PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne bih reko da su sarajke ufurane,ja sam zivio u SA i nosim super iskustvo sa njima.I misljenja sam,sto je dokazano da frajer sa strane zguzi trebu prije i jedan domaci 

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Gori ste od žena iz frizerskog. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
E svašta
Još samo treba početi priča o Tuzlankama/Mostarkama/Sarajkama koje li se tobože više udavaju sa djecom iz prvog braka.

1946
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Daj ne morite,vidite kako je skladno i mirno.
Imate nesto protiv pica?
Imate nesto protiv pica?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Pa sarajke i vole najvise sa strane i odozgoemirzlaTu je napisao/la:Ne bih reko da su sarajke ufurane,ja sam zivio u SA i nosim super iskustvo sa njima.I misljenja sam,sto je dokazano da frajer sa strane zguzi trebu prije i jedan domaci

Jači od ratova, režima i partija. 1921
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
- zenicacelik
- Kontakt:
To tepsijas poceo pricu o picama da prekrije da je provaljen kao pede...rcina,koju ziGu Tifoz.......jeftino jeftino.........
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Tuzlanke vole sve sto hoda na dvije noge i ima parePeterski je napisao/la:Pa sarajke i vole najvise sa strane i odozgoemirzlaTu je napisao/la:Ne bih reko da su sarajke ufurane,ja sam zivio u SA i nosim super iskustvo sa njima.I misljenja sam,sto je dokazano da frajer sa strane zguzi trebu prije i jedan domaciU svakom smislu. Tuzlanke također vole sa strane
Za ostale nisam kompetentan da pričam.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Otvoriti temu Tuzla vs Mostar da se malo ova rastereti i da ovi pojedini tamo zive od sada. Fakat je vise dokurcilo ovo sa pastrmkom, solinasom, istim likovima i njihovih 12425 postova na temi gdje se raspravlja o svemu osim o klubovima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jok eto vi ste zanimljiviji sa temama jeli Petkovic nosio kokardu,ciji je Karadzić predsjednik bio i jeli Odovic bio tenkista.Daj brato imas opciju gnjavatori. Samo obiljezis onoga ko ti se ne sviđajoker90 je napisao/la:Otvoriti temu Tuzla vs Mostar da se malo ova rastereti i da ovi pojedini tamo zive od sada. Fakat je vise dokurcilo ovo sa pastrmkom, solinasom, istim likovima i njihovih 12425 postova na temi gdje se raspravlja o svemu osim o klubovima.

DŽELO ODLAZI
Jarane mi se ponekad zakacimo kad neko kiksa i to je to.. Vi ste sa tuzlacima izvrtili sve sto ste mogli i sad samo vrtite u krug. Pa ti si jedno 4 puta postavljao samo ono kolo sto igraju na jezeru. Daj ohladite malo jbt.. I kad neko kiksa i bude materijala za dobru zajebanciju ne mozes doci na red od komentara "brnjoozee tuzlanske", seljadija i onda 24 smajlija..Tifoz je napisao/la:Jok eto vi ste zanimljiviji sa temama jeli Petkovic nosio kokardu,ciji je Karadzić predsjednik bio i jeli Odovic bio tenkista.Daj brato imas opciju gnjavatori. Samo obiljezis onoga ko ti se ne sviđajoker90 je napisao/la:Otvoriti temu Tuzla vs Mostar da se malo ova rastereti i da ovi pojedini tamo zive od sada. Fakat je vise dokurcilo ovo sa pastrmkom, solinasom, istim likovima i njihovih 12425 postova na temi gdje se raspravlja o svemu osim o klubovima.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- zenicacelik
- Kontakt:
Dal se ja to slazem sa pixelom napokon.....hmmm.....nece na dobro.....a ti joker preskoci temu ba.....I mirna BosnaTifoz je napisao/la:Jok eto vi ste zanimljiviji sa temama jeli Petkovic nosio kokardu,ciji je Karadzić predsjednik bio i jeli Odovic bio tenkista.Daj brato imas opciju gnjavatori. Samo obiljezis onoga ko ti se ne sviđajoker90 je napisao/la:Otvoriti temu Tuzla vs Mostar da se malo ova rastereti i da ovi pojedini tamo zive od sada. Fakat je vise dokurcilo ovo sa pastrmkom, solinasom, istim likovima i njihovih 12425 postova na temi gdje se raspravlja o svemu osim o klubovima.
-
- Kontakt:
A vidi jokera sto place..
I on bi da se svadja.da dodje decko do izrazaja
Pa de sine opleti.odoh po kokice

I on bi da se svadja.da dodje decko do izrazaja

Pa de sine opleti.odoh po kokice

Sloboda je moja nacija
pRoĐi me SE solinas sa oBa nIcKa..zenicacelik je napisao/la:Dal se ja to slazem sa pixelom napokon.....hmmm.....nece na dobro.....a ti joker preskoci temu ba.....I mirna BosnaTifoz je napisao/la:Jok eto vi ste zanimljiviji sa temama jeli Petkovic nosio kokardu,ciji je Karadzić predsjednik bio i jeli Odovic bio tenkista.Daj brato imas opciju gnjavatori. Samo obiljezis onoga ko ti se ne sviđajoker90 je napisao/la:Otvoriti temu Tuzla vs Mostar da se malo ova rastereti i da ovi pojedini tamo zive od sada. Fakat je vise dokurcilo ovo sa pastrmkom, solinasom, istim likovima i njihovih 12425 postova na temi gdje se raspravlja o svemu osim o klubovima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- zenicacelik
- Kontakt:
Sad Sam I Solinas hahahahahahha majko mila jos malo I josip brroz cu biti hahahahaha toooooo mi radi
Nema buraz nista od nase svadje sa tuzlacima
Zakopavamo ratnu sjekiru i lagano okrecemo na dobrilu, sad ce pasha moj Zima, ko ce nam nakopati uglja da se ugrijemo ako s njima zakuhamo .Znaci od svadje samo na finjaka, mi njima sta mi imamo (juzno voce) oni nama čumura

Zakopavamo ratnu sjekiru i lagano okrecemo na dobrilu, sad ce pasha moj Zima, ko ce nam nakopati uglja da se ugrijemo ako s njima zakuhamo .Znaci od svadje samo na finjaka, mi njima sta mi imamo (juzno voce) oni nama čumura

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
ahaahahahahahahahahahaha
koji vrh od teme Allaha mi!
Daj slike Ermine i Anese

koji vrh od teme Allaha mi!
Daj slike Ermine i Anese

- zenicacelik
- Kontakt:
Jeb..o majku ove budale se ljepe za pixela......ne znam gdje ih nadje....Mostar pun budala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.