RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
uvrtira za subotnji derbi kad cete opet 4 primit 

BUJRUM! Ako odlucite doci(navijaci) prvi put odkad Velez postoji vise ce biti gostujucih navijaca. Tako da se mozete osjecati kao kod kuce!tm_ludak je napisao/la:uvrtira za subotnji derbi kad cete opet 4 primit
Tesko dobiti ovako strasnog velezatm_ludak je napisao/la:uvrtira za subotnji derbi kad cete opet 4 primit

Ali kad je tvoj klub u pitanju, onda je sve moguce

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Koliko me boli ovo stanje u Veležu toliko me i raduje.Sa dobrim rezultatima ove gnjide nebi išle nigdje, ovako možda odu ako ispadnemo.
Sve su prilike da će pasti i ovi na vlasti, a sa gubitkom vlasti će im biti pušenje.

Sve su prilike da će pasti i ovi na vlasti, a sa gubitkom vlasti će im biti pušenje.

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
tm_ludak je napisao/la:uvrtira za subotnji derbi kad cete opet 4 primit
sta se bolan lozis???

izgubio je i siroki od travnika pa su nas klepili po usima,a i velez ce...
Por que ? Por que somos los mejores...
Tako je mujoisuljo potpisujem ti post ili bolje reci Stojim te hahaha
.

Samo jedan klub Velež Mostar
Evo sad slušam 0:5 za Travnik. Joj kuku se Veležu, šta se ovo dešava totalni raspad sistema. Zna li neko šta je razlog?
Nemojmo sada kriviti samo Hotića, očigledno nemamo pravu ekipu, pa zato se ovi i dešava. Jel to u klubu opet rasulo, ne bi volio iskreno, jer dolaze teži protivnici.
Nemojmo sada kriviti samo Hotića, očigledno nemamo pravu ekipu, pa zato se ovi i dešava. Jel to u klubu opet rasulo, ne bi volio iskreno, jer dolaze teži protivnici.
Ovo pocecemo od Hotica koji dodje u Mostar vikendom kad se trebaju igrati utakmice, a u toku sedmice ga nema. Zamisli trener kluba, a nema gaAlemC85 je napisao/la:Evo sad slušam 0:5 za Travnik. Joj kuku se Veležu, šta se ovo dešava totalni raspad sistema. Zna li neko šta je razlog?

Ali pravi problem je dublji, mnogo dublji!
-
- Kontakt:
drH majstore, znas da te volim k'o brata
Ali te moram demantovati..Hotic je prvi put do svoje familije otisao kad je bila prvenstvena pauza u toku odigravanja kvalifikacionih tekmi, e sad, sto je neko napisao clanak gdje se plasirala ta notorna laz, ja nisam kriv. Do tada sam bio skoro na svako drugom treningu, i znam da ih covjek vodio, glavom-bradom. Nakon toga, ne znam sta se desavalo, znam da je Sice poceo da radi sa njim i Jazom, zbog obaveza nisam mogao da budem prisutan.

Support Velez, It's logical! ★
Znači problem je dublji, zar ne drh? Čovječe da li će se ikada riješiti ova situacija oko Veleža? Samo još nešto jesu li igrači današnjom katastrofom na neki način počeli bojkotovat sam klub i upravu, jer priznajmo u dvije utakmice gol količnik 2:9 je pomalo čudan i neobjašnjiv? Ako se ovoi radi da neki odu iz kluba da bi se popravilo stanje, onda je to valjda razlog?drH je napisao/la:Ovo pocecemo od Hotica koji dodje u Mostar vikendom kad se trebaju igrati utakmice, a u toku sedmice ga nema. Zamisli trener kluba, a nema gaAlemC85 je napisao/la:Evo sad slušam 0:5 za Travnik. Joj kuku se Veležu, šta se ovo dešava totalni raspad sistema. Zna li neko šta je razlog?
Nemojmo sada kriviti samo Hotića, očigledno nemamo pravu ekipu, pa zato se ovi i dešava. Jel to u klubu opet rasulo, ne bi volio iskreno, jer dolaze teži protivnici.Ali to je samo posljedica, a ne uzrok!
Ove godine me velez bas i ne zanima..nazalost
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
To su tako komplikovani problemi da bi mi trebao esej da napisem, a malo sam umoran danas i od Uniteda i od ovog "veleza". Tako da ce biti jednom drugom prilikom.AlemC85 je napisao/la:Znači problem je dublji, zar ne drh? Čovječe da li će se ikada riješiti ova situacija oko Veleža? Samo još nešto jesu li igrači današnjom katastrofom na neki način počeli bojkotovat sam klub i upravu, jer priznajmo u dvije utakmice gol količnik 2:9 je pomalo čudan i neobjašnjiv? Ako se ovoi radi da neki odu iz kluba da bi se popravilo stanje, onda je to valjda razlog?drH je napisao/la:Ovo pocecemo od Hotica koji dodje u Mostar vikendom kad se trebaju igrati utakmice, a u toku sedmice ga nema. Zamisli trener kluba, a nema gaAlemC85 je napisao/la:Evo sad slušam 0:5 za Travnik. Joj kuku se Veležu, šta se ovo dešava totalni raspad sistema. Zna li neko šta je razlog?
Nemojmo sada kriviti samo Hotića, očigledno nemamo pravu ekipu, pa zato se ovi i dešava. Jel to u klubu opet rasulo, ne bi volio iskreno, jer dolaze teži protivnici.Ali to je samo posljedica, a ne uzrok!
Dabogda i protiv nas u subotu ovako lose igrali i primili jedno 3 komada 

Pa vidjet ćemo, samo dragi bog zna šta će se desiti u subotu, jer ne treba ništa unaprijed planirati, pa i vi ove sezone slabo stojite...Buddy je napisao/la:Dabogda i protiv nas u subotu ovako lose igrali i primili jedno 3 komada
tragedija ... volim Velež al jok vaki ...
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Mi slabo stojimo, al vi nikakoAlemC85 je napisao/la:Pa vidjet ćemo, samo dragi bog zna šta će se desiti u subotu, jer ne treba ništa unaprijed planirati, pa i vi ove sezone slabo stojite...Buddy je napisao/la:Dabogda i protiv nas u subotu ovako lose igrali i primili jedno 3 komada

Uglavnom bit ce borba velika

-
- Kontakt:
Danas je po prvi put za omladinski pogon Veleza zaigrao momak po imenu Danijal Brkovic. Igrali su protiv Sarajeva. Sarajevo ih je proslu utakmicu dobilo 6-0. Ovaj put je u Sarajevu drugacije bilo, upravo zahvaljujuci ovom mladom momku. U svojoj prvoj utakmici je dao 3 gola, napravljen je penal nad njim koji je drugi igrac pucao i pogodio te je namjestio jos jedan. Velez je slavio u Sarajevu sa 6-3.
Ovaj igrac treba da od januara napokon rijesi probleme u napadu koje Velez ima.
Demir Hotić danas nije bio na klupi u Travniku. Izgleda da je Pika Ćemalović dokusurio i njega. Svaka ti čast retardirana debela svinjo, što ima govornu manu i komplekse zbog nje i svoje visine. Svojim čvrstim gramzivim rukama vučeš Velež u provaliju, đubre jedno debelo...
Mostarski Mamiću **** te mi, ti nisi VELEŽ, VELEŽ smo MI !!!
Mostarski Mamiću **** te mi, ti nisi VELEŽ, VELEŽ smo MI !!!
Kako ti to znaš, evo ja sam iz Sarajeva pa ne znam?Vita_Novalis je napisao/la:Danas je po prvi put za omladinski pogon Veleza zaigrao momak po imenu Danijal Brkovic. Igrali su protiv Sarajeva. Sarajevo ih je proslu utakmicu dobilo 6-0. Ovaj put je u Sarajevu drugacije bilo, upravo zahvaljujuci ovom mladom momku. U svojoj prvoj utakmici je dao 3 gola, napravljen je penal nad njim koji je drugi igrac pucao i pogodio te je namjestio jos jedan. Velez je slavio u Sarajevu sa 6-3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.