Ja sam negdje cuo da je iz Visegradasloboda72 je napisao/la:Interesantno ,Zeba je rodom iz Goražda.solinas je napisao/la:jel bio ko od nasih na izvlacenju,vidim opet svi daju izjavu,samo nas ni na mapi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja sam negdje cuo da je iz Visegradasloboda72 je napisao/la:Interesantno ,Zeba je rodom iz Goražda.solinas je napisao/la:jel bio ko od nasih na izvlacenju,vidim opet svi daju izjavu,samo nas ni na mapi
ako mislis na Marina Popovica, momak je klasicno krilo, nije pravi napadac, ne znam da li igra u Celiku napadaca, nisam bas upucen u to ali i da igra, nije mu to prirodna pozicija, onda je to forsiranje na mjestu koje nije za njeg. Brz je, moze od mehidica sigurno bolje odigrati, a opet na tim pozicijama smo dobro popunjeni. Nije los igrac, moje neko misljenjesolinas je napisao/la:kako se zove onaj napadac iz celika,popovic cini mi se![]()
stanic,ili kallasi nazad,neke moje skromne zeljice za prelazni rok,
i ovako imamo strasan sastavNKMramor je napisao/la:Ehh...Oduvali bi BHT u kratkom roku...
![]()
![]()
Imas li, okvirno, ideju koliko bi trebalo para da se to pokrene? S tim da bi pare od uplate za stream i ne bi bile ogromne u smislu podrske klubu, ali je marketing taj od kojeg bi klub imao korist...NKMramor je napisao/la:Ehh...Oduvali bi BHT u kratkom roku...
![]()
![]()
Bio Sašasolinas je napisao/la:jel bio ko od nasih na izvlacenju,vidim opet svi daju izjavu,samo nas ni na mapi
to sam i ja bas konto ,preveliki grbovi a najvaznije gotov se ne vidi sa tribinaProbisvjet je napisao/la:Ima li neko da zna na nasem semaforu povecati one brojeve koliko vremena traje utakmica? Bem ti krv izjebase me ljudi sa pitanjem "koliko je do kraja". Kako znam za sebe i Tusanj, a nije malo, skoro pet decenija provlaci se pitanje na tribinama:
"KOLIKO JE DO KRAJA"- NAJCESCE PITANJE NA TUSNJU!
Sasa gospodazlajci je napisao/la:Bio Sašasolinas je napisao/la:jel bio ko od nasih na izvlacenju,vidim opet svi daju izjavu,samo nas ni na mapi
http://www.klix.ba/sport/nogomet/kup-bi ... 50915055#9
Srecom pa vise ulica ne vodi klubsolinas je napisao/la:Tek cemo da vidimo ko je i sta je sasa vugdalic.
Pljuvali su ga mnogi,pa i ja.Ali covjek radi lavovski administrativni posao.
Ma ne znam više ni ja, ne znam gdje udaram. Realno ako dam uslov na faksu imat' ću 100% i sam sve što mi je potrebno da radim HD stream, ako ne dam onda sam ga pošiopu totalno, nema me nigdje, pa će tu brigu i sve ostalo neko drugi da brine.Beduin je napisao/la: Imas li, okvirno, ideju koliko bi trebalo para da se to pokrene? S tim da bi pare od uplate za stream i ne bi bile ogromne u smislu podrske klubu, ali je marketing taj od kojeg bi klub imao korist...
Realno gorazde mozemo proci,samo ozbiljan pristup,Claus je napisao/la:Što se mene tiče, Kup mogu slobodno zijanit', previše je rizično oslanjati se na isti, jer ti jedna loša utakmica uništava sve nade. Liga je najbitnija i tu treba maksimalno zapeti, obzirom da smo u odličnoj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.