Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

HeKen
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la HeKen » 16 mar 2013, 17:53

reko sam da imam osjecaj da cemo izgubiti, isto ovako je bilo kad smo west ham dobili preokretom kao i tottenham u proslom kolu pa smo narednu utakmicu izgubili ali sta je tu je. Nema Carragera i odma odbrana ni na sto ne lici!!! Steta zbog poraza :cry: :cry: :( :(

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 mar 2013, 17:58

nista bez carraghera. skrtel dosta los ali ni ostali nisu bili mnogo bolji. cak ni rodgers nije pokusao nista sa izmjenama. sad opet sve od pocetka...
You are someone else I am still right here

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 16 mar 2013, 18:02

igrali smo formaciju 4-2-4 nigdje defanzive

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 16 mar 2013, 18:19

ne znam za vas,al bi dolaskom ben arfe meni pao veliki kamen sa srca,jer u ono malo utakmica sto odigra se necu nervirat,covjek zna napravit visak.na ljeto bi se trebali okrenuti ben arfi i nekim stoperima(prvi koji mi pada na pamet je humels)neka vlasnici daju 20 milki od cerrolla 10 od skrtela i agera se moze skupiti 25-30 i lagano krenuti,za ovih 60 milkica mozemo dovest dva kvalitetna stopera i ben arfu .a ako vlasnici daju jos koju milku dovest beka a ako ne daju nek igra wisdom.nakon danasnje tekme jones je pokazao da ima kvalitete da brani u liverpoolu.(ako nista imamo goolmana nek se krpe kako znaju i umiju on i reina)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 16 mar 2013, 18:22

fera je napisao/la:nista bez carraghera. skrtel dosta los ali ni ostali nisu bili mnogo bolji. cak ni rodgers nije pokusao nista sa izmjenama. sad opet sve od pocetka...
kakvim izmjenama, nije bilo nikoga da napravvi razliku, covjek je podcijenio protivnika i to mu se obilo o glavu
kad god pocnu neke kalkulacije za LP odma kiksamo, vidi se da jos nismo zreli za evrope
valjda ce se shvatiti neke stvari i na ljeto otpisat neke, a nekim bgm i zamjenu naci, do kraja borit se za EL mada ni za to nemamo neke sansse, konstantnost jevec odavno problem liverpoola
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 16 mar 2013, 18:32

Kao i svake godine održava se tradicija i prijateljstvo između Borussie i Liverpoola. Sutra će nekoliko stotina navijača Liverpoola biti na BP-u i uživo pratiti meč između Borussie i Hannovera.

Navijaći Gladbacha su bili na Anfieldu u prvom dijelu sezone. ;) 8-)
Agieren statt reagieren

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 mar 2013, 18:37

rodgers je krivac za ovakvu odbranu koju igramo cijelu sezonu. jednostavno, svi odu naprijed i kad sjevne kontra onda je cisti sah mat. da bi mogli napraviti nesto vise sljedece sezone mora se popraviti taktiziranje oko odbrane.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 mar 2013, 18:54

Henderson je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Sreća pa ne gledah utakmicu :!:
Sta ce ovi Dortmundovci na temi? :mrgreen:

Otelo, pa jedini si ti najavljivao pobjedu, mi svi ostali poraz. :?
:mrgreen:

Sreća pa je i BvB igrao u istom terminu kao i Liverpool dvoumio sam se koga da gledam i nisam pogriješio,umjesto jada,amaterskih ispada i nerviranja gledao sam kako igrači većim dijelom utakmice grizu teren i pokazaju kako se igra za grb i dres,a za to je zaslužan ko drugi nego šef s avatara :mrgreen: .

Gosp. Rodgers je zaslužan za nešto drugo a to je definitivno ispadanje iz utrke za Evropu ,do ovog kola je LFC još uvjek bio u nekim kombinacijama mogući putnik u LP ali to više nije,jeste teoretski naravno :lol: .

Ono što mi je zapalo za oko jeste Allen u prvih 11 ,igrača za kojeg se do juče pričalo da mora na operaciju ramena ili čega već BR stavlja od prve minute u jako bitnoj utakmici ,neshvatljivo al hajd.,taj Allen nebi trebao početi ni da je 100% zdrav a kamoli ovako.

Svi ovi amateri bi se trebali fino sastati i moliti Carru da ostane još jednu sezonu dok se ne nađe adekvatna zamjena jer ni Agger a pogotovo Skrtel ne pokazuju ni 30% onoga što mogu i što se očekuje a nisam baš siguran da će vjerovatn pojačanje onaj Wiliams iz Swansea biti to to.

Kako je ko igrao nmg komentarisati zato što gledao samo zadnjih par minuta ali po vašim komentarima sve mi je jasno.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 16 mar 2013, 18:56

Samo da pohvalim Allena i Skrtela...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 mar 2013, 18:58

Kaze komentator na SK:Ne vjerujem da su dali 15mil funti za Allena i jos ga je cijelu tekmu zajebavao :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 16 mar 2013, 18:59

valjda ce carra preuzet mjesto trenera odbrane, to je najmanje sto zasluzuje
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 mar 2013, 19:03

Trebat će Rodgersu dobar izgovor da se opere, a ne može se oprati osim ako Carragher nije povrijeđen ili nešto slično.Mislim da sad nije smio izmišljati toplu vodu i vraćati Skrtela u postavu kad je već Carra tako dobar. Također roviti Allen je igrao, nije da je Lucas nešto bolji al' bar je spremniji i igrao bi na svojoj poziciji. Allen je više smetao na terenu, jeste mnogo trčao al' se nije mogao sastaviti s loptom i nekoliko puta se hvatao za bolno rame. Skrtel je preloše odigrao, pravio glupe faule, prolazili su ga kako hoće. On ima odlične fizičke predispozicije da bude WC igrač al' je glup i neinteligentno igra i zbog toga nikad neće biti pouzdan već je uvijek "kiks igrač".

Znači prva ključna stvar je da je odbrana zakazala 100 % i to je jedan od krivaca što smo izgubili danas.

Sredina od ulaska Leive je djelovala bolje, ali onda i ta kiša, dosta klizav teren kao i treći gol Sotona (gdje se Rodriguez kao Messi spustio do našeg gola i NEOMETAN iz drugog pokušaja smjestio loptu u gol, veliki dio krivice tu ima i Lucas koji ni sam ne zna gdje je bio kad je Rodriguez krenuo prema golu), te katastrofalne greške pomoćnika su utjecale na to da Liverpool ne postigne više golova.
A bilo je šansi, mora se istaći. Sturridge je preloše odigrao, kako Skrtel u odbrani tako Sturridge u napadu, nije uradio ništa vrijedno pomena. Suarez, Coutinho i Downing su se trudili al' jednostavno nije išlo.

Kao što sam napisao u nekom od prethodnih postova, pobjeda protiv Tottenhama će biti "naplaćena" u duelima sa slabijim protivnicima. Soton je naplatio svoje i nadam se da više neće biti ovakvih kikseva !

Da sumiramo, smatram da je najveći krivac za poraz Rodgers koji je izveo takav sastav na teren, sa nekoliko promjena u odnosu na meč s Tottenhamom i lošom klupom. On je izveo na teren tu kriminalnu odbranu i jedino čemu možemo zahvaliti je povreda Reine jer je Jones bio odličan na golu i pored 3 primljena spasio je bar još 3.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 16 mar 2013, 19:08

HAHAHAHAH jest i ova tema smijesna do nekih dana se Rodgers velicao a sad ispade ko da je ispao iz Coca-Cola Lige...
Pa sta vam je ljudi mora doći i poraz ha ya
EDIT:
Svi znaju pa čak i vrabci na prozoru da nam je odbrana loša i nznm čemu ćuđenje i tome nije Rodgers kriv, pa šta će neće od plaće odvajat kako bi kupio kojeg stopera kad već vlasnici ne daju ni feninga !!
I molim vas bar istinske navijače Liverpoola da ne pljuju po igračima jer su ti isti igrači učestvovali i u pobjedi protiv Swansea, Wigana, Spursa i ostalih !!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 mar 2013, 19:24

keno94 je napisao/la:
fera je napisao/la:nista bez carraghera. skrtel dosta los ali ni ostali nisu bili mnogo bolji. cak ni rodgers nije pokusao nista sa izmjenama. sad opet sve od pocetka...
kakvim izmjenama, nije bilo nikoga da napravvi razliku, covjek je podcijenio protivnika i to mu se obilo o glavu
kad god pocnu neke kalkulacije za LP odma kiksamo, vidi se da jos nismo zreli za evrope
valjda ce se shvatiti neke stvari i na ljeto otpisat neke, a nekim bgm i zamjenu naci, do kraja borit se za EL mada ni za to nemamo neke sansse, konstantnost jevec odavno problem liverpoola
pa ima 7 igraca na klupi i pravo na tri izmjene. i onu jednu je napravio jer je allen bio povrijeđen. mozda ti volis ovako ali meni su drazi ljudi koji nesto pokusaju... nekad je i svjezina dobra stvar. al u ostalom sta god da sam ja napisao ti bi me citirao i tvrdio suprotno.
You are someone else I am still right here

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 16 mar 2013, 19:32

fera je napisao/la:
keno94 je napisao/la:
pa ima 7 igraca na klupi i pravo na tri izmjene. i onu jednu je napravio jer je allen bio povrijeđen. mozda ti volis ovako ali meni su drazi ljudi koji nesto pokusaju... nekad je i svjezina dobra stvar. al u ostalom sta god da sam ja napisao ti bi me citirao i tvrdio suprotno.
@keno94
momak nznm ti sigurno previse gledas barcu koja u ligi nije odavno izgubila pa kontas liverpool uvezao 3 pobjede pa može još tri. Može ali kad bude imala nešto sto ima Barca ali o tom potom. I ne razumijem to tvoje nisu zreli za Europe pa momak ne navijas sa Sheffild koji se bori za Europu pa nema iskustva jer se nikad nije natjecao u Europi. Liverpool i njegovi neki pojedini igrači poznaju Europu bolje nego ti svoj džep i imaju iskutva MAŠALA a Rodgers ti je prije koji dan sve objasnio što se tiče ljeta tako da je naše da čekamo !!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 mar 2013, 23:00

Bony opet noćas dao dva gola za Vitesse. Mislim da bi trebalo krenuti po njega.

Da su slike sa treninga samo montaža evo dokaza:

slika
Slika sa treninga ko fol u srijedu i sa današnje utakmice. :D
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 16 mar 2013, 23:45

I šta ono rekoste za Diame-a, dobar je da nije srčanih problema. Pa on je i sa srčanim problemima bolji od invalida Lucasa i Allena.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 16 mar 2013, 23:48

Gdje je sad Brazilski lav ili najjaci zadnji vezni u ligi. E on je slika i prilika Liverpoola.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 mar 2013, 23:50

Meni je najjači Skrtel kod trećeg gola SOTON-a, povlači se nešto nazad, skoro do gola se vratio. :lol:

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 16 mar 2013, 23:55

This boy, when you see him play, you'd think he was a Spanish player, a real European player. I would have paid many more millions for this kid,” said Rodgers on Allen!

"He is a unique player in that he's a British player who doesn't give the ball away. When he comes into this team you'll see the difference he can make.
Jedna od mnogih sokantnih izjava Rogersa, ali tesko se moze mjeriti s onom da puca na drugo mjesto :D
Tika-taka.... :lol:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.