Osuđeni smo na mediokritet valjda ce biti promjena ovo postaje smijesno.Hare_BvB je napisao/la:Isto sranye kao i s Eaglesima. Jednostavno, ni jedni ni drugi nemaju mentalitet velike ekipe.bear grylls je napisao/la:Citam komentare na chargers.com poludili ljudi a i kako nece. Svake godine smo kao talentovani kao jaki i svake godine ista prica trazi se ostavka norva A.J.a i da se trejduje rivers.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- bear grylls
- Kontakt:
Re: NFL
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Shvatam ja da su i ova dvojica bila ne dokazana u svakom pogledu. Samo kazem, mogu zamisliti samo kako razmisljaju navijaci SD, kad pomisle da su mogli imati jednog od njih dvojice, a spali na Riversa.bear grylls je napisao/la:Eli nije htio da igra u san diegu a niko nije znao kako ce se brees oporaviti od povrede i nisu htjeli da mu daju velike pare a saintsi su mogli rizikovati nismo imali srecekad_kako je napisao/la:Svaka cast Denveru na comebacku. Gube 24:0 na poluvremenu, i na kraju dobiju utakmicu 24:35. Manning 3TD i 1 INT. Milina je gledati kad on krene sa no huddle napadima. Kako diriguje svojom OL, i svojim napadom.
Mogu samo zamisliti sta razmisljaju navijaci Chargers-a, kada pomisle, da su u svom vlasnistvu imali Drew Brees-a, i Eli Manninga, i na kraju spali da moraju trpiti i gledati Philip Rivers-a... Svaka cast upravi i vlasnicima SDC-a na dobro odradjenom poslu. Ja bi plako od muke, svaku heftu prije utakmice, da je se ta situacija desila u Bearsima.
On i Tony Romo, su igraci sami za sebe, kada je u pitanju kako da se usere utakmica.
Ovo je najveci comeback u MNF-u.
Odlicna utakmica za neutralne.. Ukupno rivers 6 TO 4 INTa i 2 fumbla
.
Nema vam druge, nego nastaviti bez njega, jer imate solidnu ekipu, a on vas unazaduje svako malo.
Postovanje treba zaraditi.
- bear grylls
- Kontakt:
Ma kakvi nemamo mi solidnu ekipu imamo dobrog centra dobrog densog garda i lijevog tackla koji je dobar al neigra nikad ostalo od OL ****. Dl nam je mlada dobra iako su juce u drugom pol. zakazali. Receiveri imamo floyda i to je to meachem i royal
. RB mathews toplo hladno moze imati 150 yardi a moze i dva fumbla kako kad. Secondary u odbrani osim weddla **** mrtva retardirana jammer i cason katastrofa vec godinama. QB sinoc smo vidjeli a i porsle godine propo je ko zeton. Linebackeri pa eto mladi su ingram i butler s tim da je butler strasan igrac ovo ostalo sve staro ko grcka osim barnesa ali on nije elita. Treba ovdje kompletan rebuilding trejdovat riversa i gates za dobre pickove i jammera i casona za pickove 4 5 6 runde. Onda imas i capa i pickove i lagano potpisujes igrace i lagano draftujes naravno norv turner mora dobiti otkaz. A recimo da je brees ostao samo godinu dvije mozda bi i imali superbowl onda kad je LT obarao rekorde a merriman jamal williams i ekipa rusili sve pred sobom. Isto vazi i za manninga al to nije greska A.J.a manning jednostavno nije htio da igra za chargerse.

http://www.nfl.com/stats/categorystats? ... SER_RATING" onclick="window.open(this.href);return false;
Nakon godine neigranja vec nakon 6 tekmi u novoj sezoni Peyton pokazuje gdje mu je mjesto
Rodgers je ispred njega za 0,4, uh kakva to biti trka, a obje ekipe su 3-3, samo sto su Packersi u yebenijoj diviziji, to bi moglo odluciti trku za MVP-a lige...
Nakon godine neigranja vec nakon 6 tekmi u novoj sezoni Peyton pokazuje gdje mu je mjesto

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A zna mene zaHebati na fantasyu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako samo Manning odira drugo poluvrijeme
...ja lika sta radi kako on postavlja napad ....ma kakav crni Tomica i svi ostali mali su oni svi za njega....Brees radi slicne stvari

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
**** mater kakva zvijerka

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Rivers ce biti HOFkad_kako je napisao/la:Svaka cast Denveru na comebacku. Gube 24:0 na poluvremenu, i na kraju dobiju utakmicu 24:35. Manning 3TD i 1 INT. Milina je gledati kad on krene sa no huddle napadima. Kako diriguje svojom OL, i svojim napadom.
Mogu samo zamisliti sta razmisljaju navijaci Chargers-a, kada pomisle, da su u svom vlasnistvu imali Drew Brees-a, i Eli Manninga, i na kraju spali da moraju trpiti i gledati Philip Rivers-a... Svaka cast upravi i vlasnicima SDC-a na dobro odradjenom poslu. Ja bi plako od muke, svaku heftu prije utakmice, da je se ta situacija desila u Bearsima.
On i Tony Romo, su igraci sami za sebe, kada je u pitanju kako da se usere utakmica.
Ovo je najveci comeback u MNF-u.
Odlicna utakmica za neutralne.
Eli nije htio igrati za njih, zato je sjedio na klupi, uopste nije htio igrati za Chargerse, trazio je trade odkako je draftovan, znaci nisu oni krivi. Za Breesa su se zajebali.
Daj mi Dado neki klip da uzivam malo u ljepoti toga sto on radi, tj prepoznavanje blitzeva i mijenjanje akcije 5 sekundi do kraja isteka vremena za napadSaltCityAttack je napisao/la:kako samo Manning odira drugo poluvrijeme...ja lika sta radi kako on postavlja napad ....ma kakav crni Tomica i svi ostali mali su oni svi za njega....Brees radi slicne stvari

Eaglesi otpustili svog DC-a nakon poraza u Nedjeljnoj utakmici.
Inace za one koji imaju ESPN America jedna informacija. Isti ce ove sedmice samo prenositi samo Nedjeljnu utakmicu izmedju Ravensa i Texansa od 19 h. Razlog je utakmica Baseball-a izmedju St.Louisa i San Francisca. Hebo im Baseball sve po spisku, ja dosadnijeg sporta u zivotu nisam vidio.
Inace za one koji imaju ESPN America jedna informacija. Isti ce ove sedmice samo prenositi samo Nedjeljnu utakmicu izmedju Ravensa i Texansa od 19 h. Razlog je utakmica Baseball-a izmedju St.Louisa i San Francisca. Hebo im Baseball sve po spisku, ja dosadnijeg sporta u zivotu nisam vidio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
odpustili smo Williamsa jod jednog 1st round-era ..ebiga covjek nakon povrede nista u OL nije pokazao, ali ebiga opet mislim da ima losih od njega u onoj OL..kako nam propadaju pickovi dok je bio Angelo tu majkuu mu retardiranu...mi sad moramo koristiti pickove da popravljamo OL, a on vec dva iskoristio za prvu rundu u zadnje 4 godine
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Da sam na mjestu secondarya protiv Jetsa bih namjerno igrao sa rezervom. Razumjem da su losi, ali da njih svi optuzuju za poraz i dalje mi ne ide u glavu. I kao slag na tortu rookie Dennard iste zahebaje svojim izjavama za ESPN Boston, a niko da spomene pic.kicu od QB-a, ne daj Boze da se pic.kica osjeca ugorzeno, a on je sam upropastio utakmicu.
Odbrana i secondary su u cetiri uzastopna navrata zasutavili napad Seahawska, a oni su bili u stanju postici samo dva FG-a.
Odbrana i secondary su u cetiri uzastopna navrata zasutavili napad Seahawska, a oni su bili u stanju postici samo dva FG-a.
Al' bas, sreca pa cu ovaj put biti uz Arenu od 22:15 (poslije Coltsa na streamu) i gledati Patse i Jetse, a prvi put da Arena prenosi i tekmu u 19, a to ce biti Baltimore i Houston.amerosm je napisao/la:Eaglesi otpustili svog DC-a nakon poraza u Nedjeljnoj utakmici.
Castillo je trebao lani dobiti nogu. Ne znam uopce kako je debeli dosao na ideju da visegodisnjeg trenera offensa postavi na poziciju DC-a lani.amerosm je napisao/la:Eaglesi otpustili svog DC-a nakon poraza u Nedjeljnoj utakmici.

O razlozima losije igre u poslijednjoj cetvrtini protiv Lionsa, progovorio je Asmoguha koji je javno kritikovao Castilla zato sto je mjenjao def. seme u posliednjem periodu. Naime, Megatron je bio nevidljiv uz Nnamdija, da bi JC odlucio staviti DRC-a na njega i krenuti s blitzanjem Stafforda. Vidjelo smo kako je to zavrsilo.
Novi DC je Bowles, za kojeg kazu da je veliki mastermind glede D. Vidjecemo.
Offense je daleko veci problem. MM je davnih dana trebao biti otjeran, a o Debelom da ne pricam.
Dugorocno gledano, po Eaglese bi bilo najbolje da ne izbore PO i da se time konacno rijese ove dvojice nesposobnjakovica.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Ma imam i ja Arenu, ali sam navikao nekako da gledam na ESPN America bas su mi odlicni, ali eto Baseball kao najgluplji sport je ucinio svoje. Krivo mi je iz razloga sto su bas odabrali pogresnu sedmicu gdje ce biti odlicne utakmice. Prvo sutra duel izmedju Seahawska i 49ersa, zatim duel izmedju Jetsa i Patriotsa, onda SNF iz AFC Northa izmedju Bengalsa i Steelersa i onda MNF iz NFC Northa izmedju Bearsa i Lionsa. Dakle sve utakmice izmedju rivala iz divizije koje nose odredjen naboj...Edin TM87 je napisao/la:Al' bas, sreca pa cu ovaj put biti uz Arenu od 22:15 (poslije Coltsa na streamu) i gledati Patse i Jetse, a prvi put da Arena prenosi i tekmu u 19, a to ce biti Baltimore i Houston.amerosm je napisao/la:Eaglesi otpustili svog DC-a nakon poraza u Nedjeljnoj utakmici.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nemojte mi baseball kudit', oktobar je legendaran mjesec za baseball
PO je genijalan, kakve se tekme igraju i preokreti dešavaju to je unfuckinbelieveable
Da ne spominjem World Series od prošle godine, @Salty zna o čemu pričam

PO je genijalan, kakve se tekme igraju i preokreti dešavaju to je unfuckinbelieveable

Da ne spominjem World Series od prošle godine, @Salty zna o čemu pričam

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma bejzbol u playoffu e gledat ko i bilo koji drugi sport
...zanimljiv je playoff , pa ona ko ne voli ova sport prevari se ebiga

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Another hero - another mindless crime.
Vec bilo

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Zanimljiva diskusija je pokrenuta u Americi. Naime radi se o tome ko je najbolji trener u NFL-u i bitka se vodi izmedju bivsih pomocnika i ucenika Parcells-a Coughlin-a i Belichick-a.
Ukoliko gledamo cjelokupnu karijeru onda je to Belichick, no trenutno je to ubjedljivo Coughlin, jer je BB u posljednje vrijeme paznju samo privukao amaterskim potezima.
Ovo je moje misljenje, no mozda neko ima drugaciji pogleda na sve ovo. Npr. novinar koji je pokrenuo ovu diskusiju smatra da je to ubjedljivo Coughlin.
Ukoliko gledamo cjelokupnu karijeru onda je to Belichick, no trenutno je to ubjedljivo Coughlin, jer je BB u posljednje vrijeme paznju samo privukao amaterskim potezima.
Ovo je moje misljenje, no mozda neko ima drugaciji pogleda na sve ovo. Npr. novinar koji je pokrenuo ovu diskusiju smatra da je to ubjedljivo Coughlin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.