Sinoć sam ponizio prijatelja na FIFA-i, a poslije sam pod dekom, bez grižnje savjesti, uživao u ruskom štivu. Loše ćeš proći.Mokes je napisao/la:High je napisao/la:PES je šund!![]()
![]()
![]()
Kad ćemo mi koju baciti. Može i te tvoje fife

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sinoć sam ponizio prijatelja na FIFA-i, a poslije sam pod dekom, bez grižnje savjesti, uživao u ruskom štivu. Loše ćeš proći.Mokes je napisao/la:High je napisao/la:PES je šund!![]()
![]()
![]()
Kad ćemo mi koju baciti. Može i te tvoje fife
QUARESMA 18<<< je napisao/la:oj breteBaboon je napisao/la:Igra neko Tibiu? Ili je igrao nekad?
Do kad je akcija ?Azpi je napisao/la:hoce ko od ovih koji imaju PS4 da uzmemo GTA V zajedno dok je na akciji 20 dolara
Do kraja mjeseca, e jbg evo ja upravo uzeo sa momkom nekim bas stavio da se skidagaston je napisao/la:Do kad je akcija ?Azpi je napisao/la:hoce ko od ovih koji imaju PS4 da uzmemo GTA V zajedno dok je na akciji 20 dolara
QUARESMA 18<<< je napisao/la:oj breteBaboon je napisao/la:Igra neko Tibiu? Ili je igrao nekad?
Ma ne bih ni uzimao zajedno, samo me zanimalo do kad je akcija.Azpi je napisao/la:Do kraja mjeseca, e jbg evo ja upravo uzeo sa momkom nekim bas stavio da se skidagaston je napisao/la:Do kad je akcija ?Azpi je napisao/la:hoce ko od ovih koji imaju PS4 da uzmemo GTA V zajedno dok je na akciji 20 dolara
38 KM me ispao, kupio onaj gift card, a on umjesto pola para dao mi mafiu 3
Ako hoces koju drugu igru javi, fifu 19 jesi konto uzimati?
Ovo necu do nove preci
uletim u internet klub/caffe kako se onda zvalo, svi rukaju tibiju, a mene znoj oblijeva, nemam s kim nista igrati. bas si me podsjetio na tezi period moga djetinjstvaBaboon je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:oj breteBaboon je napisao/la:Igra neko Tibiu? Ili je igrao nekad?
Što? Baš gotivna igra u svoje vrijeme
Imam i ja taj last of Us ali mi nekakav nako, mislim tek pocetak obu malu nesta prebacit trebam jer je imuna, nekad Cu valjda zavrsitigaston je napisao/la:
Ma ne bih ni uzimao zajedno, samo me zanimalo do kad je akcija.![]()
Glupiram se previše sa igrama, kijamet nekih sam nakupio a nakon prelaska The Last of us samo NBA igram.
Watch Dogs, GoW, Batlefield, CoD, Resident Evil, dva dijela Metra, JustCause 3 itd, samo probao da vidim jel ok sve.
Gladne oči.![]()
Kupit ću i FIFU a i PES kad izađu, mora se tradicija sokera ispoštovati.
Kako te on zaustaviMokroguz je napisao/la:Igrat cu Stronghold 2 kampanju veceras. Nikad je nisam stigao skroz proci, negdje na 4/5 puta me obustavi Duc Beauregard.
I ako stignem, Resident Evil.
Cini mi se da je u 35-oj misiji, dobijes 2000 zlata i saku robova, njih 7 protiv tebe dobiju po 45 vojnika iz pocetka i maksimalno zlata, pa te odmah pocnu napadati udruzeno. Ja sam prije pokusao pobjeci kod Duc Truffe sa svojim kraljem, ali ne mogu dalje jer mi svi Snake-ovi zauzmu dvorac pa samo sjedim u tudjem dvorcu i gubim vrijeme.Forster je napisao/la:Kako te on zaustaviMokroguz je napisao/la:Igrat cu Stronghold 2 kampanju veceras. Nikad je nisam stigao skroz proci, negdje na 4/5 puta me obustavi Duc Beauregard.
Ja pročitao Duc Beauregard, i zaboravio odma da si napisao Stronghold 2, odma mi Crusader na pametiMokroguz je napisao/la:Cini mi se da je u 35-oj misiji, dobijes 2000 zlata i saku robova, njih 7 protiv tebe dobiju po 45 vojnika iz pocetka i maksimalno zlata, pa te odmah pocnu napadati udruzeno. Ja sam prije pokusao pobjeci kod Duc Truffe sa svojim kraljem, ali ne mogu dalje jer mi svi Snake-ovi zauzmu dvorac pa samo sjedim u tudjem dvorcu i gubim vrijeme.Forster je napisao/la:Kako te on zaustaviMokroguz je napisao/la:Igrat cu Stronghold 2 kampanju veceras. Nikad je nisam stigao skroz proci, negdje na 4/5 puta me obustavi Duc Beauregard.
EDIT:
Sad sam tek skontao da sam rekao Stronghold 2, a mislio na Stronghold Crusader.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 32 gosta.