NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 15 jul 2015, 22:53

Tezak raspored, ali bitno je drzati prikljucak prvi dio sezomne, pa u drugom i mozda mognemo nesto. Sigurno da imamo jaku ekipu i drago mi je što se o nama ne piše ništa, rahat se trenira i priprema ekipa bez ikakvog pritiska. Vidjećemo kad počne, i sretno nam..

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 15 jul 2015, 22:58

aqarius je napisao/la:Prvo kolo..BRATSTVO I JEDINSTVO..samo fali još Tito, srp i čekić....pametno dosta je mržnje, samo bratstvo i jedinstvo
1.Bratstvo 2.Jedinstvo 3...........4............ :mrgreen:

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 17 jul 2015, 15:30

Je li se viktor siljeg vratio u jedinstvo
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 jul 2015, 18:21

GoskGabela je napisao/la:Je li se viktor siljeg vratio u jedinstvo

Mislim da nije bio ni otišao, tu je čitavo vrijeme

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 17 jul 2015, 18:48

nebeskasila je napisao/la:

Neda mu Tamara nikud :urnebes:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 18 jul 2015, 00:54

Pa ja bi za nju igrao i dzabe hahahah

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 18 jul 2015, 11:16

nebeskasila je napisao/la:

Bio je na probi u hskz
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 18 jul 2015, 16:51

Da ide u Hercegovinu, nije rjesenje, ovdje ima sve...ko i Kova, ne pada mu napamet da ide iz Bihaca...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 19 jul 2015, 12:56

Rudar - Jedinstvo 2:1, Sila Nebeska bila na utakmici, razvila transparent za genocid u Srebrenici,te zastavu BiH, "ljiljanku" pod kojom je BiH primljena u UN, domacima se to nije svidjelo, a represiji policijskoj u MUPu Prijedorskom necu reci ni rijeci...

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 19 jul 2015, 13:38

Mirzoni89 je napisao/la:Rudar - Jedinstvo 2:1, Sila Nebeska bila na utakmici, razvila transparent za genocid u Srebrenici,te zastavu BiH, "ljiljanku" pod kojom je BiH primljena u UN, domacima se to nije svidjelo, a represiji policijskoj u MUPu Prijedorskom necu reci ni rijeci...
Cuj to? Pa zar u Prijedoru tako nesto , ma ne vjerujem

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 19 jul 2015, 13:59

Od 15 momaka u Prijedoru 13 je dobilo dobre batine, pendreci po ledjima, sake u glavu, zaboljelo ih je to sto smo digli parolu a i ljiljanku i neka je, trpjeli smo svasta na utakmici gdje nam cijeli stadion skandira Noz Zica Srebrenica, gdje spominju ratka mladica, gdje nam policija cijeli mec samo trazi neku sitnicu zbog koje bi nas pocela udarati, kap koja je prelila casu bila je kad je mec zavrsio a mi cekali dva kombija sa kojima smo stigli u Prijedor, cekali smo pola sata, medjutim nismo ih docekali nego su nas 15 strpali u jednu maricu i zatvorili vrata gdje nije bilo zraka tu su nas drzali 30 minuta dok nas nisu odveli u policijsku stanicu, i da smo ostali koji minut vise bojim se da bi se pogusili. Uzeli su nam podatke ovi koji su imali licne su dobro prosli (njih trojica), ovi koji nisu, pokusali su da dadnu lazna imena "zbog straha" medjutim to su oni otkrili i poceli su izvlaciti jednog po jednog iz kombija koji su u medjuvremenu dosli ispred policijske stanice i u koje smo mi prebaceni iz marice, te ih odvodili u odredjene prostorije gdje su ih tukli, u prostorijama se je nalazilo 5-6 policajaca koji su kao sto sam vec naveo sakama i pendrecima udarali nas da bi nakon toga rekli mozes ici slobodan si, i tako jednog po jednog. Cak dok su nas tukli psovali su nam majku tursku, psovali nam porodicu, a vjerovali ili ne jednog su momka natjerali da kupi ćikove po parkingu ispred PU. Bila je i jedna situacija gdje se nasao jedan nas momak koji je dao tacne podatke svoje, te je jedan policajac rekao kako se radi o momku koji je dao ispravno svoje ime i prezime a ovi sto su zaduzeni za batine su rekli "uh dobro taman da ruke odmorim za ovog sljedeceg koji dolazi", a jedan je momak koji je imao tacne podatke trazio da ide u wc na sto je policajac pristao i odveo ga u wc koji se nalazio u stanici i dok je ulazio dobio je udarac nogom u ledja, znaci bez ikakvog razloga. Ovo sto smo prezivjeli u Prijedoru podsjeca me na rat (iako sam bio dijete imao 4-5 godina) jer ove stvari me podjecaju na taj period, ipak ne treba zaboraviti da su u Prijedorskoj policiji kao i u Zvornickoj najveci cetnici koji su nam nase najmilije i ubijali upravo po Prijedoru, Srebrenici i ostalim gradovima.

Na kraju hvala ovim mojim momcima koji su se usudili da idu na to tesko gostovanje jer iskreno znali smo sta nas ceka kada smo podigli parolu na kojoj je pisalo "Genocid vam oprostiti necemo, Srebrenica 95' - Prijedor 92' ", hvala im jer su skupili hrabrosti ipak su to momci od 20-22 pa do 27-28 godina.

Bilo kuda za svoj klub i grad idemo svuda SN'96
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 19 jul 2015, 14:39

LloriS je napisao/la:Od 15 momaka u Prijedoru 13 je dobilo dobre batine, pendreci po ledjima, sake u glavu, zaboljelo ih je to sto smo digli parolu a i ljiljanku i neka je, trpjeli smo svasta na utakmici gdje nam cijeli stadion skandira Noz Zica Srebrenica, gdje spominju ratka mladica, gdje nam policija cijeli mec samo trazi neku sitnicu zbog koje bi nas pocela udarati, kap koja je prelila casu bila je kad je mec zavrsio a mi cekali dva kombija sa kojima smo stigli u Prijedor, cekali smo pola sata, medjutim nismo ih docekali nego su nas 15 strpali u jednu maricu i zatvorili vrata gdje nije bilo zraka tu su nas drzali 30 minuta dok nas nisu odveli u policijsku stanicu, i da smo ostali koji minut vise bojim se da bi se pogusili. Uzeli su nam podatke ovi koji su imali licne su dobro prosli (njih trojica), ovi koji nisu, pokusali su da dadnu lazna imena "zbog straha" medjutim to su oni otkrili i poceli su izvlaciti jednog po jednog iz kombija koji su u medjuvremenu dosli ispred policijske stanice i u koje smo mi prebaceni iz marice, te ih odvodili u odredjene prostorije gdje su ih tukli, u prostorijama se je nalazilo 5-6 policajaca koji su kao sto sam vec naveo sakama i pendrecima udarali nas da bi nakon toga rekli mozes ici slobodan si, i tako jednog po jednog. Cak dok su nas tukli psovali su nam majku tursku, psovali nam porodicu, a vjerovali ili ne jednog su momka natjerali da kupi ćikove po parkingu ispred PU. Bila je i jedna situacija gdje se nasao jedan nas momak koji je dao tacne podatke svoje, te je jedan policajac rekao kako se radi o momku koji je dao ispravno svoje ime i prezime a ovi sto su zaduzeni za batine su rekli "uh dobro taman da ruke odmorim za ovog sljedeceg koji dolazi", a jedan je momak koji je imao tacne podatke trazio da ide u wc na sto je policajac pristao i odveo ga u wc koji se nalazio u stanici i dok je ulazio dobio je udarac nogom u ledja, znaci bez ikakvog razloga. Ovo sto smo prezivjeli u Prijedoru podsjeca me na rat (iako sam bio dijete imao 4-5 godina) jer ove stvari me podjecaju na taj period, ipak ne treba zaboraviti da su u Prijedorskoj policiji kao i u Zvornickoj najveci cetnici koji su nam nase najmilije i ubijali upravo po Prijedoru, Srebrenici i ostalim gradovima.

Na kraju hvala ovim mojim momcima koji su se usudili da idu na to tesko gostovanje jer iskreno znali smo sta nas ceka kada smo podigli parolu na kojoj je pisalo "Genocid vam oprostiti necemo, Srebrenica 95' - Prijedor 92' ", hvala im jer su skupili hrabrosti ipak su to momci od 20-22 pa do 27-28 godina.

Bilo kuda za svoj klub i grad idemo svuda SN'96
Uzas za ne povjerovati ali je opet to bilo za ocekivati ipak je i tamo pocinjen genocid kao sto je u srebrenici , mozda nije po broju ubijenih ali je svirepiji a samo kad skontas da citav grad od 50 K cuvao tajnu o dogadjajima( ubistvima i mjestu zakopavanja zrtava) vise od 15 godina je frapatno. Nikad gore stanje nije bilo u BH od kraja rata

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 19 jul 2015, 17:13

Ko god od ovih premijerligaskih grupa bude isao u Prijedor, neka se pripazi, iskljucivo gledaju po imenu i mjestu prebivalista, samo nacionalno, grad koji ne dopusta da se obiljeze stratista bosnjackog i hrvatskog naroda, koji ne dopusta da se organizuju mirne setnje i komemoracije u povod bosnjackim i hrvatskim zrtvama ovog grada, kao i srebrenickog genocida, dok horde cetnika paradira bez ikakvih smetnji. Neka se pripreme, nek prvi ne traze belaj, ali nek uzvrate na tu gamad....

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 19 jul 2015, 17:50

A hinje su bili kad im je poplavilo sve (mislim na srpsko stanovnistvo) tad su nas ljubili kad smo im cistili dezinfekcije vrsili pomoc nosili u majskim poplavama tad niko bolji od Biscana policija ruke pruzala a vidi sad

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 jul 2015, 18:18

jeste nasli gdje cete isticati takve transparente :facepalm: pa to ti je ubjedljivo najgori grad u BiH, za razliku od Zvornika, Srebrenice, Bijeljine gdje su arkanovci i vojnici iz Srbije cinili zlocine u Prijedoru su srpski stanovnici tog grada ubijali svoje komsije hrvate i muslimane svoje sugradjane. znaci bilo je situacija gdje frajer (srbin) ubije svog kuma (muslimana) i to ga muci prije smrti. a oboica bili murijaci prije rata, sjedili svaki dan jedan kod drugog ;) iskreno meni ubjedljivo najruznije gostovanje i ubjedljivo najruzniji i najjadniji grad u BiH :!: zao mi je vasih momaka ali nek vam bude opomena za u buduce. te stoke se treba kloniti pozz
Sloboda Tuzla

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 jul 2015, 18:55

sjeme im se zatrlo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 jul 2015, 19:16

slika

Kapa do poda momci. :salut:

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 19 jul 2015, 20:33

Kolega tuzlak, dobro mi znamo sta je prijedor, nemaš potrebe objašnjavati, sigurno smo i upućeniji u stradanja naših ljudi tamo jer smo relativno blizu, nekih sat sat i pol vožnje od Bihaća , i bas iz tog razloga se i podigla parola kod njih u prijedoru, gdje će i imati najjači efekat

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 jul 2015, 23:07

Svaka vam cast za parolu ne da sam odusevljen vec vam se :bow: :bow: :bow: :bow: . A to sto ste prozivjeli nek vas samo ojaca a bice prilike da im se vrati sve mamu im ****. Jos jednom respekt i naklon do poda od manijaka.

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 19 jul 2015, 23:24

SVAKA CAST MOMCIMA ZA PAROLU ! :bow: :bow: :salut: :salut: :salut: SIRIMO LJILJANE SIROM BIH.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: fukara87, IstokZapad i 3 gosta.