Pile za muštuluka sipile87 je napisao/la:Nove informacije kazu da prava pojacanja tek treba da stignu![]()
uzivajte

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pile za muštuluka sipile87 je napisao/la:Nove informacije kazu da prava pojacanja tek treba da stignu![]()
uzivajte
Radi atmosfere na forumubabilonTM je napisao/la:pile87 je napisao/la:Nove informacije kazu da prava pojacanja tek treba da stignu![]()
uzivajte
Jel ovo fakat, il samo radi atmosfere na forumu?
ee vozdra kralju.. izvini sto smetam, i znam da sam 100-i sto pita, ali dolazis li u Zelju, ili je to jos u fazi pregovora ? Hvala
Eto info za Smajica, znaci 99% je nas ako rijesi papire u Belgiji.. Jos samo da rijesimo neke stvari u odbrani, jer Selimovic moze igrati napadaca sa Adilovicem..ma zajebavaju me ovi belgijanci vidjet ce mo sta ce biti
MI i šerif sto se pojacavamo to ne moze nikoBaby je napisao/la:a i Šerif se pojačava pravo doveli "pojačanje" iz albanske lige
rexxxoNa_ je napisao/la:Drug, ako ti se ne svidja kako radi nasa uprava, kako radi GOSPODAR FAMILIJE, kako nas STATISTICKI NAJBOLJI IGRAC igra, onda nemoj ovdje ni komentarisati ! Niko ovde nije dosao da cita pesimizam, i gluposti, vjeruj mi ovo mi je 71 post na forumu, vjeruj mi prosao sam sa ZELJOM vise nego 90% raje na ovom i na org. forumu, vjeruj mi da mi je pun K***C vas pesimista koji iz godine u godinu, unistaveta vasom pricom sve ono (bar malo) ljepog sto se napravi ! ! ! ! !
Dalje otpratnice, treba tebe otpratiti u laktase, pa da vidis kako BOLI , ALI BUKVALNO SRCE PARA, kada tvoja SVETINJA GUBI 2:0, kako boli kada KRUNIC, HOTIC i ostala raja, APLAUDIRAJU, kada utakmica zavrsi sa 3:0 u gostima protiv Laktasa, i jos kazu "Nemam sta zamjeriti svojim momcima" ! Dakle otpratnice, daj da tebe lagano , ali sigurno OTPRATIMO SA OVOG FORUMA ! ! !
CISTO ISKRENO ! ! ! H8ERI DIE ! ! !
1921 Ljubav prema tebi GRANICE NEMA !
babilonTM je napisao/la:pile87 je napisao/la:Nove informacije kazu da prava pojacanja tek treba da stignu![]()
uzivajte
Jel ovo fakat, il samo radi atmosfere na forumu?
irridu je napisao/la:SVI STO PLJUJU ZEBU NEK POGLEDAJU JOS JEDNOM DERBI SA KOSEVA![]()
PILE87 ne narausavaj svoj kredibilitet,kako ne vidis da si upravo ti veliki Guru ovoj maloj raji sa foruma,nemoj ih izdat u ovim ternutcima i izigrat njihovo povjerenje..!!pile87 je napisao/la:Nove informacije kazu da prava pojacanja tek treba da stignu![]()
uzivajte
Desava se to da nam titula i kup dolaze opet u HRAM (kao sto si sam rekao), desava se to da nam se mnogi igraci sami nude (reci mi bar jednog od proslog, pa evo do ovog AMAROVOG mandata), desava se to, da smo opet STRAH I TREPET za sve u ovoj kukurz ligi !otpravnik_vozova je napisao/la:rexxxoNa_ je napisao/la:Drug, ako ti se ne svidja kako radi nasa uprava, kako radi GOSPODAR FAMILIJE, kako nas STATISTICKI NAJBOLJI IGRAC igra, onda nemoj ovdje ni komentarisati ! Niko ovde nije dosao da cita pesimizam, i gluposti, vjeruj mi ovo mi je 71 post na forumu, vjeruj mi prosao sam sa ZELJOM vise nego 90% raje na ovom i na org. forumu, vjeruj mi da mi je pun K***C vas pesimista koji iz godine u godinu, unistaveta vasom pricom sve ono (bar malo) ljepog sto se napravi ! ! ! ! !
Dalje otpratnice, treba tebe otpratiti u laktase, pa da vidis kako BOLI , ALI BUKVALNO SRCE PARA, kada tvoja SVETINJA GUBI 2:0, kako boli kada KRUNIC, HOTIC i ostala raja, APLAUDIRAJU, kada utakmica zavrsi sa 3:0 u gostima protiv Laktasa, i jos kazu "Nemam sta zamjeriti svojim momcima" ! Dakle otpratnice, daj da tebe lagano , ali sigurno OTPRATIMO SA OVOG FORUMA ! ! !
Reci mi sta se to pozitivno desilo i desava zadnju godinu...Izuzev nekim pojedincima koji mlate pare?
Yebes titulu kad se broj gledalaca prepolovio a zasto li boze dragi?
rexxxoNa_ je napisao/la:Drug, ako ti se ne svidja kako radi nasa uprava, kako radi GOSPODAR FAMILIJE, kako nas STATISTICKI NAJBOLJI IGRAC igra, onda nemoj ovdje ni komentarisati ! Niko ovde nije dosao da cita pesimizam, i gluposti, vjeruj mi ovo mi je 71 post na forumu, vjeruj mi prosao sam sa ZELJOM vise nego 90% raje na ovom i na org. forumu, vjeruj mi da mi je pun K***C vas pesimista koji iz godine u godinu, unistaveta vasom pricom sve ono (bar malo) ljepog sto se napravi ! ! ! ! !
ma kad je još pile bacao bombe?? možda u ratu zadnji putlegenda79 je napisao/la:PILE87 ne narausavaj svoj kredibilitet,kako ne vidis da si upravo ti veliki Guru ovoj maloj raji sa foruma,nemoj ih izdat u ovim ternutcima i izigrat njihovo povjerenje..!!pile87 je napisao/la:Nove informacije kazu da prava pojacanja tek treba da stignu![]()
uzivajte![]()
aBd nadam se da je istina,ne bi' pile vako ,,bacao bombe''kosewsko hill je napisao/la:ma kad je još pile bacao bombe?? možda u ratu zadnji putlegenda79 je napisao/la:PILE87 ne narausavaj svoj kredibilitet,kako ne vidis da si upravo ti veliki Guru ovoj maloj raji sa foruma,nemoj ih izdat u ovim ternutcima i izigrat njihovo povjerenje..!!pile87 je napisao/la:Nove informacije kazu da prava pojacanja tek treba da stignu![]()
uzivajte![]()