NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
može može bit istina sto astra prica
imal sta nova u zvijezdi imal tih pojacanja hocel se radit sta stadion

sto se tice stadiona poslije zime krecu radovi za ostalo se nista neznamoranjak je napisao/la:imal sta nova u zvijezdi imal tih pojacanja hocel se radit sta stadion![]()
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
procito sam prije par stranica da ste u kontaktu sa igracem zrinjskog,a zadro je raskino ugovor i poznajuc njegov i jovicev odnos mislim da bi vam on mogo bit taj igrac...
Joviću bi FK Sarajevo bilo veliki izazov
Osim Musemića, u posljednjih nekoliko dana se spekulisalo i da je Dragan Jović, aktuelni trener Zvijezde iz Gradačca, ozbiljan kandidat za novog trenera FK Sarajevo. Kontaktirali smo i ovog stručnjaka koji je definitivno jedan od najboljih u bh. fudbalu.
"Još uvijek nije bilo nikakvog kontakta između mene i FK Sarajevo. Ja sam trener Zvijezde, a ukoliko me FK Sarajevo želi, moraju prvo razgovarati s čelnicima kluba koji vodim. Zainteresovan sam za posao na Koševu, ali se zaista ne želim dovesti u nezgodnu situaciju i raditi iza leđa ljudima koji su izuzetno korektni prema meni. Dakako, biti trener FK Sarajevo predstavlja veliki izazov za mene. Ipak je to najveći klub u BiH", izjavio je Jović za Sarajevo-x.com.
Čini se da je Jovićev najozbiljniji konkurent za mjesto trenera u FK Sarajevo Husref Musemić. Jović je za Musemića imao samo riječi hvale.
"O Musemiću mogu govoriti samo u superlativu, poznato je i zbog čega. Iza njega stoje veliki rezultati. Sarajevo je osvajalo trofeje kada je Husref bio trener. Ukoliko Uprava kluba odluči angažovati Musemića, to će prema mom mišljenju biti pun pogodak", zaključio je Jović.
ostadosmo bez trenera
Osim Musemića, u posljednjih nekoliko dana se spekulisalo i da je Dragan Jović, aktuelni trener Zvijezde iz Gradačca, ozbiljan kandidat za novog trenera FK Sarajevo. Kontaktirali smo i ovog stručnjaka koji je definitivno jedan od najboljih u bh. fudbalu.
"Još uvijek nije bilo nikakvog kontakta između mene i FK Sarajevo. Ja sam trener Zvijezde, a ukoliko me FK Sarajevo želi, moraju prvo razgovarati s čelnicima kluba koji vodim. Zainteresovan sam za posao na Koševu, ali se zaista ne želim dovesti u nezgodnu situaciju i raditi iza leđa ljudima koji su izuzetno korektni prema meni. Dakako, biti trener FK Sarajevo predstavlja veliki izazov za mene. Ipak je to najveći klub u BiH", izjavio je Jović za Sarajevo-x.com.
Čini se da je Jovićev najozbiljniji konkurent za mjesto trenera u FK Sarajevo Husref Musemić. Jović je za Musemića imao samo riječi hvale.
"O Musemiću mogu govoriti samo u superlativu, poznato je i zbog čega. Iza njega stoje veliki rezultati. Sarajevo je osvajalo trofeje kada je Husref bio trener. Ukoliko Uprava kluba odluči angažovati Musemića, to će prema mom mišljenju biti pun pogodak", zaključio je Jović.
ostadosmo bez trenera
ja nevjerujem da je istina da je jovic rekao da je zainteresssovan da vodi sarajevo nakon svega cega se zauzeo u gradaccu.al eto vidicemo ,ja mislim da je to novinar malo vise docarao.vjerujem da ih je jovic otkantao 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Nema od toga nista, to su samo puste zelje novinara iz Sarajeva.Procitajte malo bolje Jovicevu izjavu, covjek je rekao da ga niko nije kontaktirao iz FK Sarajevo.Dalje, je rekao da prvo moraju razgovoarati sa čelnicima Zvijezde, jer on ima menadžerski ugovor, i da bi isao iz Zvijezda Sarajevo bi moralo platiti veliku odštetu Zvijezdi.Sa druge strane i pred pocetak sezone Borac je zelio Jovica za trenera pa svi znamo kako je to zavrsilo, a nemoj mo zaboraviti da je Jovic odbiop aktuelnog pravaka i ekipu koja je igrala kvalifikacije Lige prvaka.Sada postoje jos i veci razlozi da Jovic ostane u Gradaccu, jer on maltene vodi citav klub od finansija,preko trenerskog kadra(mladje selekcije i prvi tim) do igraca.Te uslove a niti finansijeske u ovom trenutku Sarajevo ne moze ponuditi Jovicu.Kada se uzme da Sarajevo mjenja trenere gotovo svake polusezone, a da sa druge strane u Gradaccu ima dugorocnu trenersku stabilnost, sve su to razlozi zbog kojih ce Jovic ostati u Gradaccu, ma od kojeg kluba u BiH da dobije poziv.Nije lud Jovic.emir_dj je napisao/la:Joviću bi FK Sarajevo bilo veliki izazov
ostadosmo bez trenera
to im ja pokusavam reci al nemogu da se odrazimBosanski zmaj je napisao/la:Nema od toga nista, to su samo puste zelje novinara iz Sarajeva.Procitajte malo bolje Jovicevu izjavu, covjek je rekao da ga niko nije kontaktirao iz FK Sarajevo.Dalje, je rekao da prvo moraju razgovoarati sa čelnicima Zvijezde, jer on ima menadžerski ugovor, i da bi isao iz Zvijezda Sarajevo bi moralo platiti veliku odštetu Zvijezdi.Sa druge strane i pred pocetak sezone Borac je zelio Jovica za trenera pa svi znamo kako je to zavrsilo, a nemoj mo zaboraviti da je Jovic odbiop aktuelnog pravaka i ekipu koja je igrala kvalifikacije Lige prvaka.Sada postoje jos i veci razlozi da Jovic ostane u Gradaccu, jer on maltene vodi citav klub od finansija,preko trenerskog kadra(mladje selekcije i prvi tim) do igraca.Te uslove a niti finansijeske u ovom trenutku Sarajevo ne moze ponuditi Jovicu.Kada se uzme da Sarajevo mjenja trenere gotovo svake polusezone, a da sa druge strane u Gradaccu ima dugorocnu trenersku stabilnost, sve su to razlozi zbog kojih ce Jovic ostati u Gradaccu, ma od kojeg kluba u BiH da dobije poziv.Nije lud Jovic.emir_dj je napisao/la:Joviću bi FK Sarajevo bilo veliki izazov
ostadosmo bez trenera

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
eto izgleda da se zavrsila trakavica oko odlaska jovica u sarajevo ako je uopste i bilo.jovic ostaje a cuo sam da mu je na listi i jedan otpisani igrac sarajeva,mozda ga je neko i vidio u sarajevu pa odma svi skocili evo jovica da vodi sarajevo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kako stvari stoje sa jovicem ce sarajevo pregovart - ma sta god da to znacilo... ja kako znam da jovic uopste nije trenutno u bosni te da se vreca tek poslje bozica... tako se o eventualnim pojacanjima nece nista znati do poslje bozica... ako naravno jovic ne prihvati ponudu sarajeva...
ispravka upravo sam procita na drugom portalu da jovic ipak ostaje kod nas
Dragan Jović neće biti novi trener Sarajeva. Aktuelni trener Zvijezde danas je obavio razgovor sa čelnicima bordo tima i saopćio im da u ovom trenutku ne može preuzeti tim sa Koševa.
„Obavio sam danas korektne pregovore sa ljudima iz Sarajeva, međutim u ovom momentu nisam spreman za taj izazov. Imam ugovor sa Zvijezdom, koji važi do ljeta naredne godine i koji želim odraditi do kraja. Ljudi iz Zvijezde do sad su prema meni bili izuzetno korektni i nema razloga da takav ne budem i ja“, kazao je Jović za .........., te dodao:
„Sarajevo je veliki klub i bio bi to veliki izazov za mene. Međutim, ja u ovom momentu nisam bio spreman preuzeti tim sa Koševa“, zaključio je Jović.
ali ostatak price iz ranijeg posta staji... igraci tek poslje bozica...
Dragan Jović neće biti novi trener Sarajeva. Aktuelni trener Zvijezde danas je obavio razgovor sa čelnicima bordo tima i saopćio im da u ovom trenutku ne može preuzeti tim sa Koševa.
„Obavio sam danas korektne pregovore sa ljudima iz Sarajeva, međutim u ovom momentu nisam spreman za taj izazov. Imam ugovor sa Zvijezdom, koji važi do ljeta naredne godine i koji želim odraditi do kraja. Ljudi iz Zvijezde do sad su prema meni bili izuzetno korektni i nema razloga da takav ne budem i ja“, kazao je Jović za .........., te dodao:
„Sarajevo je veliki klub i bio bi to veliki izazov za mene. Međutim, ja u ovom momentu nisam bio spreman preuzeti tim sa Koševa“, zaključio je Jović.
ali ostatak price iz ranijeg posta staji... igraci tek poslje bozica...
-
- Kontakt:
DRAGAN JOVIĆ JE JOŠ JEDNOM POKAZAO O KAVOJ SE LJUDSKOJ GROMADI RADI. SVAKA ČAST SIR DRAGAN JOVIĆ!
Treba ga proglasiti za dozivotnog trenera Zvijezde!
ODBITI BORAC I SARAJEVO I OSTATI TRENER ZVIJEZDE NEPROCJENJIVO !
iskren da budem na kraju sam se malo i bio prepao da nece otic ali ipak je pokazao sve osobine pravog gospodina,i pokazao je da sa zvijezdom ima ozbiljne namjere i da ima zacrtan cilj a nadam se da je to evropa sl sezone 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sto ne bi covjek ostao u perspektivnom klubu...
gdje su plate redovnije nego kod pitara gdje se stadion gradi i gdje upravi nije na umu samo koliko ce da zavrnu... zdravija atmosfera
gdje su plate redovnije nego kod pitara gdje se stadion gradi i gdje upravi nije na umu samo koliko ce da zavrnu... zdravija atmosfera
svaka cast za jovica
Bijelo-crvena polja zvijezdina
samo je jedan SIR !!! ne uzimajte titule od Željovaca !!! JEDAN JE SIR AMAR OSIM !!!Bosanski zmaj je napisao/la:DRAGAN JOVIĆ JE JOŠ JEDNOM POKAZAO O KAVOJ SE LJUDSKOJ GROMADI RADI. SVAKA ČAST SIR DRAGAN JOVIĆ!

Sjecam ga se jos od njegovih pocetaka sa Travnikom u sezoni kada su ispali mi ih u DOLINI uzeli 1-0 a meni nikako nije bilo jasno kako ekipa koja igra tako lijep nogomet ispada iz lige.Od tada ga pratim i mogu reci sigurno jedan veliki gospdin,ima jednu manu,mislim da je posten covjek sto naravno u okruzenju bandita bosanske premijer lige nikako nije nesto sto donosi rezultat,bez obzira na znanje.
Isto tako reci cu da je jedan od rijetkih(mozda jedini) trener koji nije nikada izvizdan i vrijedjan na GRBAVICI.
Od mene mu svaka cast,i ne iznenadjuje me ovakva odluka,nije kurava kao vecina trenera,ali i igraca ove nase jadne lige.Jedino mu zamjeram na izjavi(ako je to uopste i izjavio) da je sarajevo veliki klub
ne znam mozda je mislio po dugovima onda mi je u redu.
U svakom slucaju,Gradacac i Zvijezda,obzirom na korektnost u svim segmentima i zasluzuju ovakvog gospodina za trenera(managera).
Nista od mene toliko uz zelje da zavrsite taj stadion i na njemu kakvu evropsku tekmu odigrate.
Isto tako reci cu da je jedan od rijetkih(mozda jedini) trener koji nije nikada izvizdan i vrijedjan na GRBAVICI.
Od mene mu svaka cast,i ne iznenadjuje me ovakva odluka,nije kurava kao vecina trenera,ali i igraca ove nase jadne lige.Jedino mu zamjeram na izjavi(ako je to uopste i izjavio) da je sarajevo veliki klub

U svakom slucaju,Gradacac i Zvijezda,obzirom na korektnost u svim segmentima i zasluzuju ovakvog gospodina za trenera(managera).
Nista od mene toliko uz zelje da zavrsite taj stadion i na njemu kakvu evropsku tekmu odigrate.
hvala stari na lijepim rijecima lijepo je to cuti,a za onu njegovu izjavu mislim da on nije to rekao jer ipak on ne laze nije covjek od togaMonci je napisao/la:Sjecam ga se jos od njegovih pocetaka sa Travnikom u sezoni kada su ispali mi ih u DOLINI uzeli 1-0 a meni nikako nije bilo jasno kako ekipa koja igra tako lijep nogomet ispada iz lige.Od tada ga pratim i mogu reci sigurno jedan veliki gospdin,ima jednu manu,mislim da je posten covjek sto naravno u okruzenju bandita bosanske premijer lige nikako nije nesto sto donosi rezultat,bez obzira na znanje.
Od mene mu svaka cast,i ne iznenadjuje me ovakva odluka,nije kurava kao vecina trenera,ali i igraca ove nase jadne lige.Jedino mu zamjeram na izjavi(ako je to uopste i izjavio) da je sarajevo veliki klub![]()
![]()
ne znam mozda je mislio po dugovima onda mi je u redu.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sada na kraju koji li ce igrac sarajeva doci u zvijezdu prica se jedan igrac sigurno dolazi kao i admir rascic iz olimpica,da hoce vise ova nova godina pa da se pocne nesto desavat...hocemo pripreme 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Svaka cast sefu Jovicu na ovome i da vam kazem nisam bio zabrinut ni jedne jedine sekunde jer sjedio sam sa covjekom i po njegovoj prici je on do sad prezadovoljan i vjerujte da se gradi jedan ozbiljan i posten klub i nadam se da mi svi zajedno pomognemo klubu na svaki moguci nacin 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.