FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nece Jaha nigdje, ovi iz avazovpg sporta lupaju samo beze
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma i ja nevjerujem gdje ce naci bolji klub nego Sarajevo jedino u Travnik da odealenpitar je napisao/la:Nece Jaha nigdje, ovi iz avazovpg sporta lupaju samo beze
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Dzakmic na testiranju u poljskom Zaglebju Lubin
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma ako Bog da on ce kod nasMirza_Hordas je napisao/la:http://img64.imageshack.us/img64/8076/vule.jpg

Odlazak dzakmica bi bila velika steta za nas,jer zamjene za njega nemamo niti mozemo naci.A sto se jahovica tice on nece GARANT nigdje jer sto bi kad mu je FCS vrh koji moze imati u karijeri.A da smo mi pametni pa da ga "otjeramo" da ne zauzima drugim fudbalerima "brojno stanje" u ekipi.
- sarajlija89
- Kontakt:
jbg ako hame ode tesko cemo zamjenu naci..ali ono sto me brine je da mozda nece biti jedini koji ide heh...al da ne preudiciramo..tako je kako je..pa cemo vidjet
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovih dana ce se objaviti koji igraci jos napustaju, znaci da ce nam biti jos gore. Koga cemo dovesti nikoga 

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- sarajlija89
- Kontakt:
torlak,skoro,muminovic i dzakmic su glavni igraci....hame ide sto posto a i ovi ostali imaju neke ponude ono sto ja znam jbg...
...brine me ovo..tesko cemo nac adekvatne zamjene ako jos neko ode

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Seljak ode u neki seljacki klub iz poljske lige to nema veze sa vezom otici u klub 20 puta slabiji od Sarajeva pa taj klub ispada iz poljske lige po cesto sta ce tamo
To je i mene iznerviralo,j.e.bote pa u neki lubin.Mi smo za njih barcelona.Na zalost to je samo pokazatelj da i za vecu "sicu" nasi igraci nam odlaze.FK Sarajevo je napisao/la:Seljak ode u neki seljacki klub iz poljske lige to nema veze sa vezom otici u klub 20 puta slabiji od Sarajeva pa taj klub ispada iz poljske lige po cesto sta ce tamo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
I onda ovamo pricaju mi volimo Sarajevo volite vi samo novac i nista visealibi je napisao/la:To je i mene iznerviralo,j.e.bote pa u neki lubin.Mi smo za njih barcelona.Na zalost to je samo pokazatelj da i za vecu "sicu" nasi igraci nam odlaze.FK Sarajevo je napisao/la:Seljak ode u neki seljacki klub iz poljske lige to nema veze sa vezom otici u klub 20 puta slabiji od Sarajeva pa taj klub ispada iz poljske lige po cesto sta ce tamo
pa u intervjiu je izjavio da če otiči ako se desi neki veliki transfer, tj. ako FK Sarajevo dobije dobro obeštečenje za njega, a pogledajte sad ovo, ide u tamo neku selendru u Poljsku.FK Sarajevo je napisao/la:I onda ovamo pricaju mi volimo Sarajevo volite vi samo novac i nista visealibi je napisao/la:To je i mene iznerviralo,j.e.bote pa u neki lubin.Mi smo za njih barcelona.Na zalost to je samo pokazatelj da i za vecu "sicu" nasi igraci nam odlaze.FK Sarajevo je napisao/la:Seljak ode u neki seljacki klub iz poljske lige to nema veze sa vezom otici u klub 20 puta slabiji od Sarajeva pa taj klub ispada iz poljske lige po cesto sta ce tamo
Na zalost to je nasa "bolest" sa kojom se jos dugo moramo nositi.Para vrti gdje burgija nece.Mislim da je dzakmic zasluzio unovciti svoju fudbalsku karijeru,pa jbg ako mu se isplati i u taj lubin nek mu je sretno.FK Sarajevo je napisao/la:I onda ovamo pricaju mi volimo Sarajevo volite vi samo novac i nista visealibi je napisao/la:To je i mene iznerviralo,j.e.bote pa u neki lubin.Mi smo za njih barcelona.Na zalost to je samo pokazatelj da i za vecu "sicu" nasi igraci nam odlaze.FK Sarajevo je napisao/la:Seljak ode u neki seljacki klub iz poljske lige to nema veze sa vezom otici u klub 20 puta slabiji od Sarajeva pa taj klub ispada iz poljske lige po cesto sta ce tamo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Moze on u Lubinu igrati za 5000 eura platu kad to nije nikakav klub ulazi i ispada stalno iz prve poljske lige i kad se planira prodati iz takog krntijskog kluba nikada ko ce ga kad je klub katastrofa a u Sarajevu moze igrati za 1000 eura mada sam cuo da su im plate vece moze igrati za te pare ali ce stalno biti u prvoj ligi i stalno ce ako Bog da igrati Europu i lakse ce ga neko kupiti ako igra Europu nego drugu Poljsku ligu to mi ide na zivce Sarajevo bi za njega trebalo dobiti 300.000 eura po nekom mom razmisljanju po novom uefinom pravilu svaku godinu koju trenira vrijedi mu 30.000 eura mislim da on u Sarajevu trenira i igra nekih 6-7 godina ako sam pogrijesio nek me neko ispravi i to je nekih 200.000 eura od samo tog sto trenira i gdje je plus sto jos ima 3 godine ugovora racunam nekih 100.000 eura ali opet mi zao da ode da milion eura daju
- sarajlija89
- Kontakt:
a ko cemu zamjerit..pa ovo mu je prilika da se proda i obezbjedi egzistenciju...valjda svi to shvatamo..i sto vi kazete to je samo pokazatelj u kakvom je stanju nas fudbal i opcenito kakvo je stanje u drzavi....kada neki nizerazredni klubovi imaju primat u odnosu na nase prvoligase....gdje ces dalje
eno Jahović na FB piše da još ništa ne zna u vezi odlaska...sad kol'ko mu je vjerovat

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Daj ba nemoj me zezati kao da u Sarajevu nemoze da zivi kao da mu nije dovoljno ima platu preko 1500 maraka i da nemoze da zivi a radnici imaju po 500 km pa zive nego oni svi misle postat ce igracine kad odu hoce prije cu ja biti igrac nego onisarajlija89 je napisao/la:a ko cemu zamjerit..pa ovo mu je prilika da se proda i obezbjedi egzistenciju...valjda svi to shvatamo..i sto vi kazete to je samo pokazatelj u kakvom je stanju nas fudbal i opcenito kakvo je stanje u drzavi....kada neki nizerazredni klubovi imaju primat u odnosu na nase prvoligase....gdje ces dalje
Može sad da živi ko momak, sta ce mu biti kad se ozeni jbg ti.FK Sarajevo je napisao/la:Daj ba nemoj me zezati kao da u Sarajevu nemoze da zivi kao da mu nije dovoljno ima platu preko 1500 maraka i da nemoze da zivi a radnici imaju po 500 km pa zive nego oni svi misle postat ce igracine kad odu hoce prije cu ja biti igrac nego onisarajlija89 je napisao/la:a ko cemu zamjerit..pa ovo mu je prilika da se proda i obezbjedi egzistenciju...valjda svi to shvatamo..i sto vi kazete to je samo pokazatelj u kakvom je stanju nas fudbal i opcenito kakvo je stanje u drzavi....kada neki nizerazredni klubovi imaju primat u odnosu na nase prvoligase....gdje ces dalje

On kao fudbaler zeli da igra za pare, ne za kikiriki. Tih 1500 maraka njemu kao fudbaleru je malo, jer vjerovatno ovim eventualnim odlaskom zeli obezbijediti egzistenciju
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ja ti kazem ljudi od 500 zive a on od 1500 da nemoze ljute me ovakvi postupci prema klubu pa ja da sam tako dobar igrac kao on djabe bih igrao 1500 maraka ko ima kazu da je bogat a i jest tako u ovoj jadnoj zemlji ja znam da je on uvijek srce za Sarajevo davao ali sad me je razocarao da ode u Lubin neki 100 klub iz PoljskeThe Game je napisao/la:Može sad da živi ko momak, sta ce mu biti kad se ozeni jbg ti.FK Sarajevo je napisao/la:Daj ba nemoj me zezati kao da u Sarajevu nemoze da zivi kao da mu nije dovoljno ima platu preko 1500 maraka i da nemoze da zivi a radnici imaju po 500 km pa zive nego oni svi misle postat ce igracine kad odu hoce prije cu ja biti igrac nego onisarajlija89 je napisao/la:a ko cemu zamjerit..pa ovo mu je prilika da se proda i obezbjedi egzistenciju...valjda svi to shvatamo..i sto vi kazete to je samo pokazatelj u kakvom je stanju nas fudbal i opcenito kakvo je stanje u drzavi....kada neki nizerazredni klubovi imaju primat u odnosu na nase prvoligase....gdje ces dalje![]()
![]()
On kao fudbaler zeli da igra za pare, ne za kikiriki. Tih 1500 maraka njemu kao fudbaleru je malo, jer vjerovatno ovim eventualnim odlaskom zeli obezbijediti egzistenciju
Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 46 gostiju.