FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Ibanez sutra potpisuje na 3 godine 

- alan_kardec
- Kontakt:
Naš najluđi prelazni rok u ko zna koliko godina unazad.
To se vidi iz više primjera.
Prvo, Rajković. Nakon završetka prošle sezone bila je priča da ga traže Briž i Lion, cijena oko milion i po. Kad je počelo u-20 sp, Kokeza tvrdi da Rajković ostaje još godinu dana kod nas, nakon njegovih dobrih odbrana na Novom Zelandu i plasmana Srbije u finale, Terzić izlazi sa pričom kako Rajka treba prodati jer je sad pravi momenat, pojavio se Milan koji nudi neke fine novce, već smo mu našli i zamjenu u vidu Šaranova i onda juče pročitam da naš kapiten potpisuje novi ugovor sa nama u ponedjeljak.
Mislim, super stvar za ekipu ako nam ostane najbolji mladi golman na svijetu, ali se ja pitam ko tu koga da izvinete yebe? Taj pakleni dvojac Kokeza-Terzić, jel oni uopšte rade u istoj upravi, viđaju li se na poslu, razmjenjuju li mišljenja, razgovaraju li...?
Drugo, lijevi bek. Anđelković, slažemo se, bolje da nije ni dolazio. Jako loš je bio čitavu polusezonu i treba mu naći zamjenu. Naravno, prvi pik je Rodić ko i u nekoliko prethodnih prelaznih rokova, slično ko i Luković i Ninković. U spekulisanju se bilo došlo dotle da samo što ga nismo doveli, u jednom trenutku čak se pominjala opcija da dovedemo i Rodića i Antonova koji je bio odličan na NZ (uz pomoć kakvih vudu trikova). I onda zatišje par dana pa Ibanjez, bivši bek Dinama, hoće-neće, traži veliku platu, neke garancije, bio sa Terzićem na našoj utakmici protiv Karpata, potpisujemo ga, gotovo je i onda na scenu opet dolazi Rodić, odjednom smo opet zainteresovani za njega.
Nadam se da ima istine u tome.
Treće, Matos. Jedan od prvih igrača koji se sa nama dovodio u vezu u ovom prelaznom roku, Cigani uglavnom bili protiv, ovakav je, onakav je.... Terzić presjeca izjavom da Matos nema kvaliteta za nas. Nakon dvije-tri sedmice mi se opet vratismo na Matosa
, i evo po svemu sudeći, smo ga i potpisali. Sad oddjednom ima kvalitet za Zvezdu.
Otišli su Lazić, Martinović, Đorđević, Onjilo, Lazović... to je ono onako iz glave što znam.
Došli su, za sada, jedino Rendulić na stoperskom mjestu i Izraelac Vered na krilu kao zamjena za Lazovića. Rendulića nisam nešto pratio, ali ljudi koji jesu kažu da je bio dobar u Čuki ovih pola godine, dokaz za to je i izbor u najboljih 11 jsl. Došao za DŽ. Vjerujem da će biti pojačanje, sad sa kim će igrati u paru pitanje je. Vered čitavu dosadašnju karijeru proveo u Izraelu, mogao bi biti pojačanje, kao i Rendulić, došao kao slobodan igrač.
Dobra stvar je što, bar još uvijek, niko od naših mladih igrača nije prodat. Tu su svi (dobro ajde, Jović djelimično
). Postoji veliko interesovanje za Rajkovića, ali eto, kako sad stvari stoje, on ostaje kod nas. Za Jovanovića koji je u finalu sp, imao odličnu rolu ulaskom sa klupe, navodno je zainteresovan Spartak Moskva. Ove sezone očekujem još bolje partije od sviju njih (ako se ne prodaju) i mnogo veću minutažu za Grujića, jer po svemu sudeći, Kovačević nakon Kairata odlazi. Ako niko od mladih igrača ne bude prodat, uprava od mene ima veliki plus. Sa druge strane, svi znamo kakva je finansijska situacija i teško da ćemo ih sviju sačuvati. Još jedno dijete iz Zvezdine škole se polako nameće prvom timu, Dušan Živković koji je oduševio na pripremama. Kad smo već kod mladih igrača, plus ide upravi jer se najavljuje mnogo ozbiljiniji rad sa mlađim kategorijama u klubu. Neki potezi su već povučeni, potpisani su ugovori o saradnji sa velikim brojem škola fudbala po čitavoj Srbiji, na čelo omladinske škole je doveden Dragan Mladenović. Najavljena su i ulaganja od milion evra, poboljšavanje infrastrukture i te stvari.
I još što se tiče transfera, osim ovih igrača koje smo doveli, povezujemo se sa još kamaru nekih imena. Eto taj Matos iz NP, navodno je već i završen, Ibanjez je blizu, ali sad je opet Rodić u opticaju, taj neki Portugalac Vijera koji je igrao u Rusiji, pa neki Mareko, najbolji strijelac druge portugalske lige, pa neki Silvinjo iz Brazila, Zdjelar, Ivanić, Gaćinović, Srnić, Plavšić....
Vjerujem da će u toku današnjeg dana neke dileme da se razriješe.
Povezivali su nas sa preko 20 igrača, a do kraja prelaznog roka, cifra će se uduplati, ne sumnjam u to.
Malo me je neprijatno iznenadila ona Grofova izjava od prekjuče. Mislim, sve je on u pravu, ali sve to su nama opštepoznate stvari koje su kod nas viđane i ranije, nedostatak keša i usljed toga kašnjenje sa pojačanjima, ali vjerujem da je sve i on sam to znao i prije nego što je došao kod nas, i nije mi jasno što je imao potrebu da izlazi u javnost sa takvom izjavom. Po meni, klasična alibi izjava iz više razloga.

Prvo, Rajković. Nakon završetka prošle sezone bila je priča da ga traže Briž i Lion, cijena oko milion i po. Kad je počelo u-20 sp, Kokeza tvrdi da Rajković ostaje još godinu dana kod nas, nakon njegovih dobrih odbrana na Novom Zelandu i plasmana Srbije u finale, Terzić izlazi sa pričom kako Rajka treba prodati jer je sad pravi momenat, pojavio se Milan koji nudi neke fine novce, već smo mu našli i zamjenu u vidu Šaranova i onda juče pročitam da naš kapiten potpisuje novi ugovor sa nama u ponedjeljak.

Drugo, lijevi bek. Anđelković, slažemo se, bolje da nije ni dolazio. Jako loš je bio čitavu polusezonu i treba mu naći zamjenu. Naravno, prvi pik je Rodić ko i u nekoliko prethodnih prelaznih rokova, slično ko i Luković i Ninković. U spekulisanju se bilo došlo dotle da samo što ga nismo doveli, u jednom trenutku čak se pominjala opcija da dovedemo i Rodića i Antonova koji je bio odličan na NZ (uz pomoć kakvih vudu trikova). I onda zatišje par dana pa Ibanjez, bivši bek Dinama, hoće-neće, traži veliku platu, neke garancije, bio sa Terzićem na našoj utakmici protiv Karpata, potpisujemo ga, gotovo je i onda na scenu opet dolazi Rodić, odjednom smo opet zainteresovani za njega.

Treće, Matos. Jedan od prvih igrača koji se sa nama dovodio u vezu u ovom prelaznom roku, Cigani uglavnom bili protiv, ovakav je, onakav je.... Terzić presjeca izjavom da Matos nema kvaliteta za nas. Nakon dvije-tri sedmice mi se opet vratismo na Matosa

Otišli su Lazić, Martinović, Đorđević, Onjilo, Lazović... to je ono onako iz glave što znam.
Došli su, za sada, jedino Rendulić na stoperskom mjestu i Izraelac Vered na krilu kao zamjena za Lazovića. Rendulića nisam nešto pratio, ali ljudi koji jesu kažu da je bio dobar u Čuki ovih pola godine, dokaz za to je i izbor u najboljih 11 jsl. Došao za DŽ. Vjerujem da će biti pojačanje, sad sa kim će igrati u paru pitanje je. Vered čitavu dosadašnju karijeru proveo u Izraelu, mogao bi biti pojačanje, kao i Rendulić, došao kao slobodan igrač.
Dobra stvar je što, bar još uvijek, niko od naših mladih igrača nije prodat. Tu su svi (dobro ajde, Jović djelimično

I još što se tiče transfera, osim ovih igrača koje smo doveli, povezujemo se sa još kamaru nekih imena. Eto taj Matos iz NP, navodno je već i završen, Ibanjez je blizu, ali sad je opet Rodić u opticaju, taj neki Portugalac Vijera koji je igrao u Rusiji, pa neki Mareko, najbolji strijelac druge portugalske lige, pa neki Silvinjo iz Brazila, Zdjelar, Ivanić, Gaćinović, Srnić, Plavšić....

Vjerujem da će u toku današnjeg dana neke dileme da se razriješe.
Povezivali su nas sa preko 20 igrača, a do kraja prelaznog roka, cifra će se uduplati, ne sumnjam u to.

Malo me je neprijatno iznenadila ona Grofova izjava od prekjuče. Mislim, sve je on u pravu, ali sve to su nama opštepoznate stvari koje su kod nas viđane i ranije, nedostatak keša i usljed toga kašnjenje sa pojačanjima, ali vjerujem da je sve i on sam to znao i prije nego što je došao kod nas, i nije mi jasno što je imao potrebu da izlazi u javnost sa takvom izjavom. Po meni, klasična alibi izjava iz više razloga.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Evo potvrđeno je, Matos je potpisao, a danas se očekuje da potpiše i Ibanjez, a vjerovatno i Vijera.
Srećno im svima.
Srećno im svima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
opasna pojačanja.. jeste li i vi kao mi? safatali one bez ugovora i na pozajmice ili nešto treće? ne rekoste mi šta bi sa Radonjićem?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne mogu procijeniti je li to "opasna pojacanja" sarkazam ili stvarno
.. Mislim, ja sam do sada bio zadovoljan sa Rendulicem, Kataiem i Ibanjezom.. Izraelca nisam gledao, a sto se tice Matosa, kako rekose momci na temi: "statutom zabraniti dovodjenje JSL stranaca". Nadam se da ce biti od njega, ali nesto sumnjam u to.
Jedini je Matos placen, svi ostali su slobodni.. niko nije na pozajmicu. A sta je sa Radonjica.. ko ce ga znati. Negdje sam procitao da Grof nije za to da mu takav igrac dodje u ekipu, da ce biti los uticaj na ostale.
Najbolji potez ovog ljeta su produzeci ugovora sa Rajkovicem, Grujicem, Jovicem.. ali, koga cemo mi prodati? Lazic otisao za 150 hiljada i oprost duga. Onjilo valjda za 300-400 hiljada.. i to je to. A imamo, brat bratu, barem 30 igraca u ekipi sada. Daj da se vise rastjeraju oni nebitni, tipa Kovacevic, Savicevic, Gavric.. mada, kako mi se cini, za neke od njih cemo mi morati platiti da odu.

Jedini je Matos placen, svi ostali su slobodni.. niko nije na pozajmicu. A sta je sa Radonjica.. ko ce ga znati. Negdje sam procitao da Grof nije za to da mu takav igrac dodje u ekipu, da ce biti los uticaj na ostale.
Najbolji potez ovog ljeta su produzeci ugovora sa Rajkovicem, Grujicem, Jovicem.. ali, koga cemo mi prodati? Lazic otisao za 150 hiljada i oprost duga. Onjilo valjda za 300-400 hiljada.. i to je to. A imamo, brat bratu, barem 30 igraca u ekipi sada. Daj da se vise rastjeraju oni nebitni, tipa Kovacevic, Savicevic, Gavric.. mada, kako mi se cini, za neke od njih cemo mi morati platiti da odu.
ne nije sarkazam... stvarno dobra pojačanja za naše uslove, ali kako gledam ovaj Kairat nisam siguran da je dovoljno za evropu..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
dscile je napisao/la:Daj da se vise rastjeraju oni nebitni, tipa Kovacevic, Savicevic, Gavric.. mada, kako mi se cini, za neke od njih cemo mi morati platiti da odu.
Kovačević nebitan?

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Slazem se. Sad bih potpisao ove Slovence i Mađare sto ih Čuka i Voša izvukose! Previse smo se puta do sada, kako klubovi, tako i reprezentacija opekli na Kazahstance, Jermene, Azere...DANTES je napisao/la:ne nije sarkazam... stvarno dobra pojačanja za naše uslove, ali kako gledam ovaj Kairat nisam siguran da je dovoljno za evropu..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jasta je vec nebitan. Moze i Gavric odigrati 180 minuta u prvom kolu, ali ga to nece uciniti bitnim.. isto kao ni ovog teleta kojeg na terenu moze zamijeniti svaki maratonac iz Kenije.alan_kardec je napisao/la:dscile je napisao/la:Daj da se vise rastjeraju oni nebitni, tipa Kovacevic, Savicevic, Gavric.. mada, kako mi se cini, za neke od njih cemo mi morati platiti da odu.
Kovačević nebitan?Pa on nam je prvotimac i biće vjerovatno i protiv Kairata, a priča se da će nakon gostovanja u Kazahstanu, otići.
Prvotimac nije bio zadnjih pola godine i ako Bog da, nece biti ni sada. Bolje staviti Grujica, nego njega.. i onako ni jedan ni drugi nisu prosli pripreme.
- alan_kardec
- Kontakt:
I ja kažem da je bolje konačno dati šansu Grujiću, ali to smo govorili i zimus pa smo vidjeli koliko je Grujić imao minuta.
Kovačević nije bio redovan proljetos u prvih 11, dijelio je minute sa Ristićem i Bosančićem, a nijedan od ove dvojice nije klasični zadnji vezni. Bosančić je otišao, Ristić je orijentisan ofanzivnije, znači ostajemo na Kovačeviću i Grujiću, s tim da ovi momci koji su bili na Novom Zelandu, tj. Grujić, dobili su produženi odmor i vjerovatno neće igrati, bar ne u prvoj utakmici.
Kovačević nije bio redovan proljetos u prvih 11, dijelio je minute sa Ristićem i Bosančićem, a nijedan od ove dvojice nije klasični zadnji vezni. Bosančić je otišao, Ristić je orijentisan ofanzivnije, znači ostajemo na Kovačeviću i Grujiću, s tim da ovi momci koji su bili na Novom Zelandu, tj. Grujić, dobili su produženi odmor i vjerovatno neće igrati, bar ne u prvoj utakmici.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Grujic mora dobiti sansu.. ne zato sto je mlad, pa da ga forsiramo radi prodaje, nego zato sto je bolji od Kovacevica. A i koliko znam, koliko nije bilo Grujica, toliko nije bilo ni Kovacevica zbog obaveza sa reprezentacijom. Prva recenica sto sam napisao, ne mora nuzno biti odma, ali kroz sezonu svakako.
Bolje je i da Ristic odigra zadnjeg veznog, nego Kovacevic.. jer koja to moderna ekipa danas ima "klasicnog" zadnjeg veznog, tipa Tenk. Danas zadnji vezni moraju biti tehnicki potkovani, da znaju povuci loptu, uputiti dobar pas, zadrzati loptu ako je potrebno.. a ne samo trcati kao muva bez glave. Ristic mozda nece preci terena kao on, ali kad se vec igra sa petoricom u veznom redu, moze se to nadoknaditi kretnjama drugih igraca. I za mene je Ristic klasican prototip igraca koji treba igrati, sto bi rekli na FM, "box to box", jer ima sve predispozicije za to.
Bolje je i da Ristic odigra zadnjeg veznog, nego Kovacevic.. jer koja to moderna ekipa danas ima "klasicnog" zadnjeg veznog, tipa Tenk. Danas zadnji vezni moraju biti tehnicki potkovani, da znaju povuci loptu, uputiti dobar pas, zadrzati loptu ako je potrebno.. a ne samo trcati kao muva bez glave. Ristic mozda nece preci terena kao on, ali kad se vec igra sa petoricom u veznom redu, moze se to nadoknaditi kretnjama drugih igraca. I za mene je Ristic klasican prototip igraca koji treba igrati, sto bi rekli na FM, "box to box", jer ima sve predispozicije za to.
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Lepo je rekao za ove Kazahstance! Bez veze se pravi se neki mit ko da igramo sa Realom a ne sa nekom ekipom za koju nismo ni culi do juce. Naravno ne treba ih ni potcenjivati.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ne znam, ali misljenja sam da nam nece biti nimalo lako...Nadam se da grijesim!
Nisam ni rekao da ce biti lako , ali skidati gace i nesto teoretisati u vezi ovih Kazahstanaca je u najmanju ruku smesno. U startnoj postavi imaju i Srbina jednog za koga ovde niko nije ni cuo, sto je i normalno s obzirom da je igrao za BASK. Sa istom ovom ekipom smo igrali u sezoni 2002-2003, tamo smo ih dobili 0-2 a na Marakani je bilo 3-0 za nas.marconato je napisao/la:Ne znam, ali misljenja sam da nam nece biti nimalo lako...Nadam se da grijesim!
Da, samo sto smo mi od tada dosta nazadovali, a oni napredovali...Tribalian je napisao/la:Sa istom ovom ekipom smo igrali u sezoni 2002-2003, tamo smo ih dobili 0-2 a na Marakani je bilo 3-0 za nas.
Moram ti reci da se slazem.Tribalian je napisao/la:Nisam ni rekao da ce biti lako , ali skidati gace i nesto teoretisati u vezi ovih Kazahstanaca je u najmanju ruku smesno. U startnoj postavi imaju i Srbina jednog za koga ovde niko nije ni cuo, sto je i normalno s obzirom da je igrao za BASK. Sa istom ovom ekipom smo igrali u sezoni 2002-2003, tamo smo ih dobili 0-2 a na Marakani je bilo 3-0 za nas.marconato je napisao/la:Ne znam, ali misljenja sam da nam nece biti nimalo lako...Nadam se da grijesim!
Stvara se atmosfera, narocito u medijima, kako mi idemo na ko zna kakvu evropsku ekipu.. a ne trecu/cetvrtu ekipu iz Kazakstana. Niko ne kaze da ce biti lako, ali ako se moramo bojati ovih i biti pesimisti pred mec, ajmo odma odustati u ustediti 30-40 hiljada evra, koliko se pise da ce nas izaci put.
I sa gorim igracima smo na Marakani igrali na 200% i imali dobre rezultate protiv pet puta jacih ekipa od Kairata.
Ocekujem da ih dobijemo 2 razlike i onda odigramo tvrdu utakmicu u gostima, i to je to. Pred 30 hiljada navijaca nece znati sta ih je snaslo, i tu je nasa velika prednost.. uvaliti koji gol u prvih pola sata i iskoristiti prednost Marakane na taj nacin.
I da dodam.. gledao sam nekoliko utakmica njihove lige (zbog kladionice) i ja tu ne vidim da su oni neki svemirci, kako su napredni u odnosu na nas i slicno. Cak sam siguran da im fudbal nije nista iznad nase JSL.
dscile je napisao/la:
I sa gorim igracima smo na Marakani igrali na 200% i imali dobre rezultate protiv pet puta jacih ekipa od Kairata.
Upravo to, kad se setim onih nasih iz 2009.

Problem je u medijima sto kaze @ Dscile, neki priuceni novinarcici nam pisu hvalospeve na racun Kazahstanaca a nas posmatraju kao da smo drugoplasirana ekipa sa Gibraltara a ne iz Srbije.DANTES je napisao/la:@Trib problem nije u njima, već u našim klubovima
Sjecam se ko danas...Tamo izduvali 2-0, kuci gubimo 1-2 i Lekatoni u 90-oj za 5-2...Tribalian je napisao/la: Upravo to, kad se setim onih nasih iz 2009.koji su igrali protiv Gruzina a ne Kazahstanaca, ali isti qrac, sovjetska skola, pa ovi danas su Barselona licno za onaj tim koji je dao 5 komada Tbilisiju.

Na tribini ludilo, ne zna se ko koga grli, dosta ih se valja po baricama s obzirom da je citav mec padala kisa...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.