Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

LarryDavid
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la LarryDavid » 30 sep 2012, 02:00

Chicharito14 je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:ali mu zamjeram to sto drzi onog Balotellia jos u timu
joj jeste i vi naivni pa baloteli je korisniji za city nego svi ostali napadaci zajedno...covjek je mega zvijezda, maskota i majstor za marketing...publicitet koji on pravi ne moze se platiti...takodjer njegova opustenost zajebancija i sl. sve to doprinosi opustanju i boljim rezultatima...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Chicharito14
Kontakt:

Post Postao/la Chicharito14 » 30 sep 2012, 02:10

To je po meni glupost. Ovo je fudbal, a ne reality show, neki entertaiment i sl. Ronaldo je donio vise para Realu, nego Baloteli Cityu, samo sto Ronaldo to radi na pravi nacin... Eto, to je jedan onako banalan primjer.
Svaka cast Mariu sto pola svoje plate daje u humanitarne svrhe, ali jbg sad ne pricamo o tome.
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 30 sep 2012, 02:30

Chicharito14 je napisao/la:To je po meni glupost. Ovo je fudbal, a ne reality show, neki entertaiment i sl. .
Fudbal je biznis i entertainment je biznis, a Mario je veliki biznismen i magnet za navijace...vise navijaca- vise para- bolji fudbaleri- bolji rezultati i bolji fudball :idea:

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Chicharito14
Kontakt:

Post Postao/la Chicharito14 » 30 sep 2012, 02:33

Samo sam htio da ti kazem da se reklama moze napraviti i na pravi nacin, ali svakako da je mnogo lakse to uraditi na ovaj Balotelijev ;)
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 30 sep 2012, 16:17

Chicharito14 je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Malo zeznuta utakmica,obrana Fulhama bila na vrhuncu,blokirali su svaki pokusaj izvan 16.Dzeko pokazao klasu,nadam se da ce odsad igrati vise u pocetnoj postavi.Ekipa je tek zaigrala tamo negdje oko 30. minute,ali igra mi se svidjala,stalni napadi i lopta stalno na jednoj strani.Sljedece kolo ocekujem demonstraciju sve sile koju imamu u kadru.Aguero se vraca svojim starim navikama,Silva takoder postaje onakav kakav je bio u prvom dijelu sampionske sezone.
Jbg ja se nesto ne slazem s tobom. Jest Dzeko nas covjek i sve to, ali mislim da su Tevez i Aguero igraci za prve postave. Dzeko je onaj pravi djoker s klupe, koji uvjek daje golove kada udje tek poslje u igru. Ne zamjeram nesto previse Manciniu sto ga ne uvodi stalno u prvu postavu, ali mu zamjeram to sto drzi onog Balotellia jos u timu, a da stvar bude jos gora taj Baloteli je mnogo puta "izradio" Dzeku i uzeo mu sigurno mjesto za igru.
Tevez nije u formi,nije vise onaj koji je bio na kraju prosle sezone,stoga mislim da je vrijeme da mu Dzeko uzme mjesto u prvih jedanaest,Dzeko je pokazao i iskoristio sve prilike,i u ovom trenutku je bolji od Teveza.Isto tako kad je Zabaleta istisnuo Richardsa iz prve postave.Ovaj je bio uvijek klupa i klupa,uso nekoliko puta,stavi ga mancini utakmicu dvije od pocetka i Richards sad njemu zamjena i po svemu sudeci,3 desni bek kad se vrati.U ovom trenutku je Dzeko bolji igrac za City i mjesto mu je u prvih jedanaest.Nisam subjektivan,nije zbog patriotizma,nego zbog realnosti.Ove price da bolje igra kad udje sa klupe,to se tek mora dokazat.btw.ti si jedini (li mozda medju 2-3 ljudi) na ovom forumu koji ne zamjera manciniju sto ne uvodi dzeksona..
Keep walking.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 sep 2012, 19:33

"E, ne volem, sizove i nervne bolesnike, pre ih pustali za vikend, sad ih puste pravo na forume.."
:roll:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 30 sep 2012, 19:59

LarryDavid je napisao/la:Fudbal je biznis i entertainment je biznis, a Mario je veliki biznismen i magnet za navijace...vise navijaca- vise para- bolji fudbaleri- bolji rezultati i bolji fudball :idea:
Mario je jedna obična stožina, koja na osnovu toga što je Manchini drtina od trenera, uglavnom dobija priliku umjesto Edina ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 01 okt 2012, 09:40

BeyKopites je napisao/la:
LarryDavid je napisao/la:Fudbal je biznis i entertainment je biznis, a Mario je veliki biznismen i magnet za navijace...vise navijaca- vise para- bolji fudbaleri- bolji rezultati i bolji fudball :idea:
Mario je jedna obična stožina, koja na osnovu toga što je Manchini drtina od trenera, uglavnom dobija priliku umjesto Edina ;)

Malo postovanja druze prema najboljem strijelcu eura i centarforu viceprvaka Evrope i jedne od najboljih repki svih vremena - Italije.

A evo ovdje za one koji mrze Mancinija, dijelom zato sto misle da on mrzi Dzeku, dokaz da Mancini ne mrzi Dzeku:

[youtube][/youtube]

Poznato je da nekada kada Dzeko da gol, a Mancini se ne obraduje, polete komentari ' Vidi face u Zabara!'

Evo sada ista scena samo drugi trener i igrac. Nagradno pitanje, zasto se Murinho nije obradovao kad je real poveo 2:1 protiv Depora sinoc ovim sjajnim golom Di Marie?
Da li Joso potajno mrzi Di Mariu?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 okt 2012, 09:53

LarryDavid je napisao/la:
Evo sada ista scena samo drugi trener i igrac. Nagradno pitanje, zasto se Murinho nije obradovao kad je real poveo 2:1 protiv Depora sinoc ovim sjajnim golom Di Marie?
Sta ce se radovati covjece, jesi ti normalan?
Na svom terenu da slavi gol koji je preokrenuo rezultat protiv drugoligasa? Dafuq :o
Jest Mourinho budala, al' nije tol'ka jbt...gdje ce to od sramote od navijaca :oops:

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 01 okt 2012, 10:09

mandraX je napisao/la:
LarryDavid je napisao/la:
Sta ce se radovati covjece, jesi ti normalan?
Na svom terenu da slavi gol koji je preokrenuo rezultat protiv drugoligasa? Dafuq :o
Jest Mourinho budala, al' nije tol'ka jbt...gdje ce to od sramote od navijaca :oops:
slazem se, tačan odgovor....btw to je bilo retoričko pitanje :mrgreen: dakle nema govora da to sto se Mancini ne raduje nakon njegovog pogotka znaci da on mrzi Dzeku
Zadnja izmjena: LarryDavid, dana/u 01 okt 2012, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 01 okt 2012, 22:00

LarryDavid je napisao/la:hehe Dzeko zasad prvi napadac Cityja...i ja ocekujem sada bolje rezultate cityja kada se Aguero potpuno opravi...iako je lijepo kad je Dzeko najbolji , za vece uspjehe cityja potreban je i efikasan aguero...

btw gdje su sad oni koji su govorili da je Bielsa veci strucnjak od Mancinija? te sta bi on uradio sa ovim igarcima te ovo te ono... a eno Bielse sad na 16. mjestu Primere sa onakvom sjajnom ekipom i super igracima kakve ima Athletico B. ...
Ma ja :lol:

Nema dalje , Bielsa ima bolju ekipu i skuplju od Manchinija.Manchini pravi igace a Bielsa kupuje.

Pa Bielsa je napravio Bilbao ovakvom ekipom.Evo morao je prodati Martineza a evo izgleda i Llorentea ce.Sta je tu super ? Manchini to ne mora raditi vec moze dovesti 95% Svjetskih igraca , dok Bielsa moze 0,1 % dovesti , ostalo mora porizvesti.Naravno , glavni šaraf u Bielsinom timu su djecaci od 19 do 21 godine,dok su u Manchinijevom vec dokazani i iskusni igraci.Daj Bielsi 50 miliona i mogucnost da Bilbao dovodi van Baskijske igrace garatujem ti da bi Bilbao pravio dar-mar u Svijetu.Gace bi se tresle i Barceloni i Realu od njih !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 01 okt 2012, 22:19

Johny je napisao/la:
LarryDavid je napisao/la:hehe Dzeko zasad prvi napadac Cityja...i ja ocekujem sada bolje rezultate cityja kada se Aguero potpuno opravi...iako je lijepo kad je Dzeko najbolji , za vece uspjehe cityja potreban je i efikasan aguero...

btw gdje su sad oni koji su govorili da je Bielsa veci strucnjak od Mancinija? te sta bi on uradio sa ovim igarcima te ovo te ono... a eno Bielse sad na 16. mjestu Primere sa onakvom sjajnom ekipom i super igracima kakve ima Athletico B. ...
Ma ja :lol:

Nema dalje , Bielsa ima bolju ekipu i skuplju od Manchinija.Manchini pravi igace a Bielsa kupuje.

Pa Bielsa je napravio Bilbao ovakvom ekipom.Evo morao je prodati Martineza a evo izgleda i Llorentea ce.Sta je tu super ? Manchini to ne mora raditi vec moze dovesti 95% Svjetskih igraca , dok Bielsa moze 0,1 % dovesti , ostalo mora porizvesti.Naravno , glavni šaraf u Bielsinom timu su djecaci od 19 do 21 godine,dok su u Manchinijevom vec dokazani i iskusni igraci.Daj Bielsi 50 miliona i mogucnost da Bilbao dovodi van Baskijske igrace garatujem ti da bi Bilbao pravio dar-mar u Svijetu.Gace bi se tresle i Barceloni i Realu od njih !
1.Bielsa ima istu onu sjajnu ekipu od prosle godine minus martinez i eno ga na 16. mjestu...mabjaaaazii :mrgreen:

2. To sto Mancini ima vise igraca i sto ih mijenja nije nikako prednost naprotiv...bolje je igrati sa uigranih 10-11 igraca...nego ih stalno mijenjati i rotirati te balansirati minutazu skupocjenih razmazenih zvjezda i zvjezdica

3. To sto je athletic B. orjentisan na baskiju moze biti i plus ne samo minus pogotovo ako se zna kolika je vaznost psiho faktora u fudbalu

4. Sa manje talentovanim ekipama od ovog Athletica Mancini je uzimao trofeje...zasto nije i Bielsa?

5. Sta je to Bielsa pokazo sa drugim ekipama prije Athletic B. - gotovo nista

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 01 okt 2012, 22:27

Bielsa igra bez Martineza i Llorentea.Koji je ove sezone igrao vjerovao ili ne jedno 80 minuta sve ukupno.Igra prakticno bez dvije jedine zvjezde tima.Sav teret ekipe je spao na pleca Muniaina i Susaete koji imaju po 20 godina.Herrera je takodjer povrijedzen a jako je bitan igrac.Jedan igrac u njegovoj ekipi je veliki minus i gubitak u igri koji on ne moze zamjeniti i ti mi govoris da je to prednost :lol:

On ako nema Llorentea , nema ko gola dati i nema ko napraviti prostor krilima.Upravo je to odraz losih rezultata.Bilbao i dalje igra istu igru ali bez klasnih igraca.Martinez i Llorente su WC igraci a takvih u klubu vise nema.Muniain i Susaeta to tek treba da postanu.

Limitiranost transferima i podmoranje prodaje igraca ne moze biti nikako prednost nego enorman gubitak.Prodavati najbolje igrace a ne dovoditi nikoga vise ni Wenger ne radi a Bielsa je primoran na takvo nesto.Ako se jedan drvosjeca Aduriz moze nazvati pojacanjem onda Ok ;)

Pravo pojacanje bi bio Benat ili Grizzman ali su nedostupni u ovom trenutku ;)

Sa kakvim limitiranim timom je osvajao Mancini trofeje i imao impresivnu igru ? On sa Citiyem nema impresivnu igru vec igru na individualni kvalitet.

Bielsa je iz ovog tima izvukao maximum , demonstirao totalni fudbal i tako potopi velike timove.Ocitao cas fudbala nekim velikim klubovima sa velikim zvjezdama i nazalost izgubio od cudesnog Falcao-a u finalu koji je potopio i mnogo vece timove od Bielisinog ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 01 okt 2012, 22:54

Johny je napisao/la:Bielsa igra bez Martineza i Llorentea.Koji je ove sezone igrao vjerovao ili ne jedno 80 minuta sve ukupno.Igra prakticno bez dvije jedine zvjezde tima.Sav teret ekipe je spao na pleca Muniaina i Susaete koji imaju po 20 godina.Herrera je takodjer povrijedzen a jako je bitan igrac.Jedan igrac u njegovoj ekipi je veliki minus i gubitak u igri koji on ne moze zamjeniti i ti mi govoris da je to prednost :lol:

On ako nema Llorentea , nema ko gola dati i nema ko napraviti prostor krilima.Upravo je to odraz losih rezultata.Bilbao i dalje igra istu igru ali bez klasnih igraca.Martinez i Llorente su WC igraci a takvih u klubu vise nema.Muniain i Susaeta to tek treba da postanu.

Limitiranost transferima i podmoranje prodaje igraca ne moze biti nikako prednost nego enorman gubitak.Prodavati najbolje igrace a ne dovoditi nikoga vise ni Wenger ne radi a Bielsa je primoran na takvo nesto.Ako se jedan drvosjeca Aduriz moze nazvati pojacanjem onda Ok ;)

Pravo pojacanje bi bio Benat ili Grizzman ali su nedostupni u ovom trenutku ;)

Sa kakvim limitiranim timom je osvajao Mancini trofeje i imao impresivnu igru ? On sa Citiyem nema impresivnu igru vec igru na individualni kvalitet.

Bielsa je iz ovog tima izvukao maximum , demonstirao totalni fudbal i tako potopi velike timove.Ocitao cas fudbala nekim velikim klubovima sa velikim zvjezdama i nazalost izgubio od cudesnog Falcao-a u finalu koji je potopio i mnogo vece timove od Bielisinog ;)
Ovaj athletic nonstop flopa u primeri vec tamo od utakmice sa manuom, tada, u drugom dijelu ljetne polusezone je imo i LLorentea i Martineza pa su opet bili slabi...btw zasto mu ne igra LLorente... tu je Bielsa krivac, za povredu Herrera takodjer je krivac..sto ga nije sacuvo da se ne povrijedi...limitiranost na baskiju moze biti plus i to enorman plus...zna se koliko psiha i domoljubnost znaci, ali ko je kriv Bielsi kad to ne zna iskoristiti....pravi manager mora preuzeti odgovornost i za lose ne moze on reci ja sam napravio ovu ekipu sjajnom to je moja zasluga a kad su losi rezultati onda reci nisam ja kriv ja sam odgovoran samo za dobre stvari...eh da je meni ovo ili ono..pa ko ti brani idi u drugi klub....

Dakle u euroligi ekipa je pokazala da ima potencijal...ali bielsa ne zna voditi te ljude...dakle oni dobri rezultati samo su bili bljesak...potrefila se dobra forma...u Primeri flopaju evo vec 10-15 kola...

e sad o mancinijevim igracima koji su navodno njega okitili titulama a ne on njih........

oni preplaceni igraci cityja nisu uopste mnogo bolji od athleticovih....nijanse su u pitanju....inace kvalitet ,mnogih skupocjenih igraca je upitan uglavnom to mediji napusu i zacas igrac vrijedi 30 miliona, napadac, a gola ne moze dat...

evo par primjera:
1. Torres godinu dana taj covjek nije mogo bazen pogodit a bio wc igrac i skupo placen

2.eto npr nasri, kad je on to nesto dobro odigro osim cini mi se jednu polusezonu kod wengera i sad je on superstar...nista on nije bolji od athleticovih igraca...samo je skuplji....

3. uzmi npr neki dan je liverpool rasturio uniteda iako su igraci 3x slabiji, a trener 10x losiji??!!

4. onda opet MU protiv tottenhema znatno slabija i jeftinija ekipa prosjecnih igraca u prvom poluvremenu rasturila znatno skuplju ekipu manua punu preplacenih wc igraca
u drugom poluvremenu druga slika...

znaci moras voditi ekipu i to stalno je voditi a ne zivjetri na lovorikama da si ti veliki trener Fergie

dakle igraci u danasnjem fudbalu su priblizni po kvaliteti i razlika u kvaliteti nekog ko je placen 5 mil i 35 nije uopste velika...jedan dio uspjeha je sreca, drugi hemija ekipe, treci vodjenje..cetvrti tradicija kluba.....individualni kvalitet igraca samo je 20% uspjeha...

Mancini je osvajo trofeje sa Laziom i Fiorentinom....zato Bielsa to ne moze?

inace pitanje je kad neki klub postigne uspjeh jel trener napravio igrace ili igraci trenera...

I za kraj citat jednog velikog znalca:

„Novinari uvijek propitkuju je li bolji ovaj ili onaj. Ma, tko to može odrediti“, pita se Messi

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 02 okt 2012, 10:11

Evo ga Joso hoće u City izgleda:

"želim otvoreno reći da će nakon Reala moj naredni korak u karijeri biti povratak u Premiership, ali ne znam kada će se to dogoditi. "

Novinar CNN-a je pitao kakvo mišljenje ima o pomenutom Fergusonu.

"Zovem ga šefom jer on i jeste šef među trenerima. Nadam se da će, kada se vratim u Englesku, on još uvijek biti menadžer Uniteda", istakao je Special One

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 okt 2012, 16:21

Najvazniji mec u dosadasnjem dijelu sezone.U slucaju neuspjeha mislim da je prolaz u Knock-out fazu nemoguca misija.Dortmund na krilima pobjede protiv Gladbacha ce sigurno biti jak suparnik ali veceras ocekujem da City odigra jednu jako kvalitetnu utakmicu.Mislim da u napadu startaju Dzeko i Aguero ali vidit cemo.Zabaleta je pokazao da je trenutno bolji od Maicona.A pitanje je da li ce mali Nastasic dobit opet sansu sa Kompanyjem.Prenos Na OBN uz bisere Sase Vugdalica.
Ono sto je zanimljivo da ce veceras vjerovatno na tribinama biti i SAF.Kako ce biti docekan to je druga prica.S obzirom na izjave:
"little club" with "no class" who are "just noisy neighbours", "Not in my Lifetime" ne ocekujem srdacnu dobrodoslicu.
[youtube][/youtube]
Come on
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

zivojinmiric

Post Postao/la zivojinmiric » 03 okt 2012, 19:43

što je ovolika kvota na city-u? kakva je postava?

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 03 okt 2012, 19:44

City team vs BVB:
Hart,Zabaleta,Kompany,Nastasic,Clichy,Garcia,Yaya,Silva,Nasri,Aguero,Dzeko.
Keep walking.

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 03 okt 2012, 19:50

sretno "Građanima" posebnom najurbanijem medju njima, Džeko the Dijamant :D
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

Chicharito14
Kontakt:

Post Postao/la Chicharito14 » 03 okt 2012, 20:10

Napokon da Dzeko dobije prednost u odnosu na Balotelia.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.