Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Johnsone sam izadji, levat obicni, kakav on i bek.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Zijansmo bodove gdje nismo planirali.Sezona nije za zaborav.Otisla je u dobre svrhe.
No ako naredne sezone ne bude LP mozemo da se pozdravim sa tim takmnicenjem zauvijek il barem do dolaska nekog seika

No ako naredne sezone ne bude LP mozemo da se pozdravim sa tim takmnicenjem zauvijek il barem do dolaska nekog seika

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovaj Glen je davno trebao biti prekomandovan naprijed, a nazad se trebao dovesti neko defanzivniji.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
pu je*em ti odbranu!!!!
Najgluplja ekipa ... jadovi
Kreteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
skrtel 

opšta tuga je spoznaja da je taj kloc najplaceniji defanzivac u istoriji klubanummaLFCŽ je napisao/la:Ovaj Glen je davno trebao biti prekomandovan naprijed, a nazad se trebao dovesti neko defanzivniji.

nema potpisa
nek je sad i suarez ozlijeđen, moremo se pozdravit sa svime
Walk on, with hope in your hearts.
- youngredcomps
- Kontakt:
mi komotno mozemo igrati bez odbrane,sve bacit u napad pa ako vise primimo nego sto damo,svaka cast protivniku.stopere kao da nemamo o desnom beku ne treba trositi rijeci.ako treba i suareza prodat da se dovede bek.sve za beka.al evo hendersonaaaaaaaaaaaaaaaa
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
southampton nas izdominira. i mi fol ozbiljna ekipa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- youngredcomps
- Kontakt:
sve crnce trebamo izbacit iz tima,oni kao da se bore ko ce biti gori,a onaj levat jos umjesto na krilo daniela u spic baca.ako mu se ne svidja pozicija neka ide negdje drugo glumti walcota.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
isto ko sa aston villom
Klasično **** Rodgersa. Bez potrebe igraju i Downing i Coutinho i Suarez i Sturridge. Allen ne može igrati. Nikako mi nije jasno zašto je Lucas na klupi bio. Henderson bezveze sjedi na klupi. Počeo igrati odlično, a ovaj ga je stavio na klupi. Na kraju sezone obavezno hitno dovesti novog trenera za odbranu. Martin Keown bi bio sjajan izbor
.
Zaslužili su izgubiti 6-0. Da nije bilo Jones, svašta bi bilo. Po meni je Brad zaslužio da do kraja sezone bude prvi golman.

Zaslužili su izgubiti 6-0. Da nije bilo Jones, svašta bi bilo. Po meni je Brad zaslužio da do kraja sezone bude prvi golman.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Sreća pa ne gledah utakmicu 

Ovako je kad se upisu 3 boda prije tekme.Zasluzili smo i 10 komada primit a ne ova 3.
Samo sto ce sad svi "navijaci" Liverpoola doci na temu i napisat 50 stranica,dok nakon proslih tekmi nije ih bilo.
YNWA
Samo sto ce sad svi "navijaci" Liverpoola doci na temu i napisat 50 stranica,dok nakon proslih tekmi nije ih bilo.
YNWA
Sta ce ovi Dortmundovci na temi?Zodiac je napisao/la:Sreća pa ne gledah utakmicu

Otelo, pa jedini si ti najavljivao pobjedu, mi svi ostali poraz.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
vala nisam,evo sto sam napisao(ovo je jedan dio posta)Henderson je napisao/la:Sta ce ovi Dortmundovci na temi?Zodiac je napisao/la:Sreća pa ne gledah utakmicu
Otelo, pa jedini si ti najavljivao pobjedu, mi svi ostali poraz.
Vala je i mene strah ovog Sotona.Igraju lijep nogomet i to sto su 15 nije realno stanje.Dosta tekmi su izgubili bas baksuzno.
jbg bice bolje izgubili izgubili 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čestitke Southamptonu na zasluženoj pobjedi, a Liverpool ako hoće da prima 3+ golova, jedino što mora uraditi jeste da stavi Skrtela i Aggera za partnere. Prošle sezone su bili možda i najbolji, ove su ubjedljivo najgori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.