Druze ovo sto je pisano od strane Gabeljana je vise nego smijesno, pa ti isti ljudi sto su ovo pisali su tukli sudije 15 dana prije ove utakmice. Cinjenica je da je sudija svirao za Mladost, ali isto tako ovo sto pisu da su udarani u sluzbenim prostorijama je smijesno, sreca pa je se u tom momentu zadesio momak koji je sve snimio i gdje se jasno vidi da je doslo do verbalnog koskanja ali da nije bilo nikakvog fizickog sukoba. A to da je zastitar oborio njihovog igraca se vidi ali ne kazu da je isti igrac cim je sudija oznacio kraj pozivao igrace Goska i prvi krenuo da ganja sudiju. Poslije utakmice njih i njihove navijace niko nije niti gledao jer su svi slavili titulu i nisu nikome bili na pameti, a ovdje pisu da su jedva zivu glavu izvukli. A da se kojim slucajem ova utakmica igrala u Gabeli mislim da bi je mi izgubili vec na Ivanu.sloboda72 je napisao/la:Je li zaista ovako bilo u Doboju ?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uIA9NPkECm8[/youtube]
1. UO izražava zadovoljstvo što su se igrači i stručno vodstvo, članovi uprave kluba, kao i navijači našega kluba i pored opće pogibelji i opasnosti po život vratili živi u Gabelu, što je vrijednije od bilo kakvih bodova i titula. U službenim prostorijama pred utakmicu su tučeni šakama i davljeni igrači (Cvitković Slavko, Stjepanović Mladen, Ljubić Mario, Bošnjak Miljenko) od strane zaštitarske službe (Šehagić Edin) igrača domaće momčadi (Šišić Aldin) kao i od službenog predstavnika domaće ekipe ( Begavac Edin).
Naime pored davljenja igrača Cvitkovića zaštitar Šehagić Edin je uz višestruke prijetnje smrću šakom u glavu udario igrača Miljenka Bošnjaka , službeni predstavnik Begavac Edin je nakon šaketanja igrača Malčić Željka udario igrača Antu Petrovića, igrač domaćih Šišić Aldin je najavu utakmice riječima „ nećemo birati sredstva da dobijemo pod svaku cijenu" pretočio u šaketanje protivničkog igrača Stjepanovića.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Re: FK Sloboda Tuzla
Ono što nama treba je zvanična himna FK Slobode, koja će biti kratka i pamtiva za pjevanje i gdje ćemo svi pjevati kad krene . . .
da nije tvoje masloDoeTz je napisao/la:Koliko sam ponosan na ovu pjesmu

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ja sam mislio da se vi razlikujete od Rudara i njihovih navijača. Ali ne lezi vraže, Kakanj ko Kakanj .Dobro je da se igra u Zenici.ziher je napisao/la:Druze ovo sto je pisano od strane Gabeljana je vise nego smijesno, pa ti isti ljudi sto su ovo pisali su tukli sudije 15 dana prije ove utakmice. Cinjenica je da je sudija svirao za Mladost, ali isto tako ovo sto pisu da su udarani u sluzbenim prostorijama je smijesno, sreca pa je se u tom momentu zadesio momak koji je sve snimio i gdje se jasno vidi da je doslo do verbalnog koskanja ali da nije bilo nikakvog fizickog sukoba. A to da je zastitar oborio njihovog igraca se vidi ali ne kazu da je isti igrac cim je sudija oznacio kraj pozivao igrace Goska i prvi krenuo da ganja sudiju. Poslije utakmice njih i njihove navijace niko nije niti gledao jer su svi slavili titulu i nisu nikome bili na pameti, a ovdje pisu da su jedva zivu glavu izvukli. A da se kojim slucajem ova utakmica igrala u Gabeli mislim da bi je mi izgubili vec na Ivanu.sloboda72 je napisao/la:Je li zaista ovako bilo u Doboju ?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uIA9NPkECm8[/youtube]
1. UO izražava zadovoljstvo što su se igrači i stručno vodstvo, članovi uprave kluba, kao i navijači našega kluba i pored opće pogibelji i opasnosti po život vratili živi u Gabelu, što je vrijednije od bilo kakvih bodova i titula. U službenim prostorijama pred utakmicu su tučeni šakama i davljeni igrači (Cvitković Slavko, Stjepanović Mladen, Ljubić Mario, Bošnjak Miljenko) od strane zaštitarske službe (Šehagić Edin) igrača domaće momčadi (Šišić Aldin) kao i od službenog predstavnika domaće ekipe ( Begavac Edin).
Naime pored davljenja igrača Cvitkovića zaštitar Šehagić Edin je uz višestruke prijetnje smrću šakom u glavu udario igrača Miljenka Bošnjaka , službeni predstavnik Begavac Edin je nakon šaketanja igrača Malčić Željka udario igrača Antu Petrovića, igrač domaćih Šišić Aldin je najavu utakmice riječima „ nećemo birati sredstva da dobijemo pod svaku cijenu" pretočio u šaketanje protivničkog igrača Stjepanovića.
Ja volim FK Tuzla City
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ovo je trenerova strana price, zato sto su izgubili utakmicu pa ko biva jedva zivu glavu izvukli. Prije pocetka utakmice su se posvadjali pojedini igraci, ali nije bilo nikakvog saketanja. Razlog te svadje je bio taj sto je nas igrac pozdravio njihovog jer su se poznavali, a ovaj je njemu opsovao i doslo je do verbalne svadje. U neposrednoj blizini je bio i Begovac, te je zbog toga i on u ovoj prici. Njihovi igraci su se zagrijavali isprad CL i taj isti Zeljko Malcic je kada god bi trcao ispred nas pokazivao tri prsta. Ako pregledas snimak, vidjet ces da je 90% sudijinih odluka u redu, slicne situacije sude se cesto na nasim terenima. Posto su poveli 1-0 utamica je tekla tako da su se valjali po stadionu na svaki kontakt, sto je mozda i sudiju iziritiralo. Nakon utakmice, protivnicki igraci su opkolili sudiju gurajuci ga, a obezbjedjenje je stalo u njegovu zastitu jer im je to primarni zadatak na utakmici. Jedan od zastitara je udario igraca koji je trcao za sudijom, mozda je moglo bez toga, ali niko od navijaca CL nije usao u stadion, nego smo sve to posmatrali sa strane. Ako pregledas snimke sa nasih gostovanja, tek ces vidjeti sta je sudjenje i masakr nad nasim igracima, pa opet nismo se nikad zalili i postavljali to kao veliki problem. Njihovi navijaci su bili na tribini visocijoj od nase (velika greska nase organizacije) i u toku utakmice su bacali na nas kamencice ili sta vec. Sklonili smo djecu sto dalje od njih i zaprijetili im da ako bace jos bilo sta na nas da ce zavrsiti u rijeci Bosni. Cilj njihovih i igraca i djelomicno navijaca je bio prekid utakmice, na sto nismo nasjeli. Eliminisani se eurogolom u 92.minuti i to je to. Raspitaj se zasto je Radnicki iz Lukavca kao mnogo bolja ekipa, izgubio na gostovanju kod njih.sloboda72 je napisao/la:Je li zaista ovako bilo u Doboju ?
[youtube][/youtube]
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Mi smo protiv Jedinstva direktnog suparnika za PL odigrali utakmicu čistu kao suza i pobijedili.Bio je i tv prenos.SaltCityAttack je napisao/la:
jaane mi kad smo se borili za ulazak u PL svasta se desavalo ....jarane i nama zadnja tekma da je bila takva brate A,B,C svi bi ultili vjeruj mi...ebote ba savez je najvise kriv zbog one Prve lige..jedna ekipa ulazi 2 ili 3 ulazu i uvjek neko izvisi ..puno se tu ulaze napeto je ebiga ..savez treba uvest da prva ekipa ide direktno a druga igra neki playoff sa nekim koji ispada tamo ili sta vec ..samo da neko ima kakvu takvu sansu da se prestane muckat i da ne dlazi do ovih situacija
Jest nam se dešavalo na strani čuo si i vidio kako je bilo u Kaknju.Dva igrača sa kopčama na glavi.I PLUS OSTALO.
Pa išao si i ti na utakmice u Kakanj dok smo bili u istoj ligi , znaš kakvo je dole "gostoprimstvo".
Ja volim FK Tuzla City
- Beduin
- Kontakt:
Pitaj Mujica zasto nam nije, vjerovatno, oduzeo odlazak u PL kad smo igrali u Banovicima? Pitaj otkud onolika nonsalancija igraca Buducnosti i sklanjanje od lopte da mi dadnemo gol, a Mujic NIJE ZELIO dati drugi pogodak nam? Pusti tu pricu kako svi ne valjaju, a jedino Sloboda je fer. Jest al na kiti.sloboda72 je napisao/la:Mi smo protiv Jedinstva direktnog suparnika za PL odigrali utakmicu čistu kao suza i pobijedili.Bio je i tv prenos.SaltCityAttack je napisao/la:
jaane mi kad smo se borili za ulazak u PL svasta se desavalo ....jarane i nama zadnja tekma da je bila takva brate A,B,C svi bi ultili vjeruj mi...ebote ba savez je najvise kriv zbog one Prve lige..jedna ekipa ulazi 2 ili 3 ulazu i uvjek neko izvisi ..puno se tu ulaze napeto je ebiga ..savez treba uvest da prva ekipa ide direktno a druga igra neki playoff sa nekim koji ispada tamo ili sta vec ..samo da neko ima kakvu takvu sansu da se prestane muckat i da ne dlazi do ovih situacija
Jest nam se dešavalo na strani čuo si i vidio kako je bilo u Kaknju.Dva igrača sa kopčama na glavi.I PLUS OSTALO.
Pa išao si i ti na utakmice u Kakanj dok smo bili u istoj ligi , znaš kakvo je dole "gostoprimstvo".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sezonu prije buducnost nas dobi i osta u ligi.smijesna slika majke mi,zatim mi buducnost,oni nabise jedinstvo zapeli iz petnih zila.
Mi u pl....
Nismo ni mi bas sunce slazem SE SA beduinom,
Mi u pl....
Nismo ni mi bas sunce slazem SE SA beduinom,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
sloboda72 koji ti je vise qurac s ovim clancima i klipovima
sta smaras bezveze. eto mi na posten nacin usli u premijer ligu
cuj dobili jedinstva posteno a sta je bilo u Capljini, Banovicima, Srebreniku, Rodocu........

Sloboda Tuzla
Sve u svemu bolje da se igra na Kamberovića polju. Sad čekam utakmicu Rudar-Široki i kasnije Borac-Zrinjski.
Ja volim FK Tuzla City
jel tribina na Kamberovica natkrivena, sutra najavljuju kisu, da ponesemo kabanice i kisobrane 

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
@NK Mramor
Imaš li ideju kako realizovati stream na Tušnju. Da li je se odmaklo sa tim, ili je to samo želja na dugom štapu.
Šta li samo radi ovaj Široki. HD stream sa više kamera i to u gostima
http://www.nk-sirokibrijeg.com/
Imaš li ideju kako realizovati stream na Tušnju. Da li je se odmaklo sa tim, ili je to samo želja na dugom štapu.
Želja na kratkom štapu. Rade oni stream sa gostujućeg terena i sa više kamera, al' nismo ni mi nesposobni. Baš sam jednom prokomentarisao njihov rad, ljudi imaju haos opremu, po znanju amateri. Kod nas izgleda totalno obrnuto. Znanje imamo, a resursi će naletit' valjda... Nikad' se ne zna.Tuzlak04 je napisao/la:@NK Mramor

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Imamo predsjednika multi milionera, nek poogura koju hiljadu, to za njega nije nista.NKMramor je napisao/la:Želja na kratkom štapu. Rade oni stream sa gostujućeg terena i sa više kamera, al' nismo ni mi nesposobni. Baš sam jednom prokomentarisao njihov rad, ljudi imaju haos opremu, po znanju amateri. Kod nas izgleda totalno obrnuto. Znanje imamo, a resursi će naletit' valjda... Nikad' se ne zna.Tuzlak04 je napisao/la:@NK Mramor
http://www.nk-sirokibrijeg.com/Nema tu ideje, zna se kako se radi stream

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovaj njihov stream je bolji od BHT i Moja tv 100%..gledja ba ljudi imaju vise kamera u pmTuzlak04 je napisao/la:@NK Mramor

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nego sta ovo pise ovdje rezultat 0-1 a na ss.ba jos uvjek 0-0 ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pretpostavljam da rade stream preko Wirecasta. Sam taj program košta 500$. Rade sa nekoliko kamera (ne smijem ni da zamislim kakve su im kamere, nije ni jedna ispod milje sigurno), mikrofoni, zezancije, pogledajte samo njihove intervjue. Stream je HD, znači da im je internet haos. Onda čovjek pogleda grafiku na prijenosu i shvati o kakvim se amaterima radi.SaltCityAttack je napisao/la:ovaj njihov stream je bolji od BHT i Moja tv 100%..gledja ba ljudi imaju vise kamera u pmTuzlak04 je napisao/la:@NK Mramor
http://www.nk-sirokibrijeg.com/...ja kako znam njih ba finansira jedan isto lik odavdje iz Chicaga koji ima i ovdje neku svoju ekipicu..u glavnom i on ima lov samo ne kao Azmir

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
danas su rezultati ko q..valjda sutra bude bolje hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne znam Mramore jel ti dosla poruka od mene, moj prijatelj profi u tom poslu bi bio otvoren za saradnju al nama je oprema problem.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nije mi stiglo ništa, pošalji mi da vidimo o čemu se radi.Heller je napisao/la:Ne znam Mramore jel ti dosla poruka od mene, moj prijatelj profi u tom poslu bi bio otvoren za saradnju al nama je oprema problem.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.