Chinaglia je napisao/la:sutra ako bog da, idemo na diobu prvog mjesta
Pošto vidim da se ozbiljno razmišlja o ovome . . .. .Inače ako mi uđemo u ovaj projekat, treba se vidjeti koje su posljedice ako prenosimo. Odnosno da li možemo ili ne. Ako možemo, pod kojim uslovima možemo, odnosno da li se treba istaknuti logo BH Telecoma ili nije potrebno. Treba vidjeti, da li je BH Telecom nosioc ili imaju samo neka TV prava prenosa.( kao što može imati još neko).Steph je napisao/la:Prije svega se izvinjavam što upadam na temu.Tuzlak04 je napisao/la:@NK Mramor
Imaš li ideju kako realizovati stream na Tušnju. Da li je se odmaklo sa tim, ili je to samo želja na dugom štapu.
Šta li samo radi ovaj Široki. HD stream sa više kamera i to u gostima
http://www.nk-sirokibrijeg.com/
Meni fakat nije jasno otkud lištici dozvola radi ovo, pogotovo jer im očigledno Eronet gura konekciju... Garantujem životom da bi svi 'bošnjački' (znate na šta mislim) klubovi imali problema sa BH Telecomom (jer su nosioci TV prava) ukoliko bi radili streamove svojih utakmica.
I da usput poželim Husrefu da sutra zasjedne na prvo mjesto.![]()
Znaci sve ide po planu, Sloboda sigurno i polako ide ka vrhu, ulozit ce onoliko koliko bude trebalo da se izgura sezona......Sloga (Sloboda B).....tako to rade ljudi od biznisa.....a fudbal je biznis....koliko ulozis toliko ces i dobiti, a nasa velika sreca je sto imamo takvog covjeka, koji prije svega voli Slobodu, ima veliki novac i sto je najvaznije, zna kako se to radi u pravom svijetu biznisa, a takvih je malo na ovim prostorima.NKMramor je napisao/la:Kaže predsjednik, nema limita na pojačanja. Znači bit' će svega do kraja sezone pa ko koga...![]()
![]()
TV prava na sve utakmice 100% posjeduje BH Telecom tako da bi se s njima prvo morao naći dogovor. Ovo je milion posto.Tuzlak04 je napisao/la:Pošto vidim da se ozbiljno razmišlja o ovome . . .. .Inače ako mi uđemo u ovaj projekat, treba se vidjeti koje su posljedice ako prenosimo. Odnosno da li možemo ili ne. Ako možemo, pod kojim uslovima možemo, odnosno da li se treba istaknuti logo BH Telecoma ili nije potrebno. Treba vidjeti, da li je BH Telecom nosioc ili imaju samo neka TV prava prenosa.( kao što može imati još neko).
Nije mi pojmivo da oni budu nosioci jer nemaju oni neko edukovano osoblje koje se može profesionalno nositi sa ovim. BH Telecom nije profesionalni/javni ili šta već servis, da se bave ovom djelatnosću i da samo oni mogu nekom (eventualno) prodavati TV prava (recimo prenose naših klubova koji su stekli pravo učešća u Evropi) . Ne mogu da nađem ugovor o sponzorstvu, da vidim šta uključuje . .
i ja mislim da je tako, tv kuce ne smiju nikakve prenose vrsit a ovaj stream bi bio u organizaciji kluba iz privatnih sredstava ,nije to nikakva konkurencijska tv kuca pa da tuze.jurisicduska je napisao/la:Jedno je televizijski signal a drugo je ono što vi hoćete da pokrenete. Vi imate puno pravo da sa svojim klubom dogovorite da imate televiziju i prenos, tako imamo i široki, sve je to najregularnije. Telekom ima prednost nad tv kućama, on sa vama ništa nema, nego sa savezom, vi kao klub možete svoje utakmice prenositi na vašoj oficijelnoj stranici i niko vam to ne može zabraniti.
Privatno mimo kluba je zakonski kažnjivo, a registrovano u klubu sa saglasnošću kluba vi možete prenositi sve što se kluba tiče, ma ko imao prava na to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.