FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma koga boli **** gdje je igrao, kod nas je ostavio veliki trag i to je to. Jedan od nasih najboljih posljeratnih igrača. Problem je sto je i on uletio kao vatrogasac kao onda Dzeno i sad ce ga raja uzeti na zub. Nema on kapacitet za ovoga, pogotovo u ovom momentu.
Jedino pozitivno od svega ovoga je ostavka ( ako je bude ) Emira. Malo i igračima da dodje iz guzice u glavu.
Jedino pozitivno od svega ovoga je ostavka ( ako je bude ) Emira. Malo i igračima da dodje iz guzice u glavu.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ibadeti.Avanti1926 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 10:29Jedno pitanje, bez ikakve namjere provociranja ili nešto slično, gdje je i šta radi Husref Musemić?
-
- Kontakt:

Suti jedva smo ga otjerali,al doslovno otjerali jer znas morali smo da napredujemo kao klub a sa njim je to bilo nemoguce,evo vidis sad kako ga nema deremo dhuzove svima,trofeji se samo slazu jedan za drugimAvanti1926 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 10:29Jedno pitanje, bez ikakve namjere provociranja ili nešto slično, gdje je i šta radi Husref Musemić?

Fk Reorganizacija,ovoliko reorganizacija nema ni FK Modrica.
"Horde zla" posjetile trening bordo tima: Šta su navijači zatražili od Asmira Suljića i Emira Hadžića
Poslije grobne tišine, fudbaleri Sarajeva su potvrdili da nema problema, te da ne znaju šta se desilo i da nisu bojkotovali sada već bivšeg trenera Feđu Dudića, kao što se to priča
Najvatreniji navijači FK Sarajeva, “Horde zla”, jučer su posjetili trening bordo tima, nakon sramotnog poraza u šesnaestini finala Kupa BiH od Čelika. Po dolasku u Trening kamp u stranu su sklonjeni svi koji nisu igrači bordo tima, a od kapitena Asmira Suljića je zatraženo obrazloženje u za loše rezultate.
Poslije grobne tišine, fudbaleri Sarajeva su potvrdili da nema problema, te da ne znaju šta se desilo i da nisu bojkotovali sada već bivšeg trenera Feđu Dudića, kao što se to priča. Svim prvotimcima podijeljen isprintani članak u kojem je istaknuto da je srednjoškolac (Edin Durmiš) izbacio Sarajevo iz Kupa BiH.
Od kapitena je zatraženo da članak pročita naglas, a kad je to uradio upitan je da nabroji klubove u kojima je igrao i da ujedno objasni da li se ikada desilo nešto ovako u tim klubovima.
Uslijedio je odgovor da nije, nakon čega je igračima Sarajeva poručeno da se ovakvo nešto nikada više ne smije ponoviti, te da je ovo zadnja posjeta treningu na ovakav način.
S druge strane, “Horde zla” su novom treneru Emiru Obući poželjele dobrodošlicu i sreću, a sportskom direktoru Emiru Hadžiću je rečeno da se od njega očekuje da podnese ostavku, s obzirom na to da snosi jednaku odgovornost kao i trener.
Poslije grobne tišine, fudbaleri Sarajeva su potvrdili da nema problema, te da ne znaju šta se desilo i da nisu bojkotovali sada već bivšeg trenera Feđu Dudića, kao što se to priča
Najvatreniji navijači FK Sarajeva, “Horde zla”, jučer su posjetili trening bordo tima, nakon sramotnog poraza u šesnaestini finala Kupa BiH od Čelika. Po dolasku u Trening kamp u stranu su sklonjeni svi koji nisu igrači bordo tima, a od kapitena Asmira Suljića je zatraženo obrazloženje u za loše rezultate.
Poslije grobne tišine, fudbaleri Sarajeva su potvrdili da nema problema, te da ne znaju šta se desilo i da nisu bojkotovali sada već bivšeg trenera Feđu Dudića, kao što se to priča. Svim prvotimcima podijeljen isprintani članak u kojem je istaknuto da je srednjoškolac (Edin Durmiš) izbacio Sarajevo iz Kupa BiH.
Od kapitena je zatraženo da članak pročita naglas, a kad je to uradio upitan je da nabroji klubove u kojima je igrao i da ujedno objasni da li se ikada desilo nešto ovako u tim klubovima.
Uslijedio je odgovor da nije, nakon čega je igračima Sarajeva poručeno da se ovakvo nešto nikada više ne smije ponoviti, te da je ovo zadnja posjeta treningu na ovakav način.
S druge strane, “Horde zla” su novom treneru Emiru Obući poželjele dobrodošlicu i sreću, a sportskom direktoru Emiru Hadžiću je rečeno da se od njega očekuje da podnese ostavku, s obzirom na to da snosi jednaku odgovornost kao i trener.
- Shategabri
- Kontakt:
Durbin, kafana na Koševskom brdu i prati situaciju.Avanti1926 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 10:29Jedno pitanje, bez ikakve namjere provociranja ili nešto slično, gdje je i šta radi Husref Musemić?
Koševo Zapad
Broji 600k KM koje nam je uzeo za raskid ugovoraAvanti1926 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 10:29Jedno pitanje, bez ikakve namjere provociranja ili nešto slično, gdje je i šta radi Husref Musemić?

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slaviša nije nigdje radio ko SD jel tako?napoleon72 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 07:38Ovo bi vec bilo nesto. Hadzibegic kao direktor i Slavisa kao SD, to je ogrooooman upgrade na trenutno stanje. Medjutim, bojim se da je ovo standardno lupanje Avaza, cim sam vidio imena s kojim ce se, kao, razgovarat za trenera. Uvijek isto, al bas uvijek...
Ma da kažu da ima dobre veze, eto ne znam, valjda bi bio dobar izbor.
Hadžibegić bi svakako bio 200% upgrade u odnosu na AylaH, to bi me obradovalo vise nego neke zamjene na poziciji SDa.
Ma da bi ja probao Topića ko SDa, malo previše filozofira po novinama da on ne bi ovakve greške pravio Itd, ali svakako da mi se sviđa zamisao da ovo 4-5 kola neko privremeno preuzme, pa onda trener stranac.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
eto milionesprit24 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 10:56Broji 600k KM koje nam je uzeo za raskid ugovoraAvanti1926 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 10:29Jedno pitanje, bez ikakve namjere provociranja ili nešto slično, gdje je i šta radi Husref Musemić?![]()
i nek je, da hoce jos 5 mil debilima uzeti
NEMA NAZAD
Nego, Dudić je sjedio sa Faćom na kafi, hoćel Obuća sa Hatićem?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Prepisano sve od slova do slova sa foruma. Je.bem ti "novinare" i pm.Zukanovic je napisao/la: ↑21 okt 2022, 10:55"Horde zla" posjetile trening bordo tima: Šta su navijači zatražili od Asmira Suljića i Emira Hadžića
- FKS -
basHajdeee je napisao/la: ↑21 okt 2022, 11:20Prepisano sve od slova do slova sa foruma. Je.bem ti "novinare" i pm.Zukanovic je napisao/la: ↑21 okt 2022, 10:55"Horde zla" posjetile trening bordo tima: Šta su navijači zatražili od Asmira Suljića i Emira Hadžića

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
ma znam rijetko ima primjera ali mi pretjeramo vazda neki dezurni vatrogasci pa bolje dovesti trenera pa neka cijelu zimu sklapa ekipu nego ga na kraj zimskog roka dovesti i onda ide ona klasicna cekaj dok upozna ekipu dok nametne svoj ritam taktiku i jos jedna godina izgubljenanapoleon72 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 08:59Ma ko da smo ikad i dobili trenera tako preko noci. Kod nas uvijek postoji taj interim manager par kola, nerijetko on i ostane. U evropskom fudbalu su takve pojave rijetke. Et pokojni Villanova naslijedio Guardiolu kao interim i zadrzao se u Barsi, Di Matteo Boasa u Chelseaju, Giggs ulijetao kao trener u Unitedu poslije Moyesa, Sherwood je bio uzeo Tottenham poslije Boasa... Ostalo uglavnom kad neko dobije otkaz odmah dolazi novi trener, u najgorem slucaju nakon jednog kola. Doduse bazen je neuporedivo veci, kod nas na ovako uzarenu klupu ni nakon tri razgovora nisi siguran da li potpisat nekog. Sad mozes dovest naglo Husrefa, Mirzu, mozda Nalica... I opet nista nisi dobio.donDondon je napisao/la: ↑21 okt 2022, 08:43Da li je moguce da nasi ljudi nisu imali vec spremnog trenera koji bi uskocio nakon sto Duduk u 11 utakmica dobio 2,nego sad stavi Obucu pa nakon 5 utakmica mienjaj opet,pa taj novi ako se ne snadje poslije zimske pauze bit ce zimski prelazni rok je najtezi tesko naci igraci,dajte covjeku sansu nije odradio pripreme,
treba preimenovati klub u FK Rekonstrukcija,koliko godisnjih doba toliko i rekonstrukcija
nikad laksi nacin igrat evropu a mi se mucimo sa igmanom posusjem goskom celikom i slicnim
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Jedna od parola kojom smo obilježili 75 godina našeg voljenog kluba je glasila "Naša ljubav tvoj je bedem". Na utakmici u nedjelju obilježavamo 76. rođendan voljenog kluba, te smo obaveni da dokažemo da smo dostojni ove parole u periodu loših rezultata našeg kluba. Sve oni koji posljednjih dana pišu raznorazne komentare i statuse po društvenim mrežama i forumima pozivamo da rođendan kluba proslavimo zajedno na utakmici u Posušju. Treneri, igrači i uprave su prolazni, FK Sarajevo nije, niti će biti. Mijenjat će se i generacije na tribinama, FK Sarajevo će i dalje biti nit koja spaja sve one kojima je bordo u srcu. Uspravano i čvrsto, veće od svih nedaća i jače od svakog neprijatelja. I kada teško je, kad redaš poraze", "K'o dijete ja sam s tobom osjetio bol", "I kad je teško i kada je dobro uvijek ću pjevat za bijele i bordo" su stihovi nekih od pjesama kojima dokazujemo našu vjernost voljenom Sarajevu u trenucima kada situacija na terenu i na tabeli nije onakva kakvu bi željeli. Nažalost, i sada se nalazimo u takvoj situaciji i baš sada moramo dokazati da ti stihovi nisu prazne riječi, već da oni savršeno opisuju našu odanost i jasno i glasno nas opisuju onakvim kakvi i jesmo - UVIJEK VJERNA BORDO ARMIJA. Stoga, dužnost svih nas je da stanemo iza tih riječi i pojavimo se na narednom gostovanju u Posušju u što većem broju. Utakmica se igra u nedjelju u 14:30h. UNFKS je organizovao prijevoz autobusima. Cijena iznosi 35 KM. Uplate se mogu izvršiti u petak i subotu u periodu radnog vremena shopa u Privrednom gradu Skenderija.
I KAD JE LOŠE I KADA JE DOBRO UVIJEK ĆU PJEVAT' ZA BIJELE I BORDO,
U MOME SRCU SAMO JE JEDNO - SARAJEVO BORDO I BIJELO!
-
- Kontakt:
Oni bi radje da neko uzme 500 km a da osvoji dupluholyman je napisao/la: ↑21 okt 2022, 11:08eto milionesprit24 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 10:56Broji 600k KM koje nam je uzeo za raskid ugovoraAvanti1926 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 10:29Jedno pitanje, bez ikakve namjere provociranja ili nešto slično, gdje je i šta radi Husref Musemić?![]()
i nek je, da hoce jos 5 mil debilima uzeti

Malo je uzeo sta je sve donio Sarajevu.
- egocentrik
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Ljudi, mi nemamo igrača koji bi mogao biti kapiten. O čemu onda pričamo?
Nema ni jednog mudonje.
Nema ni jednog mudonje.
Koševo Zapad
Vjerovatno sa Rundom pije kafe po Mejtašu i Bjelavama i šupljira.Avanti1926 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 10:29Jedno pitanje, bez ikakve namjere provociranja ili nešto slično, gdje je i šta radi Husref Musemić?
Ovo je zadnje gostovanje ove godine koje je dozvoljeno i umjesto da se palamudi ovdje, trebali bi svi ispostovati ovo gostovanje ko god mozebordobijeli4 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 11:34Jedna od parola kojom smo obilježili 75 godina našeg voljenog kluba je glasila "Naša ljubav tvoj je bedem". Na utakmici u nedjelju obilježavamo 76. rođendan voljenog kluba, te smo obaveni da dokažemo da smo dostojni ove parole u periodu loših rezultata našeg kluba. Sve oni koji posljednjih dana pišu raznorazne komentare i statuse po društvenim mrežama i forumima pozivamo da rođendan kluba proslavimo zajedno na utakmici u Posušju. Treneri, igrači i uprave su prolazni, FK Sarajevo nije, niti će biti. Mijenjat će se i generacije na tribinama, FK Sarajevo će i dalje biti nit koja spaja sve one kojima je bordo u srcu. Uspravano i čvrsto, veće od svih nedaća i jače od svakog neprijatelja. I kada teško je, kad redaš poraze", "K'o dijete ja sam s tobom osjetio bol", "I kad je teško i kada je dobro uvijek ću pjevat za bijele i bordo" su stihovi nekih od pjesama kojima dokazujemo našu vjernost voljenom Sarajevu u trenucima kada situacija na terenu i na tabeli nije onakva kakvu bi željeli. Nažalost, i sada se nalazimo u takvoj situaciji i baš sada moramo dokazati da ti stihovi nisu prazne riječi, već da oni savršeno opisuju našu odanost i jasno i glasno nas opisuju onakvim kakvi i jesmo - UVIJEK VJERNA BORDO ARMIJA. Stoga, dužnost svih nas je da stanemo iza tih riječi i pojavimo se na narednom gostovanju u Posušju u što većem broju. Utakmica se igra u nedjelju u 14:30h. UNFKS je organizovao prijevoz autobusima. Cijena iznosi 35 KM. Uplate se mogu izvršiti u petak i subotu u periodu radnog vremena shopa u Privrednom gradu Skenderija.

joker90 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 10:42Otkako pratim FKS nisam bio razocaran ovako, i kad smo se prije sjebavali i prosipali onu forumsku "ma sad mirno pratim", ni tad mi nikad nije bilo svejedno kad igramo. Sad mi se jednostavno gadi gledati ovu ekipu, gadi mi se vidjeti na terenu Suljica mrtvog, babinog projekta, Hamzu i Mulamrtvaca. Uspjeli su da mi budu duplo mrzi od Hebe i one prethodne katastrofalne ekipice. Gadi mi se gledati kako se preplacene pickice vuku po terenu dok ih deru amateri, srednjoskolci. Gadi mi se Aylah, gade mi se sfk tuke sto se klibere po onim klipovima, gadi mi ce celavi degenerik i gadi mi se instagramusa iz Amerike koja je nas vlasnik. Da nam padne avion s prvim timom i ovom administracijom ko Chapecoense-u, ne bih nikom fatihe proucio, do tog su doveli i mene i FK Sarajevo.

Haj ako ništa bar ima radnika na stadionu hahahaha
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, OzmoodPinglewood, Samozdravlje, senad82, Tarapi i 33 gosta.