Olimpik Sarajevo
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Mislim da treba mijenjati naziv.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Alen Bašić je dobar potez.
Kako ide ovo "fuziranje" sta bi od toga svega ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
potvrđeno: Olimpc seli od proljeća u Goražde....
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
što bolan, jel ti to nijaz slomio srceMancini je napisao/la: Ne znam dali će uraditi ali bi bilo najpametnije jer se ovaj klub gasi samo neće da kažu.Ja čekam zvanično da se potvrdi pa da se odjavim sa foruma.

Sa primitivcima ne komuniciram.pacovi_tu_ima je napisao/la:što bolan, jel ti to nijaz slomio srceMancini je napisao/la: Ne znam dali će uraditi ali bi bilo najpametnije jer se ovaj klub gasi samo neće da kažu.Ja čekam zvanično da se potvrdi pa da se odjavim sa foruma.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne vratili se nikada.AlemC85 je napisao/la:potvrđeno: Olimpc seli od proljeća u Goražde....

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Olimpic Sarajevo iz Gorazda
!

- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
šta ima gospodine nisam vas prepoznoMancini je napisao/la:Sa primitivcima ne komuniciram.pacovi_tu_ima je napisao/la:što bolan, jel ti to nijaz slomio srceMancini je napisao/la: Ne znam dali će uraditi ali bi bilo najpametnije jer se ovaj klub gasi samo neće da kažu.Ja čekam zvanično da se potvrdi pa da se odjavim sa foruma.

[youtube][/youtube]
- KB-TM87
- Kontakt:
FK Goražde Olimpic 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
što bolan, jel ti to nijaz slomio srce
[/quote]
Sa primitivcima ne komuniciram.
[/quote]
šta ima gospodine nisam vas prepozno
zapjevaj ovo svom nijazu pod prozor
[youtube][/youtube][/quote]
Tvoje primitivnosti su moderatori i ranije tolerisali pa se ti okuražio opet dok se drugi za običnu raspravu opominju.

Sa primitivcima ne komuniciram.

šta ima gospodine nisam vas prepozno

[youtube][/youtube][/quote]
Tvoje primitivnosti su moderatori i ranije tolerisali pa se ti okuražio opet dok se drugi za običnu raspravu opominju.

Stadion sad dati na korištenje nekom klubu (klubovima) iz kantonalne, koji cijeni to što je iz Sarajeva!

Najbolje onom ženskom SFK2000, čak im i stolice odgovaraju!

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- SarajlijaTM
Drinski VucoviKB-TM87 je napisao/la:FK Goražde Olimpic

Sretno Olimpicu.
@Mancini buaaaa, bolesnice.
@Mancini buaaaa, bolesnice.
Mene zanima jedna stvar, citanjem trenutnih clanaka, ja nisam uocio da je doslo do fuzije, vec samo do preseljenja, jesam li dobro shvatio? Ako nije doslo do fuzije, dali neko zna da li ce se sva administracija prebaciti iz Sarajeva u Goražde i prijaviti se u njihovu opstinu ili ce to ostati u Sarajevu, a samo se igrati u Goraždu?
Iskreno, najbolja ideja, djevojke igraju vrhunski za nase uslove, definitivno ih treba podrzati
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 09 jan 2013, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je smiješno, kad nam dolazite u goste ima da vas zgazimoKB-TM87 je napisao/la:FK Goražde Olimpic

A ja sad u gradu i kažu mi nema ništa od fuzije, traži Nijaz 2 miliona da on prebaci klub u neki grad i da je otišo u Kladušu na pregovore

Sad dođem kući i pročitam ovo na ss.ba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
izgled buduće maskote olimpica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.