FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MaJaBa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MaJaBa » 28 jun 2011, 23:23

pile87 je napisao/la:Nove informacije kazu da prava pojacanja tek treba da stignu :mrgreen:
uzivajte
Pile za muštuluka si :mrgreen: nadam se da nije suplja,kao mnoge do sada :D
Željezničar za život cijeli.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 jun 2011, 23:24

babilonTM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Nove informacije kazu da prava pojacanja tek treba da stignu :mrgreen:
uzivajte

Jel ovo fakat, il samo radi atmosfere na forumu? :mrgreen:
Radi atmosfere na forumu :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 jun 2011, 23:25

Pile baci bombu i ode spavat'.. :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 28 jun 2011, 23:25

Drug, ako ti se ne svidja kako radi nasa uprava, kako radi GOSPODAR FAMILIJE, kako nas STATISTICKI NAJBOLJI IGRAC igra, onda nemoj ovdje ni komentarisati ! Niko ovde nije dosao da cita pesimizam, i gluposti, vjeruj mi ovo mi je 71 post na forumu, vjeruj mi prosao sam sa ZELJOM vise nego 90% raje na ovom i na org. forumu, vjeruj mi da mi je pun K***C vas pesimista koji iz godine u godinu, unistaveta vasom pricom sve ono (bar malo) ljepog sto se napravi ! ! ! ! !

Dalje otpratnice, treba tebe otpratiti u laktase, pa da vidis kako BOLI , ALI BUKVALNO SRCE PARA, kada tvoja SVETINJA GUBI 2:0, kako boli kada KRUNIC, HOTIC i ostala raja, APLAUDIRAJU, kada utakmica zavrsi sa 3:0 u gostima protiv Laktasa, i jos kazu "Nemam sta zamjeriti svojim momcima" ! Dakle otpratnice, daj da tebe lagano , ali sigurno OTPRATIMO SA OVOG FORUMA ! ! !

CISTO ISKRENO ! ! ! H8ERI DIE ! ! !

1921 Ljubav prema tebi GRANICE NEMA ![/quote]

Reci mi sta se to pozitivno desilo i desava zadnju godinu...Izuzev nekim pojedincima koji mlate pare?
Yebes titulu kad se broj gledalaca prepolovio a zasto li boze dragi?[/quote]

Desava se to da nam titula i kup dolaze opet u HRAM (kao sto si sam rekao), desava se to da nam se mnogi igraci sami nude (reci mi bar jednog od proslog, pa evo do ovog AMAROVOG mandata), desava se to, da smo opet STRAH I TREPET za sve u ovoj kukurz ligi !
Oces da ti kazem sta se dalje desava !?
Desava se to, da je prva sezona (Amarov drugi mandat, tj. titula) bila KRCATA SIMPATIZERIMA , ali ne i PRAVIM I BEZREZERVNIM NAVIJACIMA ! Kao sto je to slucaj u ovoj prosloj sezoni, gdje je 99% raje koja su dolazila na tekme, bila tu i kada je bilo NAJTEZE ! Gdje su takvi kao TI bili ?
Oces da ti ja kazem, bili su kuci, gledali LIGU SAMPIONA, i DR***I na Messija, C.Ronalda, i ostale IGRACINE !

Pa ljudi dragi, jestel vi svjesni gdje zivimo, gdje radimo, gdje hljeb zaradjujemo !?
Jestel svjesni, da ovdje samo onoj trojci glavonja (citaj predsjednistvo) ruze cvjetaju, a nikom drugom ne cvjetaju ruze, mogu im samo SUZE niz obraz ici !
Jesteli VI (dragi forumasi) svjesni, da MI NEMAMO ZAKONA O SPORTU !?
Jesteli VI (dragi forumasi) svjesni, da se samo MI ZAMARAMO ZELJOM !?
Jesteli VI, svjesni, da nikog u ovoj nasoj SMIJESNOJ DRZAVI ne interesuje fudbal, osim radnicke klase, koja oce nesta KVALITETNO !

E pa to , draga gospodo, cete dozivjeti kada ova drzava bude NORMALNA, a do tada, ce sve da bude NENORMALNO !
Toliko od mene ! ! !

1921 Ljubav prema tebi GRANICE NEMA !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 28 jun 2011, 23:26

Svi ste navalili na odbranu , moje misljenje da nama pored ljevog beka treba jedna klasicna 9
pa Zeljo od Vazde na ovamo nije imao klasicnog centarfora.
Ja i dalje zivim u nadi da ce Amar nekog iscupat iz naftalina ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 28 jun 2011, 23:27

SVI STO PLJUJU ZEBU NEK POGLEDAJU JOS JEDNOM DERBI SA KOSEVA ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 28 jun 2011, 23:32

ja što nas pile fura :mrgreen:

a vala je atmosfera baš nešto depresivna, hajde da sačekamo još nekoliko dana, da vidimo kako ćemo izgledati u ovim utakmicama koje slijede, da vidimo hoće li biti još barem kakva prinova kako to volite reći, pa da onda udarimo sa kritikama ili pohvalama (iskreno se nadam da će biti ovo drugo jer ovo što je do sada urađeno je tanko)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 jun 2011, 23:34

ee vozdra kralju.. izvini sto smetam, i znam da sam 100-i sto pita, ali dolazis li u Zelju, ili je to jos u fazi pregovora ? Hvala :)
ma zajebavaju me ovi belgijanci vidjet ce mo sta ce biti
Eto info za Smajica, znaci 99% je nas ako rijesi papire u Belgiji.. Jos samo da rijesimo neke stvari u odbrani, jer Selimovic moze igrati napadaca sa Adilovicem..

Ajde ko je povezan sa udruzenjem, nek' predlozi akciju ciscenja Grbavice pred pocetak prvenstva, nek' uprava obezbjedi farbe i da sredimo onaj krkanluk od baklji, korova, otpada, itd. uz jedan strucni nadzor jakih manijaka..
8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 28 jun 2011, 23:34

a i Šerif se pojačava pravo doveli "pojačanje" iz albanske lige :D
G R B A V I C A 2

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 28 jun 2011, 23:39

Baby je napisao/la:a i Šerif se pojačava pravo doveli "pojačanje" iz albanske lige :D
MI i šerif sto se pojacavamo to ne moze niko :mrgreen:

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 28 jun 2011, 23:48

rexxxoNa_ je napisao/la:Drug, ako ti se ne svidja kako radi nasa uprava, kako radi GOSPODAR FAMILIJE, kako nas STATISTICKI NAJBOLJI IGRAC igra, onda nemoj ovdje ni komentarisati ! Niko ovde nije dosao da cita pesimizam, i gluposti, vjeruj mi ovo mi je 71 post na forumu, vjeruj mi prosao sam sa ZELJOM vise nego 90% raje na ovom i na org. forumu, vjeruj mi da mi je pun K***C vas pesimista koji iz godine u godinu, unistaveta vasom pricom sve ono (bar malo) ljepog sto se napravi ! ! ! ! !

Dalje otpratnice, treba tebe otpratiti u laktase, pa da vidis kako BOLI , ALI BUKVALNO SRCE PARA, kada tvoja SVETINJA GUBI 2:0, kako boli kada KRUNIC, HOTIC i ostala raja, APLAUDIRAJU, kada utakmica zavrsi sa 3:0 u gostima protiv Laktasa, i jos kazu "Nemam sta zamjeriti svojim momcima" ! Dakle otpratnice, daj da tebe lagano , ali sigurno OTPRATIMO SA OVOG FORUMA ! ! !

Reci mi sta se to pozitivno desilo i desava zadnju godinu...Izuzev nekim pojedincima koji mlate pare?

Desava se to da nam titula i kup dolaze opet u HRAM (kao sto si sam rekao), desava se to da nam se mnogi igraci sami nude (reci mi bar jednog od proslog, pa evo do ovog AMAROVOG mandata), desava se to, da smo opet STRAH I TREPET za sve u ovoj kukurz ligi !
Desava se to, da je prva sezona (Amarov drugi mandat, tj. titula) bila KRCATA SIMPATIZERIMA , ali ne i PRAVIM I BEZREZERVNIM NAVIJACIMA ! Kao sto je to slucaj u ovoj prosloj sezoni, gdje je 99% raje koja su dolazila na tekme, bila tu i kada je bilo NAJTEZE ! Gdje su takvi kao TI bili ?
Oces da ti ja kazem, bili su kuci, gledali LIGU SAMPIONA, i DR***I na Messija, C.Ronalda, i ostale IGRACINE !

Pa ljudi dragi, jestel vi svjesni gdje zivimo, gdje radimo, gdje hljeb zaradjujemo !?
Jestel svjesni, da ovdje samo onoj trojci glavonja (citaj predsjednistvo) ruze cvjetaju, a nikom drugom ne cvjetaju ruze, mogu im samo SUZE niz obraz ici !
Jesteli VI, svjesni, da nikog u ovoj nasoj SMIJESNOJ DRZAVI ne interesuje fudbal, osim radnicke klase, koja oce nesta KVALITETNO !

E pa to , draga gospodo, cete dozivjeti kada ova drzava bude NORMALNA, a do tada, ce sve da bude NENORMALNO !
Toliko od mene ! ! !

Ne bih te citirao vise, jer sam ti vec napisao da ja LICNO nisam zadovoljan i lijepo objasnio da sve njih koji su trenutno u Zelji (cast pojedincima) apsolutno boli K.... i za tebe i za mene i za sve nas jer nam to pokazuju kartama od cenera u Zenici, vec za ovo boldirano! Za ovo me nisi trebao prozivati. Moja prva utakmica u kojoj sam gledao Zelju je bila mislim 82/83 u Zenici kada smo golom Curica iz slobodnjaka uzeli Celik i do danas mogu na prste ruku prebrojati utakmice Zelje koje nisam gledao! Ja sam iz rova dolazio kad nas je Lukavac mlatio sa 4komada na kosevu i molio boga da ne ispadnemo iz lige i ti ces mi reci koje gledao Barcu i Qurce palce! Sram te bilo!

Yebote titula kad nemamo ono sto je krasilo Zelju svih 90godina, mi smo postali klub bez ljudskosti, dostojanstva, postovanja i cega sve ne, ova uprava unistava sve ono sto smo tesko kroz istoriju zaradili i to niko ne moze osporiti...Ljudi koji vode Zelju nisu ljudi vec ublehasi...

EDIT:

Zar ti zaista mislis da su stadioni sirom evrope puni najvjernih navijaca?
Zadnja izmjena: otpravnik_vozova, dana/u 28 jun 2011, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 28 jun 2011, 23:48

babilonTM je napisao/la:
uzivajte

Jel ovo fakat, il samo radi atmosfere na forumu? :mrgreen:

Ocigledno je radi atmosfere jer nece pojacanja doci a mi na pripremama bili :D
TM87

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 28 jun 2011, 23:54

irridu je napisao/la:SVI STO PLJUJU ZEBU NEK POGLEDAJU JOS JEDNOM DERBI SA KOSEVA ;)

Svi koji ne pljuju ZZ nek pogledaju ostalih 29 tekmi u kojima je igrao! Pardon hodao...lagano...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 28 jun 2011, 23:54

uzivajte
PILE87 ne narausavaj svoj kredibilitet,kako ne vidis da si upravo ti veliki Guru ovoj maloj raji sa foruma,nemoj ih izdat u ovim ternutcima i izigrat njihovo povjerenje..!! :D :D

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 28 jun 2011, 23:58

otpravnik_vozova je napisao/la:
rexxxoNa_ je napisao/la:Drug, ako ti se ne svidja kako radi nasa uprava, kako radi GOSPODAR FAMILIJE, kako nas STATISTICKI NAJBOLJI IGRAC igra, onda nemoj ovdje ni komentarisati ! Niko ovde nije dosao da cita pesimizam, i gluposti, vjeruj mi ovo mi je 71 post na forumu, vjeruj mi prosao sam sa ZELJOM vise nego 90% raje na ovom i na org. forumu, vjeruj mi da mi je pun K***C vas pesimista koji iz godine u godinu, unistaveta vasom pricom sve ono (bar malo) ljepog sto se napravi ! ! ! ! !

Yebes titulu kad se broj gledalaca prepolovio a zasto li boze dragi?

Toliko od mene ! ! !

Ne bih te citirao vise, jer sam ti vec napisao da ja LICNO nisam zadovoljan i lijepo objasnio da sve njih koji su trenutno u Zelji (cast pojedincima) apsolutno boli K.... i za tebe i za mene i za sve nas jer nam to pokazuju kartama od cenera u Zenici, vec za ovo boldirano! Za ovo me nisi trebao prozivati. Moja prva utakmica u kojoj sam gledao Zelju je bila mislim 82/83 u Zenici kada smo golom Curica iz slobodnjaka uzeli Celik i do danas mogu na prste ruku prebrojati utakmice Zelje koje nisam gledao! Ja sam iz rova dolazio kad nas je Lukavac mlatio sa 4komada na kosevu i molio boga da ne ispadnemo iz lige i ti ces mi reci koje gledao Barcu i Qurce palce! Sram te bilo!

Yebote titula kad nemamo ono sto je krasilo Zelju svih 90godina, mi smo postali klub bez ljudskosti, dostojanstva, postovanja i cega sve ne, ova uprava unistava sve ono sto smo tesko kroz istoriju zaradili i to niko ne moze osporiti...Ljudi koji vode Zelju nisu ljudi vec ublehasi...

EDIT:

Zar ti zaista mislis da su stadioni sirom evrope puni najvjernih navijaca?[/quote]

Buraz, ohladi malo , vjeruj mi da me boli briga odakle si dolazio, sta si radio , i koje si godine gledao ZELJU!
Meni je ZELJO svetinja, i u ZELJU ko mi dirne, bolje da mi je u oci dirnuo ne u ZELJU !
Spominjes Zajku, pa brate, ajd mi navedi JEDNOG "igraca" iz ove JADNE lige koji se moze mjeriti sa njim po bilo cemu !
I dalje, ova uprava, ma kakvi god da su, ONI IMAJU REZULTATE, DRUGI IH NEMAJU !
Eto tebi Alispahic (ili kako vec), pa se zadovolji njime !
Davno su prosla vremena, Mese i ostale raje koja je zarila i palila YUGOSLAVIJOM !
OVO JE BOSNA ! POMIRI SE SA TOM CINJENICOM !
I opet si boldirao, rekao da ces samo replicirati na to, a opet nisi , GDJE SI BIO DOK SE ZELJO PATIO SA RUDAROM NA GRBAVICI ???
Oces da ti opet kazem, gledao si garant RMA vs LYON ( to je ona tekma kad ih je Pjanic izbacio, sjetices se garant ) !

Cao, vozdra !

1921 !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 29 jun 2011, 00:00

nemoj da me neko pogresno shvati,al imaju dva tipa raje,koij hoce trofeje pa nek se igra kako bilo (klub: man utd) nemoj da neko pomisli da govorim kako man. ne zna igrat al realno za jedan od najboljih klubova na sivjetu i nisu nesto ,al imau REZULATE
drugi tip raje bi da tim igra atraktivno (klub:arsenal) jes da su vazda tu negdje igraju sigurno jedan od najljepsih fudbala na sivjetu al opet ,,,nista od trofeja
i treci kada mozes spojit ova dva,jedini primjer toga sam vidio u barceloni :D

tako da sve je do toga ko sta hoce ,jer mi smo prijasnjih godina znali jedinstvo mlatinut 7:0 pa nista znacajno napravit u ligi :D
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

amar osim
Kontakt:

Post Postao/la amar osim » 29 jun 2011, 00:03

Toliko od mene ! ! !

Svaka cast pasa sve si upravu...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 29 jun 2011, 00:04

legenda79 je napisao/la:
uzivajte
PILE87 ne narausavaj svoj kredibilitet,kako ne vidis da si upravo ti veliki Guru ovoj maloj raji sa foruma,nemoj ih izdat u ovim ternutcima i izigrat njihovo povjerenje..!! :D :D
ma kad je još pile bacao bombe?? možda u ratu zadnji put :D
Željo - My first love!!!

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 29 jun 2011, 00:08

kosewsko hill je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
uzivajte
ma kad je još pile bacao bombe?? možda u ratu zadnji put :D
aBd nadam se da je istina,ne bi' pile vako ,,bacao bombe'' :D

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jun 2011, 00:09

[youtube][/youtube] :lol: :lol: :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik, mavi i 37 gostiju.