Necu se udubljivat u vec ispricane price ovi otjerali sve, amar kamatar i slicne teme. Za mene jeste karma, ne moramo o razlozima.KANA je napisao/la: ↑10 sep 2020, 08:43Kako jadan postManijaci19871921 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 07:50Ajde ba sta vi vise ovde kenjate Zeljo je vracen na period 2009 u svakom mogucem smislu i vama je to poprilicno jasno samo drugacijim rijecima govorite, indirektno. Bujrum nek pobjedimo sve do kraja sezone, ali mi licimo na seoski klub... i svi silni pehovi koji nam se desavaju nisu slucajni, karma je cudo..na kakvu karmu ti aludiras
hajde eto da uzmemo da su lopovi sa kamatarom orjerali najbolju upravu i da im se sve vraca sad.Mozes li mi objasniti kako su nam pehovi krenuli za vrijeme najbolje uprave 4 boda tri kola do kraja vise od konkurenta , vodis 3-0 5 minuta do kraja itd jel to bila neka karma ?
Vise bi diskutovao kako generalno sad izgledamo u svim segmentima koji se ticu Kluba. Ako je tebi cjelokupna slika zadnjih pola godine - godinu zadovoljavajuca blago ti se...
Malo popricaj sa ljudima koji su sad u klubu, kakvo je njihovo vidjenje i od cega se strahuje.
Buraz ovo je smijesno, sramotno, 2020 godina mi se bavimo koliko plata nisu primili, prelazni rok prosli i ovaj pa to je budala ko bude zauzeo neki stav.. sta nema para jel, pa onda se treba baviti razlozima sto ih nema... necu dalje nastavljati meni je ovo 2009, daBogda bili prvaci narednih 10 godina i postali Klub sa vizijom...