Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Effenberg
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la Effenberg » 05 nov 2015, 09:03

delinjo je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Pjanic je glavni igrač Rome, a ne Salah.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Salah je glavni igrac Rome
Jah!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Ajax
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ajax » 05 nov 2015, 09:16

Bez ikakve konkurencije Pjanic je daleko najbolji i najbitniji igrac Rome. Od njega sve krece i ima ogroman igracki kvalitet. Znaci fakticki radi se o igracu bez neke vece mane. Radi i ofanzivno kao i defanzivno. Salah kao i Dzeko zavise od saigraca. Jedino u cemu je ovaj prvi u prednosti je sto je brzi od Dzeke i po logici stvari dolazi u VISE prilika da postigne gol. A i puno je sebicniji pa i tu jos doda koji gol. Dzeko ima veci izbor udaraca od njega da o igri glavom i ne govorim. Salah nije dovoljno kvalitetan da se nadigrava sa protivnicima dovoljno konstantno u igri 1 na 1, 1 na 2 i slicno ( kao sto je naprimjer Pjanic ) nego bukvalno zavisi od kvalitetnih dubinskih asistencija u najvecoj mjeri upravo Dzeke i Pjanica. Tako on koristi svoj najveci adut brzinu i izbija sam ispred golmana. Pjanic ne zavisi od nikoga bukvalno a ovaj itekako zavisi. Jer nema dovoljan kvalitet da si sam izbori sansu za gol u mnogo slucajeva.

Sto se tice Dzeke fenomenalna partija. Samo problem ostaje jos uvijek golovi preko krilnih pozicija. I ako zeli imati na kraju sezone 15-20 golova u prvenstvu Dzeko to treba dovesti u redu vec sada protiv Lazia bi valjalo i da ga krene u Serie A. Premalo je taj 1 gol. Nisu ti Romini krilni napadaci tolike igracine. A puno toga mu ide u prilog. Od velikog prijateljstva sa najboljim igracem Rome, Pjanicem. Pa onda isto tako sa Radjom koji mu je odlicno dodao kod prvog gola. Povreda Tottija. Maicon, Florenzi ce isto imati par asistencija do kraja sezone. Ostaje jos samo da se nametne kao lider ovoj trojici-cetvorici krilnih napadaca i da zavede red.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 nov 2015, 09:28

Dzeko je igrac koji pravi razliku na terenu,i svakako najkorisniji igrac Rome. Da ima malo vece postovanje od krilnih napadaca,on bi na svom kontu vec sada imao bar 5-6 golova. Vjerujem da ce trener skrenuti paznju na sebicnost nekih igraca,prije svih Salaha, pa nije ni cudo sto covjek nije igrao kod Murinja....onako sebican,brzo ce biti provaljen kod protivnickih igraca!
Kako god, raduje odlicna partija naseg Zmaja, nekako ne mogu ni zamisliti igru Rome bez Dzeke, na svakom njegovom dodoru lopte se vidi kakvu kvalitetu posjeduje! Kad se u odbrnai poprave neke stvari,i u napadu(mislim na sebicnost) Roma ove sezone moze daleko dogurati...

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 05 nov 2015, 10:08

AzRimiRzA je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Koji likovi, da nije Salaha ne bi bilo ni ovosezonske Rome, koja odlicno stoji u ligi i ima realne sasne za knock out fazu LP
Pa jel citas komentare zasto mu se psuje ili nako samo provalis komentar? Svaka njemu cast na igri, ali je kreten kad se gleda sebicnost. Da nije Edin profulao 100% sansu, sigurno bi bila prva kako treba asistencija za Edina od kako igraju zajedno.
Ma ja samo nako provalim komentar. Salah sam napravi 5 sansi na tekmi, od tog dvije pospremi u gol, 2 syebe i jednu namjesti saigracu na tanjir a pvaj profula... Covjek je opasan po gol svih 90 min, cim lopta krene prema njemu i kao takav omiljeni lik navijaca Rome. , to je ono kad ja nemam, ne znam, ne mogu ne mora ni on xaxa, nek komsiji crkne krava. Ne valja vam to
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 05 nov 2015, 10:52

Salah je igrac koji pravi najvecu prevagu na terenu u Romi.... vidjelo se prosle sezone u dresu Viola koliko je opasan u Serii A kada njegova brzina dodje do izrazaja.... za stil igre Garcie idealan igrac....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 05 nov 2015, 11:09

Dzeko ce proraditi kad tad i biti onaj stari sa 20+ golova po sezoni. Ipak je potrebna adaptacija na novu ligu klimu igrace, godine je proveo u engleskoj a to je ipak drugi svijet za italiju ... naprijed zmaju :clap:

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 05 nov 2015, 11:22

Odlicno iskoristene rupe protivnika, koji je isao ofanzivnije, tj. da se nadigrava.

Problema ce biti protiv ekipa koje se dublje brane, odnosno stoje blize vl sesnestercu. Msm da Romi fali kvalitetno krilo (sa odlicnim centarsutem) ako ce vec Rudi forsirati ovu 433 formaciju ili cener ako predje na 4231 (u sto sumnajm).
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 nov 2015, 11:58

akisarajevo92 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Gledam ovaj penal kod treceg gola i nevjerovatno brzu reakciju Salaha :O Covjek iz mjesta potrci ko da je imao 20m zaleta.
ovo mi ostalo u pamcenju :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Samo je retardiran sto jest jest i sinocnji gol jedva ga dade.

Ajzea
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ajzea » 05 nov 2015, 12:19

delinjo je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Pjanic je glavni igrač Rome, a ne Salah.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Salah je glavni igrac Rome
Al' u kurcu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 05 nov 2015, 14:52

Salah sve ima... osim mozga. Da ima gram mozga sinoc bi Roma vodila 4-0, on upisao 2-3 asistencije, a Dzeko 3 gola.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 05 nov 2015, 15:06

szlaja je napisao/la:Salah sve ima... osim mozga. Da ima gram mozga sinoc bi Roma vodila 4-0, on upisao 2-3 asistencije, a Dzeko 3 gola.
:clap: :clap: :clap:
🔵⚪

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 nov 2015, 16:31

szlaja je napisao/la:Salah sve ima... osim mozga. Da ima gram mozga sinoc bi Roma vodila 4-0, on upisao 2-3 asistencije, a Dzeko 3 gola.
Nema. Covjek ne zna dodati loptu, ni on ni onaj Gervinho. Gervinho zna prediblati igraca, Salah vise igra ona gurni loptu ispred i trci. Obadvojica su veoma brzi. Uzasni sto se tice dodavanja, prosli vikend Gervinho je probao dodavati loptu ali svaki puta ta lopta ili je kratka ili prejaka. Salah je isto, juce je pokusao 2-3 puta dodati tu loptu i svaki put je lopta otisla do igraca Leverkuzena.
Isto tako nemaju zavrsnicu, ja mislim da je bolje da pucaju neg da dodaju jer kad dodaju svaki put pukne kontra.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 nov 2015, 16:41

Ja nikad nisam bio dio 'teorije' da Aguero ignorise Dzeku, iz cistog razloga sto Aguero moze i treba da ignorise koga god hoce. Covjek je igracina, i jedan od najboljih igraca na svijetu, i kad je on u prilici, to je pola gola. S druge strane, Salah ima problema sa finisiranjem i postizanjem golova a trosi previse lopti. On jeste brz i ima dobar dribling, ali isto tako cim ugleda gol ne vidi nikog oko sebe. Pogledajte pregled i reakcije Dzeke na njegove egzibicije...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 nov 2015, 16:42

soko je napisao/la:
Nema. Covjek ne zna dodati loptu, ni on ni onaj Gervinho. Gervinho zna prediblati igraca, Salah vise igra ona gurni loptu ispred i trci. Obadvojica su veoma brzi. Uzasni sto se tice dodavanja, prosli vikend Gervinho je probao dodavati loptu ali svaki puta ta lopta ili je kratka ili prejaka. Salah je isto, juce je pokusao 2-3 puta dodati tu loptu i svaki put je lopta otisla do igraca Leverkuzena.
Isto tako nemaju zavrsnicu, ja mislim da je bolje da pucaju neg da dodaju jer kad dodaju svaki put pukne kontra.
Pa u suštini bi tandem Gervinho-Džeko-Salah trebao terorisati odbrane, imaš dvojicu krila koji kako si rekao svakoga mogu predriblati i pretrčati te jednog odličnog killera ispred gola koji osim što ima instinkt ubice zna i često otvoriti poziciju za saigrača.

Al' to u praksi baš i nije tako baš zbog tog dodavanja, ne bih ja rekao da oni ne znaju dodati loptu to je malo gruba konstatacija, to su osnove fudbala. Momci su jednostavno sebični...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 nov 2015, 16:42

Ako egipcani saznaju da im blate Salaha na ovom forumu.... :lol:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 nov 2015, 17:21

Sta ce oni :D nase piramide su bolje samo dok se otkopaju :cool:
Ljudi budite ozbiljni taj Salah da je igracina igro bi za Che a ne u Epl bio zakovan za klupu.
Ok igrac ali previse sebican ,jeste brz I"sretan" & to je to.

Žervinjo mozda I nije sebican koliko je smotan tip,2 brza igraca trebala bi da ga hrane loptama ali njih dva ili su sebicni,smotani ili tajming im je off samo tako.

Po pricama njihovih navijaca Pjanic (zato sto je igracina I tu je vec duze ) i Džeko su glavni igraci za njihov tim.
Radja, Pjanic, de Rossi dok su tu bice I golova za kloca :bih:

Arapi kanite se Džeke bice belaja.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 05 nov 2015, 18:16

:clap: :clap: :clap: :clap: Da je Dzeko iskoristio mrtvu priliku najbolji igrac Rome bi uz gol, i iznudjen penal na svom kontu imao i asistenciju. Ali DZeko to namjerno fula da ovom ne nabija statistiku :rol: :rol: :rol:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 05 nov 2015, 18:26

akisarajevo92 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Gledam ovaj penal kod treceg gola i nevjerovatno brzu reakciju Salaha :O Covjek iz mjesta potrci ko da je imao 20m zaleta.
ovo mi ostalo u pamcenju :mrgreen:

[youtube][/youtube]
A nije ti ovo plao na pamet? :D
[youtube][/youtube]
Rusilac :cool:
This time next year we'll be millionaires.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 nov 2015, 19:12

Momciluk je napisao/la:[youtube][/youtube]
Rusilac :cool:
Salaha prati sreca. Da ga je SEO tu zakacio, prosao bi kroz njega ko noz kroz maslac. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 05 nov 2015, 19:26

Afrički igrači nema veze jesuli arapi ili crnci ali jednostavno nevole dodavati loptu..to sam naucio u školi. Pogledaj samo afrički kup nacija svi samo hoce da dadnu gol da se prodaju i to je to. Dok ovi crnci koji su odrastli u englezskoj i francuzskoj i te države su gonjeni da moraju davati loptu.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.