NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

bear grylls
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la bear grylls » 16 okt 2012, 16:16

Hare_BvB je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Citam komentare na chargers.com poludili ljudi a i kako nece. Svake godine smo kao talentovani kao jaki i svake godine ista prica trazi se ostavka norva A.J.a i da se trejduje rivers.
Isto sranye kao i s Eaglesima. Jednostavno, ni jedni ni drugi nemaju mentalitet velike ekipe.
Osuđeni smo na mediokritet valjda ce biti promjena ovo postaje smijesno.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 okt 2012, 16:40

bear grylls je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Svaka cast Denveru na comebacku. Gube 24:0 na poluvremenu, i na kraju dobiju utakmicu 24:35. Manning 3TD i 1 INT. Milina je gledati kad on krene sa no huddle napadima. Kako diriguje svojom OL, i svojim napadom.

Mogu samo zamisliti sta razmisljaju navijaci Chargers-a, kada pomisle, da su u svom vlasnistvu imali Drew Brees-a, i Eli Manninga, i na kraju spali da moraju trpiti i gledati Philip Rivers-a... Svaka cast upravi i vlasnicima SDC-a na dobro odradjenom poslu. Ja bi plako od muke, svaku heftu prije utakmice, da je se ta situacija desila u Bearsima.
On i Tony Romo, su igraci sami za sebe, kada je u pitanju kako da se usere utakmica.

Ovo je najveci comeback u MNF-u.

Odlicna utakmica za neutralne. :)
Eli nije htio da igra u san diegu a niko nije znao kako ce se brees oporaviti od povrede i nisu htjeli da mu daju velike pare a saintsi su mogli rizikovati nismo imali srece :(. Ukupno rivers 6 TO 4 INTa i 2 fumbla :( .
Shvatam ja da su i ova dvojica bila ne dokazana u svakom pogledu. Samo kazem, mogu zamisliti samo kako razmisljaju navijaci SD, kad pomisle da su mogli imati jednog od njih dvojice, a spali na Riversa.

Nema vam druge, nego nastaviti bez njega, jer imate solidnu ekipu, a on vas unazaduje svako malo.
Postovanje treba zaraditi.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 16 okt 2012, 17:01

Ma kakvi nemamo mi solidnu ekipu imamo dobrog centra dobrog densog garda i lijevog tackla koji je dobar al neigra nikad ostalo od OL ****. Dl nam je mlada dobra iako su juce u drugom pol. zakazali. Receiveri imamo floyda i to je to meachem i royal :cry: . RB mathews toplo hladno moze imati 150 yardi a moze i dva fumbla kako kad. Secondary u odbrani osim weddla **** mrtva retardirana jammer i cason katastrofa vec godinama. QB sinoc smo vidjeli a i porsle godine propo je ko zeton. Linebackeri pa eto mladi su ingram i butler s tim da je butler strasan igrac ovo ostalo sve staro ko grcka osim barnesa ali on nije elita. Treba ovdje kompletan rebuilding trejdovat riversa i gates za dobre pickove i jammera i casona za pickove 4 5 6 runde. Onda imas i capa i pickove i lagano potpisujes igrace i lagano draftujes naravno norv turner mora dobiti otkaz. A recimo da je brees ostao samo godinu dvije mozda bi i imali superbowl onda kad je LT obarao rekorde a merriman jamal williams i ekipa rusili sve pred sobom. Isto vazi i za manninga al to nije greska A.J.a manning jednostavno nije htio da igra za chargerse.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 okt 2012, 17:29

http://www.nfl.com/stats/categorystats? ... SER_RATING" onclick="window.open(this.href);return false;

Nakon godine neigranja vec nakon 6 tekmi u novoj sezoni Peyton pokazuje gdje mu je mjesto ;) Rodgers je ispred njega za 0,4, uh kakva to biti trka, a obje ekipe su 3-3, samo sto su Packersi u yebenijoj diviziji, to bi moglo odluciti trku za MVP-a lige...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 okt 2012, 17:55

A zna mene zaHebati na fantasyu :( :evil: :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 okt 2012, 19:18

kako samo Manning odira drugo poluvrijeme :)...ja lika sta radi kako on postavlja napad ....ma kakav crni Tomica i svi ostali mali su oni svi za njega....Brees radi slicne stvari
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 okt 2012, 19:37

**** mater kakva zvijerka
slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 okt 2012, 23:19

kad_kako je napisao/la:Svaka cast Denveru na comebacku. Gube 24:0 na poluvremenu, i na kraju dobiju utakmicu 24:35. Manning 3TD i 1 INT. Milina je gledati kad on krene sa no huddle napadima. Kako diriguje svojom OL, i svojim napadom.

Mogu samo zamisliti sta razmisljaju navijaci Chargers-a, kada pomisle, da su u svom vlasnistvu imali Drew Brees-a, i Eli Manninga, i na kraju spali da moraju trpiti i gledati Philip Rivers-a
... Svaka cast upravi i vlasnicima SDC-a na dobro odradjenom poslu. Ja bi plako od muke, svaku heftu prije utakmice, da je se ta situacija desila u Bearsima.
On i Tony Romo, su igraci sami za sebe, kada je u pitanju kako da se usere utakmica.

Ovo je najveci comeback u MNF-u.

Odlicna utakmica za neutralne. :)
Rivers ce biti HOF
Eli nije htio igrati za njih, zato je sjedio na klupi, uopste nije htio igrati za Chargerse, trazio je trade odkako je draftovan, znaci nisu oni krivi. Za Breesa su se zajebali.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 okt 2012, 23:35

SaltCityAttack je napisao/la:kako samo Manning odira drugo poluvrijeme :)...ja lika sta radi kako on postavlja napad ....ma kakav crni Tomica i svi ostali mali su oni svi za njega....Brees radi slicne stvari
Daj mi Dado neki klip da uzivam malo u ljepoti toga sto on radi, tj prepoznavanje blitzeva i mijenjanje akcije 5 sekundi do kraja isteka vremena za napad :D Imas li?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 okt 2012, 02:01

Eaglesi otpustili svog DC-a nakon poraza u Nedjeljnoj utakmici.

Inace za one koji imaju ESPN America jedna informacija. Isti ce ove sedmice samo prenositi samo Nedjeljnu utakmicu izmedju Ravensa i Texansa od 19 h. Razlog je utakmica Baseball-a izmedju St.Louisa i San Francisca. Hebo im Baseball sve po spisku, ja dosadnijeg sporta u zivotu nisam vidio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 okt 2012, 05:47

odpustili smo Williamsa jod jednog 1st round-era ..ebiga covjek nakon povrede nista u OL nije pokazao, ali ebiga opet mislim da ima losih od njega u onoj OL..kako nam propadaju pickovi dok je bio Angelo tu majkuu mu retardiranu...mi sad moramo koristiti pickove da popravljamo OL, a on vec dva iskoristio za prvu rundu u zadnje 4 godine
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 okt 2012, 12:57

Da sam na mjestu secondarya protiv Jetsa bih namjerno igrao sa rezervom. Razumjem da su losi, ali da njih svi optuzuju za poraz i dalje mi ne ide u glavu. I kao slag na tortu rookie Dennard iste zahebaje svojim izjavama za ESPN Boston, a niko da spomene pic.kicu od QB-a, ne daj Boze da se pic.kica osjeca ugorzeno, a on je sam upropastio utakmicu.

Odbrana i secondary su u cetiri uzastopna navrata zasutavili napad Seahawska, a oni su bili u stanju postici samo dva FG-a.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 okt 2012, 14:18

amerosm je napisao/la:Eaglesi otpustili svog DC-a nakon poraza u Nedjeljnoj utakmici.

Inace za one koji imaju ESPN America jedna informacija. Isti ce ove sedmice samo prenositi samo Nedjeljnu utakmicu izmedju Ravensa i Texansa od 19 h. Razlog je utakmica Baseball-a izmedju St.Louisa i San Francisca. Hebo im Baseball sve po spisku, ja dosadnijeg sporta u zivotu nisam vidio.
Al' bas, sreca pa cu ovaj put biti uz Arenu od 22:15 (poslije Coltsa na streamu) i gledati Patse i Jetse, a prvi put da Arena prenosi i tekmu u 19, a to ce biti Baltimore i Houston.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 okt 2012, 15:32

amerosm je napisao/la:Eaglesi otpustili svog DC-a nakon poraza u Nedjeljnoj utakmici.
Castillo je trebao lani dobiti nogu. Ne znam uopce kako je debeli dosao na ideju da visegodisnjeg trenera offensa postavi na poziciju DC-a lani. :roll: Odbrana je igrala odlicno, izuzmemo li poslijednju cetvrtinu protiv Lionsa. Jbte, ljudi su bili u top 10 D, a Vick po mecu pravi 3-4 turnovera. Ovaj D bi bio top 5 uz nekog normalnijeg QB-a. :roll:

O razlozima losije igre u poslijednjoj cetvrtini protiv Lionsa, progovorio je Asmoguha koji je javno kritikovao Castilla zato sto je mjenjao def. seme u posliednjem periodu. Naime, Megatron je bio nevidljiv uz Nnamdija, da bi JC odlucio staviti DRC-a na njega i krenuti s blitzanjem Stafforda. Vidjelo smo kako je to zavrsilo.

Novi DC je Bowles, za kojeg kazu da je veliki mastermind glede D. Vidjecemo.

Offense je daleko veci problem. MM je davnih dana trebao biti otjeran, a o Debelom da ne pricam.

Dugorocno gledano, po Eaglese bi bilo najbolje da ne izbore PO i da se time konacno rijese ove dvojice nesposobnjakovica.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 okt 2012, 19:29

Edin TM87 je napisao/la:

Al' bas, sreca pa cu ovaj put biti uz Arenu od 22:15 (poslije Coltsa na streamu) i gledati Patse i Jetse, a prvi put da Arena prenosi i tekmu u 19, a to ce biti Baltimore i Houston.
Ma imam i ja Arenu, ali sam navikao nekako da gledam na ESPN America bas su mi odlicni, ali eto Baseball kao najgluplji sport je ucinio svoje. Krivo mi je iz razloga sto su bas odabrali pogresnu sedmicu gdje ce biti odlicne utakmice. Prvo sutra duel izmedju Seahawska i 49ersa, zatim duel izmedju Jetsa i Patriotsa, onda SNF iz AFC Northa izmedju Bengalsa i Steelersa i onda MNF iz NFC Northa izmedju Bearsa i Lionsa. Dakle sve utakmice izmedju rivala iz divizije koje nose odredjen naboj...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 okt 2012, 19:43

Nemojte mi baseball kudit', oktobar je legendaran mjesec za baseball 8-)

PO je genijalan, kakve se tekme igraju i preokreti dešavaju to je unfuckinbelieveable 8-)

Da ne spominjem World Series od prošle godine, @Salty zna o čemu pričam :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 okt 2012, 20:55

ma bejzbol u playoffu e gledat ko i bilo koji drugi sport :)...zanimljiv je playoff , pa ona ko ne voli ova sport prevari se ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 17 okt 2012, 21:51

Another hero - another mindless crime.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 17 okt 2012, 23:01

Frobidden je napisao/la:http://profootballmock.com/?p=4810

gledajte i plačite. :mrgreen:
Vec bilo :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 okt 2012, 01:31

Zanimljiva diskusija je pokrenuta u Americi. Naime radi se o tome ko je najbolji trener u NFL-u i bitka se vodi izmedju bivsih pomocnika i ucenika Parcells-a Coughlin-a i Belichick-a.

Ukoliko gledamo cjelokupnu karijeru onda je to Belichick, no trenutno je to ubjedljivo Coughlin, jer je BB u posljednje vrijeme paznju samo privukao amaterskim potezima.

Ovo je moje misljenje, no mozda neko ima drugaciji pogleda na sve ovo. Npr. novinar koji je pokrenuo ovu diskusiju smatra da je to ubjedljivo Coughlin.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.