FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Rakitic nije zamjena Fabregasu, on je bolji od Fabregasa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Saurman je napisao/la: Ne treba Rakitića uopšte kriviti nego onog koji ga je doveo i mislio da može biti dostojna zamjena jednom Fabregasu.

- AlfredBorden
- Kontakt:
messilla je napisao/la:Rakitic nije zamjena Fabregasu, on je bolji od Fabregasa.

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Fakatrambo16 je napisao/la:S ovom konstatacijom se ni sam Rakitić ne bi složio.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ben Hayward
@bghayward
Barcelona's biggest priority in the summer window was central defence, yet Javier Mascherano (a midfielder) remains their best centre-back.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Fabregas je imao svoju sansu i nije je iskoristio. Rakitic to za sada dosta dobro radi. I naravno da samo uzimam u obzir nastupe u Barci, jer je i bila prica da Raketa nije dobra zamjena za ovog, sto je smijesno u najmanju ruku. Sto ovo sve nisam spomenuo u prvom postu? Jbg malo vas trollam. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma zanio si se. Rakitić..Ivan Rakitić ne smije u istu rečenicu sa "Topnikom u duši" pod imenom Cesc.
Inače,dok vam Vermalen ne zaigra kao starter,redovno će vas šamarat iole jače ekipe.
Inače,dok vam Vermalen ne zaigra kao starter,redovno će vas šamarat iole jače ekipe.
A.F.C. Bournemouth!
joooj ovih trolova kad krenu sa svojim glupiranjem
bez imalo stida uzimamju rijec i daju svoja nakaradna mišljenja, misleci da su nekom duhoviti

Ne tako davno Carvajal je grijao glupu , dok je Montoya harao na desnom beku u U21 evropskom prvaku.
a danas, dvije godine poslije - je Daniel izabran u prvih 11 La Lige, dok Martin nije ni na klupi vec na tribinama
such is life....glib života jbg
cak i ona olupina Daglas je ispred Montoye u planovima Lucha....inace pored Montoye, Lucho sistemski uništava i Bartru, gurajuci patuljastog stopera Mascherana u prvi plan....dakle, imamo Piquea i Bartru, potrošili smo citavo ljeto na nekakvo dovođenje nekakvih stopera, da vi doveli dvije olupine (koroziranog francuza i izraubovanog i vjecno povrijeđenog belgijanca) - i onda na kraju Mascherano ispadne opet najbolja opcija koja zapocinje utakmice
... na Piqueu izgleda trenira disciplinu i bilda autoritet, dok mu se Iniesta i Bus šetaju po terenu

a danas, dvije godine poslije - je Daniel izabran u prvih 11 La Lige, dok Martin nije ni na klupi vec na tribinama

such is life....glib života jbg
cak i ona olupina Daglas je ispred Montoye u planovima Lucha....inace pored Montoye, Lucho sistemski uništava i Bartru, gurajuci patuljastog stopera Mascherana u prvi plan....dakle, imamo Piquea i Bartru, potrošili smo citavo ljeto na nekakvo dovođenje nekakvih stopera, da vi doveli dvije olupine (koroziranog francuza i izraubovanog i vjecno povrijeđenog belgijanca) - i onda na kraju Mascherano ispadne opet najbolja opcija koja zapocinje utakmice

sinoc nije problem bio u rakiticu to zna svako al ovi trolovi jedva docekali da popljuju igrace
rakitic je pravi igrac za barce ,fabregas to nije i to se vidilo od kad je doso nije bilo to to ,raktiic je za sada najbolje pojacanje barce ,enrique je ubo sa njime pravo ,tek cemo viditi dal je bolje pojacanje i od suareza ,
a da je sinoc bio ronaldinho ne bi se vidio u onom sivilu od ekipe
enrique mora na osnovu ove utakmice malo promjeniti stvari,ne gusiti raketu previse defanzivom ,da mora biti alvesov potrcko ,raketa bi jos bolji bio da ne mora ici toliko desno nego da vise ide prema 16ercu,gdje bi tad mogao imati vise prostora za asistencije i suteve iz daljine ,ovako je predaleko od gola ,enrique to mora malo korigovati
ja nezz sta ce barca sa onakvog inieste ,pa ljudi moji sad bas ko da imaju igraca manje kad on igra
to je glavni razlog sinocnog poraza ,imas raketu koji mora vise brinuti o alvesu i nema slobode da ide previse prema naprijed i ovakvog iniestu ,busquesta koji je prelos bio . na sredini terena su izgublili bitku
rakitic je pravi igrac za barce ,fabregas to nije i to se vidilo od kad je doso nije bilo to to ,raktiic je za sada najbolje pojacanje barce ,enrique je ubo sa njime pravo ,tek cemo viditi dal je bolje pojacanje i od suareza ,
a da je sinoc bio ronaldinho ne bi se vidio u onom sivilu od ekipe
enrique mora na osnovu ove utakmice malo promjeniti stvari,ne gusiti raketu previse defanzivom ,da mora biti alvesov potrcko ,raketa bi jos bolji bio da ne mora ici toliko desno nego da vise ide prema 16ercu,gdje bi tad mogao imati vise prostora za asistencije i suteve iz daljine ,ovako je predaleko od gola ,enrique to mora malo korigovati
ja nezz sta ce barca sa onakvog inieste ,pa ljudi moji sad bas ko da imaju igraca manje kad on igra
to je glavni razlog sinocnog poraza ,imas raketu koji mora vise brinuti o alvesu i nema slobode da ide previse prema naprijed i ovakvog iniestu ,busquesta koji je prelos bio . na sredini terena su izgublili bitku

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Znam ja savrseno dobro na sta sam mislio i na koji nacin sam ih uporedio.rambo16 je napisao/la:Ma zanio si se. Rakitić..Ivan Rakitić ne smije u istu rečenicu sa "Topnikom u duši" pod imenom Cesc.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A FIFA executive says they're looking into reducing Luis Suarez's ban.
A.F.C. Bournemouth!
Gdje si to našo? Nemoj trollat bzvz 

Zadnja izmjena: messilla, dana/u 01 okt 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Po meni je Fabregas bolji igrač, ali pričati o Rakitiću kao o prosječnom igraču jer nije odigrao dobru utakmicu protiv PSG-a je nepotrebno, obzirom da se radi o startu sezone.
Rakitić je zakazao protiv PSG-a, dok su Modrić i Kroos zakazali protiv deset puta jeftinijih momčadi. Bullshit.
Rakitić je zakazao protiv PSG-a, dok su Modrić i Kroos zakazali protiv deset puta jeftinijih momčadi. Bullshit.
http://www.marca.com/2014/10/01/futbol/ ... 72990.html" onclick="window.open(this.href);return false;messilla je napisao/la:Gdje si to našo? Nemoj trollat bzvz
Dani Alves: "Sljedeće sezone selim u Englesku! Želim igrati u kolijevci nogometa. Ovo će biti moja posljednja sezona u Barçi."
Eto pojacanja za sljedecu sezonu.
Visca el Barça ! Mes que un club !
DesimaL je napisao/la:Dani Alves: "Sljedeće sezone selim u Englesku! Želim igrati u kolijevci nogometa. Ovo će biti moja posljednja sezona u Barçi."
Jos da se i Pedra rijesiti

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- JamesJoyce
- Kontakt:
Ko ce ovu budalu mijenjat iduce sezone? Onaj Daglas?DesimaL je napisao/la:Eto pojacanja za sljedecu sezonu.

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Daglas zvani "povratna lopta"JamesJoyce je napisao/la:Ko ce ovu budalu mijenjat iduce sezone? Onaj Daglas?DesimaL je napisao/la:Eto pojacanja za sljedecu sezonu.

jadna li vam majka kad se Daglas zaobada ko bik

Ima Montoya.
Samo momku treba pruziti sansu.Covjek odigra 1 utakmicu pa ga nema narednih 10 utakmica.I naravno da mnogi ne vjeruju u njega.A u stvari jos nije dobio pravu priliku da pokaze ono sto zna.
Samo momku treba pruziti sansu.Covjek odigra 1 utakmicu pa ga nema narednih 10 utakmica.I naravno da mnogi ne vjeruju u njega.A u stvari jos nije dobio pravu priliku da pokaze ono sto zna.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.