RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tm_ludak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tm_ludak » 19 sep 2010, 17:35

uvrtira za subotnji derbi kad cete opet 4 primit :)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 19 sep 2010, 17:37

tm_ludak je napisao/la:uvrtira za subotnji derbi kad cete opet 4 primit :)
BUJRUM! Ako odlucite doci(navijaci) prvi put odkad Velez postoji vise ce biti gostujucih navijaca. Tako da se mozete osjecati kao kod kuce!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 19 sep 2010, 17:40

Tesko dobiti ovako strasnog veleza :o
Ali kad je tvoj klub u pitanju, onda je sve moguce :shock:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 19 sep 2010, 17:48

Koliko me boli ovo stanje u Veležu toliko me i raduje.Sa dobrim rezultatima ove gnjide nebi išle nigdje, ovako možda odu ako ispadnemo. :twisted:
Sve su prilike da će pasti i ovi na vlasti, a sa gubitkom vlasti će im biti pušenje. :twisted:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 19 sep 2010, 17:49

sta se bolan lozis??? :o :o

izgubio je i siroki od travnika pa su nas klepili po usima,a i velez ce...
Por que ? Por que somos los mejores...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 19 sep 2010, 17:50

Tako je mujoisuljo potpisujem ti post ili bolje reci Stojim te hahaha :D .
Samo jedan klub Velež Mostar

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 sep 2010, 17:53

Evo sad slušam 0:5 za Travnik. Joj kuku se Veležu, šta se ovo dešava totalni raspad sistema. Zna li neko šta je razlog?
Nemojmo sada kriviti samo Hotića, očigledno nemamo pravu ekipu, pa zato se ovi i dešava. Jel to u klubu opet rasulo, ne bi volio iskreno, jer dolaze teži protivnici.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 19 sep 2010, 17:59

AlemC85 je napisao/la:Evo sad slušam 0:5 za Travnik. Joj kuku se Veležu, šta se ovo dešava totalni raspad sistema. Zna li neko šta je razlog?
Nemojmo sada kriviti samo Hotića, očigledno nemamo pravu ekipu, pa zato se ovi i dešava. Jel to u klubu opet rasulo, ne bi volio iskreno, jer dolaze teži protivnici.
Ovo pocecemo od Hotica koji dodje u Mostar vikendom kad se trebaju igrati utakmice, a u toku sedmice ga nema. Zamisli trener kluba, a nema ga :? Ali to je samo posljedica, a ne uzrok!
Ali pravi problem je dublji, mnogo dublji!

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 19 sep 2010, 18:02

Carina majstore ! :lol:
Grandmaster.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 sep 2010, 18:07

drH majstore, znas da te volim k'o brata 8-) :mrgreen: Ali te moram demantovati..Hotic je prvi put do svoje familije otisao kad je bila prvenstvena pauza u toku odigravanja kvalifikacionih tekmi, e sad, sto je neko napisao clanak gdje se plasirala ta notorna laz, ja nisam kriv. Do tada sam bio skoro na svako drugom treningu, i znam da ih covjek vodio, glavom-bradom. Nakon toga, ne znam sta se desavalo, znam da je Sice poceo da radi sa njim i Jazom, zbog obaveza nisam mogao da budem prisutan.
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 sep 2010, 18:13

drH je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Evo sad slušam 0:5 za Travnik. Joj kuku se Veležu, šta se ovo dešava totalni raspad sistema. Zna li neko šta je razlog?
Ovo pocecemo od Hotica koji dodje u Mostar vikendom kad se trebaju igrati utakmice, a u toku sedmice ga nema. Zamisli trener kluba, a nema ga :? Ali to je samo posljedica, a ne uzrok!
Znači problem je dublji, zar ne drh? Čovječe da li će se ikada riješiti ova situacija oko Veleža? Samo još nešto jesu li igrači današnjom katastrofom na neki način počeli bojkotovat sam klub i upravu, jer priznajmo u dvije utakmice gol količnik 2:9 je pomalo čudan i neobjašnjiv? Ako se ovoi radi da neki odu iz kluba da bi se popravilo stanje, onda je to valjda razlog?

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 19 sep 2010, 18:14

Ove godine me velez bas i ne zanima..nazalost
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 19 sep 2010, 18:18

AlemC85 je napisao/la:
drH je napisao/la:
Znači problem je dublji, zar ne drh? Čovječe da li će se ikada riješiti ova situacija oko Veleža? Samo još nešto jesu li igrači današnjom katastrofom na neki način počeli bojkotovat sam klub i upravu, jer priznajmo u dvije utakmice gol količnik 2:9 je pomalo čudan i neobjašnjiv? Ako se ovoi radi da neki odu iz kluba da bi se popravilo stanje, onda je to valjda razlog?
To su tako komplikovani problemi da bi mi trebao esej da napisem, a malo sam umoran danas i od Uniteda i od ovog "veleza". Tako da ce biti jednom drugom prilikom.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 19 sep 2010, 18:19

Dabogda i protiv nas u subotu ovako lose igrali i primili jedno 3 komada :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 sep 2010, 18:25

Buddy je napisao/la:Dabogda i protiv nas u subotu ovako lose igrali i primili jedno 3 komada :D
Pa vidjet ćemo, samo dragi bog zna šta će se desiti u subotu, jer ne treba ništa unaprijed planirati, pa i vi ove sezone slabo stojite...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 19 sep 2010, 18:27

tragedija ... volim Velež al jok vaki ...
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 19 sep 2010, 18:29

AlemC85 je napisao/la:
Buddy je napisao/la:Dabogda i protiv nas u subotu ovako lose igrali i primili jedno 3 komada :D
Pa vidjet ćemo, samo dragi bog zna šta će se desiti u subotu, jer ne treba ništa unaprijed planirati, pa i vi ove sezone slabo stojite...
Mi slabo stojimo, al vi nikako :D
Uglavnom bit ce borba velika :D

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 19 sep 2010, 18:31

Danas je po prvi put za omladinski pogon Veleza zaigrao momak po imenu Danijal Brkovic. Igrali su protiv Sarajeva. Sarajevo ih je proslu utakmicu dobilo 6-0. Ovaj put je u Sarajevu drugacije bilo, upravo zahvaljujuci ovom mladom momku. U svojoj prvoj utakmici je dao 3 gola, napravljen je penal nad njim koji je drugi igrac pucao i pogodio te je namjestio jos jedan. Velez je slavio u Sarajevu sa 6-3.
Ovaj igrac treba da od januara napokon rijesi probleme u napadu koje Velez ima.

mostarski
Kontakt:

Post Postao/la mostarski » 19 sep 2010, 18:36

Demir Hotić danas nije bio na klupi u Travniku. Izgleda da je Pika Ćemalović dokusurio i njega. Svaka ti čast retardirana debela svinjo, što ima govornu manu i komplekse zbog nje i svoje visine. Svojim čvrstim gramzivim rukama vučeš Velež u provaliju, đubre jedno debelo...

Mostarski Mamiću **** te mi, ti nisi VELEŽ, VELEŽ smo MI !!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 sep 2010, 18:38

Vita_Novalis je napisao/la:Danas je po prvi put za omladinski pogon Veleza zaigrao momak po imenu Danijal Brkovic. Igrali su protiv Sarajeva. Sarajevo ih je proslu utakmicu dobilo 6-0. Ovaj put je u Sarajevu drugacije bilo, upravo zahvaljujuci ovom mladom momku. U svojoj prvoj utakmici je dao 3 gola, napravljen je penal nad njim koji je drugi igrac pucao i pogodio te je namjestio jos jedan. Velez je slavio u Sarajevu sa 6-3.
Ovaj igrac treba da od januara napokon rijesi probleme u napadu koje Velez ima.
Kako ti to znaš, evo ja sam iz Sarajeva pa ne znam?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.