Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Huska
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Huska » 18 jan 2011, 19:49

juventus 0244 je napisao/la:Najbolji napad i najgora odbrana

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=688

Medjutim, primili su čak 25 pogodaka, što ih svrstava u vrh ljestvice najgorih odbrana.Zaista je teško povjerovati u tako nešto, jer u odbrani igraju Bonucci i Chielini. Možda i najbolji odbrambeni tandem u Evropi, a ako ne najbolji onda je medju tri najbolja tandema u Evropi, da budemo malo skromniji.
:lol:

sto se vi mozete prosipat to nije normalno...

jos sami sebe jebu u mozak prvo kazu da su u vrhu najgorih odbrana, a onda ko iz topa odvale da su najbolji odbranbeni tandem u evropi :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jan 2011, 19:56

Da je Vucka nekako dobiti..jednostavno genijalan igrac ali mislim da nema nista od toga :| Prevelik je majstor al u Romi izgleda nisu svjesni toga :roll:

Dalje...

Chiellini dobio temperaturu,gripa ili sta vec :roll: nije trenirao danas..ne valja....da ne bude "samo" to...Giandonato sjbo meniskus na pripremama mlade reprezentacije :roll:

Nevjerovatno stvarno....

marchiso je radio u teretani i oporavlja se od gripe...eto bar to je dobro.

Joj unistise nas povrede..evo 5 godina ista prica :evil:

@huska

ma to je neki frajer pisao kolumnu na MJ portalu,tako da se ne brines :mrgreen: ...nerealno je to za Chiellinija i Bonuccija...da su medju 2-3...po meni nisu ni medju 10 trenutno :roll: al poenta njegovog texta je da i oni igraju salbije,uslijed problema sa bekovima...jer smo vecinu golova primili nakon ispadanja bekova i sl....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jan 2011, 19:58

@huska
ja sad to mislio napisati to je tek četvrti odbrambeni tandem u italiji u evropi ni među 10.
bolji su juan-mexes, lucio-samuel, nesta-silva, ne nužno tim redoslijedom ;)
chielinija ste digli preeeeviše, ok igrač al nije ni među 10 svjetskih stopera, a bonuci tek jedan talentovan dečko, totalno nedokazan, to što su igrali zadnjih par utakmica zajedno za reprezentaciju i nije neko mjerilo jer to je najgora talijanska odbrana ikad vjerovatno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 18 jan 2011, 20:01

sarajlija89 je napisao/la: @huska

ma to je neki frajer pisao kolumnu na MJ portalu,tako da se ne brines :mrgreen: ...nerealno je to za Chiellinija i Bonuccija...da su medju 2-3...po meni nisu ni medju 10 trenutno :roll: al poenta njegovog texta je da i oni igraju salbije,uslijed problema sa bekovima...jer smo vecinu golova primili nakon ispadanja bekova i sl....
ma da je ubacio da imaju potencijala za to ili nesto slicno, pa nema veze, jer bio bi upravu, ali brate mili odvalio ga je posteno...

a sto se vasih bekova tice neka njih dobri su oni dabogda jos dugo godina cinili bitan faktor u vasoj odbrani :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 jan 2011, 20:01

ja ne znam kako neko moze pomisliti, a ne napisati amauri za mirka :roll:
nema potpisa

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 jan 2011, 20:03

meni Romina odbrana ni u kom slucaju nije bolja od tandema Chiellini Bonucci,jasno je da ni njih dvojica nisu toliko dobri kolko autor teksta to zeli prikazat,al su bolji od Rominih da ga jbes...Juveta ne jbu stoperi,njihov problem je sto su im bekovi bukvalno kante od igraca,a ni sredina ne radi poso kako treba...da je do ove dvojice vjerujem da bi Juve primio daleko manje golov nego sto jest...

uhhhh umori se :D :lol:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 jan 2011, 20:04

Admir_Sa je napisao/la:ja ne znam kako neko moze pomisliti, a ne napisati amauri za mirka :roll:
Šta je tu čudno admire, pa danas sve sve i svašta piše. A u vezi ove kolumne ovo je jedan momak napisao, to je njegovo mišljenje, a ne moje ;) .
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jan 2011, 20:06

mogli bi pojačati i bekovsku poziciju izgleda, pošto je milan dogovorio prelazak criscita juve se interesuje za šampiona antoninia, to bi vam značajno podiglo kvalitet odbrane

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jan 2011, 20:07

Mirka handre povrede nenormalno, to je razlog zbog kojeg nije napravio jos vecu karijeru, a nema sumnje da bi to bilo veliko pojacanje za juve, jedan od najboljih i najkomletnijih napadaca u Italiji
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jan 2011, 20:14

slika

valjda razumijete talijanski :roll: :mrgreen:

To je misljenje navijaca..veze oni nemaju... :roll:

Samo da napomenem,izgubili smo Floro Floresa,koji je bio sve dogovorio ali tzv. navijaci su ga vrijedlaji na njegovoj stranici na FB-u i rekli mu da je nepozeljan....zato je otisao u Genou jer nije htio da igra za klub u kojem ga navijaci ne zele...

svaka im cast...FF je vrlo dobar igrac,vjerujte mi..gledao sam ga dosta puta i nikada nije imao srecu da bude standardan u svojim klubovima...al stvarno je solidan u najmanju ruku,dobar strijelac i posluzio bi bar kratkorocno..

Idealan igrac za 4-4-2 formaciju i mogli smo ga jeftino dobiti,pa makar kao posudjenog igraca,jer nemamo pravog spica...

a ovako,zahvaljujuci ovima koji zele martineza u spicu i koji misle da moze to igrati...ostali smo bez napadaca...

jedino ako dovedmo fabiana ili nekoga...al to su vec rizicnije investicije s obzirom na cijenu i godine :roll:

ja navijaca :evil:

Nek nam vrate Bobu Vierija :roll:

@tony

i bonera se spominje kao pojacanje ako vjerujes hahhaah :roll: eto..gdje ces dalje...

@emerson :mrgreen:

istina za mirka...povrede ali i los tretman u romi..pa jbt najbolji igrac rome daleko :roll:

haj sto zna zabiti..al sto zna i dat loptu,razigravat..jednostavno malo je takvih igraca
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jan 2011, 20:19

sarajlija89 je napisao/la: @tony

i bonera se spominje kao pojacanje ako vjerujes hahhaah :roll: eto..gdje ces dalje...

to bi bila najsretnija vijest u ovoj godini, al teško, pa nisu u juventusu luđaci, šta će im loš stoper i osrednji bek, dao bi ih džaba, i još im pola plate isplaćivao :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jan 2011, 20:26

@JUVENTUS

evo ti avatar :mrgreen:

slika

a i WP..Milos Krasic 8-)

http://wiggum.andromedafree.it/Krasic_J ... lpaper.jpg

dosta..umorih se..al pozelio sam pisat ovdje :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jan 2011, 20:31

mi sve cekamo da stavis vise tu plavu boju na avatar ti nista :lol:

gdje je taj Devil sa avatarom ? :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jan 2011, 20:35

ma lako cemo za to..al bolestan sam bio ba:mrgreen: pa nisam cesto na forumu i da ne bude da izbjegavam avatar bolje cekati da ozdravim...al eto bolje sam, pa mogu odmah staviti vala...

evo sad cu stavit,pa kolko bude aktivan..bit cu...Uglavnom,ispostovacu to...

magica mi je ponudio 3-4 avatara...i hvala mu na tome...ne bi ja mogao podnijeti zeljin grb da nosim :roll:

stavicu ovaj neki napolijev :| :mrgreen:

haj sad cu 8-)
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 18 jan 2011, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 jan 2011, 20:36

ma bjaziiiiiii cuj Napoliev,stavi ti Zeljin :lol: :lol: :lol:

il barem Interov il Milanov :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jan 2011, 20:40

Vise se necu kladiti :lol: :lol: ili cu bar napomenut da ne moze grb zelje..ostalo sve moze..samo to ne...

Vjerujte da sam htio napravit novi profil po principu navijackog kodexa :mrgreen: ,u slucaju da taj grb budem morao nositi....naravno,to bi bilo nakon sto odradim i ispostujem opkladu...

imo sam srece..dao mi magica 3-4 i kaze biraj :roll:

evo ovaj...neka koregrafija....

slika

;)

Dobro je opet :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 jan 2011, 21:24

sarajlija druze hvala za avatar da malo mjenjam :D .

Fakat ne znam koji je navijačima, pa bilo je i drugim prilikama situacija kada su trebali reagovati, a nisu. I ja sam bio mišljenja da nam Floro može poslužiti do kraja sezone, ako ništa. Ali momak je u potpunosti u pravu što nije htio nakon toga doći.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 jan 2011, 21:34

Nista Fabiano, Flores itd.

Pefektno i dugotrajno rijesenje naseg napada bio bi SUAREZ. Savrsen igrac! 154 utakmice i 110 golova :shock:
Tehnika vrh. Brzina isto tako. Sut lijevog i desnom podjednako dobar, samo su neke od njegovih sposobnosti. Kompletan igrac svijetske klase!

Meni je stvarno cudno da se Marotta nije potrudio da pokusa dovesti ovakvog igraca :? :roll: ako nije do sad...moze pokusati nesto da odradi sad na ljeto :?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jan 2011, 22:16

Lepo je videti kako nam se drug Sarajlija prolepsao.
Toliko je samo experimentisao sa avatarima, da sam morao uskocit i pomoci mu da makar na mesec dana zaboravi menjanja. :lol:
Sta kaze oftamolog? Jel su okice opet zdrave?
Dobro je da se Sarajlija vratio. Nije isto sa njim i bez njega. :D

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jan 2011, 22:21

MaGiCa je napisao/la:Lepo je videti kako nam se drug Sarajlija prolepsao.
Toliko je samo experimentisao sa avatarima, da sam morao uskocit i pomoci mu da makar na mesec dana zaboravi menjanja. :lol:
Sta kaze oftamolog? Jel su okice opet zdrave?
Dobro je da se Sarajlija vratio. Nije isto sa njim i bez njega. :D
samo si predobar ispao, svaka čast nije mu neki blam avatar, ja sam očekivao da ćeš biti žešći ili neki željo-zvezda fazon ili čak nešto ovako ipak je to tekma na koju ste se kladili :lol:
slika

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Andrej i 1 gost.