Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Skyline
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Skyline » 17 apr 2014, 11:05

rooney19 je napisao/la:
Skyline je napisao/la: Trebamo se okrenuti diskusiji sta i kako do kraja sezone, kome davati sansu, kome ne, koga dovesti, koga prodati i tako dalje :D
ma sve do kraja igrati u najjacem sastavu jer nemozemo nista izgubiti...
a na ljeto MIN 5 pojacanja dovesti od cega bar 3 top klase ;)
Sve to stoji, samo se nadam da taj najjaci sastav nece podrazumijevati Younga i ekipu, vec Kagawu, Januzaja, itd.. :D
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 17 apr 2014, 11:11

Ima tu dosta igraca sa vizijom.. Mata, Januzaj, Kagawa plus pojacanje u vidu cm-a, predstavljali bi taj kreativni dio ekipe, i mislim da su cetiri igraca tog tipa dosta jednoj ekipi. Tim mora biti balans kreativaca, radnika, hladnokrvnih strikera i odlicnih defanzivaca, ali moraju imati zajednicko, a to je trka i samo trka.
- Ed Woodward for Prime Minister !

rooney19
Kontakt:

Post Postao/la rooney19 » 17 apr 2014, 11:12

Skyline je napisao/la: Sve to stoji, samo se nadam da taj najjaci sastav nece podrazumijevati Younga i ekipu, vec Kagawu, Januzaja, itd.. :D
-DDG-
-rafael - vidic - ferdinand/jones - butner-
- januzaj - mata - kagawa- giggs/nani-
-rooney - wallback-
trenutno najaca postava :hmmmmm:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 apr 2014, 11:31

Moyes sinoć bio u Portugalu, gledao Benfica-Porto u potrazi za pojačanjima :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 17 apr 2014, 11:37

rooney19 je napisao/la:
Skyline je napisao/la: Sve to stoji, samo se nadam da taj najjaci sastav nece podrazumijevati Younga i ekipu, vec Kagawu, Januzaja, itd.. :D
-DDG-
-rooney - wallback-
Kad vidim da neko postavi ovakav sastav, upitam se koliko je njegovo fudbalsko znanje. :roll:
LUHG!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 17 apr 2014, 11:43

Evri ponudili novi ugovor , ja vala nisam nikako za to da on i sl sezone bude prvi izbor na LB al nikako
Glory Glory Man United !!! :D

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 17 apr 2014, 12:15

R.J.W.G. je napisao/la:
rooney19 je napisao/la:
-DDG-
-rooney - wallback-
Kad vidim da neko postavi ovakav sastav, upitam se koliko je njegovo fudbalsko znanje. :roll:

upravo tako ovaj kao da nije utakmice pogledao :nene:
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2014, 12:37

red devil88 je napisao/la:Evri ponudili novi ugovor , ja vala nisam nikako za to da on i sl sezone bude prvi izbor na LB al nikako
Kao prvi izbor ne, ali kao rezerva moze apsolutno ostat. Pogotovo ako dodje mlad bek poput Shawa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rooney19
Kontakt:

Post Postao/la rooney19 » 17 apr 2014, 12:47

R.J.W.G. je napisao/la: Kad vidim da neko postavi ovakav sastav, upitam se koliko je njegovo fudbalsko znanje. :roll:
MrUnited je napisao/la: upravo tako ovaj kao da nije utakmice pogledao :nene:
:wtf: o cemu vi to???
i koji bi po vama bio najjacih mogucih 11 trenutno??? (znaci bez RVP)
ojjj sto nemogu pametovanja :thumbdown:

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 apr 2014, 13:10

rooney19 je napisao/la:
R.J.W.G. je napisao/la: Kad vidim da neko postavi ovakav sastav, upitam se koliko je njegovo fudbalsko znanje. :roll:
MrUnited je napisao/la: upravo tako ovaj kao da nije utakmice pogledao :nene:
:wtf: o cemu vi to???
i koji bi po vama bio najjacih mogucih 11 trenutno??? (znaci bez RVP)
ojjj sto nemogu pametovanja :thumbdown:

Pa stavio si sastav koji se kosi sa nogometnom filozofijom,logikom,taktikom,teorijom.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

rooney19
Kontakt:

Post Postao/la rooney19 » 17 apr 2014, 13:19

suhi je napisao/la: Pa stavio si sastav koji se kosi sa nogometnom filozofijom,logikom,taktikom,teorijom.
pazi 1 stvar,, STAVIO SAM SVOJE MISLJENJE SKOJIM SE TI ILI BILO KO DRUGI NEMORA SLOZITI!
znam da ove sezone ovakav sastav nikad nije igrao al po mom skromnom misljenju to i jesto uzrok ovako katastrofalne sezone iza nas :evil: :evil: :evil:
-kao prvo izostavio sam i caricka i fletchera i felainija..zasto??
JER SU TO TOLIKO NESPOSOBNI LIKOVI DA NAS ZBOG NJIH CITAV FUDBALSKI SVIJET ISMIJAVA!
ETO ZASTO!
-kao ljevog beka sam dao prednost butneru mjesto evre koji jedva hoda + supalj je na sve strane,najveci amateri ga pretrcavaju i sprdaju se snjim :nedam:
-a walback je unapadu s rooney-em samo zato jer nema RVP :(

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 17 apr 2014, 13:26

mata - kagawa kao centralni vezni to nema ni u filmovima :nene:
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 apr 2014, 13:28

Ajd butner i welbek ok,al ta sredina,pa to ni na fifi ne moze,a januzaj kakav je god talent on je jos uvijek zelen za prve postave.

A sto se tice Felle meni je sasvim solidan od kako se vratio s povrede,veci je problem sto nema ko s njim igrati na sredini jos.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 17 apr 2014, 13:34

suhi je napisao/la:Ajd butner i welbek ok,al ta sredina,pa to ni na fifi ne moze,a januzaj kakav je god talent on je jos uvijek zelen za prve postave.

A sto se tice Felle meni je sasvim solidan od kako se vratio s povrede,veci je problem sto nema ko s njim igrati na sredini jos.

sto se tice januzaja tu grijesis ja da se pitam igro bi svaku od prve

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 17 apr 2014, 13:39

Breaking News : Man City might be banned from participating in the UCL next season(due to financial fair play rules) which will open up the 5th place as a CL spot.

nazalost mi necemo biti ni peti :thumbdown:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2014, 13:41

Opet ti bez izvora.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

brazzo
Kontakt:

Re: $: FC Manchester United

Post Postao/la brazzo » 17 apr 2014, 13:44

rio_Ferdy88 je napisao/la:Moyes sinoć bio u Portugalu, gledao Benfica-Porto u potrazi za pojačanjima :)
samo se nadam svim srcem da ta pojacanja nisu Garay i Gaitan a haman da je ovaj prvi skoro siguran a i drugi bi lako mogo zavrsit na OT-u.. da mi je da samo jedan prijelazni rok prodje da me ne iznerviraju sa ovakvim likovima.. po..ke.njat se na Garaya i slicne, takve njuske ne idu uz dres i ime Uniteda. A postoje i neke spekulacije da je Benfica kao zainteresovana za Bebea

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 17 apr 2014, 13:46

Vezano za tu neprestanu raspravu o Rooneyu, da i ja dodam nešto. Ja bih rekao da se istina krije negdje između. Niti je on toliko dobar koliko ga pojedini uzdižu, niti je on toliko loš kakvim ga @Cartman i ostali pokušavaju predstaviti. Ako mene pitate, boljeg Rooneya sam gled'o nekad prije nego sad. To je neko moje promatranje. Da budem još precizniji, konstantnijeg Rooneya sam prije gled'o, a u tome je ključ svega. Smatram da on trenutno može još više da ponudi. Ipak, i pored svega toga, on je, uz RvP-a, najbolji igrač Uniteda i tu rasprava treba da završi.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 apr 2014, 13:47

MrUnited je napisao/la:
sto se tice januzaja tu grijesis ja da se pitam igro bi svaku od prve
Budimo realni,ne zabija on ili asis svaku da mora igrati. Ima tek 18 ili 19 god ,s tim da mu je ovo prva sezona treba mu tempirati igru,jer ce se inace umisliti i sjebati talent. Ovako kad ulazi s klupe i igra svaku drugu ili trecu utakmicu od prve minute vise ce se truditi i zalagati. Od iduce sezone ce vjerovatno igrati duplo vise.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: $: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 apr 2014, 14:04

brazzo je napisao/la:samo se nadam svim srcem da ta pojacanja nisu Garay i Gaitan a haman da je ovaj prvi skoro siguran a i drugi bi lako mogo zavrsit na OT-u..
Nisu ta dvojica, pišu da je išao zbog Mangale i Siqueire, koji igra tog beka u Benfici :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.