[youtube][/youtube](2:14)
Also, tu je Ronaldinho vs Sergio Ramos.

[youtube][/youtube]
Dakle, ne možeš tako gledati. Rafael je dijete, plaća danak neiskustvu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Najveci sam fan Barcelone u svojim ocima ... al sto mogu procitati gluposti od drugih navijaca to je nevjerovatno ... Pricate nesto ovom Casillasu za politiku reala koji dovodi talente za velike pare ??? a navijate za Manchester .... Lako ste zaboravilli ovo : " The deal saw Ronald become the most expensive teenage signing in Britain, with Manchester United paying £12.24million over two seasons, in two equal payments. " - u to vrijeme funta je bila oko 2,5 tako da bi ovaj transfer iznosio oko 30 miliona ..... Zaboravili ste BerbatovaTrasimaco je napisao/la:Ne moras da se bojis. Lako mozes vidjeti kako igra. Ono je drug moj ogroman talenat doveden za sicu. A sta ce postati i koliko ce kasnije kostati, buducnost ce nam pokazati. A ona izgleda jako dobro.
tax je napisao/la:-------------casilas---------
maicon---ramos---------pepe.coče
.........xabi------------
cr---------kaka............di maria.
...........benzema.....
ubitacno
ovo gore nisu kiskevi - ovo je sramota ...Robovlasnik je napisao/la:Najveci sam fan Barcelone u svojim ocima ... al sto mogu procitati gluposti od drugih navijaca to je nevjerovatno ... Pricate nesto ovom Casillasu za politiku reala koji dovodi talente za velike pare ??? a navijate za Manchester .... Lako ste zaboravilli ovo : " The deal saw Ronald become the most expensive teenage signing in Britain, with Manchester United paying £12.24million over two seasons, in two equal payments. " - u to vrijeme funta je bila oko 2,5 tako da bi ovaj transfer iznosio oko 30 miliona ..... Zaboravili ste BerbatovaTrasimaco je napisao/la:Ne moras da se bojis. Lako mozes vidjeti kako igra. Ono je drug moj ogroman talenat doveden za sicu. A sta ce postati i koliko ce kasnije kostati, buducnost ce nam pokazati. A ona izgleda jako dobro.- ili Valenciu ---- ili svojevremeno Ferdinanda kao najskuplji transfer na otoku .... svi se mi mozemo nasladjivati neupsjesima trenutno reala ... al ljudi lako zaboravljaju ... mnogi od vas ne znaju kako je bilo biti navijac kad je rivaldo skaricama "ugurao" Barcu u ligu pravaka , kojom je tada Real sa Raulom harao .... ili kako je bilo navijati kad je barca bila na pozicijama od 12 - 16 mjesta - te su na polu sezoni sa dolaskom Radomira Anitca uspjeli da se uguraju u Kup Uefa i to jedva kao 6 ili 7-mi ...... tako da i Real prolazi kroz period promjena al opet taj real je drugi u spaniji sa koliko 1 ili 2 izgubljene utakmice .... i kad pogledate njihovu statistiku ona je skoro pa savrsena ... Izgubili od Alcarona - ispali od lyona i porazi od Barce to su jedini njihovi "kiksevi" ---- Jer svijedno je jel Manco ispao u cetvrtfinalu ili polufinalu ili cak i finalu .... jer malo ko pamti finaliste i ekipe koje su na nize ispale jer se pisu samo osvajaci .... a to ove godine nece biti ni Real a ni Manco kao ni Barca ..... Tako da su sve rasprave na tu temu glupost .... i rasprave na pojacanja reala .... po meni Perez je prepametno uradio sa kupovinom Di Marie ( ako su ga doveli ) ---- jos ako uspiju dovesti Maicona i LB bio to Evra ili Luiz ili neko treci .... Real ce imati strasnu ekipu ..... ja mislim da za savrsenih 11 im fali jedan pravi kreator kao sto je nekad bio zidan ... xabi nije los .... al nije mi ni u rangu Zidana - Xavi-a ili Inieste ....
I jos nesto .... neka real sve dovede al nek nastavi gubit od Barceheheheh
+1Virtu4l je napisao/la:Ne, nego je čovjek sasvim realan i ne ide glavom kroz zid kao većina.
tu ti samo ima 10 igraca,fali jos Lass a umjesto Benzeme ide Higuain.Ko je bolji sta mislite ovaj De Maria ili Neymartax je napisao/la:-------------casilas---------
maicon---ramos---------pepe.coče
.........xabi------------
cr---------kaka............di maria.
...........benzema.....
ubitacno
jedan od boljih strijelaca brazilske lige ... igra sa robinjom i ima 18-9 god nisam siguran .. dobar je on samo mi se cini da je on spic a di maria je krilo ...omerbavarac je napisao/la:Ko je Neymar???
Di Maria je fenomenalan igrac, vrlo mlad, brz dobar tehnicar, dribler. Posjeduje sve sto jedan vrhunski nogometas treba da ima.
Dali ce ovo biti jos jedna propala investicija Reala, ostaje da se vidi?
Valjda je Nilmarsin3x je napisao/la:jedan od boljih strijelaca brazilske lige ... igra sa robinjom i ima 18-9 god nisam siguran .. dobar je on samo mi se cini da je on spic a di maria je krilo ...omerbavarac je napisao/la:Ko je Neymar???
Di Maria je fenomenalan igrac, vrlo mlad, brz dobar tehnicar, dribler. Posjeduje sve sto jedan vrhunski nogometas treba da ima.
daffy je napisao/la:nije vec Neymar.. strasan mladic, strasan.. ali ga moze dobiti samo onaj ko dadne 25-30m.. kada se sjetim, prije 2 godine, Santos Juventusu davao Neymara za 200k eura.. a sada ga niko ne moze dobiti ispod 25m.. strasan igrac, a jako mlad.. mislim da je jedan od brzih igraca na svijetu..
[youtube][/youtube]
Igra mali za Santos. Da ga samo vidis kako izvodi penaleomerbavarac je napisao/la:Ko je Neymar???
Nenormalno brz nabi loptu i nije ni pala on je stize i zabija godaffy je napisao/la:nije vec Neymar.. strasan mladic, strasan.. ali ga moze dobiti samo onaj ko dadne 25-30m.. kada se sjetim, prije 2 godine, Santos Juventusu davao Neymara za 200k eura.. a sada ga niko ne moze dobiti ispod 25m.. strasan igrac, a jako mlad.. mislim da je jedan od brzih igraca na svijetu..
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.