Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Vratite nam Alonsa uzmite i downinga i hendu bolji je od njih s jednom nogom-pa na koga se pare potrosile boze mili...Coutino jako simpatican i okretljiv igrac, razmislja i prije nego dobije loptu
YNWA i pozz svim redsima
YNWA i pozz svim redsima
Prvo bih da prokomentarisem zadnju utakmicu . Prvu gresku u ovoj utakmicu sam vidio kada su se Škrtel i Allen pojavili u onom tunelu za igrace .Realno Allen nije u dobroj formi od pocetka sezone i onih nekoliko utakmica kada je i bio proglasen za igraca mjeseca u Liverpoolu plus je bio povređen . A za Škrtela ne znam sta bih rekao ako postoje dvije suprotnosti to su Škrtel ove i one sezone . Ja bih se njega riješio slijedeće sezone . U odbrani nam fali ono nesto konstantnosti , komunikacije i na kraju lider kao sto je ne kada bio i cara . Odbrana realno nije napad da se nesto stalno kombinuje , probaju neke mogućnosti .Nama treba neko ko će sa Agerom praviti pravi stoperski tandem koji ce cijelu sezonu igrati konstantno dobro . Drugi je problem klupa koja je malo reći katastrofa . Pa na klupi 6-7 igraca 5 pa nekada i 6 je vise defanzivno orijentisano nego ofanzivno .Onim U21 igracima koji su igrom prevazisli tu generaciju treba im obezbjediti posudbu . Moje misljenje je da Liverpool ima jednu od najboljih mladih skola mozda u top 6-7 na svijetu .Sada malo ljetni prelazni rok .Prvo se treba otarasiti svih viskova u timu . Onda sve napore utrositi da zadrzimo Suareza ( moje misljenje je da zadrzavanje suareza je najveci dobitak u ljeto ) . Poslijen uzet sto se vise moze para na prodavanju ovih viskova . Dovesti dav iskusna igraca , popuniti odbranu i klupu ,poslati strlinga ,susu codia ... na posudbu sa mogućnjošću varaćanja u bilo koje doba sezone. Ako se ovako uradi na ljeto vjerujem da mozemo puno slijedeće sezone .Za ovu sezonu volio bi samo da budemo ispred Evertona . Ovu sezonu gledamo do kraja opusteno . A shavtite da ova ekpia igra cijelu sezonu zajdeno , da evo 3 sezone neamo konstantnu ekipu jednu uigranu momcad sa jednim trenerom . Moje misljenje je da u Rodžersu ima puno budućnosti i ako je on jedan od najvećih krivaca za gubitak u zadnjoj utakmici . Vjerujem da svi oni koji hoće da vide napredak u igri , to i vide pogotova u drugom dijelu sezone. Nadam se da ce ista ekipa ostati na okupu uz ono sto sam napisou tekstu mislim da mozemo puno slijedeće sezon.
PS ovo je samo moje misljenje ko hoce sa njim neka se slozi ,ko nece ja cu isto tako njegovo misljene uvaziti.
Jos samo ako budu oni dresovi bice prejako pogotov mi se sviđaju gostujući .
Ako sam u gramatickim greskam gdje pogrijesio oprostite testatura mi nesto preskace.
YNWA
PS ovo je samo moje misljenje ko hoce sa njim neka se slozi ,ko nece ja cu isto tako njegovo misljene uvaziti.
Jos samo ako budu oni dresovi bice prejako pogotov mi se sviđaju gostujući .
Ako sam u gramatickim greskam gdje pogrijesio oprostite testatura mi nesto preskace.
YNWA
Nek ga nose, al ko da gledam pokajat će mo se ako ga prodamo, možda je čovjek samo u padu forme vjerujem da se može vratit u normalu
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 20467.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 20467.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Suarez: 'If another team comes around with more prospects of competing in international club competition games, which is willing to have me, they are welcome."
- reds_forever
- Kontakt:
Ozren je napisao/la:Suarez: 'If another team comes around with more prospects of competing in international club competition games, which is willing to have me, they are welcome."
Jest vala, sigurno Suarez usred sezone daje ovakve komentare

Ako je za utjehu, oni su na kraju postali milioneri, valjda ce i Liverpoolfera je napisao/la:sad je u slucaju liverpoola malo modifikovana... ide nesto tipa za 3 godine cemo biti milioneriOTNYS_YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koliko je samo ova rečenica povezana sa Liverpoolom, ne u istom kontekstu ali pronalazim(o) se.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ovo je mila majka kakvi će se tekstovi pojavljivati 20ak dana prije prelaznog roka. Mislim da će se pola igrača Liverpoola prodavati, neki će čak i insistirati da idu.
Kakve veze ima što je usred sezone, čovjek je dao odgovor na pitanja novinara o svojoj budućnosti u Liverpoolu.reds_forever je napisao/la:Ozren je napisao/la:Suarez: 'If another team comes around with more prospects of competing in international club competition games, which is willing to have me, they are welcome."
Jest vala, sigurno Suarez usred sezone daje ovakve komentarePa nije lud pobogu da daje ovako neprofesionalne izjave
![]()
Cijela izjava :
“You never know in football,” Suarez told AFP when asked if he could be on the move. “A player’s ambition is always there, the ambition of wanting to play in elite teams is always there.
“I’m in a world-class team, an elite team like Liverpool. And if another team comes around with more prospects of competing in international club competitions games, which is willing to have [me], they are welcome.
We would talk to the club, we would see if I want to go, if I don’t want to go.”
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tamam čovjek da povjeruje, kada ono pročitaš goal.com.
Ponavljam ako ko smije da se kladi da će Suarez otići bujrum?

Ponavljam ako ko smije da se kladi da će Suarez otići bujrum?

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Oglasio se i Daniel.
http://aggbot.com/Liverpool-News/article/19218376" onclick="window.open(this.href);return false;

http://aggbot.com/Liverpool-News/article/19218376" onclick="window.open(this.href);return false;
Očekivane izjave Suareza. Sasvim logično je da će tako nešto izjaviti jer klub stagnira.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Najnovije ime koje se povezuje sa nama je mladi štoper Vasco de Game Dede.

Rodgers and Ferguson both eye 24-year-old centre-half Vasco da Gama accept must be sold to cure their money troubles.
Liverpool are ready to commit massive funds to take on Manchester United in the race to land the next Brazilian superstar.
Centre-half Dede has been identified as the man the Samba nation will build their team on for the World Cup they are hosting in 2014.
And his club, Vasco da Gama, have confirmed this week he WILL be sold in the summer.
The club from Rio have hit massive financial problems after being pursued by federal tax authorities for unpaid debts, and they have admitted they will be forced to sell to the highest bidder to stave off the threat of liquidation.
That means attempting to get an auction going to realise an asking price of around £15million, with the likes of Liverpool, United, Juventus and Benfica all making enquiries about the 24-year-old.
The Anfield club believe they have stolen a march on their rivals after targeting the 6ft 3in stopper over the past 12 months, and establishing a relationship with the private investment group that owns 55 per cent of the player.
Dede - full name Anderson Vital da Silva - fits the Liverpool profile perfectly, given he is a young international who promises much for the future.
And with boss Brendan Rodgers keen to land at least TWO centre-halves in the summer, they will commit big money to fighting off champions-elect United.
Liverpool have made in-roads in their relationship with his investors after watching Dede over the past year.
They also have another card to play, in that they already have two Brazilians in the squad in Lucas Leiva and Philippe Coutinho.
United, of course, have the Da Silva brothers, Rafael and Fabio - who hail from the same area of Rio de Janeiro as Dede - but the player may decide he will have a more immediate first-team opportunity at Liverpool, given the looming -

Rodgers and Ferguson both eye 24-year-old centre-half Vasco da Gama accept must be sold to cure their money troubles.
Liverpool are ready to commit massive funds to take on Manchester United in the race to land the next Brazilian superstar.
Centre-half Dede has been identified as the man the Samba nation will build their team on for the World Cup they are hosting in 2014.
And his club, Vasco da Gama, have confirmed this week he WILL be sold in the summer.
The club from Rio have hit massive financial problems after being pursued by federal tax authorities for unpaid debts, and they have admitted they will be forced to sell to the highest bidder to stave off the threat of liquidation.
That means attempting to get an auction going to realise an asking price of around £15million, with the likes of Liverpool, United, Juventus and Benfica all making enquiries about the 24-year-old.
The Anfield club believe they have stolen a march on their rivals after targeting the 6ft 3in stopper over the past 12 months, and establishing a relationship with the private investment group that owns 55 per cent of the player.
Dede - full name Anderson Vital da Silva - fits the Liverpool profile perfectly, given he is a young international who promises much for the future.
And with boss Brendan Rodgers keen to land at least TWO centre-halves in the summer, they will commit big money to fighting off champions-elect United.
Liverpool have made in-roads in their relationship with his investors after watching Dede over the past year.
They also have another card to play, in that they already have two Brazilians in the squad in Lucas Leiva and Philippe Coutinho.
United, of course, have the Da Silva brothers, Rafael and Fabio - who hail from the same area of Rio de Janeiro as Dede - but the player may decide he will have a more immediate first-team opportunity at Liverpool, given the looming -
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam siguran da će Suarez ostati.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Auu. Odličan je Dede
Mislim da bi predstavljao pravo pojačanje za Liverpool, al baš ono.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da je odličan, odličan je, ali siguran sam da će se većina klubova koji igraju ligu prvaka interesovati za njega tako da su nam šanse da ga dovedemo tanke. Ali nikad se ne zna, uspjeli smo i velikog talenta Coatesa dovesti pa eto šta bi od njega. A važio je za najperspektivnijeg stopera.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Auu. Odličan je Dede![]()
Ako je tačno da je Iturra ili tako nekako već potpisao za nas, nema nikakve sumnje da su Henderson i Shelvey na listi za odstrijel. Brendan će ostaviti svog mezimca Allen, uz Lucasa, Gerarda, Susa i već spomenutog Iturru.
Samo je sad pitanje hoće li njima pridružiti Ericsena ili Xabi Alonsa.
I u odbrani je to već poznato, odlaze Skrtel i Carra. Kelly će nakon pristanka na novi ugovor sigurno imati svojih minuta na mjestu štopera uz neprikosnovenog Aggera. Traži se drugi štoper i bira se između De Vrija, Mirina, Dedea i Williamsa. Svi dolaze i obzir za mene, osim Williamsa a nije ni Rodgers toliko glup da dovede čovjeka koji je napisao da bi volio spucati štocem Suareza. Njima će se pridružiti standardni bekovi Enriqe i Glen, te ispomoć u vidu Wisdoma i Coates.
Mislim da će Reina ipak ostati jo barem jednu sezonu, jer golman ipak nije prioritet, ma koliko Reina bio loš za Rodgersa u ovom trenutku. Ubjeđen sam, također, da nas Assaidi napušta a njemu će se pridružiti Borini ili Downing. Ovaj drugi najvjerovatnije. Tu su i dva posuđena igrača Carrol i Spearing koji će otići za džabaka.
Dede ili Mirin, Ericsen i Bony, pristao bih u svaka doba.

I u odbrani je to već poznato, odlaze Skrtel i Carra. Kelly će nakon pristanka na novi ugovor sigurno imati svojih minuta na mjestu štopera uz neprikosnovenog Aggera. Traži se drugi štoper i bira se između De Vrija, Mirina, Dedea i Williamsa. Svi dolaze i obzir za mene, osim Williamsa a nije ni Rodgers toliko glup da dovede čovjeka koji je napisao da bi volio spucati štocem Suareza. Njima će se pridružiti standardni bekovi Enriqe i Glen, te ispomoć u vidu Wisdoma i Coates.
Mislim da će Reina ipak ostati jo barem jednu sezonu, jer golman ipak nije prioritet, ma koliko Reina bio loš za Rodgersa u ovom trenutku. Ubjeđen sam, također, da nas Assaidi napušta a njemu će se pridružiti Borini ili Downing. Ovaj drugi najvjerovatnije. Tu su i dva posuđena igrača Carrol i Spearing koji će otići za džabaka.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Coatesu se trebala dati prava šansa, možda bi tada i uspio.OTNYS_YNWA je napisao/la:Da je odličan, odličan je, ali siguran sam da će se većina klubova koji igraju ligu prvaka interesovati za njega tako da su nam šanse da ga dovedemo tanke. Ali nikad se ne zna, uspjeli smo i velikog talenta Coatesa dovesti pa eto šta bi od njega. A važio je za najperspektivnijeg stopera.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Auu. Odličan je Dede![]()
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
dede je brazilski doktor odbrane. ja mislim da su male sanse da on dođe kod nas.Henderson je napisao/la:Ako je tačno da je Iturra ili tako nekako već potpisao za nas, nema nikakve sumnje da su Henderson i Shelvey na listi za odstrijel. Brendan će ostaviti svog mezimca Allen, uz Lucasa, Gerarda, Susa i već spomenutog Iturru.Samo je sad pitanje hoće li njima pridružiti Ericsena ili Xabi Alonsa.
![]()
ovaj dolazak williamsa samo moze znaciti da nas suarez napusta al sreca ima jos mnogo vremena do prelaznog roka pa je sve ovo jos koliko toliko nesigurno.
ja nisam siguran hocemo li mi imati para za 3 pojacanja ovakva.
od ovih igraca koje mi zelimo prodati se ne moze bas neka zarada uzeti.
za skrtela nekih 6-7 miliona za shelveya 5 i eto za downinga isto tako 5-6 miliona. ne vjerujem da ce rodgers prodati borinija. a assaidi i carroll tu se ne mogu uzeti neke pare... jedino mozda tog carrolla kao dio nekog transfera nekom uvaliti.
You are someone else I am still right here
- Carragher23
- Kontakt:
Luis Suarez - nogometni Badr Hari
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 78958.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 78958.html" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL FC
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ummer.html" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.