ma Jordan je bio najbolji,nema staTitova-Juga je napisao/la:Prodori kakve koristi Rose svojom brzinom i atleticnosti su najveci razlog zasto je toliko puta spasavao Chicago ove sezone u tim clutch situacijama. Prodor je puno teza opcija za odbranu od suta kada je rijec o clutch momentima, i puno sigurnija opcija te veca vjerovatnost da ces iznuditi slobodna bacanja.alfarouqaminu je napisao/la:
da treba psiha,ali dzaba ti psiha ako nemas dobar sut,sto rose nema generalno gledano.... On moze resiti iz prodora,ali to u zavrsnicama ne prolazi tako dobro...Pogledaj Kobea koliko je tekmi resio,sta da nije ima sut,a da je imao psihu na nekom najvecem nivou,zar mislis da bi pogodio... Zaista mozes pitati koga god hoces,ali sut je najpotrebniji u zavrsnicama...
Evo uzmi rosea u evropi da igra,gde su cvrsce odbrane gde se igra vise takticki,mislis da bi lagano prolazio na prodor? Sigurno ne, a o zoni da ne pricam,gde moras resavati jedino sutem
Europa me ne interesuje, sad pricam o ligi gdje ce Rose zavrsiti karijeru, tako da nema potrebe kruske i jabuke mijesati. Igram kosarku vec 18 godina i licno je kod mene jedan cudan primjer gdje ne mogu pogoditi nista cijelu utakmicu i onda kada treba potegnuti, pocnu da ulaze lude trojke i polaganja koja sam do sad mislio da ne mogu izvest. Dosta je toga u glavi u takvim situacijama, clutch je ponavljam puno vise od preciznog suta jer sjetit ces se, ni Jordan nije imao neki sut sa trojke, ali je bio mozda i jaci od Kobija u clutchu. Imao je mozda najbolji sut sa 4-6 metara bas kao I Rose, iako ga Derrick sve manje koristi.
ma rose i nema nekakav sut,daleko od toga da je precizan...
da taj prodor moze proci u ligi u kojoj se ne igraju zestoke odbrane,gde se ne igra takticki... ali u evropi moras imati i nesto u glavi,nije sve u atletizmu...
Stani ti kazes da je Jordan imao mozda i najbojji sut sa 4-6 metara bas kao i rose? Ma ti si lud,