Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Arsenal
Lik ode sa stilom, nema šta. 1000-ti post i ćao drugari, samo ne razumijem zašto zbog školovanja, pa može navratiti jednom sedmično valjda, sve da studira medicinu.
Ali nek mu je sa srećom, ova tema neće biti ista bez njega, to je sigurno.

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Izgleda da je Paja svojim nebulozama ostavio dubok trag ovdje i impresionirao mnoge
, samo o njemu pišete
I jos covjek u velikom stilu javno najavi i obznani odlazak
da ga sad molite da ostane
Mah dominator ce promjeniti i prešaltati se na drugi nick (ništa novo od njega) i eto ga ponovo da mori i davi.

I jos covjek u velikom stilu javno najavi i obznani odlazak

Mah dominator ce promjeniti i prešaltati se na drugi nick (ništa novo od njega) i eto ga ponovo da mori i davi.
Mandrak je napisao/la:Izgleda da je Paja svojim nebulozama ostavio dubok trag ovdje i impresionirao mnoge, samo o njemu pišete
![]()
I jos covjek u velikom stilu javno najavi i obznani odlazak![]()
da ga sad molite da ostane
![]()
I ja nesto kontam, kako Paja moze komotno lagano u penziju, dovoljno je sljedbenika blesavih ostavio iza sebe.
Nekako se nadam da ce ovaj vikend u Engleskoj Arsenal primaci se Celziju, valjda Celzi izgubi od Liverpoola, da se malo i Liverpool probudi, a i da bude zanimljivije prvenstvo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- King Kenny
- Kontakt:
Sretno paji (navrati ponekad)...poruka ostalim da pored toga sto paja predstavlja arsenal uvijek u superlativima(nemam nista protiv) da malo obrate paznju na postove..ima tu dosta stvari koje se mogu naucit a o kojim mnogi na ovom forumu prije svega o EPL mogu naucit...
paja dominira
paja dominira

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Imalo se šta nauciti u ovih njegovih 1.000 postova...ukratko receno, naucili smo da je Arsenal jedini klub koji valja i za kojeg navijaju samo odabrani arijevci plave krvi ,a sve ostalo je škart i smece....frankovci,smradalonci,looserpool,ruski čelski i ostali su mali klubovi, UEFA,FIFA, Platini, ruska mafija, tajkuni sve je to dio dogovora i tala da zajebu Arsenal...Wenger je najljepsi,najmudriji,u svemu naj...poneki realniji navijac Topnika koji ne klima non stop glavom na njegove nebuloze = nije pravi navijac vec izdajnik Topnika, velikog Vodje, njihovih interesa, kvazinavijac koji se dodvorava drugima i slicni epiteti.
Uglavnom, dosta toga smo naucili za tih 1.000 postova....Dominacija je rijec koja se sad INN i popularna za upotebu.
Dominacija se nastavlja uskoro!
Uglavnom, dosta toga smo naucili za tih 1.000 postova....Dominacija je rijec koja se sad INN i popularna za upotebu.
ljudi nisu pogodjeni onime sto nije istina, vec ono sto je receno a istina je... arsenal nije najveci klub za vas, za mene jeste, AW je najveci trener za mene, a sve sto je paja govorio o vama je donekle i istina, kako su se ljudi znali zapaliti za informacije, ponekad je bilo smijesno da je jedan paja znao vise o njihovim klubovima nego oni... paja kakav god da je bio, imao je dobrih sala, dobrih poklapanja, i zna vise o fudbalu nego mnogi ovdje.. npr. paja spama ali kvalitetno, dok ovaj romario, pa i mandrak spama ali covjek te niti nasmije niti zna nesto o fudbalu...
Rece covjek koji je na temi o Arsenalu ispisao više postova o Barci nego o klubu za kojeg se predstavlja da navijae2_ze je napisao/la:ljudi nisu pogodjeni onime sto nije istina, vec ono sto je receno a istina je... arsenal nije najveci klub za vas, za mene jeste, AW je najveci trener za mene, a sve sto je paja govorio o vama je donekle i istina, kako su se ljudi znali zapaliti za informacije, ponekad je bilo smijesno da je jedan paja znao vise o njihovim klubovima nego oni... paja kakav god da je bio, imao je dobrih sala, dobrih poklapanja, i zna vise o fudbalu nego mnogi ovdje.. npr. paja spama ali kvalitetno, dok ovaj romario, pa i mandrak spama ali covjek te niti nasmije niti zna nesto o fudbalu...

Sad mi je kristalno jasno zašto vam je Paja svima idol i uzor...na ovoj temi se vec duže vrijeme najmanje pisalo o Arsenalu- cinjenice.
Bila je furka da se nađu što pogrdnija imena za druge klubove, igrace, trenere i slicno, ali bitno je da ti i tebi slicni komedijaši znate ponešto o fudbalu

Steta sto nam Paja odlazi, mislim da je taj covjek od svih forumasa najvise traga ostavio. Iako su razna djecurlija njegove zajebancije shvatali ozbiljno... sa njim nikad nije bilo dosadno. Ali eto, sa suzama u ocima oprastamo se od jednog velikog forumasa xD
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
jah jah, ja stalno pisem o barci, ubio se pisajuci, o tom kvaziklubu, i njegovim kvazi navijacima, a ti toliko pratis arsenalovu temu da znas ko gdje, kome i kad pise... nama paja nije uzor, paja jednostavno pogadja vas kvazinavijace u srz, u srce, zato vi toliko skacete na njegove postove... a da budemo iskreni ja imam jedan drugi forum, da pisem o arsenalu, i tamo barca nije spomenuta, jer tamo nema ni romaria ni tebe... barca nece dovijeka osvajati a onda cemo vidjeti ko je pravi navijac a ko ne, do tada imate pozdrav...Mandrak je napisao/la:Rece covjek koji je na temi o Arsenalu ispisao više postova o Barci nego o klubu za kojeg se predstavlja da navijae2_ze je napisao/la:ljudi nisu pogodjeni onime sto nije istina, vec ono sto je receno a istina je... arsenal nije najveci klub za vas, za mene jeste, AW je najveci trener za mene, a sve sto je paja govorio o vama je donekle i istina, kako su se ljudi znali zapaliti za informacije, ponekad je bilo smijesno da je jedan paja znao vise o njihovim klubovima nego oni... paja kakav god da je bio, imao je dobrih sala, dobrih poklapanja, i zna vise o fudbalu nego mnogi ovdje.. npr. paja spama ali kvalitetno, dok ovaj romario, pa i mandrak spama ali covjek te niti nasmije niti zna nesto o fudbalu...![]()
Sad mi je kristalno jasno zašto vam je Paja svima idol i uzor...na ovoj temi se vec duže vrijeme najmanje pisalo o Arsenalu- cinjenice.
Bila je furka da se nađu što pogrdnija imena za druge klubove, igrace, trenere i slicno, ali bitno je da ti i tebi slicni komedijaši znate ponešto o fudbalu
Jok, nikako vam nije uzor i idole2_ze je napisao/la:jah jah, ja stalno pisem o barci, ubio se pisajuci, o tom kvaziklubu, i njegovim kvazi navijacima, a ti toliko pratis arsenalovu temu da znas ko gdje, kome i kad pise... nama paja nije uzor, paja jednostavno pogadja vas kvazinavijace u srz, u srce, zato vi toliko skacete na njegove postove... a da budemo iskreni ja imam jedan drugi forum, da pisem o arsenalu, i tamo barca nije spomenuta, jer tamo nema ni romaria ni tebe... barca nece dovijeka osvajati a onda cemo vidjeti ko je pravi navijac a ko ne, do tada imate pozdrav...Mandrak je napisao/la:Rece covjek koji je na temi o Arsenalu ispisao više postova o Barci nego o klubu za kojeg se predstavlja da navijae2_ze je napisao/la:ljudi nisu pogodjeni onime sto nije istina, vec ono sto je receno a istina je... arsenal nije najveci klub za vas, za mene jeste, AW je najveci trener za mene, a sve sto je paja govorio o vama je donekle i istina, kako su se ljudi znali zapaliti za informacije, ponekad je bilo smijesno da je jedan paja znao vise o njihovim klubovima nego oni... paja kakav god da je bio, imao je dobrih sala, dobrih poklapanja, i zna vise o fudbalu nego mnogi ovdje.. npr. paja spama ali kvalitetno, dok ovaj romario, pa i mandrak spama ali covjek te niti nasmije niti zna nesto o fudbalu...![]()

Ode nam legenda foruma,stvarno veliki gubitak.Iako se uvijek sprdao i zahebavao na racun Chelsea i iako sam ga u pocetku smatrao 'slucajem' ,postao mi je simpatican,a njegovi postovi su osim sto su uvijek bili dominantni,bili i puni zanimljivih stvari.
Sve u svemu,neka mu je sretno u zivotu. 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
ne vidis nije nam uzor, meni bar nije... vidis lik je vas toliko istraumirao da ste i vi poceli kao i on, npr andres i romario pa i ti ste nekad bili normalni, kao i bparena, onda ste frcili svi... ja ga cijenim zato sto je imao fudbalsko znanje vece od tvog i jos mnogih barcinih forumasa i ne samo barcinih, e sad sto je on vas zafrkavao to je druga stvar.. govorite kako je paja nerealan, vi ste svi gori, kad citas tvoje postove ili andresove ili mozda od romaria pa vi ljudi kao da obozavate barcu i njene igrace, dok je kod nas samo paja tako nesto cinio...
Teško si opterecen i iskompleksiran sa Barcom...to su i dokazao u bezbroj navrata i prilika, ali nisi jedini ako ce ti to biti neka utjehae2_ze je napisao/la:ne vidis nije nam uzor, meni bar nije... vidis lik je vas toliko istraumirao da ste i vi poceli kao i on, npr andres i romario pa i ti ste nekad bili normalni, kao i bparena, onda ste frcili svi... ja ga cijenim zato sto je imao fudbalsko znanje vece od tvog i jos mnogih barcinih forumasa i ne samo barcinih, e sad sto je on vas zafrkavao to je druga stvar.. govorite kako je paja nerealan, vi ste svi gori, kad citas tvoje postove ili andresove ili mozda od romaria pa vi ljudi kao da obozavate barcu i njene igrace, dok je kod nas samo paja tako nesto cinio...
Ali što si toliko fasciniran i impresioniran sa Pajom, to je cudo jedno...samo o njemu pišeš.
Cak si poceo koristiti i njegove fraze KVAZI ovo kvazi ono , dominacija i slicno...trudiš se da ga oponašaš

Ne znam cime vas je toliko fascinirao kad mu se 95% postova svodilo na prepirke i svađanje sa drugima i zbog cega ste toliko zaljubljeni u njegove postove - to je vaša stvar...ali meni licno je to bilo degutantno.
HahahMandrak je napisao/la:Imalo se šta nauciti u ovih njegovih 1.000 postova...ukratko receno, naucili smo da je Arsenal jedini klub koji valja i za kojeg navijaju samo odabrani arijevci plave krvi ,a sve ostalo je škart i smece....frankovci,smradalonci,looserpool,ruski čelski i ostali su mali klubovi, UEFA,FIFA, Platini, ruska mafija, tajkuni sve je to dio dogovora i tala da zajebu Arsenal...Wenger je najljepsi,najmudriji,u svemu naj...poneki realniji navijac Topnika koji ne klima non stop glavom na njegove nebuloze = nije pravi navijac vec izdajnik Topnika, velikog Vodje, njihovih interesa, kvazinavijac koji se dodvorava drugima i slicni epiteti.

ima on mnogo vise od 1000 postova. samo pod drugim profilima.spielführer_21 je napisao/la:Lik ode sa stilom, nema šta. 1000-ti post i ćao drugari, samo ne razumijem zašto zbog školovanja, pa može navratiti jednom sedmično valjda, sve da studira medicinu.Ali nek mu je sa srećom, ova tema neće biti ista bez njega, to je sigurno.
Ovi što daju toliku važnost paji i "njegovom odlasku" su donekle kao on, al et, nikako to da shvate. Ovdje su neki baš opčinjeni i Arsenalom i Barcom, potom mislim na navijače ovog drugog kluba, "navijače"
Mislim da, to što neki hoče, pokušavaju ovu temu učinit smješnom, možda su i uspjeli al nemaju pojma koliko to govori o njima i njihovom karakteru a i koeficijentu inteligencije.
BTW.dosta o vama, dragi moje kolege.
Wenger govori o povratku RVP-a

BTW.dosta o vama, dragi moje kolege.
Wenger govori o povratku RVP-a
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
jarane teska srca ovo moram reci ali glup si... ja sam u jednom postu koristio njegove rijeci namjerno da tebe provociram i vidim da lahko padas... druga stvar meni barca nista ne znaci, vec sam ti rekao imam forum arsenala, ja ovdje dolazim najvise da vas zafrkajem, i sto Gunnersa nema tamo(tj nece da se vrati) , bosco me zna upoznali smo se gledali utakmice zajedno i ni jednom ni on niti ja nismo spomenuli barcu, ja ne mogu mrziti barcu koliko mogu voljeti arsenal pa da stalno pricam o njoj a ne o arsenalu.. moji jedini postovi o barci su na ovom forumu, jedino vrijeme kad pricam o njoj, jer ste ovdje vi toliki gnjavatori da je to nevjerovatno... i ti ne razumijes sta znaci komplex vjerovatno si i to pokupio na ovom forumu, jer bilo koja rasprava da se desi odma je neko iskompleksiran... njegovih 95% postova se svodilo na prepirke, ali dobre prepirke, sa dobrim argumentima, neka ti ostali kazu, a rekli su.... covjek vas navlaci a vi nasjedate i gdje da to nije zanimljivo...Mandrak je napisao/la: Teško si opterecen i iskompleksiran sa Barcom...to su i dokazao u bezbroj navrata i prilika, ali nisi jedini ako ce ti to biti neka utjeha
Ali što si toliko fasciniran i impresioniran sa Pajom, to je cudo jedno...samo o njemu pišeš.
Cak si poceo koristiti i njegove fraze KVAZI ovo kvazi ono , dominacija i slicno...trudiš se da ga oponašaš![]()
a ne treba ti to
![]()
Ne znam cime vas je toliko fascinirao kad mu se 95% postova svodilo na prepirke i svađanje sa drugima i zbog cega ste toliko zaljubljeni u njegove postove - to je vaša stvar...ali meni licno je to bilo degutantno.
Oponašaš Paju, opet ti kažem...ali loše ga oponašaš jer je on prirodno bezobrazan, neodgojen, siledžija u javnoj komunikaciji gdje se uvijek postavlja autoritativno pri tom mišljenja drugih ismijavao i omalovažavao...a ti ispadaš jadan i smiješan u kopiranju jer nisi takav u suštini...ali yebeno je kad ne vidiš to ili nisi svjestan toga.e2_ze je napisao/la:jarane teska srca ovo moram reci ali glup si... ja sam u jednom postu koristio njegove rijeci namjerno da tebe provociram i vidim da lahko padas... druga stvar meni barca nista ne znaci, vec sam ti rekao imam forum arsenala, ja ovdje dolazim najvise da vas zafrkajem, i sto Gunnersa nema tamo(tj nece da se vrati) , bosco me zna upoznali smo se gledali utakmice zajedno i ni jednom ni on niti ja nismo spomenuli barcu, ja ne mogu mrziti barcu koliko mogu voljeti arsenal pa da stalno pricam o njoj a ne o arsenalu.. moji jedini postovi o barci su na ovom forumu, jedino vrijeme kad pricam o njoj, jer ste ovdje vi toliki gnjavatori da je to nevjerovatno... i ti ne razumijes sta znaci komplex vjerovatno si i to pokupio na ovom forumu, jer bilo koja rasprava da se desi odma je neko iskompleksiran... njegovih 95% postova se svodilo na prepirke, ali dobre prepirke, sa dobrim argumentima, neka ti ostali kazu, a rekli su.... covjek vas navlaci a vi nasjedate i gdje da to nije zanimljivo...Mandrak je napisao/la: Teško si opterecen i iskompleksiran sa Barcom...to su i dokazao u bezbroj navrata i prilika, ali nisi jedini ako ce ti to biti neka utjeha
Cak si poceo koristiti i njegove fraze KVAZI ovo kvazi ono , dominacija i slicno...trudiš se da ga oponašaš![]()
a ne treba ti to
![]()
I on je druge nazivao glupanima, dolazio iskljucivo ovdje da druge zafrkava i provocira...kao što ti sad za sebe tvrdiš.
Ali necu više da spamam temu, doste te je više...uživaj i dalje i ismijavanju i zafrkavanju

vidi logike napise post i onda kaze necu vise da spamam.. bravo logicni... ja ne oponasam paju ja smatram da si ti glup, jednostavno takav si se pokazao, ovo boldirano drugo je malo ruzno napisano, ja se smijem vama kad vas paja provocira, ja samo odgovorim na postove tebe, romaria i andresa , kad omalovazavate moj najdrazi klub, ostalih dodirnih tacaka sa vama nemam... koliko ti brines o arsenalu i o tome sto ce neko pisati pokazuje koliko si na ovoj temi, vise od mene,i mnogih drugih navijaca arsenala...
Nikad ja ne pišem protiv Arsenala, niti mi pada na pamet da ismijavam taj tim...to je odvratna laž
Cak naprotiv, meni su Topnici ubjedljivo najdraži engleski tim i simpatišem njih kad je ta liga u pitanju i nadam se da ce uzeti titulu ove godine.

Cak naprotiv, meni su Topnici ubjedljivo najdraži engleski tim i simpatišem njih kad je ta liga u pitanju i nadam se da ce uzeti titulu ove godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.